madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 03.09.25, 23:42 Jestem ciekawa kiedy tv przestanie nadawać tę durną i wulgarną reklamę Rossmana. Ja nie muszę oglądać czyichś majtów z częstotliwością co 2 minuty. Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 08.09.25, 10:36 Wczoraj do szału doprowadzała mnie najbardziej kretyńska reklama Rossmana. W jednym bloku reklamowym leciała trzy razy!!! Trzy razy!!! Ja naprawdę nie mam ochoty na oglądanie czyichś majtek pod sukienką. Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 08.09.25, 10:43 Nie mogę tego zablokować bo urządzenie nie moje... Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 19.10.25, 21:47 Od wczoraj znowu dostaliście wścieku z tą durną reklamą Rossmana. Naprawdę, myślicie że ktoś chce przez cały dzień oglądać czyjeś majtki?!!! Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 19.10.25, 21:49 A tak na marginesie. Kolejna firma, która się "kończy" w Polsce. Puszczanie tylu reklam w tak krótkim czasie - to już jest agresja. A jak firma atakuje agresywną reklamą to coś złego się z nią dzieje. Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 20.11.25, 15:05 Z reklamą zawsze przesadzają ale...otwieram przepis na naleśniki a tam w temacie składniki wyskakuje mi Rodowicz. I teraz nie wiem czy mam to przeczytać czy dodać ją do farszu... Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 29.11.25, 23:48 Co chwilę pojawia mi się reklama jakiegoś badziewia zwanego odkurzaczem. Skoro reklama jest aż tak agresywna znaczy badziew do d...niczego. Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 30.11.25, 17:00 No jeszcze za mało reklam! Już mi się trzy otwierają jedna na drugiej. Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 28.01.26, 21:52 Ostatnio złości mnie pchająca się wszędzie reklama temu. I to wali na całą stronę i nie można tego g....wyłączyć. Odpowiedz Link
madohora Re: TAK W TEMACIE REKLAM 16.03.26, 23:52 Bo jedna reklama to za mało. Teraz nałożyły mi się 3 tego samego g... Odpowiedz Link