dritte_dame 03.05.05, 15:33 en.wikipedia.org/wiki/Polish_Constitution_of_May_3%2C_1791 en.wikipedia.org/wiki/Main_Page Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerwonymblaskiemotoczona Re: Constitution Day 03.05.05, 15:55 pl.wikipedia.org/wiki/Konstytucja_3_Maja Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame to znamienne 03.05.05, 20:14 czerwonymblaskiemotoczona napisała: > pl.wikipedia.org/wiki/Konstytucja_3_Maja Angielska wersja jest wyczerpujaco obszerna. Polska wersja to jedynie "zalążek artykułu" :( Odpowiedz Link Zgłoś
policjaobyczajowa [...] 03.05.05, 20:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Constitution Day 03.05.05, 20:42 wyglada na to, ze starozakonni probuja rozbic ten watek z zazadrsci. Nie martwcie sie i niech was zolc nie zalewa. Moze za sto albo za dwiescie lat Izrael tez bedzie mial konstytucje. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Constitution Day 03.05.05, 21:00 schlagbaum napisał: > wyglada na to, ze starozakonni probuja rozbic ten watek z zazadrsci. > > Nie martwcie sie i niech was zolc nie zalewa. > Moze za sto albo za dwiescie lat Izrael tez bedzie mial konstytucje. > > ales ty optymista dzisiaj,musiales jakies dobre krzaczki wsadzic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Constitution Day 03.05.05, 21:23 i-love-2-bike napisała: > lubie misie www.polarbearworld.com/tire2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: Constitution Day 03.05.05, 21:30 dritte_dame napisała: > i-love-2-bike napisała: > > > lubie misie > > > www.polarbearworld.com/tire2.htm > > > i nie tylko:) www.bergoiata.org/fe/Animaux03/Emperor%20Penguins%20-%201024x768(1).jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Royal Family 03.05.05, 21:55 > i-love-2-bike napisała: > > lubie misie > > i nie tylko:) www.poster-shop.com/images/TDR87b.JPG www.hedweb.com/animimag/emperor.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Constitution Day 03.05.05, 23:08 schlagbaum, bardzo nam dobrze bez konstytucji: ty nikak nie kumasz... wy macie zydow, na ktorych mozecie zwalac wasze nieszczescia, a my mamy brak konstytucji, na ktory mozemy zwalac nasze nieszczescia. tak ze nie daj bog, zeby to szczescie mialo potrwac tylko 200 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Constitution Day 04.05.05, 06:46 dana33 napisała: > schlagbaum, bardzo nam dobrze bez konstytucji: ty nikak nie kumasz... wy macie > zydow, Nie wiem co masz na mysli piszac "wy". Ja jeszcze nigdy nie mialem zyda i o ile mnie pamiec nie myli to zydowki tez nie. my mamy brak > konstytucji, na ktory mozemy zwalac nasze nieszczescia. To w waszym raju zdarzaja sie tez nieszczescia ? To dla mnie cos zupelnie nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
ale-jajaja Re: Hi, hi, ... 03.05.05, 22:53 Nie schódł - nie ma wątku żydowskiego ;)) To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Constitution Day 04.05.05, 06:56 tak ale dlaczego napisane z wiara panstwa jest katolicka i nie uznaje inne wiary prawoslawskie albo jrejskie, sam przeczytalem w Palacu kroloweskim w Wa- wie Odpowiedz Link Zgłoś