madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 13:47 Choć TVN mnie tu wciąż mami Lecz ja naprawdę nie znam tej pani Wszak Dzień Dobry trudno zobaczyć W tym czasie jestem po prostu w pracy Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 13:50 Cóż oglądałam ja Majewskiego Więc wiem skąd się to dziecko wzięło Lecz wszak nie wszyscy to oglądamy Więc ogółowi chłopak nie jest znany Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 13:53 A Pani Marta z czegóż jest znana? Ze znanej siostry. Tak proszę pana Lecz co mam mówić dziś o tej drugiej Sądząc po forach. Niewielu ją lubi. Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 13:54 ZBIGNIEW URBAŃSKI - IZABELA JANACHOWSKA Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 13:58 Nie powiem Iza jak zwykle boska Lecz na policzku wykwitła troska Zbieram wciąż myśli dla tego pana Z czegóż to jego osoba jest znana Wszystko już dzisiaj mi się tu myli Czy oni byli czy on jest "były"... Były policjant Był mąż Skrzyneckiej Były uczestnik TzG Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 14:03 A Weronika z czegóż jest znana Wiemy to obaj już proszę pana Powiem to jasno, chyba nie stchórzę Cóż parcie na szkło jak widać duże Każdy na kogo kiedyś coś padło Wie, że opinię zepsuć jest łatwo Ciężką ją później jest odbudować Lecz można wszak przebierać w sposobach Odpowiedniego partnera tutaj damy Wszak wiemy, że Janek jest przez nas lubiany Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 24.01.22, 16:53 Program przestał być programem Gdy Celebryci zaczęli nagrywanie Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 12.01.25, 19:19 Przestałam oglądać jak zmieniło się jury Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 14:07 Ma coś z wampira i ma coś z wampa Nie widzę chłopca w dżinsach i trampkach Gdy siedzi sobie wysoko w górach I szuka natchnienia na przykład w chmurach Parcia na szkło więc nie ukrywa Sam na imprezy też się wyrywa Dzieciaku buźka twa jeszcze słodka Lecz sława bywa także ulotna Jednak to dla mnie gwiazdeczka mała Co zgasła wcześniej niż zaistniała Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 14:09 KATARZYNA PAKOSIŃSKA - STEFANO TARAZZINO Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 14:11 Niszową sprawą są kabarety Nie wszyscy znamy artystów - niestety Więc trudno mówić tutaj o sławie Jeśli się mylę, niech ktoś poprawi Odpowiedz Link
madohora Re: Taniec z Gwiazdami 05.10.11, 14:15 Nie wiem dlaczego nie lubię Ani Jest w niej coś czym mnie nie omami Choćby tańczyła wręcz doskonale Zawsze coś znajdę, czymś jej "dowalę" Odpowiedz Link