Dodaj do ulubionych

No i masz znowu ABE wycieli, nawet nie zdążyłem

05.04.05, 23:49
odpowiedzieć. :o/
Coś ty ABE zrobiła, że tak tej Kropce podpadłaś?
Obserwuj wątek
    • abe_ltd Gdzie? Juz trace rachunek z wycietymi watkami 05.04.05, 23:54
      Glupia kropczyna, dewotka jakas nadawalaby sie do Swietej Inkwizycji. Powiadam
      ci Tomson, teraz na Forum Swiat zdrowaski tylko dozwolone jako material do
      publikacji.
      • kropekuk Wczoraj cie nawet tu bronilem. Poki i mnie nie 05.04.05, 23:57
        wycieli ;(
        • bazyliszek_i_jego_pies do kropekuka 06.04.05, 00:06
          mnie najbardziej zdziwiło kiedy wycięli parę dni temu twój post p.t. "czy
          istniała Jugosławia Milosevica?" (w treści nie było nic).
          widzę trzy możliwe powody:
          1. cenzor jest chorwackim nacjonalistą i nie uznaje wspomninania Jugosławii.
          2. cenzor jest fanatycznym kibicem Patrica Kluiverta. ponieważ Savo Milosevic
          odebrał mu tytuł króla strzelców Euro 2000 nazwisko to jest na forum zakazane.
          3. cenzor postanowił znaleźć odpowiedź na odwieczne pytanie o istotę bytu.
          dopóki mu się to nie uda używanie czasownika "być" - w jakiejkolwiek formie
          gamatycznej - jest zakazane.
          • yaa Trafiłeś w sedno ! 06.04.05, 00:18
            Otóż jestem chorwackim nacjonalistą fanatycznie oddanym Patricowi Kluivertowi a
            w dodatku szukam odpowiedzi na odwieczne pytania. Z tym, że nacjonalistą jestem
            od godziny 0.00 do 8.00, kibicem od 8.30 do 17.00 a odpowiedzi szukam od 18.00
            do 23.30. Przerwy są na jedzenie. Nie śpię bo nie mam czasu (nacjonalizm nie
            pozwala i szukanie po trosze też).
            Pozdrawiam
            Yaa
            • kropka Re: Trafiłeś w sedno ! 06.04.05, 00:22
              no i masz! Zabrał mi Kluiverta. I jak ja sie mam teraz tłumaczyć?
              Znów wszystko bedzie na mnie :(
              • abe_ltd Re: Trafiłeś w sedno ! 06.04.05, 00:29
                No prosze, obydwa jezuickie witchhunters tutaj sa, a watki mirmila JPII na
                powaznie ani nie przywroca, ani nawet na Osla nie skieruja, choc powodow na
                wyciecie nie mieli.
              • bazyliszek_i_jego_pies Re: Trafiłeś w sedno ! 06.04.05, 00:39
                i ja was pozdrawiam
                :))

• kropekuk A mnie najbardziej zdziwilo jak mi CYTATY Z JANA 06.04.05, 00:23
            PAWLA II na okolicznosc zaloby po Nim wycieli. I jeszcze kawalki Ewangelii
            Swietych. Amen.
      • tornson Też mam takie wrażenie. 05.04.05, 23:59
        abe_ltd napisała:

> Glupia kropczyna, dewotka jakas nadawalaby sie do Swietej Inkwizycji. Powiadam
        > ci Tomson, teraz na Forum Swiat zdrowaski tylko dozwolone jako material do
        > publikacji.
        Ale nie tylko na forum, słyszałaś co się dzieje w polskiej TV? Wszędzie modły,
        Papież, jakieś filmy o Matce Teresie, Mojżeszu czy Jezusie, itp. Nawet takie
        stacje jak Polsat Sport tylko o kościele.
        Rozumiem że żałoba, ale to już jest przegięcie. :o/
        • abe_ltd Re: Też mam takie wrażenie. 06.04.05, 00:04
          Taka to wlasnie nasza polska mentalnosc. Mamy chorobliwa sklonnosc do patosu. A
          czasami przeciez czlowiek musi miec jakis dystans i tolerancje dla innych,
          ktorzy moze nie sa tak zamo egzaltowani. Ale lata zlotej polskiej tolerancji
          minely bezpowrotnie :(
      • i-love-2-bike Re: Gdzie? Juz trace rachunek z wycietymi watkami 06.04.05, 01:13
        abe_ltd napisała:

> Glupia kropczyna, dewotka jakas nadawalaby sie do Swietej Inkwizycji. Powiadam
        > ci Tomson, teraz na Forum Swiat zdrowaski tylko dozwolone jako material do
        > publikacji.

a ja mowie ciac was rowno,zdrowo i bezlitosnie,ciac po czym sie da boscie
        bezboznicy:))
        • abe_ltd Re: Gdzie? Juz trace rachunek z wycietymi watkami 06.04.05, 01:25
          Ja to juz jestem heretyk od dawna. Moja wlasna mama w chwili zlosci nazywala
          mnie 'kalvinem', czasami mnie nawet o satanizm posadzala, krzyczac "Ty Szatanie
          nieusluchany!"
          No i teraz wylazi to na swiatlo dzienne ;((

Na powaznie, to wiesz przeciez Rachelko. Wszyscy przezylismy szok na poczatku,
          i dziwne uczucie straty, wszyscy sie modlilismy o ukrocenie Jego cierpienia.
          Teraz to juz za mna. Teraz ciesze sie ze JPII ma juz cierpienia za soba i jest
          chyba bardzo szczesliwy tam gdzie jest. A my zachowujemy sie tu jak banda
          pogan, dla ktorych smierc to koniec.
    • yaa Re: No i masz znowu ABE wycieli, nawet nie zdążył 06.04.05, 00:00
      Forum "Świat" jest forum tematycznym. Nie jest to miejsce na dyskusje o
      moderacji - to tego służy Forum o moderacji.
      Wszelkie pytania, sugestie czy skargi dotyczące moderowania forum proszę
      zgłaszać tam. Umieszczane tutaj będą kasowane.
      Pozdrawiam
      Yaa
      • tornson No i widzisz ABE tym razem to nie Kropki wina. 06.04.05, 00:02
        A tobie Yaa dzięki za info, będę wiedział na przyszłość.
        • abe_ltd Re: No i widzisz ABE tym razem to nie Kropki wina 06.04.05, 00:06
          Tomson, ja sie juz im podlizywalam swego czasu. Ale jak widac to nie daje
          zadnych efektow. I tak tna.
          • tornson To nie podlizywanie, to oddziaływanie 06.04.05, 00:11
            na podświadomość. Nie będę tego przybliżał, bo obróci się przeciw mnie. ;o)
            Efekty tego są mało widoczne, ale uwierz mi że jednak są. :o]
            • abe_ltd :DDD. Hipnoza?, he he he... n.t 06.04.05, 00:20
              • tornson Aż taki zdolny to nie jestem, poprostu stosowanie 06.04.05, 00:31
                drobnych chwytów psychologicznych :o)
              • j-k ABE, Zlotko. 06.04.05, 03:56
                nie chodzi o podlizywanie sie...

specjalista od "wazeliniarstwa" wobec Kropy - to jestem ja.

chodzi o "koincydencje" z realnoscia.

ale wierze w Ciebie.

- jestes przeciez madra dziewczynka.
      • abe_ltd Mnie chodzilo o watek mirmila JPII na powaznie 06.04.05, 00:05
        czy on tez uznany zostal za watek o moderacji? Bo moze wam sie terminy
        pomylily. Byl to przeciez watek o umiarkowaniu.
    • abe_ltd Do towarzyszy niedoli (ofiar wyciania) 06.04.05, 00:40
      Proponuje, ze wezmiemy ten przymusowy urlop dziekanski z tego zdewocialego
      forum pod warunkiem, ze bedzie to urlop platny przez GW.
      Proszem petycje podpisac. Podesle jom chlopakom (i dziewczynom) z Wybiroczej
      (mam tam nawet stara kolezanke ze studiow to siem da zalatwic):
      1. ABE aka Krolowa_Bona, aka texanska_dziwka
      • i-love-2-bike Re: Do towarzyszy niedoli (ofiar wyciania) 06.04.05, 02:47
        abe_ltd napisała:

> Proponuje, ze wezmiemy ten przymusowy urlop dziekanski z tego zdewocialego
        > forum pod warunkiem, ze bedzie to urlop platny przez GW.
        > Proszem petycje podpisac. Podesle jom chlopakom (i dziewczynom) z Wybiroczej
        > (mam tam nawet stara kolezanke ze studiow to siem da zalatwic):
        > 1. ABE aka Krolowa_Bona, aka texanska_dziwka

a to ty jestes ta goraca z texasu? a tos sobie uzyla z paroma palnickami:)))
        • kropekuk Cicho, dziwczyny, bo was juz napewno za te 06.04.05, 02:52
          bezecenstwa z palnikami i innym ogniem wytna;)
          • meerkat1 Poki cenzor JADER nie wycina-to mozna zyc! n/t 06.04.05, 03:49
      • jeremiaszpolak Re: Do towarzyszy niedoli (ofiar wyciania) 07.04.05, 08:55
        abe_ltd napisała:

> Proponuje, ze wezmiemy ten przymusowy urlop dziekanski z tego zdewocialego
        > forum pod warunkiem, ze bedzie to urlop platny przez GW.
        > Proszem petycje podpisac. Podesle jom chlopakom (i dziewczynom) z Wybiroczej
        > (mam tam nawet stara kolezanke ze studiow to siem da zalatwic):
        > 1. ABE aka Krolowa_Bona, aka texanska_dziwka

jestem za, choc ja jestem wycinany , ze tak powiem z innych pozycji, ale przez
        tych samych cenzorow zarowno na forum Swiat jak i Kraj. To niedopuszczlane. Tak
        ma wygladac wolnosc slowa w wykonaniu Wybiorczej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka