IP: 213.77.28.* 11.06.02, 17:13
Czy któraś z Was słyszała może o kosmetykach firmy FEMI? Ostatnio moja nowa
kosmetyczka namówiła mnie na żel chlorofilowy i efekt jest niesamowity - w
ciągu tygodnia stan mojej skóry na buźce tak się poprawił że chodzę bez
podkładu (wcześniej nie do pomyślenia). Wcześniej nic o tej firmie nie
słyszałam - czy mają jakieś inne fajne produkty?
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: FEMI IP: *.ny325.east.verizon.net 12.06.02, 00:50
      dobra firma z ciekawą ofertą, wiele niestandardowych upiekszaczy (jak choćby
      kosmetyk wymieniony przez Ciebie) tania. Niestety piekelnie trudna do
      dostania:-(
      Czy Twoja kosmetyczka pracuje na produktach Femi? Jeśli można coś u niej kupić
      tej firmy to bardzo proszę o adres.
      pozdrowienia
      • Gość: gigi22 Re: FEMI IP: 213.77.28.* 12.06.02, 10:33
        Niestety moja kosmetyczka jest w Olsztynie, a ja przebywam większość czasu w
        Warszawie (jak ja nie lubię tego miasta) :-(. Pracuje ona na kosmetykach
        Sothysa, ale sprzedaje kosmetyki FEMI do domowego użytku. Niestety nie
        pomyślałam i wyrzuciłam pudełko od kremu - a tam był adres firmy. Mieści się
        chyba gdzieś w Gdańsku... Jak będę w Olsztynie, odwiedzę moją kosmetyczkę i
        dowiem się jak ona się w to zaopatruje. Pozdrawiam :-)
        • Gość: agul Info o Femi IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.06.02, 10:38
          Dziewczyny, macie tu wszystko:
          Femi
          Laboratorium Farmaceutyczno-Kosmetyczne
          ul. Karłowicza 7
          80-275 Gdańsk
          tel. (058) 341 46 12
          fax. (058) 345 47 88
          Profesjonalne programy do gabinetów kosmetycznych obejmujące wiele
          zróżnicowanych zabiegów kosmetycznych. Profil firmy opiera się głównie na
          aromaterapii, alergoterapii i fitoterapii. Oferta zawiera również preparaty do
          pielęgnacji skóry do użytku domowego.

Bardzo fajna firma:-)
          pzdr
          • Gość: gAndzia Re: Info o Femi IP: *.se.com.pl 12.06.02, 11:20
            Sporo Femi było w Empiku w Galerii Mokotów, tej przy fontannie na dole, ale czy
            są nadal, nie wiem. Kupiłam maseczkę pod oczy - jest super, nie gorzej działą
            od Clarinsa:) Słyszałam same dobre opinie o tej firmie:) Można też się obkupic
            na targach kosmetycznych (na jesieni bedzie kilka), bo oni przeważnie się
            wystawiają.
            • Gość: agul Re: Info o Femi IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 12.06.02, 11:23
              Tak jest, Femi jest na wszystkich targach kosmetycznych. Następne będą we
              wrześniu, chyba w Victorii albo w Grandzie - Estetyka Profesionalisimus.
              • Gość: Marisa Re: Info o Femi IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 12:03
                A czy ktoś wie gdzie można kupić te kosmetyki w Poznaniu????
              • Gość: gAndzia Re: Info o Femi IP: *.se.com.pl 12.06.02, 14:08
                Gość portalu: agul napisał(a):

> Tak jest, Femi jest na wszystkich targach kosmetycznych. Następne będą we
                > wrześniu, chyba w Victorii albo w Grandzie - Estetyka Profesionalisimus.

:)))))

• Gość: katrina Re: Info o Femi IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 13:41
            Gość portalu: agul napisał(a):

> Dziewczyny, macie tu wszystko:
            > Femi
            > Laboratorium Farmaceutyczno-Kosmetyczne
            > ul. Karłowicza 7
            > 80-275 Gdańsk
            > tel. (058) 341 46 12
            > fax. (058) 345 47 88
            > Profesjonalne programy do gabinetów kosmetycznych obejmujące wiele
            > zróżnicowanych zabiegów kosmetycznych. Profil firmy opiera się głównie na
            > aromaterapii, alergoterapii i fitoterapii. Oferta zawiera również preparaty do
            > pielęgnacji skóry do użytku domowego.
            >
            > Bardzo fajna firma:-)
            > pzdr

Nie wszystko, bo brakuje najważniejszej rzeczy, czyli adresu www!

• Gość: ulka Re: Info o Femi IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 22:52
              Stronkę mają w przygotowaniu
    • Gość: katrina Re: FEMI IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 13:43
      Gość portalu: gigi22 napisał(a):

> Czy któraś z Was słyszała może o kosmetykach firmy FEMI? Ostatnio moja nowa
      > kosmetyczka namówiła mnie na żel chlorofilowy i efekt jest niesamowity - w
      > ciągu tygodnia stan mojej skóry na buźce tak się poprawił że chodzę bez
      > podkładu (wcześniej nie do pomyślenia). Wcześniej nic o tej firmie nie
      > słyszałam - czy mają jakieś inne fajne produkty?

A napisz co dokładnie zrobił Ci ten żel? Nawilżył, złuszczył, zmatowił? Na czym
      polega ta niesamowita poprawa?

• Gość: gigi22 Re: FEMI IP: 213.77.28.* 12.06.02, 14:44
        Mam cerę mieszaną, przetłuszczającą się na czole, nosie, brodzie, a na
        policzkach wysuszona. Od jakiegoś czasu miałam spore problemy właśnie z tą
        częścią przetłuszczającą się - była cały czas lekko podrazniona, bardzo szybko
        sie przetłuszczała, wyskakiwały rózne paskudztwa a jednoczesnie była bardzo
        wysuszona i złuszczała się. Nijak nie mogłam sobie z nią poradzić. Kosmetyczka
        podejrzewała nawet zapalenie łojotokowe skóry :-(. Ponieważ miała u siebie
        właśnie ten żel chlorofilowy, dostałam przykaz żeby się nim smarować na noc.
        Stosuję go dopiero drugi tydzień, a poprawa jest taka, że właściwie ciężko mi w
        to uwierzyć - skóra się ślicznie rozjaśniła, nie ma żadnych zaczerwienionych
        miejsc, jest mięciutka, nic się nie złuszcza (wydałam już mnóstwo pieniążków na
        peelingi i maseczki oczyszczające). Jak wyczytałam na opakowaniu, ma działanie
        dotleniające, łagodzące podrażnienia.
        Zadzwoniłam sobie do tego laboratorium w Gdańsku i bardzo miła pani obiecała że
        już dzisiaj wysyła mi pocztą wszystkie informacje i ulotki o ich produktach :-)
        Jak tylko dostanę tę paczuszkę, dam znać.
        Pozdrawiam
        • Gość: Ulka Re: FEMI IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 15:17
          A jak ten żel działa na popękane naczyńka?
          • Gość: gigi22 Re: FEMI IP: 213.77.28.* 13.06.02, 18:26
            Hm, prawdę mówiąc nie wiem. Na opakowaniu nie ma podanego składu, więc niestety
            na razie nie mogę nic więcej powiedzieć. Czekam na obiecane ulotki z Gdańska -
            może tam coś będzie.
            Pozdrawiam
        • Gość: pinky Re: FEMI IP: *.warn1201.mi.comcast.net 19.06.02, 20:42
          Zel jest naprawde swietny, bardzo ladnie wygladza skore. Swietne tez sa kremy
          do twarzy - np. z algami. Ja stosuje tez na zmeczone nogi krem do nog -
          przyjemnie chlodzi i nogi przestaja bolec po calym dniu chodzenia.
    • Gość: Konwalia Re: FEMI IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 12.06.02, 14:43
      Spróbowałam przed chwilą na chybił trafił www.femi.pl i pokazał mi się napis,
      że strona w przygotowaniu.
      Może do tej pory nie mieli i teraz coś tworzą.
      • Gość: marta Re: FEMI IP: *.ny325.east.verizon.net 12.06.02, 18:24
        potwierdzam , nie mieli strony www i w necie nigdzie nie mozna bylo zaopatrzyć
        się w ich produkty:(
        • Gość: wiwi Re: FEMI IP: *.awf.edu.net.pl 12.06.02, 20:12
          A mnniej wiecej w jakich granicach cenowych sa produkty tej firmy?
          Pozdrawiam:)
          • Gość: marta Re: FEMI IP: *.ny325.east.verizon.net 12.06.02, 22:08
            są w baardzo przystępnych cenach! parę razy udało mi się dorwać ich produkty w
            sklepie Natura na Senatorskiej (ale ostatnio jak byłam w Polsce to
            stwierdziłam z żalem, że schodzi on na psy:((( i płaciłam za mleczko około 12
            zł, za wodę różaną (do przemywania twarzy) ok 15zł, serum pod oczy ok 25zł
            • Gość: inka Re: FEMI IP: *.riv-dyn.charterpipeline.net 13.06.02, 00:30
              Prosze o informacje, gdze moge kupic produkty Femi w Krakowie.
              • Gość: Aga Re: FEMI IP: *.future-net.pl 13.06.02, 18:53
                ... a ja gdzie w Wawie (w GAlerii Mokotów już nie ma)
              • Gość: pinky Re: FEMI - sklep w Krakowie IP: *.warn1201.mi.comcast.net 19.06.02, 20:40
                prosze bardzo - sklep Mydlo I Pachnidlo
                ul. Sw. Gertrudy 3
                Krakow
                • Gość: LadyBlue do pinky IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.06.02, 22:26
                  to nmoże wiesz też gdzie maja sklep we wrocku? ten zel mnie zaciekawił.
                  • Gość: marz-ka Femi we wrocku IP: *.dtvk.tpnet.pl 19.06.02, 23:38
                    we Wrocławiu Femi można kupić w sklepie Zielarskim Kocanka przy ul.
                    Bogusławskiego (pod nasypem kolejowym)
                    pozdrawiam
                    • Gość: AS Re: Femi we wrocku IP: 12.111.49.* 20.06.02, 08:55
                      Femi stsuje kosmetyczka p.Agniszka Topolska ul.Sokolnicz;tel3556927. Kupisz w
                      Arenie i w Mydlarni -sklepik na ul.Ruskiej.pozdro
                      • Gość: LadyBlue Re: Femi we wrocku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.02, 13:11
                        thx za info :) w mydlarni nie zauważyłam - swoja droga wspaniały sklep :) jak
                        trochę się ochłodzi to wyruszam an poszukiwanie żelu :)
                • Gość: inka Re: FEMI - sklep w Krakowie IP: *.riv-dyn.charterpipeline.net 20.06.02, 01:42
                  Dziekuje za informacje - to chyba nowy sklep, bo nie pamietam na Gertrudy
                  sklepu z kosmetyykami.
                  Pozdrawiam
    • Gość: Kocurka Re: FEMI IP: 157.25.122.* 14.06.02, 08:31
      Właśnie do nich zadzwoniłam i miła pani poinformowała mnie, że duży wybór Femi
      jest w Sklepie Zielarsko-Drogeryjnym na ul. Felińskiego 12 w Warszawie. W razie
      braku jakiegoś produktu centrala w Warszawie wysyła kosmetyki za zaliczeniem
      pocztowym.
      • Gość: Mrufka Re: FEMI IP: *.abo.wanadoo.fr 20.06.02, 00:48
        Buhuhu...:(
        No nie, taki fajny zel i to akurat dla mojej miesznej cery a ja jestem 2000 km.
        od kraju. Ja chce do doommuuuuu....

;)
        Mam nadzieje, ze na stronce bedzie cos o sprzedazy wysylkowej.
        Pozdrawiam was Szczesciary :))
        • Gość: katrina Re: FEMI IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 08:38
          Nie będzie, bo ich stronka jeszcze nie istnieje :-)
          • Gość: gAndzia Re: FEMI IP: *.se.com.pl 20.06.02, 13:23
            Gdzie to można kupić w Wawie, ale w jakichs bardziej cywilizowanych rejonach,
            np w centrum albo na Moko?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka