Dodaj do ulubionych

Zaginął Piotr

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 20:29
Po zabawie sylwestrowej nie wrócił do domu.
Jeżeli ktoś z Was widział go, lub coś słyszał,zgłoście rodzinie lub na policji.

www.czestochowa.kmp.gov.pl/serwis/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=47&Itemid=79
Obserwuj wątek
    • Gość: maciekk Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 20:30
      Link sie nie otwiera
      • Gość: jola Re: Zaginął Piotr IP: 80.54.169.* 04.01.07, 20:34
        to sama zglos na policje a nie czekaj na rodzine jak bylas z nim na sylwestra
        • Gość: ja Re: Zaginął Piotr IP: 212.160.86.* 04.01.07, 20:45
          link się otwiera
          potraktujcie to poważnie może jednak ktoś coś widział?
          • Gość: Wazne Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 20:47
            może ten się otworzy
            Jeżeli nie, to na stronie komendy w lewym rogu w komunikatach.
            I nie byłam z nim na sylwestra, nawet go nie znam, ale jestem matką.

www.czestochowa.kmp.gov.pl/serwis/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=47&Itemid=79
            • Gość: Ważne Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 20:50
              Tutaj może wyraźniejsze jest zdjęcie.

domkultury.gre.pl/piotr_jura.html
              • Gość: ja Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 21:35
                link sie otwiera ten pierwsz!!!
        • Gość: strach na wróble Re: Zaginął Piotr IP: *.realestate.net.pl 04.01.07, 21:59
          1.UP

2.Wszystkie linki się otwierają.

3.Gość portalu: jola napisał(a):
          > to sama zglos na policje a nie czekaj na rodzine jak bylas z nim na sylwestra

Najpierw myśl, a później pisz. I naucz się czytać.
          • Gość: Menel Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 23:03
            Pozdro
            • Gość: idogóry Re: Zaginął Piotr IP: 80.51.236.* 05.01.07, 08:05
              Nic nie wiecie? Znalazł się ten chłopak?
      • Gość: ala Re: Zaginął Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 20:01
        Nie róbcie z tego żartów, jego mama jest załamana. Porozwieszali ogłoszenia i
        plakaty. Moja corka widziała ją jak pytała nawet w MPK o kierowcę , który by
        mógł w tym czasie go wieść. To jest tragedia. Niepewność jest najgorsza. Zyczę
        jej żeby się znalazł. Cały i zdrowy. Trzymam kciuki.
        • Gość: podbijam Re: Zaginął Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 21:21
          szkoda mi go......... oby z tego wyszedł...... trzymam kciuki.... i współczuję
          matce.....:( i nie robcie sobie z tego jaj!! moze wy to traktujecie inaczej bo
          go nie znaliscie!! ale lepiej wcale sie nie wypowiadajcie jak macie robic sobie
          jaja z powaznych tematow!!!
      • Gość: ppp72 Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 09:23
        właśnie, że się otwiera. przyznaj się, że zwyczajnie nie wiesz i nie umiesz tego
        zrobić...
      • Gość: ghjj Re: Zaginął Piotr IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.07, 21:28
        o jak mi szkoda
    • Gość: ciekawe Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 11:18
      1)a moze go porwali? np. na organy
      2)jak wyszedł przy cmentarnej z sylwestra to mogł sie utopić w stawie
      naprzeciwko (jest tam takie bagno);może był pod wpływem innych srodków, niz
      alkohol-->upadł, zasłabł
      3)moze ktos za nim wyszedł z tej imprezy i zamordował, albo natknął się na
      jakiegoś swira
      4)może sie znajdzie cały i zdrowy-OBY, bo szkoda mi go i rodziców

