Gość: myszka IP: 193.19.164.* 07.03.04, 11:29 Czy mozecie polecic jakis dobry lokal ewentualnie restauracje na wesele?Gosci ma byc okolo 100.Oczywiscie w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MA Re: lokal na wesele IP: 82.160.26.* 13.06.04, 23:29 polecam "HUBERTUSA" na Mickiewicza 5. Nowy lokal w całości klimatyzowany, profesjonalna obsługa i super kuchnia. ZAPRASZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna mloda Re: lokal na wesele IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.04, 23:21 zdecydowanie Nowy Dwor!!! osobiście to sprawidzilam - polecam, pełny profejonalizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziutek Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 16:11 Tylko sala kongresowa w hotelu Rzeszów ,inne lokale mają jakieś kurniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: lokal na wesele IP: 195.117.30.* 02.11.04, 17:20 Pod Skrzydłami. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbg Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.04, 08:11 tylko "Nowy Dwór" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tusia Re: lokal na wesele IP: *.osk.enformatic.pl 30.11.04, 22:08 najlepsza restaur to galicja na hetmańskiej jet extra ,obsluga profesjonalna !!!!!!polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuj Dobra Rada Nowy Dwór w Świlczy - byłem - super... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 09:43 SEZAM - Kraczkowa też fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sokol84 Re: Nowy Dwór w Świlczy - byłem - super... 08.08.05, 22:15 VA BANK RYNEK 5 Odpowiedz Link Zgłoś
aga857 Re: lokal na wesele 12.08.05, 20:15 Galaktyka na ul. Kuronia ( niedaleko Tesco). Lokal spory, duża sala do tańczenia, klimatyzacja, dobre jedzenie. W razie nudzenia się gości jest kręgielnia po drugiej stronie budynku. Miła obsługa. Sprawdziłam osobiście- polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: lokal na wesele IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 10.10.05, 11:14 Proszę o opinie restauracji Galaktyka w Rzeszowie. Jaka obsługa, czy sprawnie się uwija z pracą, czy dbają o czystość i czy można zabrać jedzenie to co zostało po weselu? Odpowiedz Link Zgłoś
djablica1 Re: lokal na wesele 12.10.05, 10:27 Witam !! Chcialabym polecić zajazd POLONEZ przy ulicy Granicznej w Rzeszowie.Sprawdzony (byłam tam na 3 weselach i nigdy niebylam zawiedziona).Smaczne jedzenie,miła i sprawna obsługa.Dla nowożeńców apartament gratis. Pozdrawiam i naprawde polecam!! www.polonez.rzeszow.pl/pl/restauracja.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Restauracja GALAKTYKA-kto był? IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 20.10.05, 12:29 Proszę o opinie restauracji GALAKTYKA. Jak się Wam tam podoba, jaka obsługi i jedzenie (czy szybko i dużo dają) i czy rzeczy które zostają nieskonsumowane z półmisków można zabrać do domu? Ja mam imprezkę tam w przyszłym roku i się martwię jak to będzie wszystko wyglądać. Sala taneczna jest piękna, ale szkoda, że jest oddzielne pomieszczenie. Czy to nie przeszkadza gościom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Fajnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 21:29 ja byłam tam na weselu mojego kuzyna,podobało mi sie i to bardzo,jedzenie pyszne,fajna obsługa(przystojni kenerzy,a zwłaszcza jeden),nam to raczej nie przeszkadzalo,myslę i mam nadzieję że innym którzy tam pójda też nie bedzie to przeszkadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł35 Re: Restauracja Galaktyka-kto był? IP: *.net.stream.pl 06.04.12, 19:28 Byłem ostatnio(wielki tydzień) na obiedzie w galaktyce i zamówiłem żeberka w sosie piwno-miodowym.Była to porażka ponieważ żeberka były suche,twarde(kośc powinna odchodzić łatwo od mięsa),nie doprawione po prostu bez smaku.Więcej tam nie zjem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celina Re: Restauracja Galaktyka-kto był? IP: *.play-internet.pl 12.12.12, 20:22 kelner jeden smierdzi potem i cygarami i jak tu zjesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLEOPATRA Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 07:36 Najlepsza jest Kleopatra. Ekskluzywna, wnętrze zrobione z wielkim smakiem. Świetna obsługa i jedzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kleopatra Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 07:39 Kleopatra jeszcze raz! Zapomniałam:) - ul. Krakowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAŚKA Re: lokal na wesele IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 15.10.05, 10:41 TYLKO GALAKTYKA.SPRAWDZONE JEST SUPER!!!!!!!!!!! DUŻY PLUS DUŻA SALA TANECZNA I MIŁA OBSŁUGA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Restauracja GALAKTYKA-kto był? IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 20.10.05, 09:20 Proszę o opinie restauracji GALAKTYKA. Jak się Wam tam podoba, jaka obsługi i jedzenie (czy szybko i dużo dają) i czy rzeczy które zostają nieskonsumowane z półmisków można zabrać do domu?Ja mam imprezkę tam w przyszłym roku i się martwię jak to będzie wszystko wygladać. Sala taneczna jest piękna,ale szkoda,że jest oddzielne pomieszczenie. Czy to nie przeszkadza gościom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężatka Re: lokal na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.05, 00:13 polecam "Nasz gaj" - jezeli planuje sie przyjecie weselne w okresie letnim, (ogrodki dzialkowe na przeciwko tesco), sprawdzone na wlasnym przykladzie.dzieciaki mają sie gdzie wyszalec, osobna sala do tanczenia, wiec nie tupia ci ludzie przy stolach, sala do posilkow- piekne drewno, zadnego badziewia i tandety, poza tym wydaje mi sie ze nie jest drogo!udanej imprezy!!! Duzo zieleni, na wiosne pieknie kwitna kwiaty, ladne miejsce do zdjec!sala miesci doOk150osob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiaczek Re: lokal na wesele IP: 195.136.92.* 06.11.05, 18:41 a ja polece inne miejsca poniewaz Nowy Dwór czy Ostoya , to bardzo drogie lokale , nie wsztskich stac na takie poza tym!!!! co dla mnie najbardziej istotne , jest pieknie , luksusowo, ale co z tego jak goscie siedza głodni , byłam w Nowym dworze 2 razy na weselu , raz w Ostoyi- tam juz deczko lepiej co mi z tego ze obługa byla miła , ze pieknie buy przytsrojone sałtki , jak wszytsko było tak wyliczone ze człowiek bał sie jesc bo myslał czy starczy innym , donosili szybko i sprawnie owszem .. ale ciepłe dania i herbatke, co do owoców czy coast .. jak sie konczyły tak stały jak stały... nie dbano o to by cos doniesc czy dołozyc ... nigdy nie wyszłam tak głodna z wesela, bawiałm sie super ... ale tylko ze wzgledu na orkiestre , któa byla przezajeb... Polecam zatem restauracja ATLANTYDA w zacerniu koło Reszowa, supere klimat, przytspena cena, jedzenia multum i baaardzo pyszne , sala do tanca jest jakby na tej samej sali ale z boku , goscie widza jak tancza inni ale nie właza im na stoły!! dodatkowo za niewlkie pieniazki mozna zamówic pieczoinego dzika czy udziec który wjezdza na sale i dopiero tam jest krojony cos wspaniałego!!! jesli chopdzi o wieksze wesela znakimitym miejscem jest APOLLO w swilczy ,,, cos fantastycznego jakie jedzonko , sala piekna , duza przestronna, pobsługa rewelka ,i super atrakcje! inne niz wszedzie!! jesli chodzi o reszów goraco polecam Sabatini !! piekny wystroj w czasei wesela , super jedzonko obsługa, sala to tanca na podwyzszeniu , miejsce na wyjscie , ogórdek w srdku z mała fontanna!! przystepne ceny! gratis stół biesiadny- swojski! to takie godne polecenia miejsca, to zalezy co kto szuka, bo goscie nie beda porsze mi wierzyc na kolor sufityu i czy podłoga jest z marmuru czy drewniana , goscie maja sie bawic i najesc1 bo po to jest wesele.... PS jezdze po weselach od 20 lat(obsługuje wesela) , i nigdzie nie bawiałm sie tak dobrze i tak dobrze nie zjadłam jak w tych miejscach które wymieniłam Pozdrawiam udanych poszukiwan sal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivcia__1988 Re: lokal na wesele IP: *.forward.pl 02.11.07, 14:44 Nie bede sie powrazac wiec poprostu : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=497&w=46140867&a=71420845 Odpowiedz Link Zgłoś
bebs Re: lokal na wesele 07.08.06, 10:44 Mozesz podac jakies namiary? Nigdzie nie moge odnalezc takiej oferty... Bardzo prosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaholki Re: lokal na wesele 27.06.06, 22:29 ODRADZAM OSTOYE. DUZO UKRYTYCH KOSZTÓW, MAŁO ELASTYCZNI, OBSŁGA NA WESELU SŁABA. PODANO INNE NIZ ZAMOWIONE MENU Odpowiedz Link Zgłoś
bebs Nasz gaj 08.08.06, 10:41 Ma ktos namiary na Nasz gaj? Telefon, albo chociaz gdzie to dokladnie jest.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rss Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 13:48 Ostatnio byłem na dwóch weselach. Miramonti zdecydowanie odradzam. Jedzenie beznadziejne, zupełnie pozbawione smaku, niektóre dania poniżej poziomu stołówki. Obsługa kiepsko zorganizowana, nie dbała o to co już trafiło na stół, a niektórzy goście nie dostali tortu, bynajmniej go nie brakło. Ciepła wódka. Do tego zupełnie niewydajna klimatyzacja. Nowy Dwór natomiast polecam. Dobre jedzenie, sprawna obsługa, wysoka sala, więc jest czym oddychać. Wódka porządnie schłodzona. Do tego zadbany wewnętrzny dziedziniec ze sporą ilością zieleni. Jedyna wada to trochę za mały parkiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Dwa Bratanki IP: *.ostnet.pl 31.08.06, 14:50 Ostatnio bylam na weselu w zajezdzie "dwa bratanki" bardzo mi sie podobalo, jedzenie wysmienite, obsluga w porzadku, wnetrza piekne, bardzo dobra organizacja, goraco polecam www.dwabratanki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madlenkaa Re: lokal na wesele IP: *.dnet.pl 21.11.06, 18:17 Sprawdziliście może Wspólnotę w rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rss Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 13:12 Byłem ostatnio na weselu w "Dworzysku" w Przybyszówce i bawiłem się bardzo dobrze. Lokal ładny, stylowy, ale bez zadęcia. Jedzenie naprawdę dobre, wszystko świeże, obsługa na bieżąco uzupełniała braki. Z minus przydałaby się jedna osoba więcej obsługi, przy wydawaniu ciepłych posiłków robił się zator - podobno pracownik zachorował i nie udało się znaleźć zastępstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuśka Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 16:19 Gorąco polecam Kleopatrę na Krakowskiej! Byłam tam na 3 weselach i nigdy się nie zawiodłam. Miła obsługa, klimatyzacja, pięknę wnętrza i przepyszne jedzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilga Re: Restauracja Terminal - lokal na wesele IP: 84.38.160.* 08.05.07, 17:27 mają wszystko co potrzeba, nowoczesna restauracja z super klimatem sale bankietowe, restauracyjne,kuchnia pokazowa strona www - <a href="http://www.restauracja-terminal.pl">www.restauracja-terminal.pl</a> Odpowiedz Link Zgłoś
fallia Re: Restauracja Terminal - lokal na wesele 08.05.07, 18:21 Wilga a byłas moze tam na weselu? Pytam sie bo przymierzam sie tam zrobić wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilga Re: Restauracja Terminal - lokal na wesele IP: 84.38.160.* 09.05.07, 14:37 znajoma była i bardzo zadowoleni byli goście, sie podobało - klimacik i przede wszystkim kuchnia. Mają szefów kuchni, którzy wygarniają nagrody na konkursach kulinarnych. klimacik jest na wysokim poziomie zrobiony, zobacz na stronie www.restauracja-terminal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIK Folwark IP: *.krak.tke.pl 11.05.07, 23:54 A co myslicie o tej resturacji Folwark, byl tam ktos?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meżatka Re: Folwark IP: *.wist.com.pl 19.07.07, 08:59 Stanowczo nie polecam Dworzyska... chyba że ze szczegółowo spisaną przed weselem umową (bo mozna sie rozczarowac siadając do obiadu)oraz płatność 50% przed weselem 50% po weselu inaczej trudno cokolwiek wyegzekwować. Uwagi za mała łazienka jak na wesela powyżej 100 osób, słaba obsługa (a nawet wulgarna) - klną i piją piwko na koszt pary młodej, nio i złej jakości panele - nie dość że slrasznie śliskie to na czarnej sukience i garniturach zostawiają potworne ślady posypane mąką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: Folwark IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 00:15 cość ci sie pomliło i to bardzo, po pierwsze tam nie ma paneli tylko podłoga debowa!!! obsługa jest ok i na pewno nie piją alkoholu!!!!!!! jest na wysokim poziomie, a łazieneki są dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Re: Folwark IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 00:16 wesele na wysokim poziomie,jedzenie bardzo dobre jest oki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Folwark IP: *.bb.sky.com 18.05.08, 13:55 W Folwarku wszystko byłoby fajnie gdyby nie dodatkowe koszty 15 zł za wyserwowanie jednej blachy ciasta i 5 zł korkowego od osoby dorosłej Jedyne miejsce w rzeszowie z takimi śmiesznymi opłatami.Bardzo zawyża to koszt całkowity. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta06111982 Re: Folwark 30.07.09, 23:15 FOLWARK TO NAJLEPSZA RESTAURACJA W RZESZOWIE!!! JEDZENIE NA WYSOKIM POZIOMIE - ORYGINALNE PRODUKTY, WSPANIAŁY SMAK, ESTETYKA PODANIA!!! REWELACJA!!! OBSŁUGA - MIŁA I PROFESJONALNA. HOTEL DLA GOŚCI NA MIEJSCU. KOSMETYKA RÓWNIEŻ. BLISKO PARKU. CZEGO CHCIEĆ WIĘCEJ? DZIWIĄ WAS CENY? ZA JAKOŚĆ TRZEBA ZAPŁACIĆ!!! NIC W TYM DZIWNEGO! CHYBA, ŻE WOLICIE URZĄDZIĆ SWÓJ NAJPIĘKNIEJSZY W ŻYCIU DZIEŃ BYLE JAK, BYLE GDZIE, BYLE TANIO!!! JEŚLI ZALEŻY WAM NA WESELU Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA - TYLKO FOLWARK!!! NIE WYOBRAŻAM SOBIE, ŻE MOGŁABYM ZAPROSIĆ SWOICH GOŚCI W INNE MIEJSCE. ORGANIZOWAŁAM W FOLWARKU KILKA IMPREZ I ZA KAŻDYM RAZEM BYŁAM ZADOWOLONA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piloto Re: Restauracja Terminal - lokal na wesele IP: 31.130.99.* 07.01.14, 12:13 hej mam kilka pytań a widzę ze byłas na weselu w terminalu gdy byś mogła odezwać sie na tego jacek0210901@o2.pl maila to był bym b.wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowany Re: Restauracja Terminal - lokal na wesele IP: 91.196.9.* 14.02.14, 12:42 i jakie opinie ponieważ tez jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgo1991 Re: Restauracja Terminal - lokal na wesele IP: *.static.chello.pl 05.10.14, 23:31 podbijam pytanie.. Czy warto urządzić przyjęcie w restauracji Terminal? Czy jedzenie jest smaczne? Będę niezmiernie wdzięczna za każdą odpowiedź.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgo1991 Re: Restauracja Terminal - lokal na wesele IP: *.static.chello.pl 05.10.14, 23:33 witaj! czy dowiedziałeś się czegoś w sprawie restauracji terminal? Jeśli tak, możesz podzielić się informacjami? Będę bardzo wdzieczna za każdą informację.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vege Re: Restauracja Terminal - lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.14, 19:27 co do tych szefów kuchni to chyba jakis zart na prosbe o posiłek wegetariański - dostaje rybe!!!!! żenada jaki szanowany szef kuchni nie ogarnia co to wegetarianizm, a jak nie ogarnia to sparwdza szybko w wikipedii:) nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgo1991 Re: Restauracja Terminal - lokal na wesele IP: *.static.chello.pl 05.10.14, 23:29 Witaj:) Możesz coś więcej powiedzieć o restauracji Terminal? Będę bardzo wdzięczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 16:10 gdybyś potrzebowała dobrego sprawdzonego barmana na wesele to mogę polecić, był u mnie na weselu robił drinki i cieszyli się naprawdę wszyscy, jest z poza Rzeszowa ale bez problemu przyjechał tel 792674777 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTA Re: lokal na wesele IP: *.171.42.250.crowley.pl 12.01.08, 19:24 A JA POLECAM NOWą RESTAURACJę HORYZONT W RZESZOWIE. BYłAM TAM NA WESELU I JESTEM ZACHWYCONA. PIęKNA SALA Z OGROMNYM PARKIETEM OBSłUGA BARDZO MIłA I PROFESJONALNA. WYśMIENITE I BARDZO WYSZUKANE MENU - PODAJą SUPER UDZCA NA CIEPłO, KTóRY SERWOWANY JEST PRZY GOSCIACH, W CENę WLICZONY JEST APARTAMENT DLA PARY MłODEJ - GORąCO POLECAM ( MAMY TAM ZAREZERWOWANY TERMIN NASZEGO WESELA) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były gość Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 10:18 A ja odradzam HORYZONT ze względu na obługe bo wolna i wulgarna. Zachowywali się jak nie wiadomo co nie wolno było nawet uwagi zwrócić :/. Ale poza tym bardzo ładnie i elegancko. Jedzonko pewnie i dobre ale podawane zimne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA Re: lokal na wesele IP: 82.160.118.* 07.03.08, 11:22 JA SZCZERZE POLECAM DWOR OSTOYA W JASIONCE.PIęKNA SALA,JEDZENIE PYSZNE.PEłEN PROFESJONALIZM.JA I MOI GOśCIE JESTEśMY BARDZO ZADOWOLENI.NAPRWDE POLECAM.SLICZNY TEREN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.08, 21:29 A moze ktos mial wesele w "Dwoch Bratankach", jesli tak to prosze o jakies informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: lokal na wesele IP: *.ostnet.pl 30.03.08, 23:47 ja miałam i było ok polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anulan17@o2.pl Re: lokal na wesele IP: *.rz.izeto.pl 29.01.11, 20:06 prosze napisz cos wiecej na ten temat potrzebuje informacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Klubowa na Jałowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 08:39 Klubowa ma bardzo dobrą opinię i właśnie dlatego zrobiłam tam moje wesele było super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAsia Re: Klubowa na Jałowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.12, 16:15 Potwierdzam, byłam 2 razy na weselu w Klubowej- szybka obsługa, dobre jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: lokal na wesele IP: 88.250.197.* 01.07.08, 13:59 Ja mıaem w Bratankach ı polecam ßwıetne otoczenıe ı nıe bylo sı€ do czego przyczepıc jedszenıe super obsuga ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: lokal na wesele IP: 91.150.169.* 16.12.08, 20:50 www.siedliskojanczar.pl niedaleko Rzeszowa, za Czudcem Odpowiedz Link Zgłoś