staszek8519 Re: Dowcipy o Jasiu 26.10.15, 22:28 - Jasiu, wymień czterech naszych największych polityków. - Wałęsa, Kuroń, Mazowiecki i... Havel. - Jasiu, Havel to przecież Czech! - Nie, czterech!! www.wyczytaj.pl/dowcipy/o-jasiu Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 30.10.15, 12:41 Nauczycielka pyta uczniów: - Które zwierzę jest najweselsze? - Kura - A dlaczego? - Bo ciągle robi sobie jaja Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 05.11.15, 11:33 Siostra na religii pyta Jasia: - Kto zbudował arkę? - Nooooo.......e...eeee.... - Dobrze, piątka Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 05.11.15, 11:57 Mama do Jasia: - Czy jest coś gorszego od znalezienia robaka w jabłku? - Tak...Znalezienie połowy robaka Odpowiedz Link
staszek8519 Re: Dowcipy o Jasiu 27.06.17, 20:38 - Mamusiu, dzieci w szkole mówią, że mam duże uszy! - Nie, nie Jasiu. Nie przejmuj się, to nie prawda, tylko nie kręć tak głową, bo znowu będzie tornado. źródło: www.fajnedowcipy.pl/o-jasiu Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 27.11.15, 15:54 Mama mówi do syna: - Jasiu! Sąsiadka mówiła że wczoraj byłeś nad rzeką i jeździłeś na łyżwach po cienkim lodzie. Lód pękł i wpadłeś do wody w nowych spodniach. Czy to prawda? - Mamo, przepraszam. To się stało tak szybko, że nawet nie zdążyłem się rozebrać. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 31.01.16, 10:44 Lekcja WOS Jasiu przy odpowiedzi: - W ostatnim czasie Polska poniosła sukces w polityce zagranicznej... - Jasiu, nie można ponieść sukcesu, ponieść to można tylko klęskę. Nie uczyła was pani na polskim? - Uczyła ale odniosła porażkę Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 31.01.16, 11:34 Nauczycielka sprawdza zadanie domowe: - Jasiu, wszystko źle pododawałeś - To nie ja, to mój tata odrabiał zadanie domowe - A kim on jest z zawodu? - Kelnerem! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 14.02.16, 18:58 - Ile lat ma twoja starsza siostra? - Już się pogubiłem. Dwa lata temu miała 25 a wczoraj skończyła 23. Jak tak dalej pójdzie to będziemy rówieśnikami. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 14.02.16, 19:09 - Skąd masz tego Misia - pyta mama Jasia - Od kolegi z trzeciego piętra - A co powiedział jak ci go dawał? - Nic, tylko strasznie płakał Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 20.03.16, 17:56 Mama pyta Jasia: - Ile minut gotowałeś jajka? - Dziewięć minut - Przecież ci mówiłam, że masz je gotować trzy minuty - Tak! Ale ti były trzy jajka! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 02.05.16, 14:27 - Ile lat ma twoja siostra? - Już się pogubiłem. Dwa lata temu miała 25 lat, a wczoraj skończyła 23. Jak tak dalej pójdzie to będziemy rówieśnikami Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 03.05.16, 14:41 - Puk, puk - Kto tam? - Ja do Jarka - Ta. A ja kombajn jestem Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 03.05.16, 15:03 Dziś moi drodzy - powiedziała nauczycielka porozmawiamy o tym jakie pożytki mamy ze zwierząt. Na przykład powiedzcie mi co nam daje kura: -Jajka! Jajka - wołają dzieci - A krowa? - Mleko, mleko - No dobrze a świnia... Po chwili ciszy odzywa się Jasio: - Jedynki w dzienniku i prace domowe... Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 04.06.16, 17:27 Matka pyta syna: - Co przerabialiście dziś na chemii? - Materiały wybuchowe - Nauczycielka zadała coś do domu? - Nie zdążyła Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 05.06.16, 10:42 Jasiu pyta swojego dziadka: - Dziadku, co robisz z tą butelką? Budujesz w niej żaglowiec? - Z początku to nawet chciałem wnusiu, ale teraz to już chciałbym tylko wyciągnąć rękę ze środka Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 18.10.16, 21:00 Podczas lekcji Jasiu narysował na ławce muchę. Podeszła do niego nauczycielka i myśląc, że mucha jest prawdziwa chciała ją zabić. Uderzyła ręką w ławkę i ją sobie złamała. Mówi do Jasia: - Jutro przyjdziesz do szkoły z ojcem. Następnego dnia zjawia się Jasiu z tatą w szkole i nauczycielka mówi do ojca: - Pana syn namalował wczoraj na ławce muchę, myślałam, że jest ona prawdziwa, chciałam ją zabić i widzi Pan co sobie przez niego zrobiłam! Na to ojciec: - To jeszcze nic. Tydzień temu, jak Jasiu namalował na drzwiach gołą panienkę i mój brat się na nią napalił to trzy dni z ch..a drzazgi wyciągał. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 21.10.16, 12:02 Podczas lekcji Jasiu narysował na ławce muchę. Podeszła do niego nauczycielka i myśląc, że mucha jest prawdziwa chciała ją zabić. Uderzyła ręką w ławkę i ją sobie złamała. Mówi do Jasia: - Jutro przyjdziesz do szkoły z ojcem. Następnego dnia zjawia się Jasiu z tatą w szkole i nauczycielka mówi do ojca: - Pana syn namalował wczoraj na ławce muchę, myślałam, że jest ona prawdziwa, chciałam ją zabić i widzi Pan co sobie przez niego zrobiłam! Na to ojciec: - To jeszcze nic. Tydzień temu, jak Jasiu namalował na drzwiach gołą panienkę i mój brat się na nią napalił to trzy dni z ch..a drzazgi wyciągał. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 21.10.16, 12:42 Nauczycielka się pyto Józika: - Co wiysz o jaskółkach? - To sóm bardzo mondre ptoki. Jak się ino zaczyno rok szkolny to łone zaroz łodlatujóm.! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 28.11.16, 11:20 Dwóch chłopców rozmawia w przedszkolu: - Mój tata pływa w marynarce - chwali się pierwszy - A mój w kąpielówkach - odpowiada drugi Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 10.01.17, 14:04 — Wiesz, bocian przyniósł twej siostrze synka. Zatem jesteś już wujkiem. (Maty Jasio, płacząc): — Ja nie chcę być wujkiem, ja chcę być szoferem. Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 13.02.17, 16:21 Na lekcji biologi pani pyta Jasia: - Co to jest? - Szkielet - Czego - Zwierzęcia - Ale jakiego? - Nieżywego! Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 13.02.17, 16:23 W czasie zjazdu absolwentów liceum były nauczyciel pyta dawnego ucznia: - A ty Kaziu, masz dzieci - Sześcioro - odpowiada dumny ojciec - Zawsze taki sam - mruczy staruszek - w szkole też nigdy nie uważałeś Odpowiedz Link
madohora Re: Dowcipy o Jasiu 27.02.17, 22:14 Mały Jaś powielziat do ciocii .Ciocia jost głupia"! fo ona krzyknęła: „Co, tak się mówi do eioci? Ty smarkaczu, przeproś zai-ar, powiedz że tego ża!ujesz"l So to on zapiakai i powiedział: , Ja bardzo żałuję"! Czego żałujesz? .la bardzo żałuję, ie ciocia jest głunia"! Odpowiedz Link