Dodaj do ulubionych

"Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza

IP: *.centertel.pl 07.03.07, 21:18
A gdzie "Gekuś" czyli klub dla maluchów chcących grać w piłkę nożną, który
Chmiel tak przed wyborami obiecywał. Chmiel zrobił sobie zdjęcie z Koseckim i
to uwiarygodniło jego puste obietnice......
Obserwuj wątek
    • Gość: obywatel TG Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 23:07
      Radny miejski niejaki Jakub Chmiel, jak wynika z jego oswiadczenia
      majatkowego zadluzony na 810tys. moze tylko liczyć na diętę radnego ,
      którą ponoć zamierzał komuś oddać .Watpię na spełnienie jego wyborczych
      obietnic podobnie jak na pozostałych wygranych z PO.
      • Gość: pop Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 10:43
        mysle ze panu Jakubowi chodzi o cos wiecej niz dieta
        • Gość: gekon Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.centertel.pl 08.03.07, 18:14
          niby o co?
          • Gość: tg-ka Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.sotn.cable.ntl.com 08.03.07, 20:24
            dieta to zadne pieniadze dla takiego jak on,
            tutaj licza sie uklady i znajomosci
            przeciez jest ich tam wiecej no to reka reke myje
            • Gość: związkowiec Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 20:31
              A ja myślę,że Pan Chmiel robi wszystko aby w jego firmie czasem nie powstały
              związki zawodowe. Ale mu się to nie uda!
            • Gość: układzik Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 14:46
              tu się zgadazam...
          • Gość: kopacz Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 15:40
            bardzo bym chcial zeby sie PANU JAKUBOWI udalo
      • angelinaxxx Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza 12.05.07, 22:24
        cześć, myślę że t.g powinno się cieszyć, że ma takiego gościa u siebie jak
        Kuba. myślę że czepianie się jego jazdy, z resztą bardzo bardzo zajefajnymi
        brykami to pierdoły, należy się skupić na ważnych rzeczach.myśleć o tym co
        zrobi dla miasta.a ja wierzę że zrobi więcej niż ta cała banda przez wszystkie
        lata.
        • Gość: zozole Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 07:30
          Ja też jestem przekonany, że taki zajefajny gość w takiej zajefajnej bryce może
          zrobić bardzo bardzo dużo zajefajnych rzeczy dla naszego zajefajnego miasta.
      • Gość: Banita Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 15:18
        Panie Jakubie Chmiel.Czy jest jakaś dziedzina na której się Pan nie zna???
        Czytam tygodnik Gwarek od kilkunastu lat.W ostatnim czasie od kiedy został
        Pan "radnym" nie ma wydania Gwarka bez Pana wypowiedzi.Nawet wybory miss
        mokrego podkoszulka nie są Panu obce.Na czym jak na czym ala na " kobietach" to
        się Pan zna.Jaki cel Panu przyswieca.jest Pan TYTANEM pracy.Obawiam się że
        pewnego pięknego dnia mieszkancy Tarnowskich Gór a zwłaszcza elektorat
        Strzybnicy obudzą się zrękami w NOCNIKU.
        • Gość: Angelinaxxx Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.eranet.pl 06.06.07, 20:40
          Tak się zastanawiam, kto daje Panu prawo obrzucać Pana Jakuba obelgami dot.jego
          rodziny czy też wiary? O ile jest mi wiadomo, mnóstwo ludzi się rozwodzi i to
          nie jest powód aby kogoś spalić na stosie.To samo z wiarą, to nie jest obiązek
          lecz nasz świadomy wybór.
          Uważam, że roliczać możemy Go wyłącznie z tego co robi dla miasta.I TYLE.
          Łączę pozdrowienia.
    • Gość: zaginiony Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.07, 21:18
      Kiedy przedsiębiorca idzie w politykę, to wiem z całą pewności, że jego firma
      plajtuje. On po wyborachrobi sie podsiębircą i układami przeżywa kryzys. Tylo
      on, oczywiście
      • Gość: obywatel TG Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 23:26
        Jest więcej niż pewne ,że Chmiel ze swym "Gekartem " plajtuje i teraz w
        polityce szuka PO - ratunku. Może nie wszyscy wiedzą ,że nie kto inny
        tylko Jakub Chmiel " kupił " latem 2004 roku teren pod hale produkcyjne w
        Tagorze, które miały być w ciagu dwóch lat zagospodarowane. Tam miało
        podobno powstać 150 (!) miejsc pracy. Teraz PO-wcy układaja się ze
        Starostą Korpakiem jak umorzyć 500 tys. kary za nie wywiazanie sie Chmiela
        z umowy. Jeżeli Korpak się nie zgodzi na umorzenie to nie bedzie
        Starostą. Proste !.
        • Gość: kopakabana Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 16:32
          zobaczymy co Korpak zrobi...
          • Gość: sasiad Tagoru Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.stk.vectranet.pl 21.03.07, 21:05
            obywatel a skad takie "pewne" info ze to J. Chmiel kupil te tereny ??
            zanim napiszesz cos jeszcze to sprawdz najpierw dokumenty zrodlowe... np ksiegi
            wieczyste...
            • Gość: ggggg Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.07, 14:24
              ten facet wie wszystko, nawet tego, czego nie wie! takie ma informacje!
            • Gość: Tomasz Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 15:15
              cieszę się bardzo, że osoba tego Pana na forum została nadmieniona. Z całą
              pewnością można tutaj zarzucic wiele sytuacji "dających do myślenia" ale
              człowiek jest tylko człowiekiem. Z kolei mnie martwi jeden fakt, mianowicie -
              manewry i szybkośc przemieszczania się samochodem w/w Pana po miejskich
              drogach. Nie wiem czy posiadanie tytułu Radnego Rady Miejskej nie zobowiązuje
              do przestrzegania ogólno obowiązujących zasad, które każdego śmiertelnika w tym
              kraju dotyczą, chyba że są wyjątki, o których nie mam pojęcia...
              • Gość: jan Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.stk.vectranet.pl 25.03.07, 20:20
                Też to zauważyłem, ponad to chce dodać że jest bardzo chamski na drodze.Miałem
                z nim wątpliwą przyjemność spotkania na parkingu pod TESCO.
                • Gość: kierowca bombowca Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 06:31
                  Wyczyne drogowe wielce szanownego Pana radnego są mi dobrze znane, bo nie raz
                  miałem nieprzyjemność spotkać go na drodze. Wyprzedzanie na trzeciego z
                  prędkością szaleńca to Jego znak rozpoznawczy. Raz musiałem się ratować
                  ucieczką na pobocze. Jeśli widzicie w okolicach TG wypasioną brykę gnającą jak
                  rakieta i łamiącą wszelkie przepisy ruchu drogowego to możecie być pewni, że
                  zaraz zobaczycie na niej naklejkę GEKO-.... i Pana Chmiela za kierownicą.
                  Nadmienię jeszcze, że nawet Burmistrz staje samochodem grzecznie gdzieś z boku,
                  ale Pan Chmiel przecież jest lepszy, wspanialszy i co tylko, bo on sobie
                  parkuje na rynku pod samiutkim ratuszem (pewnie biedaczysko ma schorowane nogi).
                  • Gość: m Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 18:36
                    Również miałam nieprzyjemność spotkać pana Ch. na drodze. To, że ma bardzo
                    drogi samochód, (a raczej samochody) i że jest radnym nie zwalnia go z
                    przestrzegania przepisów.
                    Ilekroć przechodzę koło ratusza, to widzę samochód "szanownego" radnego,
                    zaparkowany na rynku. Tylko dziwi mnie ten fakt, skoro Gwarek podaje
                    informacje, jakoby straż miejska pilnowała, żeby na rynku nie parkowały żadne
                    samochody. Może pan Chmiel ma jakieś specjalne prawa?
                    No tak. Zapomniałam, że zwykły obywatel musi płacić za łamanie prawa a takiego
                    to jeszce w rączkę pocałują i może jeszcze samochód gratis umyją.
                    • Gość: straznik Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 19:26
                      Niestety straż miejska jest na pensji urzędu miejskiego wiec w jakis sposób pan
                      Chmiel ich zatrudnia więc niema sie co dziwic ze manadatu nie dostanie i tak
                      koło sie zamyka
                      • Gość: alex Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.07, 19:40
                        Czyzby Policja tez byla na pensji UM?.
                      • Gość: miki Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 21:38
                        Strażnicy miejscy są zatrudniani przez podatników i ja jako podatnik życzę
                        sobie żeby radni nie byli faworyzowani przez strażników. Zamiast pilnować mu
                        bryki powinni wlepić mu mandat i tyle. Co to ma znaczyć, żeby pan Chmiel robił
                        sobie darmowy parking strzeżony (przez straż miejską)z rynku. Co to nie stać go
                        żeby zapłacić parę groszy za parking?? A może jest inwalidą i nie może
                        przekuśtykać kawałek, który dzieli rynek od parkingu za TCK??
                        • Gość: majkel Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 20:10
                          Skoro szkoda mu kasy na parking to ze strzybnicy do centrum są bardzo dogodne
                          połączenia autobusowe. Do wiadomości pana Chmiela rozkłady jazdy dostępne są na
                          stronie www.mzkp.pn.pl
                      • Gość: olo-manolo Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.centertel.pl 27.03.07, 23:37
                        w przypadku pana Chmiela mandaty nie mają sensu bo takie osoby i tak nic nie
                        oświeci! Bravo dla niego za parkowanie na miejscach dla inwalidów pod TESCO.
                        Wstyd!
                        • Gość: strażnik tesco Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.centertel.pl 27.03.07, 23:40
                          chyba że jest niepełnosprawny intelektualnie. To wtedy może tam parkować.
                          • Gość: radek35 Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 17:17
                            Jak widać radny chmiel nie zagląda na to forum bo dzisiaj znowu stał pod
                            ratuszem a na dodatek jeździł po rynku jak po torze formuły 1. ciekawe kiedy
                            się opamięta.
                  • Gość: vitek Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 21:25
                    A możeby tak puścić za p. chmielem radiowóz z wideoradarem? wtedy by sobie
                    zafundował najdroższy seans filmowy w życiu. albo jak to bywa w przypadku
                    takich ludzi panowie policjanci dostali by jakiś "prezent" a taśma z wyczynami
                    p. radnego by się zgubiła.
                    • Gość: gośćtg Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 21:19
                      Byłem świadkiem wyczynów P.Chmiela na rondzie tarnogórskim,(żenada)!.
                      Potężny samochód!ale co z tego skoro facet kupuje samochód którego nie potrafi
                      opanować,miałbym rozwalony bok auta....
                      Ale tak to jest im mniejszy mózg tym większy samochód,powinni mu wlepić
                      mandat!,ale chyba nikt tego nie zrobi!boją się go czy jak?.....
    • Gość: inzynierek Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 21:01
      Kto tego pana wybrał?
      • Gość: Strzybniczanka Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 16:07
        Jak to kto???? Strzybnica!!!! I wszystko jasne, niestety :(((
    • Gość: kaśka Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 18:24
      ktoś zapomniał że bycie radnym łączy się z zaufaniem publicznym. Szczerze
      żałuje że oddałam głos na tego pana :(
      • Gość: OKO Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 19:59
        Słyszałem taką regułę. Jeśli człowiek ma trochę pieniędzy to chce mieć ich
        więcej. Jaśli ma więcej, chce jeszcze więcej. Jeśli ma ich już dożo, bardzo dużo
        to chce władzy aby się dalej spełniać i wykazywać się nieomylną wiedzą z pozycji
        sprawującego władzę, która ma zawsze rację oraz patent na mądrość i nieomylność.
        Na podstawie wypowiedzi forumowiczów o Panu radnym Jakubie Chmielu ta reguła
        doskonale się sprawdza.
        • Gość: wyborca Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 21:46
          Jedno jest pewne - radnym sie bywa. A to że pan Jakub chce być radnym a nie
          musi,jak pisze na swojej stronie, wcale nie oznacza że będzie nim w nastepnej
          kadencji.
          Dlatego pomyślcie wyborcy zanim oddacie głos na kogoś kto nie spelni Waszych
          oczekiwań.
    • Gość: OKO Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 19:41
      Coś mi się wydaje, że ambicje Pana Chmiela sięgają wysoko ,pewnie będzie chciał
      zostać posłem. Z taką forsą ma szanse być na czele listy PO. Ale ja wolę Tomka.
    • Gość: edek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 19:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: gonzo wielcy mądrale! IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.07, 21:38
        A co wy jesteście warci wielcy mądrale! co wam Chmielu zrobił! on tylko jeździ
        jak palant po mieście? chcieliście to go macie! on was nie zmuszał do
        krzyżykowania na jego nazwisku! jeśli ktoś go wybierał, a teraz psioczy, to jest
        dupkiem. w radzie siedziało tylu oszołomów i jakos to nikomu nie przeszkadzało.
        teraz też kwiat taki, że się chce płakać, a wszyscy piszą, że tylko chmielu
        najgorszy. a reszta, co?
        • Gość: tg man Re: wielcy mądrale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 10:54
          Jak widać to tylko Chmiel zdążył się narazić, bo nie ma za grosz wyczucia.
        • Gość: p Re: wielcy mądrale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 14:26
          Chciałam zauważyć "wielki mądralo" że tylko chmiel parkuje przed Ratuszem i w
          zwiąku z tym mamy prawo wyrazić swoje niezadowolenie, że ten pan czuje się
          jakby prawo go nie obowiązywało (nie wspominając już o jego zachowaniu na
          drodze)
          A poza tym nie wrzucaj wszystkich do jednego worka, bo ja na niego nie
          głosowałam i nie wyzywaj od dupków, bo to jest troche nie na miejscu.
          • Gość: gonzo Re: wielcy mądrale! IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.07, 19:53
            właśnie, że jest na miejscu i jesli na niego nie głosowałeś, to według mojego
            wpisu nie powinieneś być dupkiem, ale skoro nożyce się odezwały...
            człowieku, chyba że ktoś bardziej prymitywny potrafi pisać, ja chcę wiedzieć, co
            takiego zrobił Chmiel złego, konkretnie złego dla miasta, że teraz tak wszyscy
            plują na forum. Kiedy ja tutaj pisałem fakty, robiono ze mnie głupka, bo PO-wiec
            z głogolandii był bez wad. A teraz co się dzieje? Ja Cmiela bronie, bo znowu
            mędrcy świata na niego nawozy sieją. Wiec powiedz mi człowieku, co takiego
            zrobił paskudnego dla miasta, że psioczycie? Parkuje? Tylko on przed ratuszem?
            Jesteś tragiczny.
            • Gość: do gonzo Re: wielcy mądrale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 20:15
              A co ty go tak bronisz? Płaci ci za to?? Ile? Jeśli dużo to może też stanę w
              jego obronie.
              • Gość: angol Re: wielcy mądrale! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 20:23
                Jeżeli myślisz, że Chmiel tu komuś płaci za obronę - to ja mam prawo myśleć, że
                KTOŚ płaci tym co się tu na Chmielu zawiesili...
                A tak w ogóle to nie o to chodzi - ale generalnie o to, że pierdoły wypisujecie.
                • Gość: vitek Re: wielcy mądrale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 20:45
                  jakby ciebie chmielu próbował zepchnąć z drogi raz albo dwa, to też
                  byś "pierdoły" wypisywał
                  • Gość: angol Re: wielcy mądrale! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 06:33
                    Zgłoś fakt na policję - a skończ się tutaj użalać nad swoim biednym losem!
                • Gość: gonzo Re: wielcy mądrale! IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.07, 08:58
                  Angol! W końcu ty mnie zrozumiałeś! Reszta nadaje się do rady miasta, jednym
                  słowem do tej całej "Ratuszomachii". Jeden to się obrusza na forum, że na
                  Chmiela nie głosował. Ciekawe na jakiego kmiota - dietoborcę z ambicjami na więcej?
                  • Gość: inny Re: wielcy mądrale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 10:04
                    ZAWIŚĆ szanowni panstwo zawisc przez niektorych przemawia .

nadal widac spoleczenstwo woli miernych biernych ale wiernych , a tym ktorzy
                    odstaja od idealu klada klody pod nogi .
                    proponuje aby rzedzili nami blokersi na zasilkach nieposiadajacy samochodow -
                    wtedy unikniemy problemu z parkowaniem na rynku i szybkiego przemieszczania sie
                    owych .

ps
                    chmiel jest przynajmniej pewnym i zdecydowanym kierowca czego nie mozna
                    powiedziec o calym motlochu ktory przesiadl sie z maluchow do wypasionych
                    golfow 3 i reszty zachodniego zlomu na alumach a o ktorych sie nie pisze bo to
                    biedni i represjonowani przez wladze obywatele ...

zalosc szanowni panstwo zalosc w czlowieku zbiera ....
                    • Gość: g Re: wielcy mądrale! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 12:33
                      Gość portalu: inny napisał(a):

> zalosc szanowni panstwo zalosc w czlowieku zbiera ....

zwlaszcza w tobie,he,he.
                    • Gość: angol Re: wielcy mądrale! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 14:07
                      Ha, ha - dobra ta Twoja wypowiedź!!
                      Mniej-więcej właśnie podobnie myślę.
                      A w ostatni poniedziałek wlokłem się od samej Strzybnicy aż do TG za takim
                      jednym "mądrym" 55km/h - gdy obok osiedla FAZOS chciałem go wyprzedzić (bo
                      wreszcie było to możliwe), to on oczywiście gwałtownie przyśpieszył!
                      To ci dopiero kierowca - no nie???
                      Jechał autem marki KIA SORENTO, zielona.
                      Tak mnie w...wił, że pojechałem za nim (na te parę minut było mnie stać) na
                      ulicę Tylną - wyszedł z "wozu" gościu 1,50m w kapeluszu - a, że jestem
                      litościwy, to potraktowałem tego mistrza kierownicy ulgowo. Udzieliłem
                      tylko "pouczenia" - tym bardziej, że jechałem z córką, więc chciałem jej
                      oszczędzić drastyczniejszych widoków!

Chmiel przy takim dupku - to pikuś!!
                    • Gość: zeo Re: wielcy mądrale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 21:47
                      A jego zdecydowanie można przedstawić za pomocą następującego zdania: "Z drogi
                      patałachy, bo Ja, wspaniały radny jadę, a wy śmiecie spadajcie do rowu."
        • Gość: kaśka Re: wielcy mądrale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.07, 22:16
          do gonzo
          sam jesteś dupkiem,
          jeżeli oddaję głos na osobę która dzięki zaufaniu społecznemu dostaje się do
          rady miasta to MOGĘ oczekiwac od tego radnego coś więcej niż tylko parkowanie
          na miejscu dla osób niepełnosprawnych. A tak wgóle to co nasz radny z wielkich
          obietnic spelnił hmmm niech się tylko zastanowię... nic a 100 dni od
          rozpoczęcia jego działalności w radzie już mineło
          • Gość: alex Re: wielcy mądrale! IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.07, 22:47
            A moze chodzilo o zo zeby zostac,a nie byc radnym.
            • Gość: stefan Re: wielcy mądrale! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 16:18
              chyba macie racje, jedyne co narazie zrobil to wywolal burze wokol s11 chyba mu
              sie udalo bo prawdopodobnie droga pojdzie bardziej na polnoc od Tarnowskich Gor
              zrobil w ten sposob dobrze zimalom ze Strzybnicy i Pniowca i ndzianym z ulicy
              grzybowej. tak wogole to jaki moze miec interes w tym zeby tak o ta droge
              walczyc i co z reszta Tarnowskich Gor ? Tarnowskie Gory to nie tylko Strzybnica
              i Pniowiec
              • anna881 Re: wielcy mądrale! 08.04.07, 19:58
                żeby kogoś osądzać trzeba go najpierw poznac!!!
                Tyle ludziom ile pan Chmiel pomugł to brakło by wam życia,zwracacie uwage że
                jezdzi szybko itp. wejście zamieńcie swoje furmanki na jego bryki to też tak
                bedziecie jeżdzili (ZAZRDROśNIKI).
                Pomaga chorym dzieciom,sponsoruje hospicja,nawet gdy człowiek zgłosi sie do
                niego po rade udzieli jej i pomoże.
                • Gość: alex Re: wielcy mądrale! IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.07, 20:40
                  Czyli wg.Ciebie-posiadanie "bryki",a nie "furmanki upowaznia tego pana do takich
                  zachowan na drodze,jakie opisuja ludzie w tym watku?.
                  • Gość: Anna881 Re: wielcy mądrale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 13:10
                    masz racje -moze przesadza .ale jest troche obrazliwe ze zwracamy uwage na to
                    ,ze szybko jezdzi i stawia swoje auto na rynku tam gdzie nie powinnien, z tym
                    sie z toba zgadzam ale nie zupełnie bo niewiem dlaczego to robi .ma pewne hobby
                    które uwielbia i tylko troche z tym przesadza .ale powinnismy spojrzec na to co
                    robi dla naszego miasta i dzieci niepełnosprawnych -bo robi bardzo wiele.
                    • Gość: nieznam go Re: wielcy mądrale! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 14:28
                      Masz racje Anna881 a dodam tylko ze krytykują go Ci co mu zazdroszczą spójrzcie
                      na to co sami robicie a szczególnie który(a) z was jeżdzi zgodnie z przepisami
                      ale prosciej od kogos wymagac niż od siebie. Pozdrawiam
                      • Gość: nikto Re: wielcy mądrale! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 06:17
                        Właśnie tak się składa, że ja jeżdżę idealnie zgodnie z przepisami. W związku z
                        tym nie podoba mi się styl w jakim reprezentuje mnie radny Chmiel.
                        • Gość: nieznam go Re: wielcy mądrale! IP: *.hcm.com.pl 10.04.07, 06:45
                          Idealnie zgodnie z przepisami na ale mam ubaw z rana ale skoro cie sie to
                          niepodoba i jestes takim ideałem moze powinienes spróbowac startowac wkolejnych
                          wyborach przeciez "gekus" jest wybrancem tarnogórzan, tylko niemów od razu ze
                          nie głosowałes tu liczy sie większość. pozdrawiam
          • Gość: gonzo Re: wielcy mądrale! IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.07, 08:01
            naucz się czytać ze zrozumieniem. poza tym może i dupkiem jestem, ale jak gekuś
            jeździ i co wyprawia wiedziałem wcześniej, kiedy wszyscy go błogosławili.
            niektórzy wymyślają jakieś magiczne 100 dni, po których należy "coś" zrobić w
            samorządzie. rada moja miła, jak sama nazwa wskazuje jest do "radzenia", a
            miasto - nie balonik, który można nadmuchać w kilka minut, o czym się już
            niektórzy i radni, i burmistrzowie przekonali. szkoda, że tego nie widzą
            wyborcy, kiedy głosują na owe baloniki. cóż zrobić, Polak mądry po szkodzie!
            Więc co? Teraz trzeba czekać, żeby radni narobili jak najwięcej szkody, a plebs
            zmądrzał?
        • Gość: smutas Re: wielcy mądrale! IP: *.stk.vectranet.pl 19.07.07, 11:44
          Pamiętam Jakuba Chmiela jak przed laty był całkiem normalnym facetem. pracował
          jako asystent posła, a dziś radnego Stanisława Kowolika, którego dziś nie lubi.
          przed wyborami próbował się zahaczyć w PiSie, ale jak zobaczył Kowolika to
          zaraz kupił sobie pierwsze miejsce na liście PO. Dawno już go nie widziałem,
          ale jeżela zachowuje się tak, jak tu ludzie piszą, to znaczy, że woda sodowa mu
          uderzyła do głowy. No cóż, szkoda człowieka.
    • helenaaa Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza 11.04.07, 22:20
      Ja dzis widziałam małego busa na parkingu Geko kartu z napisem "Gekuś".
      Może cos zaczyna sie dziać w tej sprawie?
      • Gość: p Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 14:25
        helenaaa napisała:

> Ja dzis widziałam małego busa na parkingu Geko kartu z napisem "Gekuś".
        > Może cos zaczyna sie dziać w tej sprawie?

A w nim siedział świstak i zawijał sreberka.................
        • helenaaa Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza 12.04.07, 21:25
          świstaka nie widziałam, ale busik jest nowy i oklejony. Chyba tego bez potrzeby
          nie robili.
          • Gość: gonzo Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.07, 01:28
            Bez potrzeby nie robili, będą kiełbasą przedwyborczą handlować.
    • Gość: kibic Spotkanie informacyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 14:33
      W dniu 19 kwietnia w świetlicy Szkoły Podstawowej nr 13 w Strzybnicy o godzinie
      16.00 odbedzie sie spotkanie informacyjne Przedszkola Piłkarskiego "Gekuś".
      • Gość: motyl Re: Spotkanie informacyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 21:47
        ale facet ma power, we wszystkich kościołach trąbili o tym jego przedszkolu, no
        dobra pójdę zobaczę i Wam napiszę jak było
        • Gość: mr. piłeczka Re: Spotkanie informacyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 07:49
          No i jak było na tym spotkaniu informacyjnym?? Bo ja niestety nie dotarłem a
          jestem ciekaw.
      • Gość: gumiś Re: Spotkanie informacyjne IP: *.eranet.pl 19.04.07, 12:30
        widzę że Gekuś czyta to forum. :-)i wziął się do roboty
        • Gość: motyl Re: Spotkanie informacyjne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 08:04
          chyba nie czyta bo wczoraj znow stal swoim autem na rynku
    • Gość: zebra Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 21:43
      uwaga konkurs - jaka firma lubi czuć się potrzebna Klientom i(zwłaszcza)
      produktom?
      nagroda - rajd po płycie tarnogórskiego rynku
      • Gość: nunek Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 08:27
        A czy jak odpowiem prawidłowo to będę mógł sobie z panem Chmielem, lub którymś z
        jego pracowników, postraszyć trochę pieszych na rynku??
        • Gość: kop Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 20:05
          on jest spoko
          • Gość: geekkuuśś [...] IP: *.streamcn.pl 04.05.07, 19:18
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: g.k.ś jawne uciszanie opinii publicznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 21:43
              Uważam, że permanentne wycinanie postów (zauważyłem, że co najmniej 3) jest
              jawnym pogwałceniem prawa do wypowiadania się na forum.
              • kasicaaa Re: jawne uciszanie opinii publicznej 04.05.07, 23:26
                uważam, że permanentne wklejanie spamu naruszającego do tego cudze dobra
                osobiste jest jawnym pogwałceniem regulaminu forum i netykiety
                • Gość: g.k.ś Re: jawne uciszanie opinii publicznej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 07:13
                  Mam rozumieć, że to Twoje dobra osobiste zostały pogwałcone i jesteś tą, o
                  której pisano w tych wyciętych postach??
    • Gość: banita Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 11:43
      Wyborco ze Strzybnicy i Pniowca Dlaczego "twój radny"Jakub Chmiel nie
      kandydował w swoim miejscu zamieszkania??A raczej gdzie mieszkał kiedys przez
      czterdziesci lat.Bo tam wszystcy wiedzą kim jest i jaką reprezentuje wartość
      człowieka_katolika Czy taki ktoś miał szansę być radnym nawet z Samoobrony?? A
      został z PO.
      • Gość: mon Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.07, 08:42
        a ja lubie kube
    • Gość: motyl Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 18:01
      pisałem tu już wcześniej i jak wywnioskujecie z moich wpisów wcale za tym
      facetem nie przepadam ( jako człowiekiem, bo przedsiebiorcow takich jak Pan
      Chmiel nam tu potrzeba, facet ma wizje tworzenia i nikt mu tego nie zabierze)
      ale to co wypisuje banita jest poniżej krytyki. Czy Kazimierz Kutz jest gorszym
      patriotą od Pana Wałesy tylko dlatego ze ma drugą albo trzecią żonę ? Czy
      Rudolph Giuliani był złym burmistrzem Nowego Jorku dlatego że jest
      rozwodnikiem ? Banita opamiętaj się daj spokój z tym rynsztokowym stylem.
      Wnioskuję z Twoich wypowiedzi że jesteś zbliżony do środowisk "Radia Maryja" i
      telewizji "Trwam" i dobrze, wierz w co chcesz módl się do kogo chcesz i o co
      chcesz. Ale wywlekanie takich rzeczy to poniżej krytyki, to jest nasza polska
      tandetna rzeczywistość. wsyd banita wstyd
      • Gość: Anita Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.07, 17:19
        Człowieku, Banita jest komuszym prowokatorem, przecież jego forumowe wypociny o
        tym świadczą, podszywa sie pod bereciki, żeby zamącić. Pan radny psia krew!
        • Gość: Banita Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.strong-pc.com 02.07.07, 22:30
          Pani Anito.Nie jestem komuchem.To określenie nie jest mi w stanie ubliżyć.Widzi
          Pani komuch to jest komuch.Nawet zdzierając z niego skórę nic pod spodem innego
          nie ma.Niech Pani otworzy puszkę pandory pięknie opisaną emblematami i
          wzniosłymi hasłami PO.Co Pani zobaczy?Ani jednego komucha ale za to bezużyteczne
          resztki i niechciane przez inne partie polityczne odpady które w przeciągu
          okresu transformacji pozostały z meteorytów od AWS,KPN,BBWR,ZCHN,UW,UD.Nie
          mówiąc już o super partii Lecha Wałęsy-jak się to...to nazywa ,acha PChD.Widzi
          Pani za PO to się wstydzą NAWET jej twórcy-A.Olechowski czy M.Płażyński.Gardzi
          Pani komuchami ale to partie lewicy nie żrą sie między sobą jak to ma miejsce
          pomiędzy PO i PiS.Wstyd jakimi inwektywami obrzucają się przywódcy tych
          partii.To na tyle.
    • Gość: Banita Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.strong-pc.com 20.06.07, 11:31
      do gość motyl.Szanowny Panie.Mnie nie interesuje pan Jakub jako"biznesmen",mnie
      interesuje człowiek na którego głosowałem w ostatnich wyborach
      samorządowych.Czy rolnicy głosując na Leppera głosowali na Leppera rolnika czy
      Leppera człowieka?Chociaż w tym przypadku to nie ma zadnej różnicy,wręcz
      przeciwnie można jeszcze dodać-człowiek=rolnik=taki i minister.Jak Pan sam
      odpowiedział na moje wątpliwości, pan Jakub to żaden człowiek jak i żaden
      biznesmen.Patrz Lepper.Wizje to ma każdy,a do ich realizacji potrzeba dużo
      wiecej.Jeden nawet bardzo dobry koń nie uciągnie przeładowanego wizjami
      wozu.Do tego potrzebny jest teeam pociągowy.Czy możliwe byłyby afery, zresztą
      nie rozliczone do dzisiaj ,gdyby w tym maczał palce tylko jeden ,nawet tak
      dobry biznesmen jak pan Jakub??NIE,NIE....NIE. Mówiąc o aferach mam na
      myśli:budowa parku wodnego,słynna bydowa oczyszczalni ścieków,"prywatyzacja
      PPWiK-wodociągi,słynny na całą Polskę przekręt sprzedaży
      osiedla"Fazos",sprzedaż pół miasta prywatnej spółce z o.o.Można by jeszcze
      długo wymianiać.Do tego potrzebny był teeam-trio.Biznesmen-burmistrz-poseł.W
      chwili obecnej też powstał taki teeam,w innym osobowym składzie.Strach pomyśleć
      jaki może być efekt"PRACY" tego teeamu?Tylko szkoda ,że będzie to kosztem
      mieszkańców Tarnowskich Gór tak jak poprzednio.A co do mojego członkostwa w
      Radiu Maryja to jest Pan w błedzie.Gdybym był członkiem R.Maryja to napewno
      byłbym radnym z ramienia PO w władzach samorządowych T.Gór.Zadam Panu pytanie
      na które nie oczekuję odpowiedzi ,bo udzieli jej Pan sam sobie:czy ktokolwiek
      w naszm mieście słyszał przed wyborami o samarytańskiej działalności pana
      Jakuba,czy w ogóle pan Jakub zna pojęcie BEZINTERESOWNOSCI?
    • Gość: Chichotka Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 07:50
      Małe sprostowanie - on jest radnym miejskim a nie powiatowym :))
    • Gość: Banita Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.strong-pc.com 27.06.07, 08:22
      Przepraszam.Chichotka ma rację.Cieszy mnie to iż momentalnie otrzymuję korektę
      błędnych określeń.Wiem,że pan Jakub nie ma takiego wpływu na "pracę" starosty
      Korpaka jaki ma na burmistrza A.Czecha.Ten słynny team /który opisuję w
      poprzednich moich wypowiedziach/ ciągnie wóz Burmistrza.
      • Gość: OKO Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 16:30
        Banita masz 100% /a może więcej/ racji w swoich wywodach. Pan Jakub kupił sobie
        i innym stanowisko /z wielkiego bibelordu/ radnych miejskich.
        Nie dziwię się, bo kasę gdzieś musi bezpiecznie inwestować i wcale mu nie
        zazdroszczę.
        • Gość: gekuśśś Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.streamcn.pl 27.06.07, 21:24
          proszę adm. strony o niekasowanie mojego postu jakby co to nie jestem anonimowy
          a piszę tylko prawdę.
          nie potrafie odnieś się do wcześniejszych postów,bo nie jestem mieszkancem T.G
          ale napiszę co nieco o K.Chmielu
          nadaje się na polityka ponieważ umiejętność kłamania w żywe oczy opanował do
          perfekcji a mnie nie tylko okłamał ale również skrzywdził
          kilka razy osobiście z nim rozmawiałem i za każym razem deklaracje oraz
          zapewnienia były niedotrzymywane
          a swego czasu mógł swoją decyzją wiele naprawić
          niestety okazał się człowiekiem słabej woli

przyzwoitości Pan nie kupi

dziekujemy panie Jakubie dobre serce

• Gość: Chichotka Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 10:48
        Banito zgadzam się z Tobą. Obawiam się tylko tego, że ten team nie tylko ten wóz
        ciągnie. Myślę, że mamy tu do czynienia z całym "przedsiębiorstwem
        przewozowym",hahaha.
        Pozdrawiam
    • Gość: kiel Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 11:50
      banita, widzę że jesteś bardz odobrze poinformowany. Słyszałem że pan
      "radny" już kupił okło sto ha tej ziemi o której wcześniej
      pisałeś i że na tym nie koinec. Wiesz coś otym?
    • Gość: Banita Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.strong-pc.com 28.06.07, 13:42
      do:Gość,Chichotka,Oko,Kiel.Tak,macie rację jestem wyjątkowo dobrze zorientowany
      w niuansach "działalnosci" obecnych samorządowców.Do Waszych wypowiedzi
      ustosunkuję się przy okazji.Na dziś postaram się dać odpowiedz na pytanie czym
      się róznią rządy poszczególnych partii politycznych w RP? NICZYM.Zawsze mówię
      swoim dzieciom kiedy dyskusja dotyczy tego pytania,jest to ta sama k.....a
      tylko imię zmienia.Proszę przyjechać do T.Gór na ulicę gdzie mieszkają
      przedstawiciele jedynej słusznej partii w Tarnowskich Górach tj.PO.Mam na myśli
      posła i radnego obaj wybrani przy głównym wsparciu elektoratu Strzybnicy.Rwie
      się płytki chodnikowe które były jeszcze w dobrym stanie.Kładzie się nowe
      chodniki z kostki brukowej.Uzupełnia się ubytki w asfalcie,jestem pewien,że
      następnie wyleje się nowy asfalt.Gdzie tu GOSPODARNOSC,o której nowe władze tyle
      mówią???.Dla "reszty" miasta ochłapy,chyba że ,patrz ostatni Gwarek,miasto
      sprzeda park wodny aby uzyskać środki pieniężne dla plebsu.
      • Gość: zz Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.strong-pc.com 28.06.07, 14:42
        a jaka to ulica?
    • Gość: Banita Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.strong-pc.com 28.06.07, 17:32
      ulica Posła to Gruzełki,ulica "radnego"to Opatowicka.Jadąc od Tescco w kierunku
      centrum T.G. na swiatłach skręcamy w prawo -obwodnica.Pierwsza w lewo na
      obwodnicy to Opatowicka,druga w lewo to Gruzelki.A zresztą pracownicy
      wykonujący roboty drogowe bezbłędnie wskażą Panu gdzie który z NICH
      mieszka.POWODZENIA.
      • Gość: zz Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.strong-pc.com 28.06.07, 21:11
        Dziękuję, wiem gdzie jest ul.Gruzełki i Opatowicka, ale myślałam, że radny
        przeprowadził się do Strzybnicy,wybrali Go mieszkańcy Strzybnicy, to chyba o
        nich powinien przede wszystkim dbać, no nie?
        • Gość: ada_stefańska Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.07, 22:46
          Już mi się nie chce czytać tych chorych wypowiedzi.
          Wydaje mi się że powyższe wypowiedzi pochodzą albo od osoby cierpiącej na
          obsesję lub przeciwnika politycznego Chmiela i reszty PO.
          Przeymyślałem dokładnie sprawę i jeżeli jednak racja jest po stronie osób które
          tak dokładnie znają "mechanizmy" i potrafią wskazać chodniki proponuję dwa
          dobre rozwiązania dla :
          1. Raz w miesiącu odbywa się sesja (miejska i powiatowa)-jeżeli widzicie
          nieprawidłowości - proszę się wybrać na sesję i poinformować o tym pozostałych
          radnych, mieszkańców którzy także przychodzą na sesje oraz media tam obecne.
          WAŻNE - tylko nie mówcie że się boicie że jakiś radny albo "układ" będą was za
          to ścigać do końca życia.
          2. Jeżeli jednak to nie pomoże - zawsze można pójść na Kościuszki - tam
          znajduje się prokuratura, którą można poinformować o nieprawidłowościch.
          WAŻNE - zgodnie z kodeksem karnym za składanie fałszywych zeznań grozi kara
          pozbawienia wolności; i tu po raz kolejny vide punkt wcześniej - no już chyba
          prokuratura nie jest w łapach tego miejskiego układu.

A tak na prawdę wystarczyło by pisanie o faktach a nie domniemaniach i
          informacjach zasłyszanych w maglu.
        • Gość: mm Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 23:52
          o dzielnice to powinny dbac rady dzielnicy. radny miasta (jak sama nazwa
          wskazuje) powinien zajmowac sie sprawami calego miasta
          • Gość: lupa Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.07, 13:37
            do "mm" Ty nie wiesz co może Rada Dzielnicy !!! Ona pracuje za "friko". To jest
            zbiór pozytywnie zakręconych ludzi - społeczników. Ona może łaskawie TYLKO
            WNIOSKOWAĆ do Burmistrza. A załatwiając "coś" dla Dzielnicy w urzędzie
            poświęcają swój czas,pieniądze,zdrowie i nerwy. Dziwię się, że tacy jeszcze
            są.Oni nie mają żadnej władzy, nie mogą nakazać, zakazać, polecić itp ,wszystko
            mogą natomiast radni miejscy i powiatowi podejmując odpowiednie Uchwały.Sprawdź
            u źródeł - dzielnic w TG jest 11.
    • Gość: Banita Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.strong-pc.com 02.07.07, 23:03
      Pani Ada Stefańska.Nazwisko znane ale nie o tym.Do Pani wypowiedzi ustosunkuję
      się w najbliższych dniach.Styl i treść Pani wypowiedzi świadczy ,że jest Pani
      osobą bardzo inteligentną.Cieszę się.Nie lubię dyskutować z osobami które
      ukończyły prywatne wyższe uczelnie-zarządznie i marketing.Jest to poniżej mojego
      poziomu intelektualnego.Czy ktoś z Pani rodziny nie startował w wyborach
      samorządowych z rekomendacj BBWR?Stąd to znajome nazwisko.
      • Gość: oTo Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.07, 14:28
        Czytam wypowiedzi Banity i twierdzę, że są wspaniałe! Poprostu wspaniałe.
        Erudyta, człwiek o wielkiej duszy społecznika! Spostrzegawczy i pełen wyobraźni.
        Wie wszystko, a nawet więcej niż wszystko i więcej niż wie! On przypuszczenia
        zmienia w pewniki. Personalnie o każdym z TG powiedzieć może sporo, nawet gdyby
        się mylił, to także dla dobra społeczeństwa. Lubię takich wykształconych na
        kursach wieczorowych dla kadry podoficerskiej.
    • anrietta Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza 17.07.07, 22:03
      Czy ktoś z Was sie orientuje o co chodzi z ogłoszeniem p. Chmiela w dzisiejszym
      wydaniu Gwarka, które dotyczy oddziału pediatrycznego?
      • Gość: dudus Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 21:21
        o to chodzi że mu ktoś zalazł za skórę i go będzie starał się go zniszczyc
        • Gość: koles Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 09:49
          może jaki mały chmiel sie tam leczył? a pani doktor traktowała go jak zwyklego
          obywatela RP.
    • Gość: ojojoj Re: "Gekuś" Chmiela- kiełbasa przedwyborcza IP: *.icm.edu.pl 19.07.07, 23:16
      tyle miejsca w gwarku zmarnowac !!! gdyby ludzie którzy pracują w
      gekokart,firmie j.chmiela zarabiali tak co on to pewnie wykupiliby całą stronę
      gwarka żeby pocztać opinie na temat zatrudnienia w jego firmie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka