Dodaj do ulubionych

Apel piłkarzy ŁKS-u

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.09, 17:42
Do przyjaciół po szalu. Może wreszcie doczekamy się normalnego prowadzenia naszego klubu przez jej nowych właścicieli. Zawsze w sercu ŁKS!
Obserwuj wątek
    • Gość: rts działacze nie beda sobie kopac grobu IP: *.toya.net.pl 14.09.09, 18:22
      możecie być pewnie, ze najważniejsze dokumenty spadły za szafę.
      • Gość: do k.s Re: działacze nie beda sobie kopac grobu IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.09, 16:39
        ...szczekać i ujadać- PODMIEJSKIE KUNDELKI!!!!- no dawać.....
    • Gość: KK Re: Apel piłkarzy ŁKS-u IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.09.09, 18:40
      prędzej wiecznego jojczenia i żebrania klubu który nic nie osiagnał
      a zachowuje się jak real madryt:)))) zaorać i zalac betonem ten
      pseudopiłkarski cyrk i niech tylko kropek z tomaszewską spróbują wam
      pomóc...:))))w Łodzi są ważniejsze wydatki niż takie dziadostwo na
      polesiu:))))
    • Gość: kefir Apel piłkarzy ŁKS-u IP: *.centertel.pl 14.09.09, 18:55
      - Apelujemy więc do akcjonariuszy, aby oddali akcje w ręce ludzi,
      których stać na utrzymanie drużyny - mówi Paweł Drumlak.
      To znaczy komu? Przecież Pan Klejman miał już wszystkie akcje, miał
      sponsora i co się stało że teraz trzeba po prośbie do miasta? Jedna
      wielka ściema i to wszystko. Klejman i spółka boją się ujawnienia
      swojej działalności w klubie bo wiedzą co się stanie jak wszystko
      zostanie ujawnione a akcji nikt im odebrać nie może. To nic innego
      jak kolejne przepychanki i dawanie nadziei kibicom bo nikt nie kupi
      klubu bez piłkarzy, terenów, stadionu oraz o takiej reputacji. ŁKS
      to już niestety jest padlina która przyciąga coraz to nowe zastępy
      sępów oraz hien.
    • Gość: fan Apel piłkarzy ŁKS-u IP: 82.160.128.* 14.09.09, 20:54
      taa dwóch inwestorów hahaha, już ich tylu było że Real chciałby chociaż połowe tych wirtualnych sponsorów mieć. Co tydzień to koncerny walczą aby być sponsorem tego "zacnego" klubu hahahhaha
      • Gość: Pejs hunter Re: Apel piłkarzy ŁKS-u IP: 91.193.160.* 14.09.09, 21:35
        Daj, daj, daj, daj :P:P:P:P:P
    • Gość: maestro Z jakiej paki IP: *.xdsl.centertel.pl 14.09.09, 21:59
      mam płacic jako mieszkaniec łodzi na bezdomny zagrzybiony
      klub?????????????audyt z mojej kieszeni????co to ma znaczyć???
      skandal....
    • Gość: Łodzianin Apel piłkarzy ŁKS-u IP: *.toya.net.pl 14.09.09, 22:28
      Miasto nie płaci za audyt więc nie płacisz.
      Widzewiacy mogą sobie darować gadanie o 'dajdajach', dostaliście
      prezent stulecia jako ziemię, zdajecie sobie sprawę jakie to kosmiczne
      pieniądze? I ta strata daje już po kieszeni podatnikom, bo ziemia była
      własnością miasta.

