Gość: Israel IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 18.05.02, 23:49 wojojojowate parchate zydy nie majace nic do gadania oprocz wylewania koszernych zydowin.Do...a Israelowi nie dorastacie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Israel Re: Od...ta sie od Israela IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 18.05.02, 23:57 Gość portalu: Israel napisał(a): FUCK-OFF FROM Israel wojojojowate parchate zydy nie majace nic do gadania oprocz wylewania koszernych zydowin.Do kutasa Israelowi nie dorastacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Od...ta sie od Israela IP: *.proxy.aol.com 19.05.02, 00:09 Gość portalu: Israel napisał(a): > Gość portalu: Israel napisał(a): > > FUCK-OFF FROM Israel > wojojojowate parchate zydy nie majace nic > do gadania oprocz wylewania koszernych > zydowin.Do kutasa Israelowi nie dorastacie. > O kutasie ,to powspominac sobie mozesz PULS ! Od 24 lat go juz nie czujesz,zapomniales jak ci go pila tarczowa Made in Israel obciela ,kiedy ja oblac probowales ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Israel Re: Od...ta sie od Israela IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 19.05.02, 00:14 Gość portalu: jojo napisał(a): > Gość portalu: Israel napisał(a): > > > Gość portalu: Israel napisał(a): > > > > FUCK-OFF FROM Israel > > wojojojowate parchate zydy nie majace nic > > do gadania oprocz wylewania koszernych > > zydowin.Do kutasa Israelowi nie dorastacie. > > > > O kutasie ,to powspominac sobie mozesz PULS ! Od 24 lat go juz nie > czujesz,zapomniales jak ci go pila tarczowa Made in Israel obciela ,kiedy ja > oblac probowales ? jojo-czlonku niemyty na lby cie z obrzezancem pozamieniales bo pierdolisz jak potluczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Od...ta sie od Israela IP: *.proxy.aol.com 19.05.02, 00:18 Gość portalu: Israel napisał(a): > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > Gość portalu: Israel napisał(a): > > > > > Gość portalu: Israel napisał(a): > > > > > > FUCK-OFF FROM Israel > > > wojojojowate parchate zydy nie majace nic > > > do gadania oprocz wylewania koszernych > > > zydowin.Do kutasa Israelowi nie dorastacie. > > > > > > > O kutasie ,to powspominac sobie mozesz PULS ! Od 24 lat go juz nie > > czujesz,zapomniales jak ci go pila tarczowa Made in Israel obciela ,kiedy > ja > > oblac probowales ? > > jojo-czlonku niemyty na lby cie z obrzezancem pozamieniales > bo pierdolisz jak potluczony. ale mam go przynajmniej,a ty tylko pomarzyc sobie mozesz EUNUCHU ! Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: Od...ta sie od Israela 18.05.02, 23:58 Gość portalu: Israel napisał(a): > wojojojowate parchate zydy nie majace nic > do gadania oprocz wylewania koszernych > zydowin.Do...a Israelowi nie dorastacie. he he he he - ty to masz leb !koszerne zydowiny ! he he he buraku co to znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Israel Re: Od...ta sie od Israela IP: *.tnt33.chi15.da.uu.net 19.05.02, 00:00 cornio napisał(a): > Gość portalu: Israel napisał(a): > > > wojojojowate parchate zydy nie majace nic > > do gadania oprocz wylewania koszernych > > zydowin.Do...a Israelowi nie dorastacie. > > > he he he he - ty to masz leb !koszerne zydowiny ! he he he buraku co to znacz > y? poczytaj sobie wojojojowatych zydow-ciolku patentowany to sie dowiesz co to znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pools Czikago tutaj jako Israel ? a kibelki myje ja 19.05.02, 01:29 jako Israel jeszcze bardziej seksualnie na mnie dzialasz, puls (teraz pools) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Czikago tutaj jako Israel ? a kibelki myje ja IP: *.proxy.aol.com 19.05.02, 01:33 Puls ty chamie zza Buga Odpowiedz Link Zgłoś
pools Re: Czikago tutaj jako Israel ? a kibelki myje ja 19.05.02, 01:42 ohhhhh jojo, ty slodziutki brutalu, jak ty umiesz dzialac na zmysly, twoje wyzwyska dzialaja jak nektar na moj wyposzczony odbyt, ty tez lubisz brutalny seks ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Czikago tutaj jako Israel ? a kibelki myje ja IP: *.proxy.aol.com 19.05.02, 01:44 wszystko jest o.k no....tylko ze bardzo ci zdupy smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Czikago tutaj jako Israel ? a kibelki myje ja IP: *.proxy.aol.com 19.05.02, 01:50 pools napisał(a): > ohhhhh jojo, ty slodziutki brutalu, jak ty umiesz dzialac na zmysly, > twoje wyzwyska dzialaja jak nektar na moj wyposzczony odbyt, > ty tez lubisz brutalny seks ? nie myl mnie z tym gowniarzem,ktory dluzszego textu od 9-ciu wyrazow napisac nie potrafi ! Majac mojego serwera,probuje sie podszywac pode mnie,ale jezeli ktos spostrzegawczym jest,natychmiast falszywke zauwazy ! Odpowiedz Link Zgłoś
pools Re: Czikago tutaj jako Israel ? a kibelki myje ja 19.05.02, 01:54 jojo ty zawsze jestes rozpoznawalny, ten falszywy z Japoni ci nie dorowna nigdy, nawet jak 2 kimona zalozy, nikt tak pieknie nie wylewa kublow pomyj na innych jak ty, nikt tak pieknie wiazek wyzwisk nie uklada, no i w dodatku po twoim uroczym obrzezancu cie mozna poznac, puls Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Czikago tutaj jako Israel ? a kibelki myje ja IP: *.proxy.aol.com 19.05.02, 02:09 pools napisał(a): > jojo ty zawsze jestes rozpoznawalny, ten falszywy z Japoni ci nie dorowna > nigdy, nawet jak 2 kimona zalozy, > nikt tak pieknie nie wylewa kublow pomyj na innych jak ty, > nikt tak pieknie wiazek wyzwisk nie uklada, > no i w dodatku po twoim uroczym obrzezancu cie mozna poznac, > > puls Mozesz myslec co chcesz,a ja jojo wiem kim jestem ! Jak chcesz to ci powiem nawet cos na temat"Dzwon,dzwon dzwoneczku",a ten drugi "jojo" niech dyskusje rozciagnie (jezeli potrafi?) ! Odpowiedz Link Zgłoś
pools Re: Czikago tutaj jako Israel ? a kibelki myje ja 19.05.02, 02:14 to ja ci odpowiem "wina, wina, wina, wina dajcie, a jak umre pochowajcie, itd" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Czikago tutaj jako Israel ? a kibelki myje ja IP: *.proxy.aol.com 19.05.02, 02:19 dobrze gadasz bo mi z chuja soczek zjadasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Czikago tutaj jako Israel ? a kibelki myje ja IP: *.proxy.aol.com 19.05.02, 02:19 pools napisał(a): > to ja ci odpowiem > "wina, wina, wina, wina dajcie, > a jak umre pochowajcie, itd" a moze odpowiesz mi jeszcze,kto komu text tej piosenki wyslal ? Odpowiedz Link Zgłoś