matheus.baere 17.05.06, 18:52 Pozostaje jeszcze pytanie jak uzupełniać paliwo w takim notebook-u - u mnie w pracy nie ma instalacji wodorowej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rom48 zrob sobie stacje elektrolizy wody :DDDD IP: 212.106.168.* 17.05.06, 19:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grove Re: zrob sobie stacje elektrolizy wody :DDDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 19:29 I po co z tego tobic wielkie HALO ? Ogniwa paliwowe sa starsze niż silnik spalinowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Notebook na wodór jak rakieta IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 17.05.06, 19:58 Moc 19,4 wata nie świadczy o niczym. Przez ILE czasu utrzymuje tą moc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzki Re: Notebook na wodór jak rakieta IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 17.05.06, 20:03 tu akurat z pewnością są lepsze ad akumulatorów tradycyjnych i co najmnjiej nie gorsze od lito-jonowych (w jednym cyklu). Natomiast co do wielu cykli trudno powiedzieć i ta informacja byłaby ciekawa. Jak i w jaki sposób rozwiązano ładowanie.... Natomiast zasilanie notebooka nie ma nic wspólnego z napędem rakiety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: 20wat to tyle co nic... IP: 195.190.143.* 18.05.06, 09:13 niektore notebooki maja zasilacze 100W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom.niewierny Re: Notebook na wodór jak rakieta IP: *.nike.com 18.05.06, 00:06 No tak masz racje, dziura nie doprzeskoczenia, musza chyba zmienic obecny tryb doswiadzczen i zrezygnowac z tego rozwiazania. Ciekawe jak to sie stalo ze telefony staly sie takie popularne skoro pierwsi klijenci mieli podejscie "Po co mi to, przeciez nikt jeszcze nie ma telefonu zebym mogl do niego zadzwonic". Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Re: Notebook na wodór jak rakieta 18.05.06, 07:37 Kontrola drogowa. Policjant: pil pan alkohol? Kierowca: nie, sypalem Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Re: Notebook na wodór jak rakieta 18.05.06, 08:10 Czy tu chodzi o ogniwo paliwowe zasilane wodorem, czy o akumulator wykorzystujący wodór? Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzzewsi Cytat z "Toy Story" 18.05.06, 09:40 "To rakieta !!! Rakiety wybuchają !!!!!!" ;) A tak serio to napiszcie ile ma Ah a nie W, bo moc w przypadku akumulatorów wyrażona w watach nie wiele mi mówi. Odpowiedz Link Zgłoś