Księgowa zwolniona i pojawiły się nowe dokumenty, skandal i wstyd!!
      • Gość: zee Re: Apel piłkarzy ŁKS-u IP: *.4web.pl 14.09.09, 22:44
        głupiś boś biedny, a biednyś, boś głupi.
        Idź do szkoły i poczytaj, albo może nie, bo i tak za późno. Jak się wypowiadasz
        na temat to najpierw się przygotuj, żebyś nie wyszedł na debila. Widzew niczego
        nie dostał na własność, tylko w dzierżawę. Trudne słowo. A skandal, to jest to,
        że jest twór, który żeruje na pieniądzach podatników - nie tylko kibiców nadal
        funkcjonuje w czasach ponoć kryzysu.
        "Dzierżawa - jeden z typów umów prawa cywilnego. Reguluje ją Kodeks cywilny w
        art. 693-709, przy odpowiednim zastosowaniu przepisów o najmie (art. 659-692).
        Dzierżawa należy do umów nazwanych, dwustronnie zobowiązujących, wzajemnych i
        konsensualnych (tzn. dochodzących do skutku przez zgodne oświadczenie woli
        stron). Polega na udostępnieniu innej osobie prawa lub rzeczy, natomiast (w
        odróżnieniu np. od pożyczki) nie przenosi własności. Przedmiotem dzierżawy może
        być tylko rzecz lub prawo przynoszące pożytki.
        Istotą dzierżawy jest to, że wydzierżawiający na oznaczony czas oddaje
        dzierżawcy rzecz do używania i pobierania pożytków, w zamian za co dzierżawca
        zobowiązuje się płacić wydzierżawiającemu czynsz. Konieczną cechą dzierżawy jest
        zatem jej odpłatność".
        Jak widzisz, nikt tu niczego w przypadku Widzewa nie dostał za darmo, ale skąd
        ełkałesiaczki mogą o tym wiedziec? Nie wiedzą co to odpłatność. daj, daj, daj,
        daj. No i ostatecznie DAJ!
        • Gość: ttt Re: Apel piłkarzy ŁKS-u IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.09, 23:25
          do zee ;szanuj ludzi kołku bo albo głupis bos biedny albo biednys boś głupi.Chyba ten twój skorumpowany twór zeruje na podatnikach.Płaci grosze za dzierzawe terenu pod stadion jednakże okrada mnie bo powinien płacic wiecej.To jest takze mój teren bo płacę na wasz teren podatki.A słowem dzierżawa możesz zaimponować kolesiom w remizie.Reprezentujesz typowe dno segregujac ludzi pod względem biedoty.Dlaczego mnie to nie dziwi....
          • Gość: zee Ale płaci i tyle w temacie. IP: *.pai.net.pl 15.09.09, 08:56
            Oj oj, cóż za popis moralizatorstwa :) "Kołku", "remiza", "dno". Jak już chcesz
            mnie umoralniać, to powinieneś się wznieść na wyżyny, a tu depresja i to spora.
            Mówiłeś coś może o segregacji na strażaków i nie strażaków? Uważaj, bo jak Ci
            się chałupa zacznie palić, to nie będziesz miał czego dogaszać. No i co Cię nie
            dziwi w takim razie, to może Ci kolesie po szalu wyklarują? To, że ełkałes nie
            płaci za stadion MOSiR, na którym rozgrywa swoje kopanie, czy to, są remizy?
        • Gość: Łodzianin Re: Apel piłkarzy ŁKS-u IP: *.toya.net.pl 14.09.09, 23:44
          - "głupiś boś biedny, a biednyś, boś głupi." No comment.
          - Debil? Obrażając ludzi sam okazujesz jak mało sobą przedstawiasz.
          - Nie napisałem 'na własność' tylko 'prezent', bo tym jest dzierżawa
          za grosze, czegoś za co miasto powinno dostać grube miliony.
          - Mój twór? Ja nic nie mam. A jeśli chodzi Ci o ŁKS to dostaje tyle
          samo co Widzew, co do grosza. Tyle w temacie.
          Przyklejenie definicji 'dzierżawy' nie jest potrzebne, a już na pewno
          nie imponujące.
          To teraz odrób pracę domową i sprawdź co to jest cena rynkowa i jak
          daleko jest tej dzierżawie do tego.

Pozdrawiam normalnych kibiców,
          • Gość: 1910* Widzew rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.americanprogress.org 15.09.09, 07:24
            1. Kto został pierwszym klubem ukaranym za korupcję? Mecz ŁKS-Olimpia się kłania
            2. łks już dostał stadion od komunistów. Co z nim zrobił? Jego kibice zaszczali
            go tak że groził zawaleniem więc problemu w łks się pozbyto.
            Nie zasługujecie na nic od miasta i tyle!
            • Gość: Łodzianin Re: Widzew rządzi w mieście Łodzi!!! IP: *.toya.net.pl 15.09.09, 13:05
              1. Była wina, była kara. Odebrano nam wicemistrzostwo. Przyjeliśmy to z
              pokorą i nikt tego nie neguje, więc o co chodzi?
              2. ŁKS zasługuje na tyle samo co i Widzew, i na szczęście zdanie
              krzykaczy zapatrzonych tylko w jeden klub (obojętnie który), nie ma
              znaczenia. Na szczęście.
          • Gość: TW Re: Apel piłkarzy ŁKS-u IP: *.toya.net.pl 15.09.09, 07:53
            [b]Gość portalu: Łodzianin zabełkotał(a):
            > - Nie napisałem 'na własność' tylko 'prezent', bo tym jest
            dzierżawa
            > za grosze, czegoś za co miasto powinno dostać grube miliony.

No tak. Widzew to za grosze a ŁKS w takim samym przypadku to byłaby
            "pomoc zasłużonemu łódzkiemu stulatkowi". Hipokryzja pejsów z al.
            Unii sięga zenitu. My w przeciwieństwie do was:
            - MAMY inwestora
            - MAMY płynność finansową i jakieś perspektywy.
            - SAMI pracujemy na swoje. Z pomocą miasta-ale w granicach
            normalności.
            - SAMI sobie zbudujemy stadion i jedyną pomocą było wydzierżawienie
            terenu po preferencyjnych warunkach.
            U Was:
            - MIASTO musi pomóc
            - MIASTO ma zbudować stadion miejski na waszym terenie (choć w sumie
            byłym terenie)
            - MIASTO ma pomóc znaleźć inwestora
            - MIASTO ma ....
            itd itd.
            Co jesteście w stanie sami zrobić?
            - SAMI jesteście w stanie tylko żebrać.
            • Gość: Łodzianin Re: Apel piłkarzy ŁKS-u IP: *.toya.net.pl 15.09.09, 13:15
              "pomoc zasłużonemu łódzkiemu stulatkowi", nigdy tak nie uważałem i
              prawda jest taka, że oba kluby dość mocno są uzależnione od miasta,
              każdy w swoim wymiarze.

W ŁKS są w tej chwili duże kłopoty, tak jak i u was kilka lat temu.
              Nawet Lech miał kilka lat temu niesamowity dołek. Nie ma jednak co
              wybielać Widzewa który wcale nie trzyma granic normalności przy
              współpracy z miastem. Znasz kogoś w UMŁ? Popytaj jakie absurdalne
              żądania mają włodarze Widzewa.
              P.s.
              'Was' pisze się z dużej litery, Tak samo jak ja nie piszę Widzew z
              małej.

Pozdrawiam
          • Gość: zee Re: Apel piłkarzy ŁKS-u IP: *.pai.net.pl 15.09.09, 08:49
            To, że Ty odrabiasz pracę domową tak późno, nie znaczy, że inni też tak mają
            robić. Trzeba się było wcześniej uczyć smarku, a nie mazać po murach Widzew
            ch... No i znów się nie popisałeś, a mówiłem sprawdź w słowniku! Nie pytaj mamy,
            sprawdź sam. Na dłużej Ci ta wiedza wystarczy. "Prezent" według definicji
            słownika języka polskiego: prezent «to, co się komuś darowuje, zwykle z jakiejś
            okazji». Wyczuwasz subtelną różnicę?
            Jak zwykle nie zrozumiesz, bo Wasza interpretacja jest i tak najodpowiedniejsza
            i najtrafniejsza, bez względu na to, co wskazuje literalne znaczenie danego
            słowa. Wystarczy, że jest związane z Widzewem, a jest nie tak jak byście tego
            chcieli. Dzierżawa, to dzierżawa. Jej wysokość zależy od woli strony (tu jest
            ukryta cena rynkowa). Nawet jeśli niewielka, to i tak większa niż daj, daj, daj,
            daj. No i nie uważaj się za normalnego kibica. Daleko Ci.
            • Gość: Łodzianin Re: Apel piłkarzy ŁKS-u IP: *.toya.net.pl 15.09.09, 13:26
              1. 'Smarku'? dawno skończyłem studia więc nie wiem po co takie
              teksty.
              2. Mazanie po murach?, nigdy nic takiego nie robiłem, więc po raz
              drugi nie wiem o co 'biega'.
              3. 'Nie pytaj mamy, sprawdź sam'? Ten temat zostaw bo nawet nie wiesz
              kiedy wchodzisz na grząski teren.
              4. Jeśli ktoś dostaje coś na bardzo preferencyjnych warunkach, pomimo
              iż nie musi uznaję to za 'prezent' w potocznym tego słowa znaczeniu.
              Mam do tego prawo, bo nie szargam niczyjego imienia.
              5. 'Nawet jeśli niewielka, to i tak większa niż daj, daj, daj' jak to
              policzyłeś?

Nie uważasz mnie za normalnego kibica? Twoja sprawa komu to miano
              nadajesz, mi na nim jakoś specjalnie nie zależy. Ale jaka jest w
              takim razie Twoja definicja normalności? Może wcale nie chcę wejść w
              te ramy...
              • Gość: zee Re: Apel piłkarzy ŁKS-u IP: *.pai.net.pl 15.09.09, 14:52
                I Ty mi zarzucałeś wyniosłość? "skończyłem studia" - gratuluję. I co z tego?
                Chcesz, żeby Ci zrobić zdjęcie? Ja niedawno miałem "wracać do lekcji", a Ty się
                obrażasz za smarka. Wrzuć na luz. www.superrelaks.weź.się nie unoś. No to teraz
                mamy jeszcze cenzurę obsadzoną w ramach matematyki. Nie muszę niczego liczyć.
                Widzew dzierżawi, a ełkaes "chce dostać i mieć" i taka jest różnica. I znów
                Wasza interpretacja faktów jest jedynie słuszna, bo wy jesteście rodowici i
                szlachta. Skąd wiesz ile Widzew płaci za dzierżawę? policzyłeś?
                Nie nadaję Ci też żadnego miana bo nie obchodzi mnie kim jesteś, ani w co chcesz
                wchodzić. Nie muszę się po prostu zgadzać z Twoimi poglądami. Ot i cała
                filozofia dyskusji na forum. Nie życzę źle nikomu, tym bardziej ełkaesowi. Na
                moją krytykę tez trzeba sobie zasłużyć tak samo jak na pochwałę. Ani Was nie
                lubię, ani lubię. Jesteście mi zupełnie obojętni. Mogę mieć swoje zdanie, bo to
                wolny kraj.
                Mimo wszystko pozdrawiam, bo godny podziwu jest Twój nastoletni upór przy
                trwaniu we własnej nieomylności i niechęć do kompromisów potwierdzona jakże
                zażartymi dyskusjami z innymi uczestnikami forum.
                • Gość: Łodzianin Re: Apel piłkarzy ŁKS-u IP: *.toya.net.pl 15.09.09, 21:04
                  To że skończyłem studia oznacza, że nazywanie mnie smarkiem jest o
                  dobrych kilka lat nieaktualne, tyle. Nie myśl, że to jest unoszenie
                  się.
                  Jeśli dzierżawa jest nierynkowa to różnica jest darowizną. ŁKS też
                  chce coś ugrać co jest normalne, ale chce pomocy przy znalezieniu
                  sponsora, a nie sponsoringu; Nie widzę w tym nic strasznego. Nawet za
                  audyt nie płaci miasto. Każdy ma swoje racje...
                  Ja Ci nie odbieram zdania do własnego zdania, ale stwierdzenia
                  "smarkacz", "zrobisz z siebie debila", etc. to jest średnich lotów
                  konwersacja.
                  Po mojej znam ludzi którzy poza napinaniem się w necie świata nie
                  widzą i są śmieszni i sam pisałem ze kilka rzeczy u Nas jest
                  żenujących, czy tak się zachowują osoby które mówią ze "jedna
                  interpretacja jest słuszna"?
                  Widzę, że mocno awansowałem skoro już jestem pozdrawiany:)

Znikam już niestety z tego forum..., może do zobaczenia na innym
                  temacie.
    • Gość: mkultra Apel piłkarzy ŁKS-u IP: *.zb.lnet.pl 14.09.09, 23:46
      gdyby dali orginalne dokumenty to komornik z urzędu od razu.Po kiego
      zwalniac księgową jak sie nie ma nic do ukrycia.Zapieli wała
      Klejmanowi teraz chcą zapiąć wała władzom miasta.Jak nie lubie ŁKS-u
      to przydałby sie wam jakiś rozsąddny właściciel.Jak mozna było po
      tym co sie działo w Widzewie z panem Grajewskim wpuszczać kogoś
      takiego jak Klejman.Przecież to wał tak cieżki a wy tego nie
      widzieliście ?? Tonący brzytwy sie chwyta :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka