Gość: Maku IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.09, 17:08 Dajcie normalnosc to kibice wroca. ŁKS ŁÓDŹ ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 12345 Kibic ŁKS-u potrzebny od zaraz IP: *.lodz.mm.pl 08.09.09, 17:14 przecież w Łodzi więcej was nie ma jak 3000 ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Kibic ŁKS-u potrzebny od zaraz IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.09, 21:58 do 1234 i 5.Zapewniam,że na was wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektrownia Re: Kibic ŁKS-u potrzebny od zaraz IP: 149.226.255.* 10.09.09, 10:52 A na rachunek za prąd wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Kibic ŁKS-u potrzebny od zaraz IP: *.dhs.gov 08.09.09, 17:26 Ludzi przychodzi mniej, ale zdjecie ze sparingu na tle zamknietej trybuny to chwaly Wyborczej nie przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Kibic ŁKS-u potrzebny od zaraz IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.09, 18:48 jaki browar Hartmann.... Furman a nie Hartmann Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Kibic ŁKS-u potrzebny od zaraz IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.09, 22:01 do aqq.Dla ciebie wystarczy powachanie kapsla i masz dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Cała wyborcza jak na widzew przychodzi po 4 tysiąc IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.09, 20:22 na mecz to trzeba odwrócić kota ogonem i powiedzieć ze w ŁKS ie jest jeszcze gorzej nie pisząc nic o widzewie.Co do pamiątek heh ciekawe gdzie kupiłem zeszyty , długopisy , smyczkę i wlepki na Kolejarzu a może Orle ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁODZIANIN Kibic ŁKS-u potrzebny od zaraz IP: *.toya.net.pl 08.09.09, 20:24 www.youtube.com/watch?v=a0vaRRPJphY&feature=rec-HM-fresh+div Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Kibic ŁKS-u potrzebny od zaraz IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.09, 22:18 do łodzianin.Jestes cienki jak ten twój skorumpowany klubik.oryginał jest tylko jeden : www.youtube.com/watch?v=nk6fveBp_c0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kefir Kibic ŁKS-u potrzebny od zaraz IP: *.centertel.pl 08.09.09, 20:37 Mnie to też zastanawia. Duma całej Łodzi, szlachta rodowita, najlepsi z najlepszych w ponad 700 tysięcznym mieście a tylko garstka na stadionie??? Bilety za symboliczną kwotę więc coś tu nie gra! Albo klub jest przereklamowany albo ta garstka kibiców uprawia mega ścieme o swej wielkości i wyjątkowości. No to jak to w końcu z wami jest rodowici? Dlaczego na wasze mecze przychodzi was tylko tylu co w Ostrowcu, Płocku czy w Stalowej Woli??? Tylko proszę, nie piszcie że to przez Wyborczą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kefira Re: Kibic ŁKS-u potrzebny od zaraz IP: *.opera-mini.net 08.09.09, 21:01 >ja wiem,że ty jesteś DEBIL, maślana!!! >ja wiem,że ty jesteś kołek wiejski!! >ja wiem,że to nie twój wiejski klub i nie tu powinieneś płakać!!! >ja wiem,że ficef sprzedał 3800 karnetów,a na mecz z KSZO przychodzi was 3000!!! >ja wiem,że mnie to wali-ale wiem,że ty masz problem i powinieneś iść do lekarza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Kibic ŁKS-u potrzebny od zaraz IP: 82.160.128.* 08.09.09, 21:14 Widzew sprzedał 4074 karnety żulu z limanki a wy gdybyście mieli takie ceny jak na Widzewie to maksymalnie 1500 by was było patolodzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Kibic ŁKS-u potrzebny od zaraz IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.09, 22:25 dziewczynko,czyżbys dane o karnetach miała od Derdzikowskiego ? Martw sie o swój skorumpowany klubik.o nas nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Kibic ŁKS-u potrzebny od zaraz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.09.09, 22:22 Dajcie, dajcie... A znacie jeszcze jakieś inne słowo? np. SAMI, ZROBIMY, UPORZĄDKUJEMY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Kibic ŁKS-u potrzebny od zaraz IP: *.sgh.waw.pl 09.09.09, 00:55 Podmiejskie kibuce pewnie same uporządkowały bałagan po Grajewskim i spółce no i w okienku letnim własnymi siłami sprowadziliście Cacka :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fulko de Lorsz :) IP: *.toya.net.pl 08.09.09, 22:25 to widzę że skoro wpływy z biletów takie istotne to na derby przyjezdni dostaną oporową ilość (wiadomo, że zapłacą bez mrugnięcia komercyjną cenę jaka na to szlagierowe spotkanie będzie) biletów, bez oglądania się na skomlących własnych kibiców żądających by udostępnić najwyżej 600 wejściówek - czy się mylę czas pokarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin zapłacą buhahahaha IP: *.4web.pl 08.09.09, 23:13 każdy pamięta jak ostatnio zapłacili wbijając się za darmo z powodu braku kasy na bilety. dobrze, że ŁKS się nad nim zlitował i wpuścił podmiejską żulernię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lon Re: zapłacą buhahahaha IP: *.manc.cable.ntl.com 09.09.09, 02:01 weszlismy na wasz stadion,bo daliscie mala pule biletów.nas od was odroznia to,ze dzialamy,cos robimy a nie organizujemy branzlowanie przed telebimem. Przy naszych cenach biletów byloby was 1500,na mecz z GKP sprzedaliscie 3 tysie biletów,po 10 i 20 zl...no tak,ale pewnie wszyscy kłamia i bylo was 7 tysiecy,albo i wiecej :) Sprzedalismy blisko 4 tysiace wiecej karnetow niz wy. Zamiast skamlec i zebrac,zacznijcie w koncu cos robic,bo ciagle daj,daj,daj wszystkich meczy. Tak wiec dajdaje schowajcie w koncu te wyciagniete łapy po jalmuzne i dajcie cos od siebie,tak po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pejs hunter Kibic ŁKS-u potrzebny od zaraz IP: 91.193.160.* 08.09.09, 23:31 Tylko nad Eł Kał Esem nikt nie chce się litować, na szczęście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewiatan137 Re: Kibic ŁKS-u potrzebny od zaraz IP: *.toya.net.pl 09.09.09, 02:51 To tworzcie normalnosc.Kupujcie karnety.Rozmawiam z wieloma kibicami Lks choc trudno ich nazwac kibicami.Chodza na wybrane mecze i tylko potrafia narzekac ze klub doluje,niema transferow.Jak sie pytam dlaczego nie kupuja karnetow to odpowiedz jest jedna ze nie beda kupowac bo sa tylko na kilku meczach.To jest zenujace.Kupno karnetu nawet jezeli sie nie jest na wszystkich meczach powindlo byc punktem honoru kazdego prawdziwego kibica tak jest w europie bo to swiadczy o przywiazaniu do barw i klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
wassercug_fajwel Wystarczy dać ogłoszenie w prasie izraelskiej 09.09.09, 07:31 że upada klub o "takich" korzeniach i "takiej" historii to od razu pieniążki się znajdą. Tylko ełkałesiacy będą musieli przestać zaprzeczać faktom! ps. na meczu Widzewa z KSZO było 6 tysięcy osób (tyle sprzedano biletów i karnetów łącznie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriskoziny Re: Wystarczy dać ogłoszenie w prasie izraelskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 12:28 pejsie nie pisz chociaż bzdur tylko weż sie za robote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eŁKaeSiak Re: Wystarczy dać ogłoszenie w prasie izraelskiej IP: *.toya.net.pl 12.09.09, 23:06 Ja pier... w Koluszkach podłączyli internet? Nie ośmieszaj się fanatyku spod budzika (albo kutasa, jak pokazały ostatnie derby). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Kibic ŁKS-u potrzebny od zaraz IP: 195.187.136.* 09.09.09, 08:09 Rodowici Łodzianie, wierni tym barwom aż po grób... Dopóki nie trzeba płacić za bilet ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stare bałuty Wyborcza dno IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.09, 08:49 Wyborcza dno. Nie raz kibice ŁKSU-u stawiali się na mecze po 10 tys. Kibice są i niech Walczyk się nie boi. Zajmijcie się Widzewem bo piłkarzyki się w szatni o kasę biją. Na wielki Widzew chodzi 5 tys ludzi to nikt nic nie napisze. Redaktor Wesołowski niech sobie już odpuści ataki na ŁKS, mistrz propagandy. TYLKO ŁKS - 3 tysiące fantyków jest lepsze niz 10 tys pikników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewiatan137 Re: Wyborcza dno IP: *.toya.net.pl 09.09.09, 10:07 Tak sobie tlumacz.Zyj dalej w tym Matrixie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Wyborcza dno IP: 212.191.132.* 09.09.09, 10:16 co by nie mówić artykuły w wyborczej o ŁKS są tendencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MariuS Kibic ŁKS-u potrzebny od zaraz IP: 188.33.167.* 09.09.09, 10:47 www - tak jak twoje riposty,napinaczu z pojszczanej bramy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Kibic ŁKS-u potrzebny od zaraz IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.09, 12:57 pojszczane bramy to pomorska i wojska polskiego przy bałuckim. A w ogóle co dziewczyny z widzewa robią w tym temacie ? Jeszcze więksi jeszcze jeszcze jeszcze... .I kto tu się napina ? ŁKS ŁÓDŹ 1908 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łks to potęga:) Re: Kibic ŁKS-u potrzebny od zaraz IP: *.4web.pl 12.09.09, 15:37 łks to potęga!!!!!!!! ma tysiące bogatych kibiców, super sponsorów i całą Łódź jest dumna z takiego klubu!! Wygraliśmy wszystkie derby z podmiejskimi-zarówno na boisku jak i moralnie gdy podobno przegraliśmy- bo tamci wszystko kupowali !! Nasi kibice to elita intelektualna tego miasta!! Mieszkamy w apartamentowcach na Limance, Kozinach i Retkini. Jesteśmy dumą tego miasta! ełksa power!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś