madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 14:17 Gdy kogoś jest też trochę za dużo Może po prost już sobą znużyć A Kasia głównie jest z tego znana Że tu i ówdzie była widziana Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 14:23 MAGDALENA SOSZYŃSKA -MICHNO - STANISŁAW KARPIEL BUŁECKA ALEKSANDRA KISIO - ŁUKASZ CZARENCKI DARIUSZ KORDEK - BLANKA WINIARSKA JAGNA MARCZUŁAJTIS - KRZYSZTOF HULBOJ KAZIMIERZ MAZUR - BIANKA ŻUBROWSKA ANNA WĘDZIKOWSKA - MICHAŁ STUKAN BILGUUN ARIUNBATAAR - JANJA LESAR MARTA KRUPA - PRZEMEK JUSZKIEWICZ ZBIGNIEW URBAŃSKI - IZABELA JANACHOWSKA WERONIKA MARCZUK - JAN KLIMENT MICHAŁ SZPAK- PAULINA BIERNAT KATARZYNA PAKOSIŃSKA - STEFANO TARAZZINO KACPER KUSZEWSKI - ANNA GŁOGOWSKA KATARZYNA ZIELINSKA - RAFAŁ MASERAK Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 14:25 Ja tera oglądam tylko końcówkę czyli kto odpadł, więc trudno jest mi się wypowiedzieć jak tańczyli. Czekam aż odpadną dwie osoby, ale to może się nie udać. Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 14:25 1 odcinek - odpadli ZBIGNIEW URBAŃSKI i IZABELA JANACHOWSKA Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 14:28 2 odcinek - odpadli MARTA KRUPA i PRZEMEK JUSZKIEWICZ Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 14:30 3 odcinek - odpadli KAZIMIERZ MAZUR - BIANKA ŻEBROWSKA Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 14:31 4 odcinek - odpadli STANISŁAW KARPIEL - BUŁECKA i MAGDALENA SOSZYŃSKA - MICHNO Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 14:34 5 odcinek - odpadli ANNA WĘDZIKOWSKA - MICHAŁ STUKAN Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 08.09.13, 17:28 Już się nie mogę doczekać jakie to "gwiazdy" zobaczymy. Jak widać telewizja niczego się nie nauczyła - już raz sobie strzeliła w piętę z tym programem i z powodu braku pomysłów powtarza swój błąd? Odpowiedz Link
madohora2 Re: Taniec z Gwiazdami 15.10.13, 20:08 Od jakiegoś czasu nie przepadam za Karolakiem, a Kożuchowskiej jest wszędzie za dużo więc powiedziałabym jakie gwiazdy taki taniec Odpowiedz Link
madohora2 Re: Taniec z Gwiazdami 15.10.13, 20:08 A poza tym pytanie - KTO TO JESZCZE BĘDZIE OGLĄDAŁ Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 23.02.14, 10:05 Co się stało z doradcami, że stacja telewizyjna dowolnie wbija sobie gwóźdź w plecy? Tego programu już nikt nie oglądał. A teraz jeszcze taki dobór gwiazd, że ...brak słów. Gdyby nie to że kiedyś oglądałam Złotoplskich nie miałabym pojęcia kto to jest Klaudia Halejcio? Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 23.02.14, 10:07 W jednym z artykułów jest pełna lista ale tylko w jednym przypadku jest tzw. odnośnik pod którym można przeczytać - kto to jest - jak widać reszta nie zasługuje (chyba) na uwagę? Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 23.02.14, 10:09 A ja czekam kiedy w TZG zaczną występować te wszystkie gwiazdy biorące udział w programach typu Dlaczego Ja itp. - bez obrazy dla nich, bo może by coś pokazały ciekawego Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 23.02.14, 10:11 Aneta Zając i Stefano Terrazzino Rafał Brzozowski i Izabela Janachowska Viola Arlak i Krzysztof Hulboj Jacek Rozenek i Magdalena Soszyńska-Michno Natalia Siwiec i Jan Kliment Antoni Królikowski i Kamila Kajak Karolina Szostak i Andrej Mosejcuk Jacek Lenartowicz i Paulina Biernat Klaudia Halejcio i Tomasz Barański Dawid Kwiatkowski i Janja Lesar Joanna Moro i Rafał Maserak Piotr Gruszka i Nina Tyrka Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 23.02.14, 10:12 I jeszcze w roli prowadzącej Anna, która nie za bardzo się do tego nadaje Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 23.02.14, 10:14 Zresztą nasze telewizje mają bardzo ciekawe pomysły na prowadzących - igrzyska - facet, którego nie da się słuchać, pani z dość poważną wadą wymowy no i panie które co rusz zaliczają jakieś wpadki. Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 12.03.14, 23:20 TANIEC Z GWIAZDAMI ZMIAŻDŻYŁ KONKURENCJĘ - Metro - 12.03.2014 Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 12.03.14, 23:26 Myślę, że pierwszy odcinek wielu ludzi zobaczyło z ciekawości. Zresztą ja też chciałam wiedzieć czym się będzie różnił ten Polsatowski od TVN-owskiej wersji. Nie różni się niczym. Ciekawa jestem jakie będą notowania po drugim, trzecim odcinku. A mając do obejrzenia "Barwy" i "Taniec" też bym wybrała taniec... Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 17.05.14, 17:31 Ciekawa jestem czy ktoś to jeszcze ogląda? Z ciekawości przeczytałam artykuł i powiem, że w ogóle nie wiek kim są te gwiazdy. Oglądałam Annę German więc wiem tylko że Joanna Moro ją grała. I na tym koniec. Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 18.05.14, 20:36 Może zamiast "Taniec z gwiazdami" powinno być "Taniec z gwizdami" bo jedna pani nie lubi drugiej pani i wszyscy muszą o tym wiedzieć. Ludzie to jest program a nie magiel Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 18.05.14, 20:41 Taniec z gwiazdami Oglądalność ostro leci W dół pikują te kreseczki Patrzą na to chyba dzieci Bo rajcują je...majteczki Oczywiście te - tancerek Nóżka w górę i do przodu Jakiś wieje tam wiaterek Widać suknię też od spodu Tu sensacji trochę trzeba No to zaklnie nam hrabina Bo już dawno nudą wieje Niech się trochę nawywija Kłótnia! O to dobry pretekst Może ktoś się zaciekawi Zrobić w prasie wielki rwetes Że nie lubią się dwie pary Nic to sprawie nie pomogło Ktoś wyłącza, ktoś wychodzi A tak dobrze już być mogło Nie chcą patrzeć nawet młodzi Może to błąd był programu Tak strata, tyle kasy Ale co tam gdy ja rano Jadę sobie gdzieś na wczasy Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 25.05.14, 18:59 TANIEC Z GWIAZDAMI - Metro - 25.05.2014 Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 25.05.14, 19:02 DOROTA WELLMAN O TAŃCU Z GWIAZDAMI - Metro - 25.05.2014 Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 25.05.14, 19:03 Oceńcie sami Czy wam się podobał Taniec z Gwiazdami Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 25.05.14, 19:04 Proszę pana, proszę pana Chwalą nas już od rana Że ten taniec taki cud Bo nie jeden przy nim schudł Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 25.05.14, 19:05 Tańczą starzy, tańczą młodzi Lecz mnie to nic nie obchodzi Ja tam tańczyć już nie muszę Bo ja kocham swoją tuszę Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 03.06.14, 13:57 Antoni Królikowski - Kamila Kajak Jacek Lenartowicz - Paulina Biernat Dawid Kwiatkowski - Janja Lesar Viola Arlak - Krzysztof Huldboj Rafał Brzozowski - Izabela Janachowska Piotr Gruszka - Nina Tyrka Jacek Rozenek - Magdalena Soszyńska Joanna Moro - Rafał Maserak Aneta Zając - Stefano Terrazzino Karolina Szostak - Anrej Mosercjuk Natalia Siwiec - Jan Kliment Klaudia Halejcio - Tomasz Barański Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 03.06.14, 13:58 W wielkim finale programu "Dancing With The Stars - Taniec z Gwiazdami" Aneta Zając wraz ze Stefano Tarrazzino pokonali Joannę Moro i Rafała Maseraka. Obydwie pary musiały zatańczyć po 3 tańce: wybrany przez parę, sędziów oraz jeden dowolnie przygotowany układ Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 03.06.14, 14:07 Rafał Brzozowski i Izabela Janachowska Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 03.06.14, 14:18 Minął już dawno Taniec z Gwiazdami Cóż dla mnie gwiazdy prawie nie znane Co mam powiedzieć gdy tańczą młodzi Westchnąć - a co mnie to może obchodzić Ja już się boję co będzie dalej Lepiej wódeczki mi teraz nalej Bo jak ja patrzę na te wszystkie jazdy Myślę - o rety a jakie będą następne gwiazdy Pewna blondynka z pewnej reklamy Chcemy - nie chcemy i tak wyglądamy A może pan co ma garbusa Ja się do tego nie muszę przymuszać A może Boczek - Arnold ma miano Ferdynand Kiepski raczej odpada W jury na pewno przyda się jego rada Zatańczy dla nas wieczór lub rano Minął już dawno Taniec z Gwiazdami I taki taniec jakie gwiazdy mamy Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 11.10.11, 13:36 Chyba nie miałam co robić, że oglądałam. Odpadł Dariusz Kordek - ale to chyba było do przewidzenia. Pewno ogląda sama młodzież a kto z nich pamięta Kordka albo Labirynt? A mnie jest zawsze szkoda Blanki. Trafia na samych "trudnych" partnerów. DARIUSZ KORDEK - BLANKA WINIARSKA Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 06.11.11, 20:43 ODCINEK 7 ALEKSANDRA KIZIO i ŁUKASZ CZARNECKI Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 06.11.11, 20:45 odcinek 9 KATARZYNA PAKOSIŃSKA - STEFANO TARAZZINO Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 27.11.11, 16:55 A ja stawiam na Tolka Banana I co z tego że nie tańczy Zawsze na niego stawiam Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 04.01.20, 21:29 Kiedyś taniec z gwiazdami Dziś problem z gwizdami Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 24.01.21, 17:00 Ktoś formuły tu pozmieniał By zachować program jeszcze Wyszło dno i do widzenia Co by dodać tutaj jeszcze? Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 07.11.11, 10:41 Odicnek 10 Odpadl MICHAŁ SZPAK i PAULINA BIERNAT Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 07.11.11, 10:44 I odfrunął już nam szapczek Zdać się mogło nieboraczek Śpiewać może śpiewa ładnie Na parkiecie - wręcz fatalnie Ja myślałam rytm i kroki To ze śpiewem są wyroki Jak ma zaistnieć na scenie Jak ma spełnić swe marzenie Gdy on biedny kroki myli On do tego się nie schyli Że on śpiewać tak potrafi Że nie trzeba mu choreografii? Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 07.11.11, 10:46 Czy to Taniec jest z Gwiazdami Czy to Taniec jest z gwizdami Odpowiedzcie sobie sami Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 27.11.11, 16:54 Dzisiaj kolejny program z serii "Nie mam nic do pokazania" Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 29.11.11, 21:52 I powiem tutaj rada nie rada Był jeden program i znowu zwada Kłóci się jeden, kłóci się drugi Ten tego chwali, ten tego lubi Wygrał nie ten znowu co trzeba A naród pragnie igrzysk i chleba Wygrała Polka znów nowy szał Bo o to wszystko Mongoł grał Trzeba tu skrytykować drania Wygrała Ania a miała Jania A ja sobie myślę spokojnie tak Może miał wygrać to jakiś szpak Byłoby śmiechu co nie miara I skończyłaby się ta cała haja Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 06.03.12, 18:35 Ruszyły nowe programy, ciekawe czy TVN planuje też kolejną edycję Tańca? Bo ostatnia była beznadziejna... Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 30.03.12, 11:01 Taniec z gwiazdami” znika z anteny? 14. edycja "Tańca z gwiazdami" stanęła pod znakiem zapytania. Czy to już koniec popularnego show? Jak dowiedział się tygodnik "Gwiazdy", 13. edycja, którą poprowadziła Natasza Urbańska i Piotr Gąsowski, była prawdopodobnie ostatnią. Potwierdza to ekipa pracująca przy programie, podkreślając, że żadne prace przygotowawcze na razie nie zostały rozpoczęte. "Nic nie wskazuje, by program miał pojawić się w jesiennej ramówce" - mówią pismu. "Osoby, które pracują przy produkcji show, nie dostały żadnych sygnałów, że powinny bukować sobie na jesień terminy". Pracownicy TVN dodają, że tak kosztowne przedsięwzięcie, jakim jest "Taniec z gwiazdami", wymaga czasu. Ostateczne decyzje nie zostały jeszcze podjęte. Stacja nie ma także pomysłu na wykorzystanie potencjału Nataszy Urbańskiej. www.pomponik.pl/plotki/news-taniec-z-gwiazdami-znika-z-anteny,nId,595332 Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 30.03.12, 11:03 No cóż, po ostatniej edycji to było do przewidzenia. Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 16.05.12, 10:37 I bradzo dobrze, bo nie było już na co patrzeć. Pewno bukmacherzy obstawiali nie kto wygra ale...kogo obsadzą w kolejnej edycji. Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 15.04.23, 20:40 W Polsacie aż huczy od plotek Że wystąpi ciotka i pociotek Odpowiedz Link