Dodaj do ulubionych

Samochody Google Street View zbierały też maile...

23.06.10, 08:42
Kolejna bzdura do straszenia laików. Ja robię to samo Google, bo skanuję sieci przy pomocy modułu wifi w swoim telefonie. I robią to dziesiątki innych ludzi o których nikt nie wie. A tak do 50% sieci wifi nie jest zabezpieczone w żaden sposób albo zabezpieczonych w sposób umożliwiający wyłuskanie haseł w ciachu 10 minut. Więc Google miało wszystko podane na tacy.
Obserwuj wątek
    • tomxxv Re: Samochody Google Street View zbierały też mai 23.06.10, 09:32
      Mamy typowo polska fobie na tym punkcie, tymczasem widoki ulic np we wloskich miastach ulatwiaja zycie turystom
    • joachim Re: Samochody Google Street View zbierały też mai 23.06.10, 09:53
      To tak jakbym z gazet wyrywał losowe wycinki wielkości filiżanki, a oskarżali mnie o zbieranie artykułów prasowych...
    • valby-2500 Re: Samochody Google Street View zbierały też mai 23.06.10, 10:23
      dokladnie - probuja scigac sie z teoriami spiskowymi sod Smolenska. Ponoc ktos widzial, jak szefowie google dojezdzaja do pracy promem kosmicznym. Dla czego nie zostawicie takich artykulow dla Faktu.
    • pepe.koppo Re: Samochody Google Street View zbierały też mai 23.06.10, 10:59
      czy ktoś Wam płaci za obronę g? nie? to dziwne, bo akurat g dość dużo zarabia na Was. na nas wszystkich. g jest wszędzie, wie już bardzo dużo, chce wiedzieć jeszcze więcej. możecie śmiało zaufać temu dużemu panu który rozdaje pyszne cukierki. możecie go nawet usprawiedliwiać jak dotknie Was tam gdzie nie wolno, zrobi coś brzydkiego. idźcie z nim. ja s********m
    • jimmyjazz Re: Samochody Google Street View zbierały też mai 23.06.10, 12:24
      Jakie ilości danych mozna zebrac z jadącego samochodu? Przecież jest w zasięgu sieci wifi raptem kilka sekund? Hasła i maile???
    • krzyszt-of12345 Re: Samochody Google Street View zbierały też mai 23.06.10, 12:37
      A czy nagrywanie na dyktafon tego co mówią przechodzący obok przechodnie też było by karalne? Oglądanie sąsiadki z bloku obok która przebiera się przy otwartym oknie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka