Dodaj do ulubionych

Ludzie, po co Wy tu właściwie piszecie?

29.10.11, 14:07
Pochwalcie się!

Może macie już jakieś sukcesy, ktoś przez Was coś zrozumiał, coś do kogoś dotarło... czy autorom zrobiło się (przez notoryczną grafomanię) cieplej na sercu czy gdzie indziej?

Proszę bardzo, ludzie, zapraszam do kolejnej zbytecznej dyskusji, nie krępujcie się!

Może jakiemuś socjologowi to w czymś pomoże lub GW na tym zarobi i jej artykuły będą bardziej dopracowane pod względem zapotrzebowania tutejszej klienteli.

Obserwuj wątek
    • jk2007 czyzby jestes amatorem 29.10.11, 14:13
      ze napisales ten rozpaczliwy apel?
      • pimpus18 Re: czyzby jestes amatorem 29.10.11, 14:31
        Z ciekawości.

• igor_uk pimpus18 29.10.11, 14:28

Zawsze mnie wydawalo sie,ze ty ,uczestnictwo w anonimowej pogaduszce na forum ,rozumiesz zbyt powaznie, przy tym piszesz pod nickiem,ktory zachowuje twoja anonimowosc . Wiecej luzu i dystansu. Internet daje inne mozliwosci dla uczestnicta w powaznych dyskusjach,nie chowajac sie za nickiem i w ktorych bedziesz uprawniony do zadanie swojego pytania.
      Moge cie powiedziec tylko jedno -nikt z waznych tego Swiata na forum nie pisze ,a co za tym idzie, to nie ma czym pochwalic sie.pimpus18,ty jestes taki sam,jak i my wszysci,dla tego nie pytaj NAS,a zapytaj samego siebie- i co ja robie tu?
      • pimpus18 Re: pimpus18 29.10.11, 14:36
        A ty nie możesz się zapytać siebie: co ty tu robisz?

I innych o tym tutaj poinformować.

Tobie się wiele źle wydaje.

"Luz i dystans w poważnych dyskusjach"?

Rozmawiałeś już o tym z jakimś lekarzem?
        • igor_uk Re: pimpus18 29.10.11, 14:45
          pimpusik,nie potrafisz maly zlosliwiec dyskutowac bez obrazania swoich wspolrozmowcow.
          Jakie powazne dyskusji na forum,gdzie uczestniczy kilkanasci osob,podzielonych na dwa oboza.Tu nie ma dyskusji.Nic nie jest wstanie przekonac wojtusia,tak samo,jak i mnie.Ciebie,z reszta tez.
          Siebie nie musze o to pytac,poniewaz wiem doskonale,malo tego wielokritnie o tym informowalem innych forumowiczy.
          Tobie,pimpusik,moge poradzic tylko jedno ,zajmi sie czyms naprawda powaznym,jak dla ciebie uczestnictwo w pyskowce na forum Swiat,jest "powazna dyskusja".
          • pimpus18 Re: pimpus18 29.10.11, 14:53
            Igor, ty pojeb...ny jesteś.

Przecież ty tu nigdy żadnych argumentów nie napisał.

Zapytać cię o coś, to od razu obrażony i jakieś rady, że pytanie niedobre.

Kilkanaści osób to rozumiem, ale czemu ty tu jesteś?

Chyba nie chcesz przekonać Wojtusia?
            • igor_uk Re: pimpus18 29.10.11, 15:02
              Napewno jestem poje...bany,bo w przeciwnym wypadku napewno by znalazlem inne miejsce dla zabawy.A tak czuje sie tu,jak u siebie w domu.Ciebie,pimpusik,rowniez traktuje za swojego.
              Co dotyczy argumentow,to widzisz li,argumenty potrzebne w powaznych dyskusjach,a takowych na forum Swiat nie prowadzi sie ,zrozumialem to odrazu po tym,jak zalozylem swoj pierwszy watek,w ktorym dowiedzialem sie sporo nowego o sobie ,ale nic nowego w temacie,ktory podjalem.
              • pimpus18 Re: pimpus18 29.10.11, 15:31
                Jesteś krętaczem. Jasno wychodzi z z tego, że innych uważasz z głupszych od siebie, w gruncie rzeczy gardzisz nimi i traktujesz ich instrumentalnie.
                Takie rzeczy u normalnych ludzi są na pewno odpychające.

Jeśli to forum jest dla głupie, to dlaczego nie wyniesiesz się na jakieś mądrzejsze, na wyższym poziomie?

Poza tym z tego też wynika, że potrafisz (ewentualnie, bo w to wątpię) dyskutować tylko na wybrane przez ciebie tematy.

A mądrzy nie są ograniczeni.
                • igor_uk53 Re: pimpus18 29.10.11, 15:50
                  pimusik,mowienie wprost nazywasz kretactwem? dziwnie,ale wiele tlumacza pozniejsze twoje slowa:
                  "A mądrzy nie są ograniczeni."

widzisz li,pimpusik,ty potrafisz dyskutowac tylko o jednym,czy juz wszystkich zaje....bal.

• wojciech.2345 Re: Ludzie, po co Wy tu właściwie piszecie? 29.10.11, 14:39
      Napiszę za siebie.
      Uważam, że jestem najmądrzejszy na tym forum.

Ergo.
      Moim obowiązkiem jest pisać na tym forum.

Nie chcem, ale muszem.
      • pimpus18 Re: Ludzie, po co Wy tu właściwie piszecie? 29.10.11, 14:55
        Dziękuję za odpowiedź.

Może masz jakieś życzenia, cele, albo chciałbyś coś zmienić?
        • wojciech.2345 Re: Ludzie, po co Wy tu właściwie piszecie? 29.10.11, 15:03
          pimpus18 napisał:
          > ... chciałbyś coś zmienić?
          -------------------------------------------------
          Zaczynasz mówić jak człowiek Zachodu.
          Imperatyw "to do" über alles.

Dlaczemu grają co poniektórzy w szachmaty by uzasadnić obowiązywalność
          wszelkich przeciwieństw tegoż imperatywu?
          • pimpus18 Re: Ludzie, po co Wy tu właściwie piszecie? 29.10.11, 15:37
            Przy tobie to nie mam nawet szans napisać coś mądrzejszego, bo zaraz się jeżysz.

O szachy najlepiej pytać szachistów.
            Ja się pytam tutaj o forum, ludzi którzy tu pisują.

I nic więcej.
            • wojciech.2345 Re: Ludzie, po co Wy tu właściwie piszecie? 29.10.11, 15:41
              Przestań się wygłupiać.
              Zmień nicka.
              Znasz się na filozofii, ja też.

Można by pogadać.
              Nie sądzisz?
              • tojabogdan niektórzy pis zą, a reszta pisze 29.10.11, 15:49
                ja piszę wyłącznie dla pieniędzy, mam stałą stawkę i premię za każdą reakcję na moje posty.
                Nie są to kokosy, ale na bułki z szynką i piwo wystarcza.
                I czasem jest tu wesoło. I to za darmo. Np. przy tak postawionych pytaniach.
                • wojciech.2345 Re: niektórzy pis zą, a reszta pisze 29.10.11, 16:00
                  Boguś
                  nie wpieprzaj się między wódkę i zakąskę.

OK?
                  • tojabogdan wyluzuj, to są dywagacje 29.10.11, 16:13
                    niezobowiązujące
                    • kaszebe12 Pimpus , slowiczku... 29.10.11, 22:12
                      Bywaja tutaj ludzie interesujacy , posiadajacy spory zasob wiedzy , od ktorych mozna sie wiele dowiedziec , z ktorymi mozna podyskutowac. -Jest ,tez , facet , ktory prezentuje regularnie wspaniale foty...
                      - Bywaja rowniez ludzie o ,twoim i pefa, pokroju , pragnacy , w jakis tam sposob , "dowartosciowac" sie.-Wiesz ,jak jest...-twoj przelozony ciebie przyciska , zona smieci kaze wyrzucac , pozwala tylko w czwartki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka