madohora Re: DOWCIPY 27.03.24, 12:06 Nauczyciel na lekcji geografii pyta Marcina, gdzie leży Kuba kropka na to Marcin Kuba jest chory i leży w łóżku Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 31.03.24, 13:31 Przed Wielkanocą facet pyta przyjaciela: – Poradź mi, co kupić żonie na zajączka. Ona już wszystko ma! – Wiesz co – mówi po chwili namysłu przyjaciel – kup jej małego zajączka z czekolady i dodaj do niego pisemną zgodę na dwie godziny szalonego seksu, takiego jakiego tylko zapragnie! Po świętach kunple spotykają się ponownie. – Co masz taką skwaszoną minę? Żonie nie spodobał się prezent? – Bardzo się jej spodobał! – To o co chodzi? Jak zareagowała? – Przeczytała, wskoczyła do samochodu i zawołała: "Dzięki, kochanie! Wrócę za dwie godzinki!" Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 12.04.24, 13:13 PRAWNIK: Czy według opinii lekarzy nie jest prawdą, że kiedy człowiek umrze podczas snu, nie wie o tym, kiedy obudzi się następnego ranka? ŚWIADEK: Czy oby na pewno zdał pan egzamin prawniczy? Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 14.04.24, 23:02 - Dzień dobry sąsiadko, czy pani słyszała ostatnią wiadomość o Kowalskich? - Nie, nie słyszałam... - A ja słyszałam, że pani już słyszała. Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 14.04.24, 23:05 - Z jakiego zwierzaka jest twoje futro? - Z małpy! - Wspaniałe! Wyglądasz, jakbyś się w nim urodziła! Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 14.04.24, 23:36 Rozprawa. Sędzia do oskarżonego gwałciciela: - Proszę opiwiedzieć przebieg zdarzenia - Z wielką przyjemnością Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 15.04.24, 11:19 W gościach pamiętajmy o etykiecie. Widelce wkładamy do lewej kieszeni, noże do prawej. Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 15.04.24, 11:22 - Panie doktorze, mam problem z alkoholem. - A w czym problem - Skończył mi się Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 16.04.24, 00:29 Zima. Dwa jelenie stoją na paśniku i żują ospale siano nałożone tu przez gajowego. W pewnej chwili jeden z jeleni mówi: - Chciałbym, żeby już była wiosna. - Tak ci mróz doskwiera? - Nie, tylko już mi obrzydło to stołówkowe jedzenie! Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 17.04.24, 10:19 Dlaczego kolejarz nie mógł zorganizować urodzin – bo dostał szlaban Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 17.04.24, 16:05 Rozmowa mamy z córką - świeżo upieczoną studentką: - No i jak się mieszka w akademiku? - pyta mama córkę. - Fajnie! Mają nawet swój własny ceremoniał parzenia herbaty! - Tzn? - Najpierw trzeba przejść po pokojach i poszukać czystego kubka... Odpowiedz Link
madohora Re: DOWCIPY 17.04.24, 17:50 Dwaj kolesie w kawiarni. - A wiesz Czesław, że każdy człowiek ma jakieś nawyki? - Tak, naprawdę? A ja też mam? - Tak. Ty Czesław na przykład zawsze mieszasz herbatę prawą ręką. - No i co z tego? - A większość ludzi używa łyżeczki. Odpowiedz Link