madohora Re: Wice z Nikisza 21.05.24, 22:05 Po wspólnie spędzonej nocy Kowalski pyta Nowakową: - Powiedz ale szczerze czy nie chciałabyś być przez chwilę mężczyzną? Na to Nowakowa: - A ty? Odpowiedz Link
madohora Re: Wice z Nikisza 21.05.24, 22:22 Przychodzi facet do restauracji i mówi: - Proszę coś wykwintnego - Może kawior? - A cóż to takiego? - Jajka jesiotra, proszę pana - O tak! Poproszę dwa na twardo. Odpowiedz Link
madohora Re: Wice z Nikisza 21.05.24, 22:25 Oficer dyżurnny instruuje wartownika: - Jakby ktoś pytał jestem u dowódcy bazy - A gdyby pytał dowódca bazy? Odpowiedz Link
madohora Re: Wice z Nikisza 21.05.24, 22:28 - Mój wujek kandydował w ostatnich wyborach do Sejmu – mówi kumpel kumplowi - Serio? I co teraz robi? - Nic. Wybrali go. Odpowiedz Link
madohora Re: Wice z Nikisza 21.05.24, 22:30 Szybko, ubieraj się i schodź albo rozbieraj się to ja wejdę Odpowiedz Link
madohora Re: Wice z Nikisza 21.05.24, 22:32 U dietetyka” - Jaką niskokaloryczną dietę pan poleca przed snem - A proszę sobie poobgryzać paznokcie Odpowiedz Link