Dodaj do ulubionych

PILNIE oddamy nakrętki Poznań

22.09.09, 10:46
Dzieciaki ze szkoły w której pracuję (i nie tylko, dorośli także) BARDZO zaangażowały się w zbieranie plastikowych nakrętek. W tej chwili mamy 15 dużuch worów i nie ma ich kto od nas wziąć :( Jeśli ktoś jest zainteresowany to baardzo proszę o kontakt. Joanna782@interia.pl
Jest to pilne, ponieważ brakuje już miejsca na przechowywanie nakrętek, a dzieci codziennie przynoszą nowe.
Obserwuj wątek
    • forumowy.rzep Re: PILNIE oddamy nakrętki Poznań 22.09.09, 11:50
      A po co komu te nakrętki?
      • okular102 Re: PILNIE oddamy nakrętki Poznań 22.09.09, 12:25
        są w Polsce akcje zbierania plastikowych nakrętek dla niepełnosprwnych dzieci. Wymienia się później te nakrętki na np.wózek inwalidzki. Niektóre firmy sponsorują operacje w zamian za ten plastik.
        • aga.as1 Re: PILNIE oddamy nakrętki Poznań 24.09.09, 15:37
          może tu: poznan.naszemiasto.pl/wydarzenia/1010645.html
          • okular102 Re: PILNIE oddamy nakrętki Poznań 25.09.09, 21:00
            Niestety nikt nie odbiera telefonu. Próbowałam się skontaktować z rodzicami
            małego Sebastiana, ale tel.nie odpowiada :(
            Moje ogłoszenie jest nadal aktualne. Jeśli ktoś wie komu w okolicach Poznania
            można przekazać ogromną ilość plastikowych nakrętek, to proszę o kontakt.
            • radziax Re: PILNIE oddamy nakrętki Poznań 09.11.09, 11:50
              Witam

Prowadzimy akcję zbierania zakrętek w Toruniu. Strona www akcji:
              akcja-nakretka.socjum.pl/, kontakt: akcja.nakretka@gmail.com. Jeżeli
              nadal posiadają i chcą Państwo przekazać zebrane nakrętki to bardzo proszę o
              kontakt. Na pewno wymyślimy sposób na przekazanie nakrętek - mam już kilka
              pomysłów. Pozdrawiam serdecznie i czekam na kontakt. Radek
            • rehabilitacja2005 Re: PILNIE oddamy nakrętki Poznań 17.11.13, 12:36
              PROSZĘ NAPISAĆ CO PANI Z NIMI ZROBIŁA!?
            • rehabilitacja2005 Re: PILNIE oddamy nakrętki Poznań 17.11.13, 12:56
              WITAM.MAM ZAPYTANIE, CZY BYŁABY PANI ZAINTERESOWANA ZBIÓRKĄ NAKRĘTEK(ZBIERAM DLA SYNA).JESTEM Z OKOLIC POZNANIA

POZDRAWIAM
    • agulha Re: PILNIE oddamy nakrętki Poznań 09.10.09, 19:27
      Ostatnio dopiero natknęłam się na tę akcję. Czy to w ogóle jest jeszcze
      aktualne? Czy ktoś wie o jakimś punkcie odbioru takich nakrętek w Warszawie?
      (Chodziłoby o b. małe ilości, mogłabym zacząć odkładać z butelek, które kupuję)?
      Bo ja widziałam, że zbiera...Bar na lotnisku w Bydgoszczy, bywam tam wprawdzie
      raz na półtora miesiąca, no ale nakrętki samolotem wozić...;-))
    • pomocseba2005 Re: PILNIE oddamy nakrętki Poznań 10.10.13, 15:58
      Szanowni Państwo!
      Zbieram nakrętki dla 8-letniego syna na rehabilitację,jest po dwuch operacjach nóg .
      Syn potrzebuje intensywnej rehabilitacji,jestem w stanie odbierać od Państwa nakrętki już od
      3-ech worków. Może to duża ilość, ale mieszkam pod Opalenicą i mam dość daleko do Poznania.
      Proszę o kontakt chętnych do zbierania nakrętek:
      grazynasz72@interia.eu
      • jayamez Re: PILNIE oddamy nakrętki Poznań 13.10.13, 01:10
        I sądzisz, że je tak przechowują już od 4 lat??
        • rehabilitacja2005 Re: PILNIE oddamy nakrętki Poznań 10.11.13, 19:31
          LUDZIE ZBIERAJĄ NAKRĘTKI CAŁY CZAS - NIE TYLKO DLA MNIE.JA MAM DLA SYNA JUŻ SPORĄ ILOŚĆ.
          POZDRAWIAM
    • rehabilitacja2005 Re: PILNIE oddamy nakrętki Poznań 17.11.13, 12:50
      WITAM
      MAM ZAPYTANIE ,CZY NADAL BYŁABY PANI ZAINTERESOWANA ZBIÓRKĄ NAKRĘTEK?.
      PROSZĘ O KONTAKT(ZBIERAM DLA SYNA):grazynasz72@interia.eu .JESTEM Z OK. OPALENICY.
      POZDRAWIAM
      • rehabilitacja2005 Re: PILNIE oddamy nakrętki Poznań 17.11.13, 13:10
    • maluszekk91 Re: PILNIE oddamy nakrętki Poznań 13.01.15, 10:29
      Wie ktoś gdzie w Poznaniu skupują nakętki plastikowe?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka