krystian71 mamma mia,juz sie przestraszylem,ze znowu cos do 09.11.05, 19:14 mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.soplica Re: mamma mia,juz sie przestraszylem,ze znowu cos 09.11.05, 19:19 krystian71 napisała: > mnie :) Nie lekaj sie! To tylko zludzenie (optyczne) :) Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: mamma mia,juz sie przestraszylem,ze znowu cos+ 09.11.05, 19:57 To idz,durniu,i sie powies. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Kristallnacht 09.11.05, 19:35 dritte_dame napisała: > zapada ... > > Osiagnela juz wiek emerytalny. Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Kristallnacht 09.11.05, 19:54 schlagbaum napisał: > dritte_dame napisała: > > > zapada ... > > > > > Osiagnela juz wiek emerytalny. Ma liczne potomstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Kristallnacht 09.11.05, 19:58 dritte_dame napisała: > schlagbaum napisał: > > > dritte_dame napisała: > > > > > zapada ... > > > > > > > > Osiagnela juz wiek emerytalny. > > Ma liczne potomstwo. > > Oj ta mlodziez ! Ile czasu potrafi spedzic przed lustrem. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Kristallnacht 09.11.05, 20:49 Nie ma ofiar. Jest umierkowanie. Krystalicznosc ma cos wspolnego z perfekcjonizmem niemieckim. W dobrym i w zlym kierunku. A my tu humanisci. Europa lacinska. Poczytaj sobie picarda. PF Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Kristallnacht 09.11.05, 21:00 Rzucilem palenie 20 lat temu. PF Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: Kristallnacht 09.11.05, 21:35 polski_francuz napisał: > Nie ma ofiar. Naprawde? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=31675902 Odpowiedz Link Zgłoś
de_oakville 'Mitteleuropa' made me 10.11.05, 04:00 To parafraza tytulu ksiazki Grahama Greena pt. "England made me". Komunizm jaki byl taki byl, czyli zly, ale poza tym zawdzieczamy mu conajmniej jedna dobra rzecz: nie emigrowal do Polski 3-ci swiat, gdyz Polska sama byla 3-cim swiatem i dlatego dzis nie mamy tych problemow jakie maja Francja, Holandia, Anglia, Dania i inne kraje Europy. Bierut, Gomulka, Gierek, Jaruzelski - "Boleslaw Otruty", "Wladyslaw Wygnany", "Edward Rozrzutny" i "Wojciech Okrutny" - krolowie ci cos nam jednak dali. Odpowiedz Link Zgłoś
dan34bratdany33 Re: 'Mitteleuropa' made me 10.11.05, 04:17 dali nam popalic.Kazdy z nich ma u mnie co najmniej jeden dobry policzek A Walesa z maryja w klapie a noblem w lapie to nawet po chrzescijansku moglby nadstawic drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
dan34bratdany33 Re: 'Mitteleuropa' made me 10.11.05, 05:14 dan34bratdany33 napisał: > dali nam popalic.Kazdy z nich ma u mnie co najmniej jeden dobry policzek > A Walesa z maryja w klapie a noblem w lapie to nawet po chrzescijansku moglby > nadstawic drugi. Jakby ktos sie pytal dlaczego Walesa?.A no za Bolka.Za to ze podpisal cyrograf z zydostwem na piaty rozbior Polski.Za to ze narod z pokladanych nadziei o wolna Polske dostal Polske walesowska Polske w ktorej zlodziej komunistyczny uwlaszczyl caly majatek narodowy na siebie sprzedajac go pozniej jako prywatna wlasnosc zydostwu nawet z Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: 'Mitteleuropa' made me+ 10.11.05, 07:51 Policzek!? A ty w zamin kopa bys nie chial? Odpowiedz Link Zgłoś