igor-z-uk 11.02.14, 19:54 Dla mnie odpowiedz jest oczywista - nie istnieje . Czy sa tacy,ktore ze mna nie zgadzaja sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnny-kalesony Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 19:57 To znaczy, że na zachodzie nie ma Rosjan? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Kalesony. 11.02.14, 20:01 Wystarcze ze Polacy sa,ale nie o to mnie chodzi. Nie zachowuj sie,jak zwykly glupek-rusofob,przeciez czasami ciebie starcza na bardziej sensowne wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Kalesony. 11.02.14, 20:08 Skoro o coś ci chodzi, to prosto z mostu napisz o co ... Nie bądź taki Raskolnikow, bo ja nie mam ochoty być Porfirym. PRZYZNAJ SIĘ - o co ci biega? Tak, na zachodzie jest korupcja: nawet w Norwegii, w Szwecji, w Finlandii. Bliska poziomu zerowego, jednak - zaprzeczyć niepodobna - jest. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Kalesony. 11.02.14, 20:15 W UK nie masz najmniejszych szans dac lapowke,zeby zalatwic swoja sprawe.Z tego co orientuje sie,tak samo jest w Hollandii,Niemczach i nawet w Hispanii. To co nazywa sie korupcja w tych krajach,obejmuje szczyty wladzy,ale korupcja nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Kalesony. 11.02.14, 20:32 Igor ale jestes naiwnym? Moze od ciebie lapowki, ale w wiekszych interesach z innymi partnerami, jak myslisz nie swdzialy by rece by sobie kieszen upiekszyc? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Nie-tak. 11.02.14, 20:36 Powstrzymaj sie na razie z ocena mojej osobowosci.Ja jeszcze nic nie powiedzialem konkretnego. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Kalesony. 11.02.14, 20:28 johnny-kalesony napisał: > Tak, na zachodzie jest korupcja: nawet w Norwegii, w Szwecji, w Finlandii. Blis > ka poziomu zerowego, jednak - zaprzeczyć niepodobna - jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:nu,widzi pan,panie ajgor+ 11.02.14, 20:09 czy stac pana bylo kiedys na jakies sensowne pytania? Tym bardziej,ze sam pan daje negatywna odpowiedz? Nawet w polskich zawodowkach takich przyglupow nie spotkasz. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:ha,ha+ 11.02.14, 20:45 igor_uk napisał: > A co ty masz przeciwko polskim zawodowkom? <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< to ze sa lepsze od panskich kursow grania na piszczalkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re:nu,widzi pan,panie ajgor+ 11.02.14, 21:08 Skąd tak dobrze taki stary cap+ zna właściwie zawodówki w Pomrocznej? ++ Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Pimpus. 11.02.14, 21:12 Bo on jedna z nich skonczyl.Ale niewiadomi czemu sadzi,ze dzieki temu ma wyzsze wyksztalcenie,ktore nie pozwola jemu odroznic mechaniki samochodowej od mechaniki nieba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: panie ajgor+. 11.02.14, 21:19 kto powiedzial,ze ja mam wyzsze wyksztalcenie? To pan ma najwyzsze w grze na cymbalkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Pimpus. 11.02.14, 21:24 Na starość głowa często zawodzi, trzeba brać leki, myśleć o życiu przyszłym i przeszłym. Co powoduje, że trzeba zażywać jeszcze więcej leków. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Pimpus. 11.02.14, 21:30 I ja to jemu wielokrotnie radzilem.Ale widac w domu starcow nie ma zadnej innej rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Pimpus. 11.02.14, 21:35 Zawsze jest rozrywka. Niestety dużo więcej dla młodych, mądrych i jurnych, niż dla głupich, starych zrzęd. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:pimpus sadelko+ 11.02.14, 21:20 zona zydowka pana opuscila. A teraz ,widocznie i rozum tez. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re:pimpus sadelko+ 11.02.14, 21:26 Pan z Goldbergiem o tym podysktować przy macy. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:pimpus sadelko+ 11.02.14, 22:42 majaczysz pan,pimpusku? co ci,...,pozostalo? Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Istnieje,przykladem jest .... 11.02.14, 20:06 ...Schroeder....:-))))) Zaraz odpisze melordowi na innym watku,bo nie lubie twoich trollowskich watkow na gorze zawieszac.... :-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Tutrek. 11.02.14, 20:16 Wlasnie to,co napisales,jest podtwierdzeniem moich slow.To nie korupcja. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Sorry,yurek. 11.02.14, 20:19 Poprzedni post pisalem z tableta,ktory dzis kupilem,stad przekrecenie twojego nicka.To nie bylo zamierzono. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Sorry,yurek.-nie ma sprawy... 11.02.14, 20:44 ...przeciez moglo byc gorzej,jakies worki lub azbesciarz...:-))))) Masz racje ,zwlaszcza z tym,ze "nie ma szansy dac lapowki" na nizszych szczeblach,jezeli nie szykujesz jakiejs"full zasadzki",to i tobie czasem trafi sie jak slepej kurze,ziarno od plew rozroznic.... Wlasnie to mialem melordowi napisac,ale tamten watek tez twoj,wiec to niczego nie zmieni... Wielu forumowiczow mieszka na Zachodzie i w Ameryce pln,i oni dobrze wiedza,ze zadanie lub oferta lapowki,w zyciu codziennym,to abstrakcja,z ktora ja sie dotad nie spotkalem.... Mial ktos(melord ty tez) oferte lub zadanie wreczenia lapowki? igor_uk napisał: > Poprzedni post pisalem z tableta,ktory dzis kupilem,stad przekrecenie twojego > nicka.To nie bylo zamierzono. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Istnieje,przykladem jest .... 11.02.14, 21:10 A inni skąd mają pieniądze, jak już ich z sejmu szeroką parabolą zasadzą kopa? Odpowiedz Link Zgłoś
wasilko Zachodzie korupcji nie ma,ale za to jest gender 11.02.14, 20:06 Bliżej temat wyjaśni Ci Tomasz Olbratowski www.rmf.fm/movies/show,1728,gender-10-stycznia-2014.html Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Zachodzie korupcji nie ma,ale za to jest gend 11.02.14, 20:17 Bardzo dowcipnie,ale nie o to mnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 20:18 Korupcja jest wszędzie, ale Matuszka w tej materii ma osiągnięcia wybitne. Udało mi się raz pochwalić Matuszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: Absolutna racja, Igor 11.02.14, 20:23 ale to tylko dzieki naszym drogocennym mentorom wybranego pochodzenia. Oni pilnuja jak aniolki strozykowie zeby goje nie kradly ! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 20:25 Slowo korupcja uzywa sie tylko do Rosji i bylych krajow wschodniego bloku, na zachodzie korupcji "nie ma" ale jest: LOBBY. _______________________________________________________________ www.schweizmagazin.ch/nachrichten/schweiz/18151-Russland---Bashing-United-Racists-Mass-Media.html Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 20:27 To slowo zamazuje prawdziwy obraz,nie-tak. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 20:30 W czym, co i gdzie zamazuje? Konkrety prosze. Nie zgadzasz sie z tym okresleniem? Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: Za Jelcyna nie bylo korupcji ! 11.02.14, 20:32 dopiero za Putina te kanalie maja wolna reke !! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Za Jelcyna nie bylo korupcji ! 11.02.14, 20:34 misterpee napisała: > dopiero za Putina te kanalie maja wolna reke !! ------------------------------ Ta za Jelcyna brali i rozszarpywali wszystko za darmo, najwazniejsze ze postawili mu flaszke i sprawa byla zalatwiona wedlug zyczen. _______________________________________________________________ www.schweizmagazin.ch/nachrichten/schweiz/18151-Russland---Bashing-United-Racists-Mass-Media.html Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Niestety,Bracie. 11.02.14, 20:39 W Rosji korupcja istniala,istnieje i bardzo mozliwie ze bedzie istniec.Ale ona mniej grozna od tego,co istnieje na zachodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 igorczik,wiedzialem ze knujesz....:-)))) 11.02.14, 20:57 Widzisz,najprosciej to ci powiem tak,w Rosji powstaly podstawy naukowe korupcji,jak czesc skladowa zycia,z cennikami i calym oprzyrzadowaniem "biznesu" lapowkowego, i to strasznie uprzyksza zycie codzienne dla Rosjan oraz hamuje rozwoj gospodarki i uslug i dlatego szkoda mi Rosjan.... Tu masz moj watek z przed okolo roku,o rosyjskiej korupcji,i na poprawie tego sie skup,a nie wymyslaj durnot, o tym ze to co "istnieje na Zachodzie",jest grozniejsze niz bida w Rosji,w Soczi tez niezle "jazzu" daliscie i z korupcja i ze zlodziejstwem,zloty medal macie jak nic... :-)))))))) forum.gazeta.pl/forum/w,50,142896792,142896792,Rzady_Putina_a_korupcja_w_Rosji_.html igor_uk napisał: > W Rosji korupcja istniala,istnieje i bardzo mozliwie ze bedzie istniec.Ale ona > mniej grozna od tego,co istnieje na zachodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk yureczek. 11.02.14, 21:04 Nie sprowadzaj dyskusji do swoich fobii.temat powazny. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: igorczik,wiedzialem ze knujesz....:-)))) 11.02.14, 21:11 Ty k..., tylko o tej Rosji! Pisz lepiej o tym, na czym się znasz! Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: igorczik,wiedzialem ze knujesz....:-)))) 11.02.14, 21:20 pimpus,dziwisz sie,lubie pisac o liderze....:-)))))) pimpus18 napisał: > Ty k..., tylko o tej Rosji! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: igorczik,wiedzialem ze knujesz....:-)))) 11.02.14, 21:31 Gdyby Putin był liderem, to nikt by o nim nie wiedział i nikt by go nie znał. Liderzy są zbyt zajęci, żeby się użerać z całym światem kretynów i kombinować cały czas, jak zrobić im lepiej. Dlatego Obamba też nie jest żadnym liderem. Papież też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Niestety,Bracie. 11.02.14, 20:58 igor_uk napisał: > W Rosji korupcja istniala,istnieje i bardzo mozliwie ze bedzie istniec.Ale ona > mniej grozna od tego,co istnieje na zachodzie. ----------------------------------- Korupcja w kazdym panstwie istnieje, nie ma wyjatkow na swiecie, oczy sie swieca na widok podarunkow, a serce coraz mocniej bije. Sadzisz w Rosji jest ona malo grozna? Jestem przeciwnego zdania, ta cala rosyjska kupiona opozycja jest przez zachod skorumpowana, pomijajac inne przypadki. Sadzisz ze manipulowana kukurydze w Brukseli przepchali dzis bez zadnego cos za cos? _______________________________________________________________ www.schweizmagazin.ch/nachrichten/schweiz/18151-Russland---Bashing-United-Racists-Mass-Media.html Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Niestety,Bracie. 11.02.14, 21:07 W Rosji istnieje korupcja w klasycznym widzie. Tam kazdy ma "rowne" szanse wreczyc lapowke i dzieki temu zalatwic swoja sprawe.Na zachodzie dawanie "lapowki" jest przywilejem i nie kazdy ma do tego prawo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus18 Re: Niestety,Bracie. 11.02.14, 21:15 Istnieje potrzeba - trzeba poszukać sposobu jej realizacji. Po co się trudzić, jak można dać po prostu w łapę. No ale jak nie można - to trzeba pomyśleć! qed. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 20:37 Oczywiscie,ze nie zgadzam sie.To slowo sugeruje,ze okreslone grupy wywieraja presje na politykow,ktore jej ulegaja.A to nie jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 20:43 igor_uk napisał: > Oczywiscie,ze nie zgadzam sie.To slowo sugeruje,ze okreslone grupy wywieraja pr > esje na politykow,ktore jej ulegaja.A to nie jest prawda. ----------------------------------- Teoretycznie masz racje, praktycznie i realnie nie masz absolutnie racji. Politykow sie kupuje, przez zaproponowanie dobrej dodatkowej posadki albo dochodu albo lukratywnych podarunkow w formie dla przykladu wczasy czy jakiejs rzeczy czyli lobby korumpuje poltykow jak i inne wazne warstwy spoleczenstwa. Nie jest to korupcja pod plaszczykiem lobby? _______________________________________________________________ www.schweizmagazin.ch/nachrichten/schweiz/18151-Russland---Bashing-United-Racists-Mass-Media.html Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 20:46 Mam racje i teoretycznie i praktycznie.I to udowodnie za chwile :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 20:52 Masz do tego pelne prawo. Ja rozumie te slowo z obserwowanej praktyki inyczej. Odnosze wrazenie ze malo w zyciu widziales. _______________________________________________________________ www.schweizmagazin.ch/nachrichten/schweiz/18151-Russland---Bashing-United-Racists-Mass-Media.html Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 20:49 Igor przez to w Brukseli jak i w amerykanskim kongresie, czy innych organach panstwowych czy spolecznych siedzi najwiecej lobbyistow, a wiesz po co? Po to by ustawy jak i rozwiazania naginac dla wlysnych korzysci, tu posadka, tam pieniazek, gdzie indziej przyjemnosc i ustawa jak i jakies rozwiazanie jest przesadzona dla korzysci lobby, nie jest to korupcja? Tfu, slowo korupcja uzywa sie tylko w wypadku Rosji albo w wypadku bylego bloku wschodniego. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Nie-tak. 11.02.14, 21:03 Przeciez dala prawidlowa odpowiedz w poprzednim poscie: "Politykow sie kupuje". Im nie daja lapowek,ich kupuja i dodam,jeszcze przed tym,jak oni zostali wybrani . Kazda partia,a co za tym idzie,kazdy polityk ma swojego "pana",,ktory kaze co ma robic.Za to polityk dostaje regularna "wyplate" i przekupic go sie praktycznie nie da :-). Kiedy jednak zdarza sie,ze ktos nie oparl sie pokusie i zradzil swojego "pana" i cos zrobil wbrew jego woli,to w mediach zaczyna sie kompania "afery korupcyjnej" .Chociaz chodzilo nie o to,ze ktos zgarnal lapowke,a tylko o to,ze zdradzil tego,kto mial na niego prawo wlasnosci.Wtedy media ,niezaleznie od sympatii polityczne,rzucaja sie na ta zdradziecka swolocz,zeby innym dac przyklad :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Nie-tak. 11.02.14, 23:06 igor_uk napisał: > Przeciez dala prawidlowa odpowiedz w poprzednim poscie: > "Politykow sie kupuje". > Im nie daja lapowek,ich kupuja i dodam,jeszcze przed tym,jak oni zostali wybra > ni . Kazda partia,a co za tym idzie,kazdy polityk ma swojego "pana",,ktory kaze > co ma robic.Za to polityk dostaje regularna "wyplate" i przekupic go sie prak > tycznie nie da :-).... --................................................ Oj, oj wierzysz w iluzje, zejdz z rozowej obloczki na ziemie, czy te kupowanie politykow albo partii jest zgodne z procedura prawa jak i demokracji? Przeciez to jawna korupcja w bialy dzien przez osoby ktore dzialaja w imieniu prawa, ty chcesz nam puszczac kazanie ze jest to najnormalniejsza normalnosc? :-))) Takim jak tu piszesz, podsuwa sie zaraz panienki a potem robi sie zaraz sexafery i osobnik zalatwiony, malo to miales przykaldow na swiecie? _______________________________________________________________ www.schweizmagazin.ch/nachrichten/schweiz/18151-Russland---Bashing-United-Racists-Mass-Media.html Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Nie-tak. 11.02.14, 23:15 Chyba nie rozumiemy sie. Jakie rozowy okulary?To o czym ja pisze,jest o wiele gorsze od korupcji.Poniewaz termin korupcja nie wyczerpuje wszystkich znamion tego,co w dniach dzisiejszych dzieje sie na zachodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Nie-tak. 11.02.14, 23:20 To jest juz obled, co dzieje sie nie tylko na zachodzie. Polityczny swiat chyba juz do reszty zwariowal, takie mam odczucie. Cos wisi w powietrzu o czym jeszcze nie wiemy. Gute Nacht / Dobranoc _______________________________________________________________ www.schweizmagazin.ch/nachrichten/schweiz/18151-Russland---Bashing-United-Racists-Mass-Media.html Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: Igor, wziales mnie doslownie ! 11.02.14, 20:43 Przeciez Berezowski, Chodor i reszta nie kradla ! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Igor, wziales mnie doslownie ! 11.02.14, 20:47 Bracie,ja naprawde wiem ,co Ty chciales powiedziec. Poczekaj chwile,zaraz wszystko wyjasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Igor, wziales mnie doslownie ! 11.02.14, 20:50 misterpee napisała: > Przeciez Berezowski, Chodor i reszta nie kradla ! ............................ Nie, nie kradli oni wymuszali i brali, a jak ktos nie chcial odstapic to cudzymi rekoma mordowali. _______________________________________________________________ www.schweizmagazin.ch/nachrichten/schweiz/18151-Russland---Bashing-United-Racists-Mass-Media.html Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 20:53 Coś na ten temat: www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1570225,1,eurokorupcja-polska-dosc-uczciwa.read Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk I ten artykul podtwierdza to, 11.02.14, 21:10 co ja pisze. To nie jest korupcja w czystym widzie. Finansowanie partii politycznych,to kupowanie ich na wlasnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 23:13 lubat napisał: > Coś na ten temat: > > rel="nofollow">www.polityka.pl/tygodnikpolityka/kraj/1570225,1,eurokorupcja-polska-dosc-uczciwa.read ------------------------------------------ No, no nader uczciwa, nie na konto tylko 15 bakstow w kartonach po butach i jeszcze zdziwienie pana K. Gdzie podzialy sie te 15 bakstow, sa na to kwity? :-))) _______________________________________________________________ www.schweizmagazin.ch/nachrichten/schweiz/18151-Russland---Bashing-United-Racists-Mass-Media.html Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: glupie pytanie+ 11.02.14, 21:22 igor-z-uk napisał(a): > Dla mnie odpowiedz jest oczywista - nie istnieje . > Czy sa tacy,ktore ze mna nie zgadzaja sie? <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< glupia odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 On się w nich specjalizuje... 11.02.14, 22:05 ...i pytaniami wyma.ch...e... Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Igloodek... 11.02.14, 22:31 Nu, dawaj, dawaj, wydumywaj ty nam waprosy, a my tiebie budziem adgawarywat', bradziaga paganyj, tak kak tiebie budziet ugodna, kazioł ty ragatyj....:))))) upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/97/William_Holman_Hunt_-_The_Scapegoat.jpg/240px-William_Holman_Hunt_-_The_Scapegoat.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: I znow dwaj kundla...+ 11.02.14, 22:44 igor_uk napisał: > kolo moich stop usiadli :-) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< czy hiena smierdzaca ma jakies stopy? Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Igloodek, wejdź ty w moje położenie... 12.02.14, 13:59 Jakbyś był na moim miejscu i musiał wybierać między mądrym Żydkiem i głupim Kacapkiem to... kogo byś ty wybrał, a któremu dał, z wielkiej łaski, po zębach, a? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk ubludok,sorry. 12.02.14, 16:16 Nie moge tak nisko pasc,zeby wejsc w twoje polozenie. Jestes zbyt glupi,zeby zrozumiec,ze ja ciebie udupilem calkowicie na tym forum.Ty jestes skonczony.Jedynie co tobie pozostalo sie,to podgryzac mnie pieta,bo nikt ciebie na powazno nie traktuje i to dzieki mnie.Stad twoja wscieklosc. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 A ten "nikt" to wg. ciebie, igloodek, kto?... 12.02.14, 22:20 ...pf, pa, eff, rom, walt, itp., itd, kyl, j-k, QPL i pozostałe barachło forumowe? Muszę ci przyznać rację. Ja im nie zarzucam, że spółkują z równym sobie. Ja się nie wam przyglądam, a Adasiowi, któremu "wespół w zespół" dupę liżecie za marny grosz. Ty myślisz, że mnie chciałoby się czas tracić na dyskusje z tobą, czy z nimi? Nie wściekaj się, ale tak nisko nie upadłem i nie zanosi się na to, ponjał? Wpadam tu dla rozrywki, dać ci po mordzie i tolka udawolstwija majewo chwacit mnie, kazioł.. Odpowiedz Link Zgłoś
martinsam1 Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 21:29 No oczywiscie ze nie istnieje ,na zachodzie mieszkaja wszyscy swieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ? 11.02.14, 21:39 Swieci oni nie sa,ale gliniarzu z drogowki lapowke nie wcisniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Igruszka, ale z ciebie baran... 11.02.14, 21:56 Pamiętasz aferę Lokhed w Japonii? Aga Khan leciał właśnie prywatnym samolotem, gdy mu donieśli, że japoński premier poddał się do dymisji. Skomentował: "A ile wziął?" Odpowiedziano mu: "Pięć milionów" "Coś takiego! Ja w życiu nie dałem mniej od trzydziestu!" powiedział zdegustowany Aga Khan... Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: zobaczcie co zrobili przekupstwami 11.02.14, 21:59 i marchewka na Ukrainie za marne 5 mld. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk To ty,ubludok,jestes baranem. 11.02.14, 22:03 Od tam tej afery minelo duzo czasu,ca 35 lat i zachod wyciagnal odpowiednie wnioski. 30 lat temu policjant w UK bez zadnych obaw bral lapowki.Z jakiej piwnicy nadajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Zachód wyciągnął... los na loterii... 11.02.14, 22:09 ...twoim przybyciem do UK-raj-inny. igloodek parikmachierskij! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Zachód wyciągnął... los na loterii-zgadza sie. 11.02.14, 22:12 Ale tym losem byl Gorbaczow. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Znaczy ty jego skur... chciałem powiedzieć syn... 11.02.14, 22:34 ...z nieprawego łoża? Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 У Медведева 11.02.14, 22:12 Miedwiediew to chyba dzisiejszy premier Rosji....igor,myslisz ze Putin o tym nie wie??? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) realty.mail.ru/news/14690/u_medvedeva_nashli_olimpijskuju_dachu_za__mlrd_rublej/ Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: У Медве 11.02.14, 22:22 Скaндaльнo извеcтный жyрнaлиcт Андрей Мaльгин y cебя в блoге рaзмеcтил фoтoгрaфии To bardzo powazne zrodlo,jureczek.Sadze ,ze sledztwa nie ma sensu prowadzic,a Miedwiedziewa rozstrzelac wraz z Putinym. yureczek,jestes dnem intelektualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: У Медве 11.02.14, 22:46 igor_uk napisał: > yureczek,jestes dnem intelektualnym. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< a ajgorek jest szczytem kretynizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: Czy istnieje korupcja na Zachodzie ?+ 11.02.14, 22:17 igor-z-uk napisał(a): > Dla mnie odpowiedz jest oczywista - nie istnieje . > Czy sa tacy,ktore ze mna nie zgadzaja sie? kretynskie pytanie,kretynska odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 -Nie moze byc korupcji na zachodzie... 12.02.14, 00:09 ..., bo na zachodzie jes dymokracja (- od slowa "dymac").-Korupcja moze istniec tylko w krwawych diktatiurach , jakom jes Rosyja Putina , co on jes najwinkszym koruptorem. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Dymokracja ? 12.02.14, 16:18 kaszebe,to juz kolejny termin przez Ciebie wymyslony :-) Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: La Demokracia - ja ja znam 12.02.14, 16:26 jest w Guatemali ! La Democracia – niewielkie miasto w południowej Gwatemali, w departamencie Escuintla, 32 km na południowy-zachód od stolicy departamentu miasta Escuintla. Miasto leży na nizinie około 40 od wybrzeża Pacyfiku. Według danych szacunkowych w 2012 roku liczba ludności miasta wyniosła 6 913 mieszkańców[2]. Jest siedzibą władz gminy o tej samej nazwie, która w 2012 roku liczyła 25 446 mieszkańców[3]. Gmina jak na warunki Gwatemali jest średniej wielkości, a jej powierzchnia obejmuje 320 km². de.wikipedia.org/wiki/La_Democracia_(Escuintla) Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Dymokracja ? 12.02.14, 21:47 Demokratura jest pojeciem wymyslonym przez grupe jeszcze niezaleznych dziennikarzy i edytorialistow. - Dymokrature wymyslilem ja , a slowo pochodzi od "Dymac"...dymac kogos , dymac swobodnie obywatela itp... Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Re: Dymokracja ? 12.02.14, 21:51 Malo tego,ze jestes kreatywny,to jeszcze i skromny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Re: Dymokracja ? 13.02.14, 07:40 -Nie podoba sie ? - Zaraz dopisze sobie doktoraprofesorapoetepisarzanaukowcatenisisteszlachtojudeijczykawykladowce. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: panie ajgor+ 13.02.14, 09:04 igor_uk napisał: > Malo tego,ze jestes kreatywny,to jeszcze i skromny :-) <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< w freforze dyskusji wyraznie wlazi pan komus w cos. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 pan ajgor poczuł bratnią duszę w kimś, kto jak on 13.02.14, 09:19 ...ma duże wątpliwości, jakiemu narodowi przypada... Niewykluczone, że i on miał dziadka nie tam gdzie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś