Dodaj do ulubionych

Mam takie pytanie do admina forum...

17.05.14, 17:41
Czy mozno zalozyc watek o powszechnej korupcji w Izraelu,biarac pod uwage ostatni wyrok w tym Kraju?
www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-27387568
Olmert jest daleko nie pierwszym Izraelitom,skazanym za korupcje,ktora w Izraelu jest tak samo powszechna,jak i powietrze.
Obserwuj wątek
    • spiskowa.historia.dziejow Re: Mam takie pytanie do admina forum... 17.05.14, 17:45
      Pytannie retoryczne, bo to forum nazywa się Świat. W przypadku wątpliwośći telefonuj do Tel Aviv.
      • igor_uk Re: Mam takie pytanie do admina forum... 17.05.14, 17:47
        Czy Izrael stanowi czesc swiata?
      • czuk1 Re: Mam takie pytanie do admina forum... 31.08.17, 06:44
        spiskowa.historia.dziejow napisał:
        > Pytannie retoryczne, bo to forum nazywa się Świat. W przypadku wątpliwośći telefonuj do Tel Aviv.

No , forum to ma nazwę - Bliski Wschód.
        Nie ważne . Igoruk (jak go tu nazywają) panoszy się, choć jest banowany (ma teraz kolejny login) . I ma pytania do admina forum.... mając własne/putinowskie forum na portalu Agory -
        z godłem FR i webbrygadę najemników Rosji siejących rosyjską propagandę.
        Durnowate to w sumie.... i wyrzucanie rubli. Widzę bowiem, że rozszyfrowane zostały prawdziwe cele istnienia webbrygady na forach Agory i.... najemnicy Rosji gonieni są stąd
        skutecznie przez forumowiczów. Prawdą jest, że moderatorzy AGORY jakoś lekko sobie ważą
        ... wpisy propagandystów i utrzymują status quo.
    • igor_uk mam pytanie do znawcow jezyka polskiego. 17.05.14, 17:51

Na stronie GW okazala sie taka informacja:
      "pisze "antyrosyjskie teksty z wrogich pozycji".
      Czy koniecznie bylo dodawac,ze pisze z wrogich pozycje? Czy mozno pisac antyrosyjskie teksty z przyjacielskich pozycje?
      • vladexpat Re: mam pytanie do znawcow jezyka polskiego. 17.05.14, 18:06
        igor_uk napisał:

>
        > Na stronie GW okazala sie taka informacja:
        > [url=https://wyborcza.pl/1,75399,15978326,Sobota_na_Ukrainie__Wladze_Ukrainy_uzn
        > aly_samozwancze.html]"pisze "antyrosyjskie teksty z wrogich pozycji".[/u
        > rl]
        > Czy koniecznie bylo dodawac,ze pisze z wrogich pozycje? Czy mozno pisac antyros
        > yjskie teksty z przyjacielskich pozycje?

A jesteś przekonany, że to nie jest dokładne tłumaczenie słów jakie redaktor Wacław usłyszał od przesłuchujących go nadgoliwych czekistów?
        • boavista4 Re: Izrael jest w Brooklynie 17.05.14, 18:16
          wiec dlaczego nie ? Wiemy dobrze ze korupcji zydwowskiej wogole nie ma co potwierdzic moze Bywszy i PA , a wszelkie pomawianie o to ma charakter zabawny. Wiec pisz , a hasbara sie bedzie bawic.
          moze jakies video, albo wierszyk ?
        • igor_uk vlad. ja w ogole nie wierze w to, 17.05.14, 18:24

ze Vacka zatrzymala FSB.Jakby bylo tak,to on by co rusz nie dzielil sie rewelacjami ze swojego zatrzymania .
          To ylko PR alkoholika,ktorego w restauracji poprosili okazac dokumenty,podytwierdzajacych jego tozsamosc,ktorych on mogl nie kiec przy sobie,dla czego i byl doprowadzony do komisariatu policji,ktory juz jakis czas temu opuscil.
          Nie lykaj kazde goowno ,ktore wrzucaja do przestrzeni informacyjnej,zwlaszca,jak to robi GW.
          Bo ta sama GW najierw podala,ze Wacek trafil na komisariat,skad dzwonil do redakcji,a teraz wszystko juz przekrecila,i komisariat stal siedziba FSB,a Wacek byl zastraszany przez goscia,ktory mial schowany pistolet pod kurtka:-)
          Vlad,naucz sie czytac,a nie lykac teksty.
          • tojabogdan może chodziło o wierszówkę 17.05.14, 18:27
            może chodziło o wierszówkę?
            Taka subtelna próba wymuszenia podwyżki?
            • igor_uk Re: może chodziło o wierszówkę 17.05.14, 18:33
              A to bardzo mozliwe,Bogdan.
            • walter622 żałosny pijar 17.05.14, 20:30
              tojabogdan napisał:
              > Taka subtelna próba wymuszenia podwyżki?

Fakt, w styczniu wódka w Rosji podrożała to i wacek chce podwyżki, bo przecież nie będzie pisał o suchym pysku.
              Cały ten incydent z "zatrzymaniem" to kolejny wackowy pijarowski numer. Facia zatrzymali, ale ciągle przez komórkę informował co się z nim dzieje. Rzadki przypadek dowcipasa, liczącego na naiwność jeleni.
              To nie pierwszy tego typu numer jaki ten facio odwala. Gdy gazownia wydała jego książeczkę, a ta okazała się potwornym bublem, który nikt nie chciał kupować, wacio udając "czytelników" wychwalał ten swój knot. Kompletna żenada.

Za tydzień się okaże, że wacek po prostu nie chciał zapłacić rachunku w tej knajpie,
              co w światku gryzipiórków jest normalką.
          • vladexpat Re: vlad. ja w ogole nie wierze w to, 17.05.14, 19:19
            igor_uk napisał:

>
            > ze Vacka zatrzymala FSB.Jakby bylo tak,to on by co rusz nie dzielil sie rewelac
            > jami ze swojego zatrzymania .

W Rosji nie jest trudno trafić na przesłuchanie za nieprawomyślne zachowanie. Wiem nie z opowiadań.
            • igor_uk Re: vlad. ja w ogole nie wierze w to, 17.05.14, 19:25
              vlad,nie rob z siebie meczenika sumienia,ktory nacierpiel sie od Putina.
      • tojabogdan podwójne przeczenie jest mocnym twierdzeniem 17.05.14, 18:12
        ale to dotyczy łaciny. Np. non ingoramus znaczy: dobrze wiemy.
        Przenosząc to do Twego pytania oznaczałoby, że anty-rosyjskość z wrogich pozycji musiałoby się tłumaczyć jako: prorosyjskość.
        Ale u wacka znaczy to zawsze tylko jedno (trzymajcie się za wacki!)
        • tojabogdan non ignoramus oczywiście 17.05.14, 18:13
      • humbak Re: mam pytanie do znawcow jezyka polskiego. 17.05.14, 18:25
        No masło maślane, nieco.
    • humbak Re: Mam takie pytanie do admina forum... 17.05.14, 18:23
      Gdyby była powszechna, nie był by pewnie skazany, ale nie jestem moderacją. Niie czuję się kompetentny odpowiadać w ich imieniu, ale pewnie można niemniej jednak.
      • igor_uk Re: Mam takie pytanie do admina forum... 17.05.14, 18:32
        jest bardzo powszechna,o tym swiadcza nie wyroki,a opinii zwyklych izraelitow,ktore bardzo ochoczo o tym pisza na forach.Tam zeby spewnic wszystkie paragrafy prawa budowlanego,to otrzymanie dokumentow zajalo by wiele lat,ale wychodzac z zasady -ty mnie,ja tobie,wszystko robi sie blyskowicznie.tam biora i daja wszysci.Za kraty trafiali i rabiny i wojskowi .Praktycznie wszysci mery izraelskich miast skonczyli za kratami,lub przeciwko nim prowadzi sie sledztwo.
        Czemu o tym nie mowi sie w polskiej prasie? A przeciez tak ochoczo wszysci gadaja o korupcji w Rosji?
        • humbak Re: Mam takie pytanie do admina forum... 17.05.14, 20:05
          Pomijając konflikt izraelsko-palestyński państwo to nie cieszy się zbytnim zainteresowaniem w Polsce.
          Poza tym chyba jednak nie jest tak źle jak twierdzisz:
          www.transparency.org/country#ISR
    • tojabogdan forum świat zajmuje się światem 17.05.14, 18:25
      ale jest jeden wyjątek.
      Każdy niewygodny wątek o Izraelu ląduje niezwłocznie na oślej, w najlepszym wypadku na forum BW.
      O Izraelu jak o zmarłym, albo dobrze, albo nic
      • igor_uk Re: forum świat zajmuje się światem 17.05.14, 18:37
        A czy mowienie o walce z korupcja w Izraelu, est dobrymi slowami o tym Kraju,czy wrecz przeciwnie?
        Bo jak walcza,to znaczy robia cos dobrego,ale uznanie samego faktu,ze w Izraelu moze by korupcja,juz swiadczy o czyms innym.
        Sadze,Bogdan,ze cenzura ma twardy orzech do rozgryzienia i dla tego watek skasuje,nie pozostawiajac po niemu nawet wspomnienia .Nie ma watku,nie ma problemu :-)
        • tojabogdan Re: forum świat zajmuje się światem 17.05.14, 18:48
          i tak chyba właśnie jest; co z oczu, to z serca (czyli tzw. wyparcie, jako mechanizm obronny).
          Wątek znika, problem przestaje istnieć.
          Małe dzieci zasłaniają po prostu, myśląc, że są niewidoczne.
          Cenzorzy forum podobnie.
      • orbitron Dobrze wiesz jak to jest. 17.05.14, 19:11
        Jeśli zaczniesz wytykać Izraelitom coś tam, to zaraz wykrzyczą Ci, że jesteś antysemitą, że popierasz faszyzm, że cieszysz się z zagłady Żydów, że jesteś taki sam jak Hitler. Zacznie się nieustający krzyk na cały świat, a nawet wszechświat. Osobiście dla zdrowia psychicznego unikam tematów o tej nacji, bo nawet jeśli coś napiszę w dobrej wierze, to i tak prawdopodobieństwo zarzygania postu czy tematu, jak również mnie graniczny z pewnością.
      • blau325 Re: forum świat zajmuje się światem 21.06.20, 08:22
        Niech wreszcie zdechnie to będę hymny pochwalne pisać.
    • orbitron Tutaj możesz nawet pisać o korupcji w Rosji 17.05.14, 18:57
      i na Kremlu.
      • mara571 Niby moglby, ale nie chce 17.05.14, 20:02
        To nie jest jego zadanie sluzbowe.
        • igor_uk mara,jakzesz moge robic wam konkurencje? 17.05.14, 20:23
          Przeciez to wasz chleb,nie moge wam go odbierac.
      • blue.skay I tutaj jest wlasnie problem ... 17.05.14, 20:28
        Korubcja w Izraelu jest marginalna i podlega sciganiu ...

W Rosji jest powszechna i ma przyzwolenie Kremla ... Oczywiscie dla lojalnych.
        • igor_uk kibliczka. 17.05.14, 20:36
          Nie dziwie sie,ze zjawilo sie tu,bronic swoich rodakow.
          • bywszy1 Re: kacapku+ 17.05.14, 20:39

jak nie masz nic do powiedzenia,to zaczynasz wyzywac porzadnych ludzi.
            Typowy kacapski zajob.
            • blue.skay On sadzi, ... 17.05.14, 21:35
              ze od takiego zachowania intelektu przybywa. Zreszta, ... wiekszosc z nich tak sadzi.
          • blue.skay Bo to jest tak wielbicielu antykow ... 17.05.14, 21:33
            z wystawek: Zawsze nalezy idiotom wskazywac wlasciwy kierunek.
        • monalisa2016 Re: I tutaj jest wlasnie problem ... 01.06.17, 23:52
          blue.skay napisał:

> Korubcja w Izraelu jest marginalna i podlega sciganiu ...
          >
          Upsss?
          Skoro jest marginalna jak twierdzisz, wytłumacz nam dlaczego Izraelici wyszli masowo na drogę?
          Chyba pamiętasz jeszcze protesty w Izraelu?
    • bywszy1 Re: boawisto+ 17.05.14, 19:33

pacholku z tego forum,
      Nie wycieraj geby swojej
      moim dobrym imieniem.
      A co ja moge potwierdzic,to juz moja sprawa,a nie parszywej mendy forumowej.
      Co korupcji Izraelskiej,
      to przywieziona zostala z ZSRR,gdzie wszystko zalatwialo sie po blatu.
      Nawet chleb kupowalo sie po blatu.
      Roznica:
      w Izraelu nawet bylego premiera wsadza sie do pierdla.
      I we Wloszech takl samo-wysyla sie bylego premiera do podcierania tylkow staruszkom.
      W Rosji natomiast byly Ministr Obrony dalej rozjezdza panstwowymi samochodomi,chociaz Armie rozkradl.
      A szczyty lapowkarstwa i korupcji osiagnieto w Soczi.
      I niech ajgor tu nie pier...
      Przeciez jest dzieckiem spoleczenstwa skazonego korupcja od podstaw.
      A przyklad:
      po ukonczeniu kursow grania na kradzionej w Niemczech garmoszce zostal dyrektorem fabryki z ponad 1500 zatrudnionych robotnikow.
      A dlaczego?
      Sam sie chwalil,ze mial wojka,ktory go lubil.
      Nie wiem tylko czy mial na mysli wojka prawdziwego,czy "wojka" przyszywanego.
      Co do do korupcji zydowskiej,to nigdy w zyciu lapowki nie dalem,ani zadnemu ch... russkiemu,ani polskiemu.
      Nie mialem potrzeby.
      W Szwecji lapowek sie nie daje-owszem-marginalnie.
      Wyglada,ze umre z chonorem.
      W przeciwienstwie do sk.rwysynow/corek boawistow i ajgorow.
      • bywszy1 Re: boawisto.P.S+ 17.05.14, 19:38
        W ZSRR i Polsce lapowki juz dawano nawet w "roddomie"

СССР

Рoccия
        • bywszy1 Re: boawisto.P.S.P.S+ 17.05.14, 19:48

korupcja
          polska
          Znane som lapowkarstwa Jana Sobieskiego
          albo
          Niejakiego Aleksaszki Minszykowa.
          Wiec korupca niektorych zostala wycmokowana z mlekiem matki.
    • swiblowo Re: Mam takie pytanie do admina forum... 17.05.14, 22:14
      Podoba mi sie, ze zadajesz takie pytanie.
      Do czego to doszlo...Teraz juz chyba nikt nie nazwie cie anty...
      • blue.skay Pytanie z odpowiedzia od reki ... 17.05.14, 22:27
        Przypomina to rzucanie blotem w sasiada.
        • swiblowo Re: Pytanie z odpowiedzia od reki ... 17.05.14, 23:59
          Nie zgadzam sie i nigdy nie zgodze z dosc dla mnie liberalnym pogladem, ze "w kazdym narodzie sa tacy i siacy". Nie. Niektorym nacjom mozna przypisac pewne typowo charakterystyczne cechy. Rosjanom rowniez. Np. rzucanie blotkiem:) To walka z wiatrakami.
      • igor_uk Re: Mam takie pytanie do admina forum... 17.05.14, 22:34
        A mnie to lata,jak mnie ktos nazwie.ja czekam na odpowiedz admina,czy moge porozmawiac o powszechnej korupcji w Izraelu.Nic innego mnie nie interesuje.
        • swiblowo Re: Mam takie pytanie do admina forum... 17.05.14, 22:38
          No to chyba jeszcze troche poczekasz...jakos sie nie spieszy z odpowiedzia. Szklanke wody i gazetke chociaz zaproponowali, zeby czas sie nie dluzyl?
          • blue.skay Jest bardzo wielu ludzi, ... 17.05.14, 22:43
            ktorze sa przekonani, ze z glupota mozna rozmawiac ... Tylko niby po co?

Czlowiek nobilitowany umie odczytywac niewypowiedziane slowa i niepotrzebna mu szklanka wody, ... co najwyzej czekoladki z marcepanem.
            • igor_uk kibliczka. 17.05.14, 22:52
              Zajmij sie tym:
              fotoforum.gazeta.pl/photo/0/qc/hi/pnou/2wASOPHmo4dbZw3d5X.jpg
              • blue.skay To twoj watek i twoj swiat ... 17.05.14, 22:55
                Piszesz to, co na sercu tobie lezy. Ja olewam i autora i temat. Kapujesz kumie?
            • swiblowo Re: Jest bardzo wielu ludzi, ... 17.05.14, 23:01
              Umm, a nobilitowany do czego? W rozwazaniach moglaby mi pomoc szklaneczka wina lodowego :) ale nie mam pod reka, wiec zaczynam od kieliszeczka likieru ze slodkim aromatem miodu.
          • igor_uk Re: Mam takie pytanie do admina forum... 17.05.14, 22:51
            Ja mam wszystko pod reka,wlacznie z termosem,pelnym kawy.
            W miedzy czasie studiuje wszystkie wyroki,ktore zapadli w Izraelu.I zauwazylem dziwna rzecz,ze czynny polityk izraelski,jak nawet jeest oskarzany o bardzo powazne przestepstwa,jest nietylkalny,dopiero wtedy do niego dobiera sie wymiar sprawiedliwossci,kiedy on przestaje miec wplywy .W sumie do odstrzalu ida tylko ci,kto juz nie ma zadnej wagi.To tak po zydowsku,robic pozory.
            • swiblowo Re: Mam takie pytanie do admina forum... 17.05.14, 23:07
              W sumie do odstrzalu ida tylk
              > o ci,kto juz nie ma zadnej wagi.To tak po zydowsku,robic pozory.

- no eto poniatne. A nawet logiczne.
              • igor_uk Re: Mam takie pytanie do admina forum... 17.05.14, 23:13
                W sumie dla Zydow pojecie korupcja ma ,chyba,inny wymiar.Moze dla nich nie dawanie lapowek jest przestepstwem?
                • swiblowo Re: Mam takie pytanie do admina forum... 17.05.14, 23:27
                  W towarzystwie tych panstwa to sie nazywa "prowizja". I taki ma sens w ich ponimaniu.
                  • igor_uk Re: Mam takie pytanie do admina forum... 17.05.14, 23:30
                    Aha,to wiele wyjasnia .Ale ,jak widzisz,ja bylem na dobrym tropie,tylko mam problemy z nazewnictwem zjawiska.Ale to tylko dla tego,ze polski nie jest moim ojczystm jezykiem i dla tego,tak sadze,mnie to mozno wybaczyc.
                    • swiblowo Re: Mam takie pytanie do admina forum... 17.05.14, 23:35
                      Приcyтcтвyет im takze naturalne drzenie rak przed dawaniem napiwkow.
                      Hhheheheee!! Cudowny widok.......!
                      • igor_uk Re: Mam takie pytanie do admina forum... 17.05.14, 23:42
                        Nigdy tego widoku nie doswiadczylem,ale pamjetam dobrze wyraz twarzy jednego goscia ,z ktorym dzielilem kase ( a bylo tego baaardzo duzo),to on z zalem powiedzial,szkoda ,ze ja sam do tego nie domyslilem sie.Jego wyraz twarzy mam przed oczami po dzien dzisiejszy .To byla twarz czlowieka,ktory poczul sie okradzionym.
        • bywszy1 Re: cale szczescie+ 17.05.14, 22:44
          igor_uk napisał:

> A mnie to lata,jak mnie ktos nazwie.ja czekam na odpowiedz admina,czy moge poro
          > zmawiac o powszechnej korupcji w Izraelu.Nic innego mnie nie interesuje.
    • blue.skay Proponuje rozpoczac od Rosji ... 17.05.14, 22:59
      Rosja jest niekwestionowanym liderem korupcji.

wyborcza.pl/1,75248,15513113,Rosja_liderem_swiata_w_korupcji__Raport_PwC.html
      • igor_uk Ha,ha. 17.05.14, 23:04
        Czy musisz ,kibliczka,tak jawnie ujawniac swoja narodowosc?
        To ze jestes zydowka,czy zydek,wiemy nie od dzis,ale ty zawsze stanowczo temu przeczylo.
        • blue.skay Widzisz kibliczek, bo to jest tak: ... 17.05.14, 23:13
          Kazdy przyglup rosyjski ma mniemanie o sobie, ze wszystkie rozumy pozjadal. W zwiazku z czym kazdemu psychiatrze rece opadaja na takie dictum.

Uwazaj igor, bo osoby chore na glupote moga rowniez nie odrozniac liter A od G, ... a niektorzy uwazaja ze sa plci przeciwnej.

A tak na marginesie, to w domu wszyscy zdrowi?

• igor_uk Re: Widzisz kibliczek, bo to jest tak: ... 17.05.14, 23:28
            wiem,ze starasz sie zasrac watek, zeby odwrocic uwage od tematu.Ale,jak kazdy przyglup,robisz cos calkowicie odwrotnego,od zamierzonego.ty swoimi wpissami podbijasz moj watek i co raz wiecej przezyta post,ktorym ja go otwieram.A w nim jest powiedziano najwazniejsze.czy beda czytac twoi glupoty i moi odpowiedzi na nich,to nie koniecznie.
            • blue.skay Glupota uwielbia szpan ... 17.05.14, 23:53
              Wiec jej promowanie ma swoje wlasne racje ...

Artur Schopenhauer proklamowal pomnik glupoty niemieckiej poprzez wynoszenie na piedestal filozofi idealistycznej roznych Heglow i Schellingow, ... a ty igor wynosisz na wyzyny filozofie putynizmu w jej idealistycznej formie.

Nie ma co sie szpanowi sprzeciwiac.
              • igor_uk He,he. 17.05.14, 23:59
                Kibliczka,nie musisz tak wysilac sie,Ty dla mnie,po tym co stalo sie,jestes nikim.Uwazam,ze ty potrzebujesz dobrego psychiatre. Masz problemy z tozsamoscia.
                • blue.skay A ty biedaku sadzisz ze jestes kims? 18.05.14, 00:05
                  Jestes intelektualnym nielotem i klamca.

W pyskowkach i w pluciu jestes niezly ... W logice, socjologii jestes zerem. Wybacz.
                  • igor_uk Dla ciebie jestem wszystkim:-) 18.05.14, 00:26
                    Wlasnie dla tego poswiecasz tyle czasu i wysilku,zeby zdolowacc mnie .Ale nic tobie z tego nie wychodzi,poniewaz spotkales sie z czlowiekiem,ktory ma lepsze od ciebie wyksztalcenie i szerszy horyzont.
                    zauwaz,to ty skaczesz kolo moich piet,a nie ja przy twoich .
                    • swiblowo Re: Dla ciebie jestem wszystkim:-) 18.05.14, 00:32
                      Sluchaj...tak z ciekawosci pytam, czy ty masz cos z pietami? Czy Pietaszka potrzebujesz? Jestes Robinsonem? Rozbitkiem jakims? Czy o co chodzi?
                      • igor_uk Re: Dla ciebie jestem wszystkim:-) 18.05.14, 00:42
                        Nie wiem,swiblowo,nic w nich nadzwyczajnego nie widze,dla tego sam dziwie sie,ze tyle ludzi moi piety przyciagaja:-)

mam nadzieje,ze ty do nich nie masz nic.
                      • blue.skay No i jak tu sie nie smiac ... 18.05.14, 03:19
                        Piety igora to bat na niepoprawnosc tych, co mysla troche inaczej.

Jasna doopa, trzeba miec rzeczywiscie wybitne horyzonty i poziom wyksztalcenia zeby takie teksty serwowac.
                    • blue.skay Logika pingwina ... 18.05.14, 03:13
                      Nie znasz sie na winach, w kulinariach na poziomie ogorka kiszonego, ... a logika gdzies pod lasem.

Style w meblarstwie postrzegasz poprzez cztery deski debowe z tandetnymi zawiasami, a w pytaniach na temat ludzi slawnych wyrecza ciebie p-f i yurek. O religiach i historii wspominac nie bede.

Nie licytuj wiec igor wlasnego wyksztalcenia i horyzontow ... Napisalas przyglupawy watek i nie umiesz go obronic ... nawet jak uzywasz swoich przeslawnych koslawych piet.

Nie wystarczy napisac ... trzeba jeszcze pomyslec co sie pisze.

A tak w ogole, to milo z toba pogadac.
    • eva15 Igor, zaskoczyłeś admina 17.05.14, 23:46
      i on milczy, milczy, milczy. No ale przynajmniej Cię nie likwiduje:-))))
      • igor_uk Ewa,grzecznosc goroda bieriot:-) 17.05.14, 23:50
        s00.yaplakal.com/pics/pics_preview/9/9/5/2993599.jpg
        Ja bylem bardzo grzeczny,dla tego i nie likwiduja.

p.s. W innym watku cos napisalem do Ciebie:
        forum.gazeta.pl/forum/w,50,151012848,151021419,Ewa_mam_nazieje_ze_jeszcze_zagladasz_do_tego_watku.html
        • czuk1 Wiemy, jesteście na BW ... ale tu jest Polska !!!! 28.08.17, 09:48
          igor_uk napisał:
          Zapraszam wszystkich,komu Rosja lezy na sercu,jak rowniez tych,kto od samego tego slowa dostaje drgawek,na forum "Rosja i swiat" forum.gazeta.pl/forum/f,154812,Rosja_i_swiat_.html

Jak każdy troll, propagandzista, oficer webbrygady kłamie.
          Tolerować można ... ale Rosję cywilizowaną , nie skażoną ideą imperialną i KGB;Rosję odrzucaną , ze swojej winy, przez liczne narody świata. Rosjanie lezą mi na sercu i ubolewam, że z trudem przebijają się/docierają do wolnych narodów by odpoczywać i robić interesy.
          Jakim trzeba być bufonem (piszę o kolejnym adminie reklamowanego forum z rosyjskim godłem) by sądzić, że jest na forum ktoś, to "od samego tego słowa dostaje drgawek" . :-(
          Po za tym tam nie ma miejsca (na tym reklamowanym forum)dla ludzi krytykujących Rosję Putina i za działania propagandowe webbrygady na forach internetowych , polskojęzycznych - szkodzące interesom Polski.

• j-k Alez oczywiscie, ze mozna , Igor, 17.05.14, 23:55
        eva15 napisała:
        > i on milczy, milczy, milczy. No ale przynajmniej Cię nie likwiduje:-))))

Alez oczywiscie, ze mozna , Igor,
        Od tego wlasnie jest forum Bliski Wschod, wienc nie viem, scond u ciebie te wontpliwosci ?
        • boavista4 Re:Widzisz Igor, Bywszy potwierdzil 18.05.14, 05:21
          ze u zydow korupcja nie istnieje, , gdziezby zyd zostawil jakiegos goja, szczegolnie ich ksiezy , w spokoju. Oni przeswietla wszystko, przestepcow ukaza juz przed przestepstwem, forse sprywatyzuja zeby nikt nie mieli srodkow przestepstwa i tak juz jest fajnie. Z tego bywszego to niezly moralista, nawet przewyzszyl kundlaameryki. Dla zapamietania jak walczyc z korupcja , bywszy wiaze sobie wezly (tzitzit) ,na swoim obrzezanym kutasiku. Tak sie poswiecil ! Tych kutasikow wisi u niego 613, z tym ze tylko jeden jest prawdziwy (najkrotszy) a reszte ma plastikowa.
          • bywszy1 Re:boawisto,panie+ 18.05.14, 09:03
            boavista4 napisał(a):
            Dla zapamietania jak walczyc z korupcja , bywszy wiaze sobie
            > wezly (tzitzit) ,na swoim obrzezanym kutasiku.
            <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
            czy musi pan rozglaszac moja tajemnice?
            Ze pozwolilem z grzecznosci panu na panska goraca prosbe polizac to,czym siusiac mam zwyczaj,nie znaczy,ze pozwolilem panu rozglaszac widok,ktory pan przy lizaniu zobaczyl.
            Na drugi raz pozwole panu tylko na polizanie mego tylka.
      • blue.skay To tylko jedna z opcji ... 17.05.14, 23:55
        Druga mowi, ze admin olewa glupie pytania i ma niezly ubaw z pytajacego i jego niezdarnej logiki.
    • bywszy1 Re: swego czasu,jako ciekawski i dociekliwy+ 18.05.14, 05:49

pan ajgor rzucil pytanie na Forum Swiat:
      "skad sie wzieli Zydzi?"
      Jakom ze czlowiek rzetelny i rowniez,dociekliwy przewertowalem cale swoje archiwum oraz Internet.
      Prawie wszystkie zrodla milcza.
      Jedno twierdzi,ze sa KOSMITAMI.
      Odkrylem,natomiast,rzecz ciekawa.
      Dotyczy faktow napoczecia pana ajgora.
      Wiec,napoczety zostal z reszty,ktory jakis pijany zydek strzepnal,zapinajac rozporek.
      Zaznaczyc nalezy,ze aktywnosc rozpoczal po otrzymaniu lapowki..
      Zaznaczyc nalezy,ze zdarzenie to wielkopomne odbylo sie w
      ZSRR
      -kontynuatorki zwyczajow,panujacych od czasow kamieni lupanych na terenie obecnej Rosji,
      gdzie nawet odkryci malwersanci sa nadzielani szacunkiem i zazdroscia.
      Oczywiscie,pod warunkiem,ze nie przekrocza progu podpadnieciem pewny,rowniez skorumpowanym wladzom.
      Wiec sama istota ajgora,z jego koslawymi i smierdzacymi pietami,jest kwintesencja zjawiska zwanego korupcja.
      • monalisa2016 Re: swego czasu,jako ciekawski i dociekliwy+ 02.06.17, 00:15
        bywszy1 nie gorączkuj sie człowieku, korupcja jest wszędzie tak jak w Izraelu, tak w Unii, tak w Stanach.
        Tu jest taki haczyk jeśli wydarzy sie w zachodnich krajach pisze sie o legalnym lobby, legalnej filantropii, albo ... mimo ze wiadomo z gory ze nie ma nic za darmo, jest cos za cos. Jeśli wydarzy sie cos w byłych wschodnich (Ostblock) krajach, Chinach, Rosji, Turcja, ... pisze sie zaraz tak by wywrzeć negatywny odruch u czytelnika, to znaczy korupcja, mimo ze z góry wiadomo ze lobby, filantropia w pewnym znaczeniu, ... równa sie korupcji.
        Rozumie pan teraz panie bywszy1 celowa grę słów i tu pytanie, za co pan sie obraza za to ze pan nie rozumie jak sie nas uwodzi propaganda?
        Nie ma kraju na świecie w którym by nie było w mniejszym czy większym stopniu korupcji!!!
    • bywszy1 Re: panie boawisto,dla pewnosci powtorze+ 18.05.14, 09:05
      boavista4 napisał(a):
      Dla zapamietania jak walczyc z korupcja , bywszy wiaze sobie
      > wezly (tzitzit) ,na swoim obrzezanym kutasiku.
      <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
      czy musi pan rozglaszac moja tajemnice?
      Ze pozwolilem z grzecznosci panu na panska goraca prosbe polizac to,czym siusiac mam zwyczaj,nie znaczy,ze pozwolilem panu rozglaszac widok,ktory pan przy lizaniu zobaczyl.
      Na drugi raz pozwole panu tylko na polizanie mego tylka.
      • igor_uk A ten yudek nijak nie uspokoi sie. 18.05.14, 09:28
        Widac zamiast napletka,stracil plat mozgu.
        • bywszy1 Re: kacapku ajgorze+ 18.05.14, 10:44

tobie nawet tylka nie dam polizac.
          Na to trzeba zasluzyc.
          A czym moze zasluzyc gad z rodziny bezmozgowcow?
          Nie wiem.
          Ten osobnik,wybryk przyrody,pietami mysli,bo mozg mu przez pomylke przed urodzeniem wyskrobali.
          I skacze tutaj,i bluzga,ze skory wylazi.
          Na wszystkie tematy sie wypowiada.
          A przeciez jest zwyklym szarym sieksotom(siekrietnyj sotrudnik-tajny agent do brudnej roboty).
          To taki wybryk naturyn napoczety przez pijanego zydka,po otrzymaniu przez niego lapowki.
          A poniewaz powstal z resztek wytrysku tego zydka,to jak i u psow,ostatni zs rodzenstwa jest niespelny rozumu.
        • bywszy1 Re: panie ajgor+ 18.05.14, 13:01

na kiedy mam zarezerwowac dla pana swinie?
          Kiedy ma pan ochote do lizani?
    • mosze_zblisko_daleka Re: Mam takie pytanie do admina forum... 02.08.14, 09:04
      U Ciebie nie wiedzą co znaczy "korupcja". U Ciebie nie ma takich rzeczy...
    • omar2002 Re: Mam takie pytanie do admina forum... 13.11.17, 09:42
      Gdyby była powszechna, nie był by pewnie skazany, ale nie jestem moderacją.
      รับแทงบอล
    • worldofkodi365 Re: Mam takie pytanie do admina forum... 05.11.21, 13:26
      Zapraszam na moją grupę o zakupach na Aliexpress. Niedługo 11.11, a więc mega zniżki na Aliexpress.
      www.facebook.com/groups/239073041617548/?ref=share

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka