malgosia_14 18.06.10, 19:00 Wolicie pisać na blogu czy prowadzicie w domu pamiętnik ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antay Re: Blog czy pamiętnik w realu ? :) 18.06.10, 19:04 Nie piszę pamiętników nigdzie. Pisze opowiadania w zeszytach. Odpowiedz Link Zgłoś
olaaaaa4 Re: Blog czy pamiętnik w realu ? :) 18.06.10, 19:05 Nie luubię pamiętników , I bloogów też nie piszę , . Lepiej zachować dla siebie , . Odpowiedz Link Zgłoś
julcia284 Re: Blog czy pamiętnik w realu ? :) 18.06.10, 19:52 nie prowadzę pamiętnika ani na blogu ani w realu Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Blog czy pamiętnik w realu ? :) 18.06.10, 19:06 Zdecydowanie blog. Lubię jak ktoś potem wyraża swoją opinię i np. radzi co w danej sytuacji mam zrobić ale to się rzadko zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
nolie Re: Blog czy pamiętnik w realu ? :) 18.06.10, 19:16 zdecydowanie pamiętnik. choć w zasadzie w nim wcale nie piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_piernik Re: Blog czy pamiętnik w realu ? :) 18.06.10, 19:21 bloga. bo blog jest prawie calkiem anonimowy a jakby ktos znalazl moj pamietnik w domu to bym sie zalamala. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia_14 Re: Blog czy pamiętnik w realu ? :) 18.06.10, 19:25 mam tak samo , a do bloga można przecież zrobić hasło i nikt nie bedzie go znał oprócz autora <3 Odpowiedz Link Zgłoś
martuniaaaaa Pamiętnik , ale 18.06.10, 19:49 Pamiętnik. Chodź moja przyjaciółka chodziła do psychologa i ona jej zabroniła pisać pamiętnik ponieważ ludzie , którzy piszą pamiętnik zamykają się w sobie . Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Blog czy pamiętnik w realu ? :) 18.06.10, 19:57 Pamiętnik. Blog to rzecz nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
leee Re: Blog czy pamiętnik w realu ? :) 18.06.10, 19:59 Nie prowadzę wogóle pamiętnika. Nie chciałabym prowadzić bloga. Poco?Żeby wszyscy moi znajomi czytali wpisy? Jak chcesz zrobić bloga to moze zrób jak EmoMartynka.) Odpowiedz Link Zgłoś
colaxdd Pamiętnik 18.06.10, 20:05 Miałam kilka blogów, ale każdy po kilku tygodniach mi się znudził, a do pamiętnika zawsze chętnie wracam. Ave. Odpowiedz Link Zgłoś
poker Re: Blog czy pamiętnik w realu ? :) 04.07.10, 09:59 Opowiadania ,wiersze,piosenki pamiętnik w realu i blog który tylko troche ujawniam siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
anne05 Re: Blog czy pamiętnik w realu ? :) 04.07.10, 10:05 Pamiętnik. Jest on przecież po to, żebym przelewała na papier swoje najskrytsze myśli, a na bloga może sobie zawsze ktoś wejść i mało tego, czasami niezbyt uprzejmie skomentować coś, co będzie dla mnie istotne. Dlatego wolę pisać pamiętnik w realu. Odpowiedz Link Zgłoś
demilovatocool Re: Blog czy pamiętnik w realu ? :) 04.07.10, 10:06 ja prowwadzę w domu pamiętnik Odpowiedz Link Zgłoś
katherine456 Re: Blog czy pamiętnik w realu ? :) 04.07.10, 10:28 Ja bloga i pamiętnika nie prowadzę po co mi to... Odpowiedz Link Zgłoś
dorr Re: Blog czy pamiętnik w realu ? :) 04.07.10, 10:13 wolę pamiętnik, wtedy wiem, że nikt nie dowie się o czymś o czym nie powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
caroline.001 Re: Blog czy pamiętnik w realu ? :) 04.07.10, 10:16 Według mnie blog, kiedyś prowadziłam zwykły pamiętnik, ale tam wypadałoby pisać dzień po dniu itd, a mi brakuje jakiejś samodyscypliny... ;p Blog jednak może przeczytać każdy... Ja osobiście prowadzę blog na portalu onet.pl Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
cathylinton pamiętnikk w laptopiee;d 04.07.10, 10:27 osobiście prowadzę pamiętnik, ale w komputerze;p jest to mój laptop i wiem, że nikt nie ma tam dostępu zapisuje najważniejsze wydarzenia, przemyślenia.. ;D później do tego wracam, a blog moim zdaniem jest gó...any. ja wolę mieć moje sekrety dla siebie i nie dzielić się nimi z całym światem blogersów. a pamiętnik w komputerze tylko i wyłącznie dlatego, że wiem, że nikt nie jest w stanie tego znaleźć. Jest pod stertą zupełnie innych plików i w dodatku z nazwą, która wcale nie wskazuje, że to pamiętnik A poza tym na blogu, ktoś znajomy może Cie rozpoznać, bo np. wie, że miałaś takie i takie problemy.. zgodne będzie wiek i imię i różnie to potem bywa... dziewczyna z mojej klasy tak wypisywała na stronie swoje problemy... jakie to ona ma problemy z dziewczynami z klasy (między innymi ze mną), że my to takie plastiki i wgl. No i przypadkiem ktoś tam to znalazł podał mi to i dziewczyna po prostu życia nie miała. Tępiona, poniżana była przy każdej okazji Moim zdaniem pamiętnik w realu 10000000000000000000 razy lepszy! <3333 Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: Blog czy pamiętnik w realu ? :) 04.07.10, 10:28 Pamiętnik w realu : ) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: Blog czy pamiętnik w realu ? :) 04.07.10, 11:13 nie piszę ani bloga, ani nie prowadzę pamiętnika. Odpowiedz Link Zgłoś
ruki12 Re: Blog czy pamiętnik w realu ? :) 04.07.10, 11:49 Ja prowadzę bloga ale z opowiadaniem. Ukażą się również YAOI ( związki męsko-meskie) mojego autotrtwa. Pamiętnik w domu mam, ale daję przyjaciółkom aby się wpisały ze zdjęciem. Każda dziewczyna zajmuje 2 strone. Na 1 str. zdjecie rysunek i cos tam. na 2 str. wierszyki naklejki i inne "pierdółki". Lepiej robić sobie takie pamiętniki z wpisami. Tak, na pamiątkę. I kotek dla Kotka XD Kociaczek Odpowiedz Link Zgłoś