markshrek 08.04.05, 22:04 Kardynał Grocholewski - Wybitny, mądry, pobożny z ogromnym poczuciem humoru, znawca Kurii Janem Pawłem III. Niech Duch Święty oświeci Kolegium Kardynalskie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t40 Re: kard. Grocholewski 08.04.05, 22:50 Zgadzam sie, to dobry kandydat na papieza. Ale mysle, ze kardynalowie/duch swiety wybiora obcokrajowca, ale nie z Polski. Czas dac historyczna szanse innemu narodowi Odpowiedz Link Zgłoś
allys Re: kard. Grocholewski 09.04.05, 00:49 Hi hi. Ja myślę, że Duch Święty zadziała tak, że wybór nas wszystkich zaskoczy. Nie znam szczerze mówiąc Kard. Grocholewskiego, aczkolwiek ogladałam kilka wywiadów z nim w ostatnich dniach i sprawił na mnie dobre wrażenie, faktycznie. Cóż, zobaczymy.. Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek A ja tam wole Murzyna... 09.04.05, 01:58 ...bo zamiast gorali beda tamtamy.... Odpowiedz Link Zgłoś
antidotumm Re: A ja tam wole Murzyna... 11.04.05, 13:56 Grocholewski jest przemily, ale chyba nie sprostalby intelektualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon A niech wybiora Murzyna 11.04.05, 13:59 Konserwa wybierze wtedy własnego paieża. Jak za czasów awiniońskiej niewoli dojdziemy byc może do trzech naraz. I każdy jedynie słuszny z natchnienia Ducha Świętego! Bedzie się działo... Odpowiedz Link Zgłoś