Ludzie w Blachowni nie interesują sie bliźnim. W Wigilię pod Plusem tuż pod
      wejściem leżał człowiek, w sklepie paliły się światła, personel przemykał w
      środku, ale nikt z personelu nie wyszedł sprawdzić co z tym człowiekiem się
      stało. Dopiero po mojej interwencji okazało się, ze jest pijany, ale przecież i
      takiego szkoda.Trochę zainteresowania nic nie kosztuje,a mozna komuś uratować
      zycie. Pamiętajcie wy tez możecie zasłabnąć na ulicy!
      • Gość: idogóry Re: Zaginął Piotr IP: 80.51.236.* 05.01.07, 11:27
        ,,Ludzie w Blachowni nie interesują sie bliźnim. "

Nie tylko ludzie z Blachowni, wszędzie tak się dzieje.
        Zastanawia mnie bardziej to, że nikt z tym chłopcem nie wyszedł.
        W jakim był stanie.Przeciez był tam w towarzystwie przyjacioł, znajomych.
        Zbornik w lesie przeszukiwany był w pierwszej kolejnosci.
        • Gość: ciekawe Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 11:31
          A przeszukali ogródki działkowe?
          • Gość: aaa Re: Zaginął Piotr IP: 212.87.240.* 08.01.07, 19:10
            Ogródki dzialkowe były przeszukane juz kilka razy. Policja sprawdzała każdą
            działke razem z właścicielem. Sprawdzali każdą studzienke, beczke, altanke i
            inne miejsca, w których mógłby się znajdować.
      • Gość: aaa Re: Zaginął Piotr IP: 212.87.240.* 08.01.07, 19:06
        Pisząc, że ludzie z Blachowni nie interesuja się bliźnim przesadziłeś. Sam go
        szukałem i moi znajomi również. Nie znam chłopaka ale szkoda mi jego rodziny.
        Widzialem jego siostre, była załamana. Pomagałem jak tylko mogłem wiec nie
        pisz, że nikt z Blachowni się nie interesuje. Wszędzie są osoby, które niczym
        się nie interesują. Nie tylko w Blachowni
    • Gość: ww [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 15:37
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: termometr Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 15:43
        ???co to ma znaczyć???
        • Gość: WEGier Re: Zaginął Piotr IP: *.profiline.pl 05.01.07, 15:50
          jeżeli to jest żart to współczuje twojej rodzinie tak głupiego członka, to nie
          jest powód do żartów
          • Gość: grrrr Re: Zaginął Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.07, 16:02
            Jeśli to jest żart to postaram się o twoje ip i krucho będzie z tobą.
            • Gość: Kuba Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 18:33
              Jak wracałem wczoraj ze szkoły to płetwonurkowie szukali go w stawie i na pewno
              go nie znaleźli, bo się zaraz pakowali. A gyby tam był to pewnie bym widział.
              Nie robi sie z czegoś takiego żartów jeszcze tak idiotycznych.
    • Gość: k. Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:34
      Zdjęcia faktycznie wiszą wszędzie. Oby się znalazł.
    • Gość: . Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 23:49
      Ja słyszałem zupełnie poważnie, że znaleziono zwłoki właśnie w stawie...To
      szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: szok Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 07:33
        Ja też tak słyszałam.
        W Blachowni wczoraj wieczorem poszła taka wieść.
        Ale może to plotka?
        • Gość: bk Re: Zaginął Piotr IP: 80.54.168.* 06.01.07, 09:35
          też słyszałem taką wiadomość, ale nie w stawie tylko w lesie gdzieś na
          przeciwko tej sali w której była ta impreza sylwestrowa!:/ podobno ciało było
          podzgane nożem!:/ ale nie mam pewności czy to plotka czy fakty!
      • Gość: aaa Re: Zaginął Piotr IP: 212.87.240.* 08.01.07, 19:16
        I jeszcze nie jedną wersje usłyszysz. W stawie nie znaleziono zwłok chłopaka!!!
        Szukaliśmy i akcja została przerwana, ponieważ przyszedł pewien facet, który
        powiedział, że wie gdzie przebywa chłopak. Policja go zawinęła ale okazało się,
        że chłopaka nie ma w wyznaczonym miejscu. Nie znaleziono chłopaka w stawie!!!
    • t3d1 Re: Zaginął Piotr 06.01.07, 11:15
      czyli wniosek jest jeden jak nie wiesz na 200% nie pisz i nie rob zamieszania.
      • Gość: gość Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 20:36
        stop internetowym nidoukom. Nie ma 200 %. Jest tylko 100%
        • Gość: jaaaaaa Re: Zaginął Piotr IP: 217.153.246.* 11.01.07, 22:27
          jak nie ma 200% jak jest! 200%=2 tak jak 100%=1

Trzymam kciuki żeby Piotr sie znalazl
    • Gość: ona Re: Zaginął Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 13:11
      juz wiadomo,że to okropna prawda;( [*]
      • chocolatte06 Re: Zaginął Piotr 06.01.07, 13:21
        [*]
        pokój jego duszy...
        taki szokującyi smutny finał...:(:/
        • Gość: l- Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 13:23
          Także słyszałem, że go znaleźli :(

Ma ktoś dokładniejsze informacje, czy to było utopienie (mógł wpaść pod wpływem
          alkoholu do wody), czy morderstwo?
          • Gość: :-(( Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 13:32
            Skąd macie info, że nie żyje? I co się właściwie stało? :-(((
            • Gość: kaja Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 14:33
              przeciez ful policji go szuka aktualnie TO JAK NIE ZYJE TO CZEGO SZUKAJĄ
              • t3d1 Re: Zaginął Piotr 06.01.07, 14:45
                Dopóki nie będzie oficjalnej wiadomości z ust policji lub rodziny Piotrka dopóty
                wszystkie wypowiedzi na tym forum i nie tylko będą plotką. Czekamy dalej. :/
                • Gość: 12.12m Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 15:05
                  czestochowa.naszemiasto.wp.pl/wydarzenia/684795.html
                  • Gość: mimi Re: Zaginął Piotr IP: 80.54.168.* 06.01.07, 15:08
                    dzisiaj maja go szukac z helikoptera kamerami termowizyjnymi po blachowni
                    jasnowidz tak im powiedzial ze tam gdzies moze byc
    • Gość: eh Re: Zaginął Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 15:27
      Nie mieszajcie się do spraw które was nie dotyczą!
      fani życia na gorąco
      • chocolatte06 Re: Zaginął Piotr 06.01.07, 17:36
        po co ludzie sieją ploty na forum bez ich sprawdzenia? żałosne...szczególnie
        jak temat dotyczy życia ludzkiego!!!
    • marcelmilau Re: Zaginął Piotr 06.01.07, 17:29
      niestety nic nie wiem ale podbijam temat bo jest bardzo ważny.
    • Gość: yocik Re: up IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 18:25
      dajcie znać, jeśli będą jakieś 100% informacje
      • Gość: medalik Re: up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 19:40
        Trzymam kciuki aby wszystko dobrze się skończyło
    • Gość: ona Re: Zaginął Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 12:41
      słyszałam wczoraj ze nie żyje taka plotka chyba a podobno pracowal w TRW... ale gdyby ta straszna prawda okazala sie faktem to mysle ze na stronie policji by cos napisali ...smutne
      • t3d1 Re: Zaginął Piotr 07.01.07, 14:05
        Sorry ale ten temat powoli przeradza się w żart ! Nie wiesz nic nie pisz i nie
        siej zamętu ! Stop plotką !
        • Gość: marcin_czwa Re: Zaginął Piotr IP: *.21.pl 07.01.07, 15:23
          Plotkom !!!
          • Gość: upup Re: Zaginął Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 17:36
            Podbijamy

plotką i plotkom jest poprawnie :) słownik się kłania
            • diabel_piszczalka Re: Zaginął Piotr 07.01.07, 17:41
              "Stop plotką !"
              Powyższe jest napisane nie poprawnie. Odmiana rzeczownika się kłania ;P

UPUP!!
              • diabel_piszczalka Re: Zaginął Piotr 07.01.07, 17:42
                "niepoprawnie" miało być :)
            • emilly_elizabeth Re: Zaginął Piotr 08.01.07, 21:47
              Jasne,że jest poprawnie, tylko w innym znaczeniu- plotką-N.l.poj. zaś
              plotkom-l.mn. W tym przypadku chodzi o mnogą-*Stop plotkom*- pod czym i ja się
              podpisuję dwoma rękami (tudzież rękoma).
      • Gość: uszczypliwy Re: Zaginął Piotr IP: 213.76.167.* 08.01.07, 22:17
        ale w TRW nic o nim nie słychać, więc nie wiem czy tam pracuje...
    • Gość: ona Re: Zaginął Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 15:25
      zgadzam się!
    • Gość: no i? no i? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 18:01
    • Gość: aga Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 18:47
      nieco odbiegliście od tematu może założylibyście post na temat zasad pisowni...
    • Gość: ... Re: Zaginął Piotr IP: *.adm.pcz.czest.pl 08.01.07, 07:51
      czy to prawda że znaleziono Piotra???
      • Gość: Ważne Re: Zaginął Piotr IP: 80.51.236.* 08.01.07, 08:16
        Na forum miasta magda napisała:
        ,,ktokolwiek widzial Piotra ktokolwiek wie co sie wydarzylo w Blachownii prosimy
        o informacje. Caly czas szukamy Piotra i gleboko wierzymy w jego odnalezienie.
        Niech zgasną wszystkie plotki i zle wiadomosci,poszukiwania trwaja."
        Post pisany był wczoraj(07.01.07) po godzinie 19
        • Gość: andy Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 10:19
          nad Blachownia wlasnie krazy smiglowiec policyjny, wiec poszukiwania trwaja...

ps. przestancie puszczac glupie ploty - kto moze pomoc niech pomoze, a kto cos
          tylko uslyszal od sasiadki niech lepiej sie nie wypowiada...
    • ewosek Re: Zaginął Piotr 08.01.07, 11:15
      w górę!!
      Nadzieja wciąż się tli!!
      • Gość: miot Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 11:22
        Dla zainteresowanych najnowsze wieści:

czestochowa.naszemiasto.pl/wydarzenia/685668.html
        • usser Re: Zaginął Piotr 08.01.07, 13:16
          do gory... z nadzieja,ze wszystko bedzie dobrze....
          • ewosek do USSER 08.01.07, 15:57
            twój podpis pod komentarzem w tej konkretnej sytuacji jakby trochę nie na
            miejscu...
          • Gość: kaja Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 16:02
            czy wszystko skonczy sie dobrze? za dlugo to trwa
    • Gość: l- Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 18:09
      >Zaginiony ma 19 lat, jest szatynem o piwnych oczach. Był ubrany w czarną
      kurtkę, >czarne sztruksowe buty oraz czarne obuwie sportowe.

Mh... "czarne sztruksowe buty oraz czarne obuwie sportowe"??? Jak to :/
      • Gość: i Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 18:30
        nie czepiaj się szczegółów. Widać, że logicznie myśleć to Ty człowieku nie
        potrafisz. Poprostu Ktoś z pośpiechu, może ze zdenerwowania się pomylij.

Jednak dla Ciebie specjalne tłumaczenie.
        -sztruksowe spodnie oraz czarne obuwie sportowe
        • Gość: zmartwiona Re: Zaginął Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 18:57
          czy juz cos wiadomo o zaginionym??o jego znalezieniu??
          • Gość: Julka Re: Zaginął Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:05
            o godz.18 w aktualnościach, mówili, że wciąż go szukają. Była też krótka
            rozmowa z matką Piotra. Współczuję jej.
        • Gość: l- Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 18:58
          Skąd ta agresja? Logiczne myślenie nic nie ma wspólnego do błędnych artykułów.
          Błędne informacje = błędny wniosek. Nie wiem po co wyskakujesz z czymś czego do
          końca sam nie rozumiesz.
          Mimo wszystko...

Pozdrawiam
          l-
          • Gość: xxx helikopter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:07
            Już od kilkunastu minut specjalistyczny helikopter przeszukuje okolicę.
            Prześwietlając kamerą termowizyjną. Może się uda....
            • Gość: Julka Re: helikopter! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:23
              Chyba w tym przyadku wolałabym żeby sie nie udało. Wolałabym, zeby poszedł
              sobie w Polskę i wkrótce dał znać, że żyje.
              • Gość: ola Re: helikopter! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:33
                sztruksowe spodnie i buty sportowe-a podobno wracał z imprezy Sylwestrowej
              • Gość: vvv Re: helikopter! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:37
                chyba jakakolwiek informacja jest lepsza niz niewiedza...
                • Gość: wiadome zrodlo :( Re: helikopter! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 20:28
                  WIEC Z TEGO CO SIE PRZED CHWILA DOWIEDZIALEM PIOTRA ZNALEZIOLNO MARTWEGO :(:(:(
                  Z TEJ WERSJI CO JA WIEM PODOBNO KTOS GO ZABIL... CIAŁO ODNALEZIONO W MIEJSCU
                  KOLO BLACHOWNI GDZIE ZAGINAL.... WIEM TO BO MIESZKAM PARE BLOKOW OD NIEGO.... I
                  WISCI SIE SZYBKO ROZCHODZA... NIESTETY :(( WIEM ZE PISZE COS TAKIEGO ALE TO
                  PRAWDA .... (*)
                  • Gość: Harry Re: helikopter! IP: 83.16.17.* 08.01.07, 20:33
                    Zeby to nie była prawda :(:( BEdzie to straszna wiadomosc
                    • Gość: eh Re: helikopter! IP: 217.153.246.* 08.01.07, 20:53
                      i co to jest prawda ? wezcie dajcie jakies potwierdzenie tego ze zginol:((((((
                  • Gość: fs Re: helikopter! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 20:53
                    ejjjjjj :/
                    • Gość: ola Re: helikopter! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 21:02
                      czy ktoś coś wie, jakies potwierdzenie tego co napisał(a) wiadome źródło?
                    • Gość: ;( Re: helikopter! IP: 217.153.246.* 08.01.07, 21:02
                      prawda?:/
                      • Gość: aaaa Re: helikopter! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 21:08
                        pewnie taka prawda jak te inne które były podawane wcześniej !
    • Gość: młody Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 21:15
      ja wracałem po 5 koło działek ale nie widziałem nic podejzanego ani Piotra. a
      mieszkam blisko tych działek, ale miejmy nadzieje ze sie odnajdzie cały i zdrowy
    • Gość: aga do oli Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 21:27
      ale ty ola jesteś pusta jak kapusta,naprawde w tej sytuacji to mega problem -
      styl ubierania poszukiwanego...żenada
      • Gość: ola Re: Zaginął Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 21:57
        ale Ci się zrymowało, jakież rymy częstochowskie...
        ale zmieńmy temat, nie to jest najważniejsze
        • Gość: Julka Re: Zaginął Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:06
          Przed chwilą w aktualnościach mówili, że wciąż szukają. Była też krótka rozmowa
          z jego siostrą.
          • Gość: gosc Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:09
            ale nie zauwazylas ze to byl ten sam material co o 17 45??
            • Gość: Ważne Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:24
              Chyba nic się nie zmieniło.Może to i dobrze.Jest nadzieja ,że się znajdzie.

miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,3836895.html
            • Gość: Julka Re: Zaginął Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:35
              Ale chyba nie powtarzaliby wiadomości, gdyby coś sie zmieniło?
    • Gość: pracownik Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 00:16
      ktos tu pisał ze on pracuje w TRW,to ja powiem tak: to ze na zakladzie wisi
      ogłoszenie to nie znaczy ze on tam pracuje.przestancie ,bo niedługo mu nowy
      zyciorys stworzycie.!
    • Gość: gosc Re: Zaginął Piotr IP: 80.54.168.* 09.01.07, 08:20
      mial zaczac prace w trw
    • Gość: adam Re: Zaginął Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 11:04
      widać że mało wiesz a dużo się oddzywasz . Tem chłopak PRACOWAł w TRW
      • Gość: ... Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 11:56
        A czy to ważne czy pracował tam czy mial dopiero zamiar podjąc tam prace. Widze
        ze nie zdajecie sobie sprawy z powagi sytuacji. Zginal chłopak nie wiadomo co
        się z nim dzieje ale dal ludzi najwazneijsze jest stwarzanie jakis historii i
        czepianie się malo istotnych w tej chwlili rzeczy
        • Gość: wazne Re: Zaginął Piotr IP: 80.51.236.* 09.01.07, 13:34
          Czy usunięto częśc postów???
          • Gość: ???? Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:47
            ponad 20 postów zostało skasowanych dlaczego ??
            • Gość: ola Re: Zaginął Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 14:11
              skasowano tylko te podnoszące
              • Gość: śledzący wątek Re: Zaginął Piotr IP: 80.54.173.* 09.01.07, 20:03
                Wszystko umilkło,zero informacji
                • Gość: dziwnie Re: Zaginął Piotr IP: 217.153.246.* 09.01.07, 20:44
                  własnie.. co sie dzieje? szukaja go nadal? odnalaz sie? moze jakies informacje
                  zamiescicie?
                  • Gość: nofuck Re: Zaginął Piotr IP: *.sfc.pl 09.01.07, 22:10
                    kolega mówił mi ze znaleźli jego zwłoki koło jakis magazynów na pałyszu [*]
                    • Gość: Asia Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 22:34
                      to tu juz wiele takich watkow bylo.kolega koledze, bliski sasiad i inni.my i
                      tak czekamy na oficjalne wiadomosci
                      • Gość: M Re: Zaginął Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 22:38
                        Szczyle podtrzymują wątek, żeby sensacji/ plotek było coraz więcej. W ciszy,
                        czekajmy na konkretne wiadomości, ok ?
                    • Gość: andy Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 22:36
                      znowu kolega mowil... ja tez juz slyszalem takie rzeczy, ze az strach ogarnia
                      czlowieka, ale czy macie jakies sprawdzone informacje???
                      • Gość: iityi Re: Zaginął Piotr IP: *.apus-net.pl 09.01.07, 23:48
                        Pracuje na SKODA PASAŻER ( TRW - poduszki). Jest Bardzo Dobrze zapowiadającym
                        sie pracownikiem. W całym tym zgiełku i nagoni wykonywal swoją pracę jak
                        należy !!!! czasami niedojadał śniadań aby....
                        • Gość: kiero Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 23:54
                          nie wchodzmy tu w temat TRW bo to sie zle skonczy,moze w "worku" pracował ale
                          na terenie TRW.nie mylcie pojec
                          • Gość: andy Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 00:24
                            a w du..ie z tym trw! Nie wiadomo co z chlopakiem a wy sie o pojecia
                            sprzeczacie!
                            • Gość: 12.12M Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 00:44
                              NO WŁASNIE CZY TO TERAZ TAKIE WAZNE?GDZIE PRACUJE?
                              • Gość: K Re: Zaginął Piotr IP: *.media4.pl 10.01.07, 00:49
                                Cholera, znam goscia z widzenia z Polnocy, przykra sprawa
                                • Gość: TESCO Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 10:30
                                  no wlasnie... tez mi sie wydaje, ze go kojarze. On czasem nie mieszkal w okolicy
                                  Puzaka ?
                                  • Gość: . Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 10:41
                                    To nie uczeń ZSSB przy ul. augustyna ?ale czy to ważne?ważne by się znalazł w
                                    zdrowiu.
                                  • Gość: polnocD Re: Zaginął Piotr IP: 80.54.169.* 14.01.07, 14:04
                                    mieszka na Puzaka... a ile to niewazne
                                • Gość: co z piotrem ? Re: Zaginął Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 13:49
                                  no i co z piotrem ?
                              • marcelmilau wysyłajcie @ 11.01.07, 00:05
                                pewnie każdy sposób jest dobry.Ja wysłałem @ z wiadomością do każdego z mojej
                                listy @ mimo ,że sprawa jest głośna okazuje się ,że nie każdy wie !!!! więc
                                informujcie ludzi jak tylko możecie.Myślę ,że przecież każda forma pomocy ,
                                nagłośnienia sprawy może pomóc w znalezieniu chłopaka !
                          • Gość: siempre Re: Zaginął Piotr IP: *.prenet.pl 14.01.07, 18:45
                          • Gość: ciekawski Re: Zaginął Piotr IP: 195.205.171.* 16.01.07, 16:49
                            czy zakonczono juz przeszukiwanie stawu w blachowni ???
                            • Gość: jan Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 17:31
                              Po 16 juz nikogo nie było nad stawem. Nic jednak więcej nie wiem.
                          • Gość: Sss Re: Zaginął Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 18:44
                            Chyba wszyscy niedowiarkowie maja sprawe wyjasniona, wyraznie powiedziano na
                            tvp3 ze poszukiwania caly czas trwaja i ze zadnych zwlok nie znaleziono
                          • Gość: misiapysia piszcie konkrety a nie bzdury IP: *.ip.fastwebnet.it 16.01.07, 23:42
                            sledze ten watek od samego poczatku obecnie nie jestem w kraju jesli ktos cos
                            wie to niech pisze ale po co tyle niepotrzebnych postow w stylu "up" "wiadomo
                            cos" itd jestem pewna ze jak cos bedzie wiadomo zaraz ktos napisze wiec prosze
                            was bardzo nie zasmiecajmy tego forum ja wchodze tu po konkretne wesci a nie
                            zeby zobaczy kolejny wpis "up".
                            pozdrwiami zycze powodzenia
                        • Gość: n Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:41
                          Już was do końca popie..ło z tym TRW? Poważny temat, a ta zgraja znowu
                          wyjeżdża : TRW to TRW tamto.
                        • Gość: aaaaaaaa Re: Zaginął Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 10:54
                          A skąd wiadomo ze on w ogóle wyszedł z tej imprezy?
                          • Gość: ja Re: Zaginął Piotr IP: 217.153.246.* 21.01.07, 12:01
                            Chyba musieli przesluchac uczestnikow imprezy. Inaczej skad wiedziebiby ze
                            wyszedl i poszedl na autobus?
        • Gość: ola Re: Zaginął Piotr IP: 80.51.222.* 16.04.07, 14:32
          w tamtym tygodniu znależli jego ciało!!!!
          • ancymonka Re: Zaginął Piotr 16.04.07, 14:34
            :(((
            A miałam nadzieję, że po prostu sobie gdzieś wyjechał...
            :(((
            • Gość: ja Re: Zaginął Piotr IP: 217.153.246.* 17.04.07, 14:35
              Na pewno go znaleźli? Czy znó jakaś głupia plota?
    • Gość: i nic i nic Re: Zaginął Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 09:34
      co się dzieję czemu tak długo trzeba czekać !
      • Gość: ola Re: Zaginął Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 09:35
        czy sa juz jakies OFICJALNE wiadomosci?
        • Gość: Ważne Re: Zaginął Piotr IP: 80.51.236.* 10.01.07, 10:35
          Na stronie Komendy Policji, widnieje jeszcze ogłoszenie o zaginięciu.
          Wynika z tego,ze Piotra nie znaleziono.Może jest to dobra informacja.
          • Gość: mara Re: Zaginął Piotr IP: *.prenet.pl 10.01.07, 13:19
            Brak wiadomości, to dobra wiadomość... Z niepokojem i smutkiem śledzę całą
            sprawę, bo Piotra i Jego Mamę znam od lat, gdy z córką chodził do I klasy
            pobliskiej szkoły, a z Mamą gawędziłyśmy po wywiadówkach czy przy okazji
            spotkań po sąsiedzku... Bardzo współczuję Mamie i rodzinie tego, co muszą
            przechodzić - jesteśmy z Wami... bądźcie dobrej myśli...
    • Gość: anonim Re: Zaginął Piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 15:45
      Niestety dowiedziałam się dzisiaj od koleżanki że Piotra znaleźli w lesie
      powieszonego na sznurku w Blachowni :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka