Dodaj do ulubionych

Czy istnieje korupcja na Zachodzie ?

11.02.14, 19:54
Dla mnie odpowiedz jest oczywista - nie istnieje .
Czy sa tacy,ktore ze mna nie zgadzaja sie?
Obserwuj wątek
    • johnny-kalesony Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 19:57
      To znaczy, że na zachodzie nie ma Rosjan?

Pozdrawiam
      Keep Rockin'
      • igor_uk Kalesony. 11.02.14, 20:01
        Wystarcze ze Polacy sa,ale nie o to mnie chodzi.
        Nie zachowuj sie,jak zwykly glupek-rusofob,przeciez czasami ciebie starcza na bardziej sensowne wpisy.
        • johnny-kalesony Re: Kalesony. 11.02.14, 20:08
          Skoro o coś ci chodzi, to prosto z mostu napisz o co ... Nie bądź taki Raskolnikow, bo ja nie mam ochoty być Porfirym. PRZYZNAJ SIĘ - o co ci biega?
          Tak, na zachodzie jest korupcja: nawet w Norwegii, w Szwecji, w Finlandii. Bliska poziomu zerowego, jednak - zaprzeczyć niepodobna - jest.

Pozdrawiam
          Keep Rockin'
          • igor_uk Re: Kalesony. 11.02.14, 20:15
            W UK nie masz najmniejszych szans dac lapowke,zeby zalatwic swoja sprawe.Z tego co orientuje sie,tak samo jest w Hollandii,Niemczach i nawet w Hispanii. To co nazywa sie korupcja w tych krajach,obejmuje szczyty wladzy,ale korupcja nie jest.
            • nie-tak Re: Kalesony. 11.02.14, 20:32
              Igor ale jestes naiwnym? Moze od ciebie lapowki, ale w wiekszych interesach z innymi partnerami, jak myslisz nie swdzialy by rece by sobie kieszen upiekszyc?
              • igor_uk Nie-tak. 11.02.14, 20:36
                Powstrzymaj sie na razie z ocena mojej osobowosci.Ja jeszcze nic nie powiedzialem konkretnego.
            • pimpus18 Re: Kalesony. 11.02.14, 21:07
              Dlaczego nie?
          • nie-tak Re: Kalesony. 11.02.14, 20:28
            johnny-kalesony napisał:
            > Tak, na zachodzie jest korupcja: nawet w Norwegii, w Szwecji, w Finlandii. Blis
            > ka poziomu zerowego, jednak - zaprzeczyć niepodobna - jest.
        • bywszy1 Re:nu,widzi pan,panie ajgor+ 11.02.14, 20:09

czy stac pana bylo kiedys na jakies sensowne pytania?
          Tym bardziej,ze sam pan daje negatywna odpowiedz?
          Nawet w polskich zawodowkach takich przyglupow nie spotkasz.
          • igor_uk he,he. 11.02.14, 20:22
            A co ty masz przeciwko polskim zawodowkom?
            • bywszy1 Re:ha,ha+ 11.02.14, 20:45

igor_uk napisał:

> A co ty masz przeciwko polskim zawodowkom?
              <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
              to ze sa lepsze od panskich kursow grania na piszczalkach.
          • pimpus18 Re:nu,widzi pan,panie ajgor+ 11.02.14, 21:08
            Skąd tak dobrze taki stary cap+ zna właściwie zawodówki w Pomrocznej?

++
            • igor_uk Pimpus. 11.02.14, 21:12
              Bo on jedna z nich skonczyl.Ale niewiadomi czemu sadzi,ze dzieki temu ma wyzsze wyksztalcenie,ktore nie pozwola jemu odroznic mechaniki samochodowej od mechaniki nieba :-)
              • bywszy1 Re: panie ajgor+. 11.02.14, 21:19

kto powiedzial,ze ja mam wyzsze wyksztalcenie?
                To pan ma najwyzsze w grze na cymbalkach.
              • pimpus18 Re: Pimpus. 11.02.14, 21:24
                Na starość głowa często zawodzi, trzeba brać leki, myśleć o życiu przyszłym i przeszłym.

Co powoduje, że trzeba zażywać jeszcze więcej leków.
                • igor_uk Re: Pimpus. 11.02.14, 21:30
                  I ja to jemu wielokrotnie radzilem.Ale widac w domu starcow nie ma zadnej innej rozrywki.
                  • pimpus18 Re: Pimpus. 11.02.14, 21:35
                    Zawsze jest rozrywka.

Niestety dużo więcej dla młodych, mądrych i jurnych, niż dla głupich, starych zrzęd.
                    • igor_uk Re: Pimpus. 11.02.14, 21:38
                      Niewatpliwie masz racje.
                      • pimpus18 Re: Pimpus. 11.02.14, 21:43
                        Jak zawsze.
            • bywszy1 Re:pimpus sadelko+ 11.02.14, 21:20

zona zydowka pana opuscila.
              A teraz ,widocznie i rozum tez.
              • pimpus18 Re:pimpus sadelko+ 11.02.14, 21:26
                Pan z Goldbergiem o tym podysktować przy macy.
                • bywszy1 Re:pimpus sadelko+ 11.02.14, 22:42

majaczysz pan,pimpusku?
                  co ci,...,pozostalo?
    • yurek11111 Istnieje,przykladem jest .... 11.02.14, 20:06
      ...Schroeder....:-)))))
      Zaraz odpisze melordowi na innym watku,bo nie lubie twoich trollowskich watkow na gorze zawieszac.... :-)))))))))))
      • igor_uk Tutrek. 11.02.14, 20:16
        Wlasnie to,co napisales,jest podtwierdzeniem moich slow.To nie korupcja.
        • igor_uk Sorry,yurek. 11.02.14, 20:19
          Poprzedni post pisalem z tableta,ktory dzis kupilem,stad przekrecenie twojego nicka.To nie bylo zamierzono.
          • yurek11111 Re: Sorry,yurek.-nie ma sprawy... 11.02.14, 20:44
            ...przeciez moglo byc gorzej,jakies worki lub azbesciarz...:-)))))

Masz racje ,zwlaszcza z tym,ze "nie ma szansy dac lapowki" na nizszych szczeblach,jezeli nie szykujesz jakiejs"full zasadzki",to i tobie czasem trafi sie jak slepej kurze,ziarno od plew rozroznic....
            Wlasnie to mialem melordowi napisac,ale tamten watek tez twoj,wiec to niczego nie zmieni...
            Wielu forumowiczow mieszka na Zachodzie i w Ameryce pln,i oni dobrze wiedza,ze zadanie lub oferta lapowki,w zyciu codziennym,to abstrakcja,z ktora ja sie dotad nie spotkalem....

Mial ktos(melord ty tez) oferte lub zadanie wreczenia lapowki?

igor_uk napisał:

> Poprzedni post pisalem z tableta,ktory dzis kupilem,stad przekrecenie twojego
            > nicka.To nie bylo zamierzono.
      • pimpus18 Re: Istnieje,przykladem jest .... 11.02.14, 21:10
        A inni skąd mają pieniądze, jak już ich z sejmu szeroką parabolą zasadzą kopa?
    • wasilko Zachodzie korupcji nie ma,ale za to jest gender 11.02.14, 20:06
      Bliżej temat wyjaśni Ci Tomasz Olbratowski

www.rmf.fm/movies/show,1728,gender-10-stycznia-2014.html
      • igor_uk Re: Zachodzie korupcji nie ma,ale za to jest gend 11.02.14, 20:17
        Bardzo dowcipnie,ale nie o to mnie chodzi.
    • wojciech.2349 Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 20:18
      Korupcja jest wszędzie, ale Matuszka w tej materii
      ma osiągnięcia wybitne.

Udało mi się raz pochwalić Matuszkę.
      • misterpee Re: Absolutna racja, Igor 11.02.14, 20:23
        ale to tylko dzieki naszym drogocennym mentorom wybranego pochodzenia. Oni pilnuja jak aniolki strozykowie zeby goje nie kradly !
        • igor_uk Wiem,ze mam racje. 11.02.14, 20:24
          I w stosownym czasie to udowodnie.
    • nie-tak Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 20:25
      Slowo korupcja uzywa sie tylko do Rosji i bylych krajow wschodniego bloku, na zachodzie korupcji "nie ma" ale jest: LOBBY.

• igor_uk Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 20:27
        To slowo zamazuje prawdziwy obraz,nie-tak.
        • nie-tak Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 20:30
          W czym, co i gdzie zamazuje? Konkrety prosze.
          Nie zgadzasz sie z tym okresleniem?
          • misterpee Re: Za Jelcyna nie bylo korupcji ! 11.02.14, 20:32
            dopiero za Putina te kanalie maja wolna reke !!
            • nie-tak Re: Za Jelcyna nie bylo korupcji ! 11.02.14, 20:34
              misterpee napisała:

> dopiero za Putina te kanalie maja wolna reke !!
              ------------------------------
              Ta za Jelcyna brali i rozszarpywali wszystko za darmo, najwazniejsze ze postawili mu flaszke i sprawa byla zalatwiona wedlug zyczen.
            • igor_uk Niestety,Bracie. 11.02.14, 20:39
              W Rosji korupcja istniala,istnieje i bardzo mozliwie ze bedzie istniec.Ale ona mniej grozna od tego,co istnieje na zachodzie.
              • yurek11111 igorczik,wiedzialem ze knujesz....:-)))) 11.02.14, 20:57

Widzisz,najprosciej to ci powiem tak,w Rosji powstaly podstawy naukowe korupcji,jak czesc skladowa zycia,z cennikami i calym oprzyrzadowaniem "biznesu" lapowkowego, i to strasznie uprzyksza zycie codzienne dla Rosjan oraz hamuje rozwoj gospodarki i uslug i dlatego szkoda mi Rosjan....
                Tu masz moj watek z przed okolo roku,o rosyjskiej korupcji,i na poprawie tego sie skup,a nie wymyslaj durnot, o tym ze to co "istnieje na Zachodzie",jest grozniejsze niz bida w Rosji,w Soczi tez niezle "jazzu" daliscie i z korupcja i ze zlodziejstwem,zloty medal macie jak nic...
                :-))))))))

forum.gazeta.pl/forum/w,50,142896792,142896792,Rzady_Putina_a_korupcja_w_Rosji_.html
                igor_uk napisał:

> W Rosji korupcja istniala,istnieje i bardzo mozliwie ze bedzie istniec.Ale ona
                > mniej grozna od tego,co istnieje na zachodzie.
                • igor_uk yureczek. 11.02.14, 21:04
                  Nie sprowadzaj dyskusji do swoich fobii.temat powazny.
                • pimpus18 Re: igorczik,wiedzialem ze knujesz....:-)))) 11.02.14, 21:11
                  Ty k..., tylko o tej Rosji!

Pisz lepiej o tym, na czym się znasz!
                  • yurek11111 Re: igorczik,wiedzialem ze knujesz....:-)))) 11.02.14, 21:20
                    pimpus,dziwisz sie,lubie pisac o liderze....:-))))))

pimpus18 napisał:

> Ty k..., tylko o tej Rosji!
                    • pimpus18 Re: igorczik,wiedzialem ze knujesz....:-)))) 11.02.14, 21:31
                      Gdyby Putin był liderem, to nikt by o nim nie wiedział i nikt by go nie znał.

Liderzy są zbyt zajęci, żeby się użerać z całym światem kretynów i kombinować cały czas, jak zrobić im lepiej.

Dlatego Obamba też nie jest żadnym liderem.

Papież też nie.
              • nie-tak Re: Niestety,Bracie. 11.02.14, 20:58
                igor_uk napisał:

> W Rosji korupcja istniala,istnieje i bardzo mozliwie ze bedzie istniec.Ale ona
                > mniej grozna od tego,co istnieje na zachodzie.
                -----------------------------------
                Korupcja w kazdym panstwie istnieje, nie ma wyjatkow na swiecie, oczy sie swieca na widok podarunkow, a serce coraz mocniej bije. Sadzisz w Rosji jest ona malo grozna? Jestem przeciwnego zdania, ta cala rosyjska kupiona opozycja jest przez zachod skorumpowana, pomijajac inne przypadki.
                Sadzisz ze manipulowana kukurydze w Brukseli przepchali dzis bez zadnego cos za cos?
                • igor_uk Re: Niestety,Bracie. 11.02.14, 21:07
                  W Rosji istnieje korupcja w klasycznym widzie.
                  Tam kazdy ma "rowne" szanse wreczyc lapowke i dzieki temu zalatwic swoja sprawe.Na zachodzie dawanie "lapowki" jest przywilejem i nie kazdy ma do tego prawo :-)
                  • pimpus18 Re: Niestety,Bracie. 11.02.14, 21:15
                    Istnieje potrzeba - trzeba poszukać sposobu jej realizacji.

Po co się trudzić, jak można dać po prostu w łapę.

No ale jak nie można - to trzeba pomyśleć!

qed.
          • igor_uk Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 20:37
            Oczywiscie,ze nie zgadzam sie.To slowo sugeruje,ze okreslone grupy wywieraja presje na politykow,ktore jej ulegaja.A to nie jest prawda.
            • nie-tak Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 20:43
              igor_uk napisał:

> Oczywiscie,ze nie zgadzam sie.To slowo sugeruje,ze okreslone grupy wywieraja pr
              > esje na politykow,ktore jej ulegaja.A to nie jest prawda.
              -----------------------------------
              Teoretycznie masz racje, praktycznie i realnie nie masz absolutnie racji. Politykow sie kupuje, przez zaproponowanie dobrej dodatkowej posadki albo dochodu albo lukratywnych podarunkow w formie dla przykladu wczasy czy jakiejs rzeczy czyli lobby korumpuje poltykow jak i inne wazne warstwy spoleczenstwa.
              Nie jest to korupcja pod plaszczykiem lobby?
              • igor_uk Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 20:46
                Mam racje i teoretycznie i praktycznie.I to udowodnie za chwile :-)
                • nie-tak Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 20:52
                  Masz do tego pelne prawo.
                  Ja rozumie te slowo z obserwowanej praktyki inyczej. Odnosze wrazenie ze malo w zyciu widziales.

_______________________________________________________________
                  www.schweizmagazin.ch/nachrichten/schweiz/18151-Russland---Bashing-United-Racists-Mass-Media.html
              • nie-tak Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 20:49
                Igor przez to w Brukseli jak i w amerykanskim kongresie, czy innych organach panstwowych czy spolecznych siedzi najwiecej lobbyistow, a wiesz po co?
                Po to by ustawy jak i rozwiazania naginac dla wlysnych korzysci, tu posadka, tam pieniazek, gdzie indziej przyjemnosc i ustawa jak i jakies rozwiazanie jest przesadzona dla korzysci lobby, nie jest to korupcja? Tfu, slowo korupcja uzywa sie tylko w wypadku Rosji albo w wypadku bylego bloku wschodniego.
                • igor_uk Nie-tak. 11.02.14, 21:03
                  Przeciez dala prawidlowa odpowiedz w poprzednim poscie:
                  "Politykow sie kupuje".
                  Im nie daja lapowek,ich kupuja i dodam,jeszcze przed tym,jak oni zostali wybrani . Kazda partia,a co za tym idzie,kazdy polityk ma swojego "pana",,ktory kaze co ma robic.Za to polityk dostaje regularna "wyplate" i przekupic go sie praktycznie nie da :-).
                  Kiedy jednak zdarza sie,ze ktos nie oparl sie pokusie i zradzil swojego "pana" i cos zrobil wbrew jego woli,to w mediach zaczyna sie kompania "afery korupcyjnej" .Chociaz chodzilo nie o to,ze ktos zgarnal lapowke,a tylko o to,ze zdradzil tego,kto mial na niego prawo wlasnosci.Wtedy media ,niezaleznie od sympatii polityczne,rzucaja sie na ta zdradziecka swolocz,zeby innym dac przyklad :-)
                  • nie-tak Re: Nie-tak. 11.02.14, 23:06
                    igor_uk napisał:

> Przeciez dala prawidlowa odpowiedz w poprzednim poscie:
                    > "Politykow sie kupuje".
                    > Im nie daja lapowek,ich kupuja i dodam,jeszcze przed tym,jak oni zostali wybra
                    > ni . Kazda partia,a co za tym idzie,kazdy polityk ma swojego "pana",,ktory kaze
                    > co ma robic.Za to polityk dostaje regularna "wyplate" i przekupic go sie prak
                    > tycznie nie da :-)....
                    --................................................
                    Oj, oj wierzysz w iluzje, zejdz z rozowej obloczki na ziemie, czy te kupowanie politykow albo partii jest zgodne z procedura prawa jak i demokracji? Przeciez to jawna korupcja w bialy dzien przez osoby ktore dzialaja w imieniu prawa, ty chcesz nam puszczac kazanie ze jest to najnormalniejsza normalnosc? :-)))

Takim jak tu piszesz, podsuwa sie zaraz panienki a potem robi sie zaraz sexafery i osobnik zalatwiony, malo to miales przykaldow na swiecie?
                    www.schweizmagazin.ch/nachrichten/schweiz/18151-Russland---Bashing-United-Racists-Mass-Media.html
                    • igor_uk Re: Nie-tak. 11.02.14, 23:15
                      Chyba nie rozumiemy sie.
                      Jakie rozowy okulary?To o czym ja pisze,jest o wiele gorsze od korupcji.Poniewaz termin korupcja nie wyczerpuje wszystkich znamion tego,co w dniach dzisiejszych dzieje sie na zachodzie.
                      • nie-tak Re: Nie-tak. 11.02.14, 23:20
                        To jest juz obled, co dzieje sie nie tylko na zachodzie. Polityczny swiat chyba juz do reszty zwariowal, takie mam odczucie.
                        Cos wisi w powietrzu o czym jeszcze nie wiemy.
                        Gute Nacht / Dobranoc

• igor_uk Re: Nie-tak. 11.02.14, 23:32
                          Dobranoc.
            • misterpee Re: Igor, wziales mnie doslownie ! 11.02.14, 20:43
              Przeciez Berezowski, Chodor i reszta nie kradla !
              • igor_uk Re: Igor, wziales mnie doslownie ! 11.02.14, 20:47
                Bracie,ja naprawde wiem ,co Ty chciales powiedziec. Poczekaj chwile,zaraz wszystko wyjasnie.
              • nie-tak Re: Igor, wziales mnie doslownie ! 11.02.14, 20:50
                misterpee napisała:

> Przeciez Berezowski, Chodor i reszta nie kradla !
                ............................
                Nie, nie kradli oni wymuszali i brali, a jak ktos nie chcial odstapic to cudzymi rekoma mordowali.

• lubat Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 20:53
      Coś na ten temat:

www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1570225,1,eurokorupcja-polska-dosc-uczciwa.read
      • igor_uk I ten artykul podtwierdza to, 11.02.14, 21:10
        co ja pisze. To nie jest korupcja w czystym widzie.
        Finansowanie partii politycznych,to kupowanie ich na wlasnosc.
      • nie-tak Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 23:13
        lubat napisał:

> Coś na ten temat:
        >
        > rel="nofollow">www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1570225,1,eurokorupcja-polska-dosc-uczciwa.read
        ------------------------------------------
        No, no nader uczciwa, nie na konto tylko 15 bakstow w kartonach po butach i jeszcze zdziwienie pana K.
        Gdzie podzialy sie te 15 bakstow, sa na to kwity?
        :-)))
    • bywszy1 Re: glupie pytanie+ 11.02.14, 21:22
      igor-z-uk napisał(a):

> Dla mnie odpowiedz jest oczywista - nie istnieje .
      > Czy sa tacy,ktore ze mna nie zgadzaja sie?
      <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
      glupia odpowiedz.
      • ubiquitousghost88 On się w nich specjalizuje... 11.02.14, 22:05
        ...i pytaniami wyma.ch...e...
        • igor_uk I znow dwaj kundla... 11.02.14, 22:26
          kolo moich stop usiadli :-)
          • ubiquitousghost88 Igloodek... 11.02.14, 22:31
            Nu, dawaj, dawaj, wydumywaj ty nam waprosy, a my tiebie budziem adgawarywat', bradziaga paganyj, tak kak tiebie budziet ugodna, kazioł ty ragatyj....:)))))

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/97/William_Holman_Hunt_-_The_Scapegoat.jpg/240px-William_Holman_Hunt_-_The_Scapegoat.jpg
          • bywszy1 Re: I znow dwaj kundla...+ 11.02.14, 22:44
            igor_uk napisał:

> kolo moich stop usiadli :-)
            <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
            czy hiena smierdzaca ma jakies stopy?
          • ubiquitousghost88 Igloodek, wejdź ty w moje położenie... 12.02.14, 13:59
            Jakbyś był na moim miejscu i musiał wybierać między mądrym Żydkiem i głupim Kacapkiem to... kogo byś ty wybrał, a któremu dał, z wielkiej łaski, po zębach, a?
            • igor_uk ubludok,sorry. 12.02.14, 16:16
              Nie moge tak nisko pasc,zeby wejsc w twoje polozenie. Jestes zbyt glupi,zeby zrozumiec,ze ja ciebie udupilem calkowicie na tym forum.Ty jestes skonczony.Jedynie co tobie pozostalo sie,to podgryzac mnie pieta,bo nikt ciebie na powazno nie traktuje i to dzieki mnie.Stad twoja wscieklosc.
              • ubiquitousghost88 A ten "nikt" to wg. ciebie, igloodek, kto?... 12.02.14, 22:20
                ...pf, pa, eff, rom, walt, itp., itd, kyl, j-k, QPL i pozostałe barachło forumowe?
                Muszę ci przyznać rację.
                Ja im nie zarzucam, że spółkują z równym sobie.
                Ja się nie wam przyglądam, a Adasiowi, któremu "wespół w zespół" dupę liżecie za marny grosz.
                Ty myślisz, że mnie chciałoby się czas tracić na dyskusje z tobą, czy z nimi?
                Nie wściekaj się, ale tak nisko nie upadłem i nie zanosi się na to, ponjał?
                Wpadam tu dla rozrywki, dać ci po mordzie i tolka udawolstwija majewo chwacit mnie, kazioł..
    • martinsam1 Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 21:29
      No oczywiscie ze nie istnieje ,na zachodzie mieszkaja wszyscy swieci:)
      • igor_uk Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 21:39
        Swieci oni nie sa,ale gliniarzu z drogowki lapowke nie wcisniesz.
    • ubiquitousghost88 Igruszka, ale z ciebie baran... 11.02.14, 21:56
      Pamiętasz aferę Lokhed w Japonii?
      Aga Khan leciał właśnie prywatnym samolotem, gdy mu donieśli, że japoński premier poddał się do dymisji.
      Skomentował: "A ile wziął?"
      Odpowiedziano mu: "Pięć milionów"
      "Coś takiego! Ja w życiu nie dałem mniej od trzydziestu!" powiedział zdegustowany Aga Khan...

• misterpee Re: zobaczcie co zrobili przekupstwami 11.02.14, 21:59
        i marchewka na Ukrainie za marne 5 mld.
      • igor_uk To ty,ubludok,jestes baranem. 11.02.14, 22:03
        Od tam tej afery minelo duzo czasu,ca 35 lat i zachod wyciagnal odpowiednie wnioski.
        30 lat temu policjant w UK bez zadnych obaw bral lapowki.Z jakiej piwnicy nadajesz?
        • ubiquitousghost88 Zachód wyciągnął... los na loterii... 11.02.14, 22:09
          ...twoim przybyciem do UK-raj-inny. igloodek parikmachierskij!
          • igor_uk Zachód wyciągnął... los na loterii-zgadza sie. 11.02.14, 22:12
            Ale tym losem byl Gorbaczow.
            • ubiquitousghost88 Znaczy ty jego skur... chciałem powiedzieć syn... 11.02.14, 22:34
              ...z nieprawego łoża?
        • yurek11111 У Медведева 11.02.14, 22:12

Miedwiediew to chyba dzisiejszy premier Rosji....igor,myslisz ze Putin o tym nie wie???
          :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

realty.mail.ru/news/14690/u_medvedeva_nashli_olimpijskuju_dachu_za__mlrd_rublej/
          • igor_uk Re: У Медве&# 11.02.14, 22:22
            Скaндaльнo извеcтный жyрнaлиcт Андрей Мaльгин y cебя в блoге рaзмеcтил фoтoгрaфии

To bardzo powazne zrodlo,jureczek.Sadze ,ze sledztwa nie ma sensu prowadzic,a Miedwiedziewa rozstrzelac wraz z Putinym.
            yureczek,jestes dnem intelektualnym.
            • bywszy1 Re: У Медве&# 11.02.14, 22:46
              igor_uk napisał:

> yureczek,jestes dnem intelektualnym.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
              a ajgorek jest szczytem kretynizmu.
    • bywszy1 Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ?+ 11.02.14, 22:17
      igor-z-uk napisał(a):

> Dla mnie odpowiedz jest oczywista - nie istnieje .
      > Czy sa tacy,ktore ze mna nie zgadzaja sie?

kretynskie pytanie,kretynska odpowiedz.
      • kaszebe12 -Nie moze byc korupcji na zachodzie... 12.02.14, 00:09
        ..., bo na zachodzie jes dymokracja (- od slowa "dymac").-Korupcja moze istniec tylko w krwawych diktatiurach , jakom jes Rosyja Putina , co on jes najwinkszym koruptorem.
        • igor_uk Dymokracja ? 12.02.14, 16:18
          kaszebe,to juz kolejny termin przez Ciebie wymyslony :-)
          • misterpee Re: La Demokracia - ja ja znam 12.02.14, 16:26
            jest w Guatemali !
            La Democracia – niewielkie miasto w południowej Gwatemali, w departamencie Escuintla, 32 km na południowy-zachód od stolicy departamentu miasta Escuintla. Miasto leży na nizinie około 40 od wybrzeża Pacyfiku. Według danych szacunkowych w 2012 roku liczba ludności miasta wyniosła 6 913 mieszkańców[2].

Jest siedzibą władz gminy o tej samej nazwie, która w 2012 roku liczyła 25 446 mieszkańców[3]. Gmina jak na warunki Gwatemali jest średniej wielkości, a jej powierzchnia obejmuje 320 km².
            de.wikipedia.org/wiki/La_Democracia_(Escuintla)
          • kaszebe12 Re: Dymokracja ? 12.02.14, 21:47
            Demokratura jest pojeciem wymyslonym przez grupe jeszcze niezaleznych dziennikarzy i edytorialistow. - Dymokrature wymyslilem ja , a slowo pochodzi od "Dymac"...dymac kogos , dymac swobodnie obywatela itp...
            • igor_uk Re: Dymokracja ? 12.02.14, 21:51
              Malo tego,ze jestes kreatywny,to jeszcze i skromny :-)
              • kaszebe12 Re: Dymokracja ? 13.02.14, 07:40
                -Nie podoba sie ? - Zaraz dopisze sobie doktoraprofesorapoetepisarzanaukowcatenisisteszlachtojudeijczykawykladowce.
              • bywszy1 Re: panie ajgor+ 13.02.14, 09:04
                igor_uk napisał:

> Malo tego,ze jestes kreatywny,to jeszcze i skromny :-)
                <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
                w freforze dyskusji wyraznie wlazi pan komus w cos.
                • ubiquitousghost88 pan ajgor poczuł bratnią duszę w kimś, kto jak on 13.02.14, 09:19
                  ...ma duże wątpliwości, jakiemu narodowi przypada...
                  Niewykluczone, że i on miał dziadka nie tam gdzie trzeba...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka