Dodaj do ulubionych

Widzew: Trzy punkty do Orange Ekstraklasie

IP: *.toya.net.pl 25.05.06, 20:34
Wygramy z Zawiszą!
1 liga dla Widzewa!!!
RTS! RTS!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość ZŁY TYTUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:00
      Do Ekstraklasy Widzewowi brakuje dwóch punktów, a nie trzech
      • Gość: pepeh Re: ZŁY TYTUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 22:17
        Nie masz racji. Przy 2 ptk teoretycznie mogą
        wyprzedzić Widzew i chytro i chłopaki zza miedzy
      • Gość: MM Re: ZŁY TYTUL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 23:39
        DWA punkty w przypadku gdy jeden znich zdobyty jest w meczu z zawiszą.problem
        piasta(+/-10punktów) dotyczy raczej łks-u niż WIDZEWA
    • Gość: BULDOG ;-) A ja pamiętam jak Widzew spuścił Zawiszę IP: *.toya.net.pl 25.05.06, 22:27
      >Pamiętam jeden sezon w latach 80. Na pięć kolejek przed końcem Zawiszy
      wystarczył punkt do utrzymania. I w tych pięciu meczach drużyna z Bydgoszczy
      tego punktu nie zdobyła i spadła z ligi
      W 78r w ostatniej kolejce sezonu porażka u siebie z potrzebującym punktów Ruchem
      (Widzew już miał zapewnione utrzymanie w I lidze)2;4 i Zawisza poleciał do II ligi
      • Gość: Dino Re: A ja pamiętam jak Widzew spuścił Zawiszę IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.05.06, 22:35
        Pieprzenie w bambus,LKS w osmiu meczach zdobyl szesc punktow a teraz w trzech
        zdobedzie dziewiec,Widzew przegra wszystko,Slask i Zawisza wszystko wygraja kto
        w to uwiezy??? przeciez to nie walka o utrzymanie !!! Mamy I lige i basta !! i
        nic nie zmienia durne teorie bo chopcy pogonia Zawisze i bedzie swieto !!
        • Gość: hg Re: A ja pamiętam jak Widzew spuścił Zawiszę IP: *.toya.net.pl 26.05.06, 16:26
          tylko twoja chora imaginacja, cały ŁKS.
    • Gość: Znawca Re: Widzew: Trzy punkty do Orange Ekstraklasie IP: *.chello.pl 25.05.06, 22:48
      A autor nie pomyślał o tym że nasz kochany PZPN oddaje 10 pkt Piastowi Gliwce i to oni wchodzą do 1. ligi ? Oj autor autor
    • Gość: Mike Re: Widzew: Trzy punkty do Orange Ekstraklasie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 23:18
      Do pilkarzy i trenera Majewskiego- Wiecie, ze Baniak twierdzi, ze Widzew ma slaba druzyne? Co Wy na
      to? Ja propunuje 3 -o dla nas:)
    • Gość: rwt Re: Widzew: Trzy punkty do Orange Ekstraklasie IP: *.centertel.pl 25.05.06, 23:32
      Ja obstawiam remis z Zawiszą, niestety. P.S. Łódź do OE!!!
    • Gość: mario1910 Re: Widzew: Trzy punkty do Orange Ekstraklasie IP: *.toya.net.pl 26.05.06, 00:17
      Panowie nie ma co kalkulowac i liczyć, trzeba przede wszystkim wygrać u siebie i
      świętować awans. Niech inni patrzą nam na plecy my róbmy swoje, jak dobrze
      pójdzie to derby będą w Orange.
      • Gość: Dino Re: Widzew: Trzy punkty do Orange Ekstraklasie IP: *.gprspla.plusgsm.pl 26.05.06, 01:18
        Jestem spokojny nikt nas nie dogoni,nie ma szans !! Coz pozostalo rywala jak
        sobie pomarzyc !!mozemy juz skladac podziekowania
        P.Bonkowi,Szymanskiemu,trenerowi Majewskiemu i calej druzynie.Tak trzymac!!
        • Gość: Rafi2 Re: Widzew: Trzy punkty do Orange Ekstraklasie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 13:23
          Chciałbym zwrócić uwagę szanownym przedmówcom, że nie bierzecie pod uwagę
          możliwości kolejnego układu na łódzkim stadionie tak jak było w przypadku
          meczów z Polonią i Górnikiem. Z przykrością trzeba stwierdzić, że takiego
          sezonu już dawno nie było i tylko przykro, że kibic płacący wcale niemałe
          pieniądze za wejście musi potem oglądać takie spotkania. Mam nadzieję, że już w
          środę będziemy wszyscy świętować na al. Piłsudskiego.
          • Gość: wiedzący Re: Widzew: Trzy punkty do Orange Ekstraklasie IP: *.toya.net.pl 26.05.06, 15:03
            KOMUNIKAT!!!
            Widzew w meczu z Zawisza przegra. Informacja pewna i potwierdzona. Mecz już został ustawiony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka