madohora Re: DOWCIPY 02.01.24, 21:56 Na podwórku Ania prosi Grzesia: - Pobawimy się w rodziców - Nie mogę. Przyrzekłem mamie, że dzisiaj z nikim się nie pokłócę Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 07.01.24, 17:32 Dwaj policjanci zastanawiają się co kupić komendantowi na urodziny: - Może książkę? - Nie, książkę to on już ma... Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 09.01.24, 18:28 Ojciec do syna po powrocie z wywiadówki: - Twoja nauczycielka powiedziała mi, że absolutnie nie jest w stanie cię czegokolwiek nauczyć - Od razu wiedziałem że ona jest do niczego Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 14.01.24, 15:28 Nie no nie licz już na żadne pieniądze ode mnie - ważne ojciec do syna – odkąd rzuciłeś studia i ożeniłeś się z tą ladacznicą umarłeś dla mnie - to daj mi chociaż trochę forsy na pogrzeb Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 17.01.24, 19:31 Więzień wspomina z rozrzewnieniem: - Miałem piękny dom z basenem. Miałem dwa luksusowe samochody. Wyjeżdżałem na urlop na Mauritus... - To pewnie niczego ci nie brakowało - stwierdza współwięzień - Brakowało....Pieniędzy na spłatę kredytków Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 17.01.24, 22:13 - Panie doktorze, jestem wykończona! Odkąd mąż zachorował siedzę przy nim dzień i noc! - Przecież posłałem państwu młodą, rezolutną pielęgniarkę. Miała czuwać przy mężu - Właśnie dlatego muszę przy nim siedzieć. Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 20.01.24, 16:50 Ja: Dzień dobry, czy mogę rozmawiać z panem Janem Kowalskim? Głos dziecka - A Kto mówi? - Beata XYZ.Znowu głos dziecka - TATO, telefon!!! Głos taty - A kto dzwoni? - Nie wiem, jakaś pani Beata. Tata do słuchawki: Przecież mówiłem, żebyś nie dzwoniła o tej godzinie, żona jest w domu!! Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 20.01.24, 21:26 Dzieci wybierają zawody aktorek, piosenkarzy, strażaków, policjantów, itp. Tylko Jaś mówi, że chciałby zostać Świętym Mikołajem. - Czy dlatego Jasiu, że roznosi prezenty? - pyta nauczycielka. - Nie. Dlatego, że pracuje raz w roku. Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 21.01.24, 12:39 Piątego grudnia kilkuletnia Małgosia, kładąc się do łóżka, mówi do dziadka: – Kiedy rano się obudzę, chciałabym znaleźć w swoim łóżku piękną, jasnowłosą laleczkę! – Ja też bym chciał… – wzdycha dziadek Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 21.01.24, 16:48 Mąż wchodzi na wagę łazienkową i mocno wciąga brzuch. Żona patrzy na to z politowaniem i pyta: - Myślisz, że to ci pomoże? - Oczywiście, że pomoże. Tylko w ten sposób mogę zobaczyć ile ważę! Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 22.01.24, 16:38 - Co dziadek robi na dyskotece? - Tańczy z laską! Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 29.01.24, 18:42 Po obiedzie małżonkowie zasiedli w fotelach. Milczenie przerywa żona: - Kochanie, jak ci dzisiaj smakowała zupa? - Dlaczego zawsze szukasz pretekstu do kłótni? Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 29.01.24, 22:15 Obóz harcerski. Noc. Słychać płacz. Wpada do sali drużynowy. - Co się dzieje?! - Druh Roman płacze i płacze. - Czemu? - Mówi, że zawsze przed snem dostaje czekoladę... - Ch*j mu du*ę, a nie czekoladę! - Próbowaliśmy, ale płacze dalej... Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 16.02.24, 22:44 Podchodzi pijak do policjanta: - Panie, gdzie tu jest druga strona ulicy? - Tam - Kurczę, jak tam byłem to mi powiedzieli że tu Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 17.02.24, 23:26 W parku siedzi młoda para. - Czy była by pani bardzo oburzona gdybym panią pocałował? - Oczywiście ! Broniłabym się z całych sil! Tylko, że jestem bardzo słaba... Odpowiedz Link