wasyl_szuja 12.08.16, 20:21 Co kraj to obyczaj ;) www.defence24.pl/427304,wojskowe-igrzyska-pod-moskwa-i-blisko-ukrainy-grecja-wsrod-uczestnikow Rosyjskie zmilitaryzowane społeczeństwo woli taki sport. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasyl_szuja Brakuje co najmniej dwóch dyscyplin. 12.08.16, 20:50 Ale rozumiem, że gospodarze woleli nie przedstawiać się ze złej strony. Ale żeby być ze sobą uczciwi, powinni byli zorganizować jeszcze: 1. Strzelanie manekinom w tył głowy na czas. 2. Gwałcenie gumowych lal na czas. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re: Brakuje co najmniej dwóch dyscyplin. 12.08.16, 22:26 A rzut granatem bedzie ? Jakby jaki granat na Ukrainie spadl ,to jak znam ruska propagande,to powiedza ze to 'bez pomylke' ,zawodnicy na 'olimpiadzie' tak daleko rzucali ,ze az do Ukrainy dorzucili.... Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Brakuje co najmniej dwóch dyscyplin. 27.08.16, 10:53 yurek11111 napisał: A rzut granatem bedzie ? > Jakby jaki granat na Ukrainie spadl ,to jak znam ruska propagande,to powiedza z > e to 'bez pomylke' ,zawodnicy na 'olimpiadzie' tak daleko rzucali ,ze az do Ukr > ainy dorzucili.... Bardzo to dowcipne. ;) Koń by się uśmiał. Odpowiedz Link Zgłoś
marynazmlyna Re: Brakuje co najmniej dwóch dyscyplin. 27.08.16, 18:08 wasyl_szuja napisał: > Ale żeby być ze sobą uczciwi, powinni byli zorganizować jeszcze: > 1. Strzelanie manekinom w tył głowy na czas. Powinno byc: 1- Strzelanie do manekina Niemcova w plecy 2- Ukrywanie monitoringu miejskiego z mostu na ktorym bylo zabojstwo,bo byloby widac twarz mordercy i numery samochodu,ktorym odjechal. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: a nawet dwie.. 12.08.16, 21:21 Jedna olimpiada - w Moskwie - olana była przez państwa demokratyczne. Ta zimowa , w Soczi, droga i bogata .... przygotowane ogromnym kosztem obiekty i zaplecze socjalne - teraz niszczeją. I czym tu się chwalić ? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: a nawet dwie.. 12.08.16, 21:35 Przypomnij mi ile razy startowalo Zakopane do Olimpiady,skromny ulanku nadwislanski? .....Jakim panstwem bylo w roku 1980 Krolestwo Brytyjskie przy okazji tez mi mozesz przypomniec. www.youtube.com/watch?v=ZxnTVxXPpnA Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: a nawet dwie.. 13.08.16, 07:44 szwampuch58 napisał: Przypomnij mi ile razy startowalo Zakopane do Olimpiady,skromny ulanku nadwislanski? .....Jakim panstwem bylo w roku 1980 Krolestwo Brytyjskie przy okazji > tez mi mozesz przypomniec. Co ci przypominać , sam znasz. I to ty przypominasz pomysł lokalny zgłoszenia Zakopanego. A te przypominania mają się jak piernik do wiatraka .... do tego o czym mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: a nawet dwie.. 13.08.16, 11:58 To jak,skreslamy zlote medale Stocha z Rosji ? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Olimpiada w Rosji. 27.08.16, 10:17 Co kraj to obyczaj....zapytam grzecznie jakie auto otrzymala pani Wlodarczyk oraz panie od wioslowania? bi.gazeta.pl/im/cc/a5/13/z20601036V,Premier-Rosji-Dmitrij-Medwiediew.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2349 cymes 27.08.16, 18:20 "Przy czym po raz pierwszy Rosjanie nie zajmują wszystkich pierwszych miejsc." Odpowiedz Link Zgłoś