Dodaj do ulubionych

Europa, Europa

02.07.18, 15:36
I co się z nią dzieje
Siedzimy w pierwszym rzędzie i obserwujemy jak spektakularnie upada. Zajadajac popcorn
I nie ważne ze to na własne życzenie Makreli i Macrona
Głupawy duet MandM'sow nie zmieni sytuacji ze jednak żal projektu Szumana i Adenauera
Obserwuj wątek
    • wszystkojednokto Re: Europa, Europa 02.07.18, 15:48
      Jest mi nie wymownie przykro ze
      dozylem tego momntu
      Coś czego oczekiwaliśmy przez dziesięciolecia rozstaje się w pył na naszych oczach
      • polski_francuz Bzdety 02.07.18, 15:55
        Europa sie od zawsze rozwijala w czasach kryzysow. Przestan wiec piac rzewne czastuszki i popatrz sie lepiej jak Rosja upadla czy jak Stany upadaja.

PF
        • wszystkojednokto Re: Bzdety 02.07.18, 16:16
          Apage. Nie zanizaj dyskusji denny mi argumentami ze w Stanach i Rosji tez Murzynow biją.
          Mnie interesuje mój kontynent.
          Ten sam w którym prawo nie panuje od Marsylii do Calais. W którym kanclerz jednego kraju zresztą podejrzanego o wczesniejsze ludobójstwa łamie podstawy prawa europejskiego - ko qencje Szengen i Dublin bo pomiotom hitlerowskim wolno
          Bo tyle razy przy Tusku sobie pozwalali a Tusk nigdy nie zaproyrstowal
          • polski_francuz Re: Bzdety 02.07.18, 16:28
            Nie zasuwaj mi tutaj, ze to wina Tuska. To sa argumenty na poziomie wrzaskow Kaczynskiego i jemu podobnych polglupkow.

Raz jeszcze i powoli: Europe sie rozwija w czasie kryzysow. Zrozumiales? Nie? To powtorze: Europa sie rozwija w czasie kryzysow.

Dotarlo?

PF
            • wszystkojednokto Re: Bzdety 02.07.18, 23:22
              Jeszcze podskocz. To i tak nie twoje słowa bo sam nic nowego nie wymyślił. Podskórnej cz jeszcze raz
        • jabbaryt Re: Bzdety 03.07.18, 11:58
          Jasne. Dzietność białych Europejek jest na poziomie 1,3. Czeka nas faktycznie złoty wiek albo raczej brązowy.
          • polski_francuz Re: Bzdety 04.07.18, 20:15
            Pozostanie kilka oaz bialego czlowieka. Wsrod nich kraina miedzy Bugiem a Odra:). A poza tym mieszanka ras sprzyja inteligencji i urodzie. Popatrz na Wloszki. Pienkne kobity!

PF
            • jabbaryt Re: Bzdety 06.07.18, 09:31
              sądzisz, że ci wasi beżowi obywatele, z tzw trudnych dzielnic, pociągną nowoczesną gospodarkę, gdy zabraknie rodowitych Francuzów? Ja podam przykład z Niemiec, mam kumpla który pracuje w dziale radioterapii antynowotworowej. W Niemczech są zamykane całe działy, bo starzy pracownicy wymarli a nowych nie ma. To samo pewnie czeka Francje i Polskę bo mamy niski przyrost naturalny, ale my się kiedyś wydźwigniemy a nad Sekwaną najprawadopodobniej muzein będzie wzywał wiernych na modlitwę.
            • amunicyjny1 Re: Bzdety 13.07.18, 14:13
              Młode,a jak skończy 35 lat ..........
          • amunicyjny1 Re: to ci dopiero nowina 13.07.18, 17:51
            Emigranci, tak jak ty w USA .Jesteś pewien że twój pobyt jest tam mile widziany przez każdego.Nie sądzę
    • jabbaryt Re: Europa, Europa 02.07.18, 15:50
      cyt: Morawiecki zwracał też uwagę, że Europa znajduje się cały czas w kryzysie. "Po raz pierwszy w historii kryzys gospodarczo-polityczny doprowadził do realnego osłabienia Unii poprzez chociażby Brexit" - wskazał. Zaznaczył jednocześnie, że Polska absolutnie nie zamierza podążać drogą Wielkiej Brytanii. "Wbrew temu, co starają się wmówić nasi polityczni oponenci, nie dążymy do wyjścia ze struktur europejskich, ani nie jesteśmy zagrożeni wykluczeniem z Unii" - podkreślił premier.

Morawiecki kontynuował wskazując, że skutki kryzysu finansowego i bankowego wciąż wywierają wpływ na charakter relacji między państwami członkowskimi i przyszłość projektu europejskiego. "Załamanie procedur demokratycznych w państwach członkowskich i przeniesienie rzeczywistych procesów decyzyjnych do nieformalnych gremiów prowadzi do osłabienia pozycji Unii, narastania eurosceptycyzmu i renacjonalizacji polityk państw europejskich" - mówił.

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/polska/news-morawiecki-nie-dazymy-do-wyjscia-z-unii-europejskiej,nId,2601554#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
      • wszystkojednokto Re: Europa, Europa 02.07.18, 16:00
        Wiem co mówi Morawiecki i co myślą Polacy.
        Gorsza sprawa z tym co się dzieje w Unii.
        I choć oficer prowadzący Merkel obiecywał jej ze swoją aktywnością EU nie uwali to jak wiadomo nie było jego sowiecką intencją
        O ten właśnie rezultat tym szumowinom chodzilo
      • wszystkojednokto Re: Europa, Europa 02.07.18, 16:26
        Kapitulaci , tchórze , szczury
        To my jesteśmy Europą . Nie euro-kalmucki mix powstały przez masowe gwałty Armii Czerwonej na podbitej n iemieckiej strife
        To nie jest prawdziwa Europa
      • wszystkojednokto Re: Europa, Europa 02.07.18, 23:30
        Jest jakiś limit kryzysów możliwych do przełamania
        Za ten z 2008 w USA bankierzy odpowiedzieli głową i pierdlem. Europa wybaczyć swojej kascie. I tym samym wyalienowala się od społeczeństwa
        • szwampuch58 Re: Europa, Europa 03.07.18, 09:00
          kwa-kwa-kwa czyli ostatnie podrygi pisowskiej ostrygi,hehehehe
    • amunicyjny1 Re: Europa, Europa 03.07.18, 10:06
      Następne wcielenie pana Blu.....
    • szwampuch58 Re: Europa, Europa 13.07.18, 12:28
      przywitala Narcyza
      bi.gazeta.pl/im/5e/92/16/z23669598Q,Londyn--Happening-przeciwko-wizycie-Donalda-Trumpa.jpg
      • j-k USA, USA... 13.07.18, 13:57
        ale to moze wkrotce znicknac :)
        www.dziennik.com/wiadomosci/artykul/amerykanskie-rakiety-w-polsce-od-2019-roku
      • a74-7 Re: Europa, Europa 13.07.18, 16:07
        "przywitala Narcyza"
        Kto przywital???
        Aktywisci.
        A kto ich oplaca ? No kto?
        • szwampuch58 Re: Europa, Europa 13.07.18, 16:26
          ja z moja tesciowa....a co nie wolno nam?
    • xystos Re: Europa, Europa 13.07.18, 14:06
      dorżną polacy Donalda i jego watachę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka