kakaski 13.08.08, 22:17 Wiecie jak czytam tą stronę www.mariuszrokicki.wsh.pl/ i jej forum mariuszradom.p2a.pl/viewtopic.php?id=57&p=1 to mi ręce opadają. CO TAM SIĘ DZIEJE??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anta2005 Re:Sprawa Mariusza powinna być nagłośniona 14.08.08, 13:39 Faktycznie źle to wygląda. Sprawa Mariusza powinna być nagłośniana, bo pozostawienie jej tak jak jest oznaczałoby, że żyjemy w Chinach, a nie w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
w50 Re:Sprawa Mariusza powinna być nagłośniona 14.08.08, 14:45 Ja już 6 lat borykam się z takimi problemami ,moja córka przez błąd lekarzy 6 lat jest w śpiączce,nie ma lekko ,muszę walczyc o rehabilitację,a jest jej bardzo potrzebna żeby nie było przykurczy,i też jest młoda ma 31 lat,zresztą o wszystko trzeba walczyć. Niestety mamy chore państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
anta2005 Re:Sprawa Mariusza powinna być nagłośniona 16.08.08, 11:37 Syty głodnego nie zrozumie - opuściłam "nigdy" - bardzo wprawdzie rzadko, ale zdarza się, że zrozumie. Może spotkasz kogoś takiego? Być może trzeba nie zrażając się codziennymi niepowodzeniami stale szukać ludzi, którzy rozumieją, mogą i chcą pomóc. Najtrudniej jest, gdy się traci nadzieję i myśli się, że sytuacja jest bez wyjścia. Jak widzisz moje wiara w pomoc państwa jest podobna do Twojej. Ale wierzę w wyjątki od reguły. Odpowiedz Link Zgłoś