lont12 20.11.17, 22:12 Jerome Powell to pierwszy od 30 lat prezes banku centralnego Federal Reserve który nie ma żydowskich przodków. Ciekawe czy to coś oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karbat Re: nowy FED 20.11.17, 23:17 nie wiesz co to oznacza ?, fusy jeszcze ci tego nie powiedzialy ... to juz sie nie dowiesz co to oznacza watek typu ....tforczy belkot Odpowiedz Link Zgłoś
lont12 Re: nowy FED+ 21.11.17, 22:11 Jako Wschodnioeuropejczyk zawsze byłem dumny z braci Żydów. Pokazali niekumatym Jankesom jak się robi hamburgery, filmy i szmal. Od 30 lat kibicowałem prezesom banku centralnego Federal Reserve oraz wybitnym aktywistom skupionym na Wall Street, a także grupie naukowców od pieniądza regularnie zbierających Nagrody Nobla z ekonomii. Martwię się więc. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy2 Re:jako+ 22.11.17, 12:11 lont12 napisał: > Jako Wschodnioeuropejczyk zawsze byłem dumny z braci Żydów. Pokazali niekumatym > Jankesom jak się robi hamburgery, filmy i szmal. Od 30 lat kibicowałem prezeso > m banku centralnego Federal Reserve oraz wybitnym aktywistom skupionym na Wall > Street, a także grupie naukowców od pieniądza regularnie zbierających Nagrody N > obla z ekonomii. Martwię się więc. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< sympatyk Slowianszczyzny jestem dumny z poczynan niejakiego Jaszy ben Abraszy,ktory w wyprawie odkrycia nowych obszarow chandlu niewolnikami,Polakow dla swiata odkryl. Odpowiedz Link Zgłoś
czizus Re: nowy FED 22.11.17, 11:30 Strasznie nie lubię takiego absurdalnego tropienia ludzi z żydowskimi korzeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy2 Re: moze to robia+ 22.11.17, 12:12 czizus napisał: > Strasznie nie lubię takiego absurdalnego tropienia ludzi z żydowskimi korzeniami. dla podziwu? Odpowiedz Link Zgłoś
lont12 Re: nowy FED 22.11.17, 19:54 co innego tropienie ludzi z polskimi katolickimi korzeniami Odpowiedz Link Zgłoś
j-k zaczynam sie bac... .) 22.11.17, 17:26 lont12 napisał: > Jerome Powell to pierwszy od 30 lat prezes banku centralnego Federal Reserve kt > óry nie ma żydowskich przodków. Ciekawe czy to coś oznacza? - tak. moze to oznaczac koniec dolara - jako waluty Swiatowej... brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
lont12 Re: zaczynam sie bac... .) 24.11.17, 21:52 Ludzie organizują pieniądze wirtualne poza kontrolą banków... bitcoin, ethereum... trochę to przypomina łańcuszek świętego Antoniego, Ponzi Scheme, ale jak na razie działa. Pieniądzem zawsze było to co ludzie uważali za pieniądz... szklane paciorki, skóra z wołu, worki z ryżem, złoto, dolar, bitcoin. Odpowiedz Link Zgłoś