stoik1 13.09.06, 13:18 >Moderatorzy: forum bez moderacji na obecna chwile. Moderatorzy zdezerterowali:)< dezerterów - rozstrzelać : ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slezan Re: forum bez moderacji... 13.09.06, 13:27 Ja nie zdezerterowałem, a i tak Some zabrał mi zabawki:-). Odpowiedz Link
sss9 Re: forum bez moderacji... 13.09.06, 13:32 dwóch "czerwonokarkich" namieszało, to i zabawki się skończyły. :-) Odpowiedz Link
betoniarz-zbrodniarz Re: forum bez moderacji... 13.09.06, 14:23 Niech żyje polityczna poprawność. Odpowiedz Link
settembrini Re: forum bez moderacji... 13.09.06, 14:47 kulawe troche to poczucie humoru. z masztalskim bys se mogl podac rece. Odpowiedz Link
sss9 Re: forum bez moderacji... 13.09.06, 14:54 o! widzę, że się w nim zaczytujesz. ja nie znam, więc przytocz jakiś swój ulubiony. :) Odpowiedz Link
settembrini Re: forum bez moderacji... 13.09.06, 14:58 wysylajac poprzedni post doskonale wiedzialem jaka bedzie twoja replika. jestes przewidywalny do bolu. to dziwne, ze taki samorodek nam sie ujawnil na forum w oderwaniu od pierwowzoru. Odpowiedz Link
sss9 Re: forum bez moderacji... 13.09.06, 15:02 trzeba było na dowód od razu zacytować przewidywaną odpowiedź, a tak wypadasz równie przekonywająco jak oppelner w roli miłośnika poprawnej polszczyzny. :) Odpowiedz Link
settembrini Re: forum bez moderacji... 13.09.06, 15:09 > trzeba było na dowód od razu zacytować przewidywaną odpowiedź zabawna mysl, tylko szkoda ze pozbawiona sensu. zakonczmy ten off topic. Odpowiedz Link
braid Re: forum bez moderacji... 13.09.06, 15:11 Kara za dezercje mial byc przydzial na moderatora Silesiany Jak tam , podciagnales juz poziom Silesiany?? Masz tam teraz takie znamienite i kulturalne bractwo jak miszcz oppelner i schlesier.de ..fyrloki rica itd itp.. nic tylko siadaj i dyskutuj ;))) Silesiana to twoja wizytowka Settembrini ;))) Odpowiedz Link
sss9 Re: forum bez moderacji... 13.09.06, 15:12 mimo to zrozumiałeś? cieszę się, że padło na inteligentnego. :) Odpowiedz Link
sss9 Re: forum bez moderacji...ależ skąd! ;))) 13.09.06, 15:24 Moderatorzy: Erika Steinbach, Hans-Guenther Parplies, Ralph Giordano, Hilmar Kopper, Antje Vollmer, Otto Schily. Poprzedni moderatorzy zdezerterowali:) w ostatnim zdaniu jest fałsz, ale co tam - "open society"! Odpowiedz Link
somepoint210 Nowi moderatorzy 13.09.06, 15:28 Jestem pewien, ze teraz Sett, Bartoszcze i Oppelner beda szczesliwi, a ten ostatni w takim towarzystwie moderatorskim ze zdwojona energia siegnie po pioro, naturalnie pod warunkiem, ze ma w dzisiejszym grafiku nick Oppelner_os:) Odpowiedz Link
sss9 Re: widzisz sss9, ucz sie dowcipu ;) /nt 13.09.06, 15:42 wygląda, że i tego nie skumałeś. ale skoro już się "uczysz dowcipu", to zmień metodę. :) Odpowiedz Link
settembrini Re: widzisz sss9, ucz sie dowcipu ;) /nt 13.09.06, 15:43 tylko "samorodek" mogl cos takiego napisac. Odpowiedz Link
stoik1 Moderator: Stoik1 ??? 13.09.06, 18:45 Somepoint, przecież nic Ci nie zrobiłem.... sam mam tak wisieć ? ja mogę najwyżej wycinać za błędy ortograficzne : )))) Odpowiedz Link