Gość: Valkirie IP: *.aon.at / *.dipool.highway.telekom.at 05.10.02, 20:26 O matko, mieszkam w austrii, a to jest prawie jak nimcy i sie OKROPNIE przerazilam !!! Mam nadzieje, ze to tylko plotki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RedQueen_X Masz Pecha IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.02, 21:09 Masz pecha pierwszyma celem jest twoj dom!!! he he he !!! niestety juz nic nie da sie zrobic !!! !!! Radze sie przeprowadzic do polski tam ci nic nie grozi bo tam nic nie ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: Masz Pecha IP: *.ipt.aol.com 05.10.02, 21:28 Brawo Red Queen, masz racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Masz Pecha IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.02, 21:55 Najpierw USA, teraz Niemcy, a nastepnie Polska, dlaczego? Np. Czestochowa miasto pelne poganskiej kultury "katolickiej", zniszczyc obraz Madonny. Potem Warszawa wysadzic Palac Kultury i Nauki w powietrze. No i co, dla oblakanych ludzi jakimi sa terorysci to zaden problem, nawet wiz nie potrzeboja do polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: Masz Pecha IP: *.cvx40-bradley.dialup.earthlink.net 06.10.02, 17:56 Niestety, zaden terrorysta nie chcial wysadzic "palacu kultury i nauki". Nieboszczykow sie nie wysadza w powietrze bo po co? Gość portalu: piotr napisał(a): > Najpierw USA, teraz Niemcy, a nastepnie Polska, dlaczego? > Np. Czestochowa miasto pelne poganskiej kultury "katolickiej", > zniszczyc obraz Madonny. Potem Warszawa wysadzic Palac Kultury i > Nauki w powietrze. > No i co, dla oblakanych ludzi jakimi sa terorysci to zaden > problem, nawet wiz nie potrzeboja do polski. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BROOKLYNER red queen i franek wy knoty wislanskie IP: *.rasserver.net 06.10.02, 02:28 NIE ZAZDROSCIE INNYM ZE ZYJA SOBIE Z DALA OD POLSKI.POZA TYM JAK POLSKA BEDZIE DALEJ TAK LIZAC DUPE AMERYCE TO I TAM PARE BOMBEK POLECI.ZAPROPONUJE NAJPIERW PALAC /TEN NAJWYZSZY/BO PASKUDZI KRAJOBRAZ A POTEM TO I MOZE BYC I TWOJ DOMEK HE HE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nr2i3 -"patriotow" Re: IP: *.vc.shawcable.net 05.10.02, 21:55 Dobrze ,ze choc jezyk polski wam zosta, bo sercr to macie antypolskie !! Szanuj swoje gniazdo, bo nawet stworzenie o przyslowiowym "ptasim mozgu " - ptak- nie kala swojego !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RedQueen_X Opowiastka IP: *.dip.t-dialin.net 05.10.02, 22:10 Ja szanuje swoj jezyk !! I gniazdo tez !!! Ale sianie panki bo niemycy terror zaatakuje to lekka przesada !! A juz gdy babka siedzac w austrii panikuje aby to jej przpadkiem majatku w powietrze nie wysadzili !! mamto w dupie!! Gdyby ktos napisal ze Polske zaatakuja to spoko ale co mi do austrii !! Sam siedze w niemczech i jakos nie panikuje !! rok mieszkalem w berlinie i tam ludzie takze nie panikuja a hasel o zamach bylo cale mnostwo !! jak nie na utobusy to na S-Bahny jaknie na S-bahny to na ambasady w koncu berlin zmienil sie w poligon i koniec przed kazda wazna ambasada czolg anyterror i koniec zadnego boom !! Jak ta paniusia z pierwszego tekstu boi sie o swoj majatek niech wynajmie Komandosow albo niech placi haracz bin ladenowi !!! A Polske no coz wiezowcow nie mamy !! No sorki mamy jednego high towera ale kto by to chcial wysadzac sam sie niedlugo zawali !! a tak takich celow jak w stanach czy w nimczech nie mamy !!! wiec i atakow nie bedzie !!! Pozatym jakby doszlo do jakies wojny czy cos pomiedzy USA a kims tam a polska oferuje swa pomoc garstka komandows to sama sie pcha na dno !! Bo nikt mi nie powie jakiekolwiek panstwo wysyla swoje super jednostki typu foki czy grom do akcji humanitarnej !! Bo jakby tak bylo to czemu grom nie polecial do niemiec jak byly powodzie albo walczyc z pozarami !! Wybieramy sioe na wojne a walczyc nie mamy czym !!! No smaoloty niedluggo bede ale zanim przeszkola na nich asow przestworzy to polowe z nich porozbijaja !! Bo polscy piloci do takich predkosci sa nie przyzwyczajeni !! Troche tu hipokryzji i bzdur jednak troiche w tym prawdy jest !! jESLI ISLAM NA ZAATAKUJE TO SAMI BEDZIEMY TEMU WINNI !!! Jednak zanim zaatakuje bedzie mial niezla lamiglowke co zaatakowac!! dobrze czolgi mamy przechoodzone bo przechodzone ale jeszcze jezdza !! Jednak zapewne padna na polu walki o ile ktos nam da szanse na odpowiedzenie na atak !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psycho BREDZISZ RED QUEEN!!!!! IP: *.rasserver.net 06.10.02, 02:35 Gowno z ciebie wychodzi ze nawet za ocean smrod dotarl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt z daleka Re: IP: *.proxy.aol.com 06.10.02, 00:31 Szanowny Red Queen chyba jestes zbyt nerwowy,bo z trudem przeczytalem Twoja opinie,nie spiesz sie tak,gdy piszesz. Ja jestem obywatelem amerykanskim i tez nie przejmuje sie.Trudno doczekalismy takich czasow.Mam jednak nadzieje,ze Niemcy i Francuzi przestana chowac sie za uchwalami ONZ i przylacza sie do nas. Terorysci rozumieja tylko argumenty sily i nie mozna czekac az sami wyleza ze swoich nor,trzeba atakowac juz teraz,wyprzedzajaco. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius Re: 06.10.02, 01:52 Gość portalu: Emeryt z daleka napisał(a): > Ja jestem obywatelem amerykanskim i tez nie przejmuje sie.Trudno > doczekalismy takich czasow.Mam jednak nadzieje,ze Niemcy i > Francuzi przestana chowac sie za uchwalami ONZ i przylacza sie do > nas. A ja mam nadzieje, ze Bush zostanie sam jak palec w swoich wojennych zapedach i przestanie kryc sie za rzekomymi niebezpieczenstwami ze strony jakichs urojonych osi zla a jego os dobra wyjdzie mu bokiem. Silesius Odpowiedz Link Zgłoś
silesius Re: 06.10.02, 01:45 Gość portalu: Valkirie napisał(a): > O matko, mieszkam w austrii, a to jest prawie jak nimcy i sie > OKROPNIE przerazilam !!! Mam nadzieje, ze to tylko plotki Mieszkam w Berlinie i co prawda przerazony nie jestem, ale przekonany, ze jak Bush (bezpieczny w swoich schronach) dalej bedzie prowokowal muzulmanow, to moze byc niewesolo. Silesius Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: 'Focus': Islamscy terroryści planują zamachy IP: *.dip.t-dialin.net 06.10.02, 01:56 Na tak, Ameryka chce wojny i bedzie ja miec tak czy tak. Europa natomiast stawia na Dyplamacje, jak zwykle. Ha, Ha, Ha... Dyplomacja, jaka dyplomacja. Te rezolucje ktorych wykonania zadaja USA sa juz dawno zatwierdzone przez ONZ. No wiec po kolei. Najpierw lub znowu rezolucja a potem, jak zwykle nic. Dlatego pomysl USA jest dobry rezolucja + mozliwosc zbrojnego ataku, ale; Rezolucja z 1998 (chyba) bez zadnych dodatkow jak chca tego USA, to chyba dobry kompromis, a o to chyba chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grinch Re: 'Focus': Islamscy terroryści planują zamachy IP: *.tulane.edu 06.10.02, 03:34 Gość portalu: piotr napisał(a): > Na tak, Ameryka chce wojny i bedzie ja miec tak czy tak. > Europa natomiast stawia na Dyplamacje, jak zwykle. Ha, Ha, Ha... > Dyplomacja, jaka dyplomacja. Te rezolucje ktorych wykonania zadaja USA sa juz > dawno zatwierdzone przez ONZ. No wiec po kolei. Najpierw lub znowu rezolucja a > potem, jak zwykle nic. > Dlatego pomysl USA jest dobry rezolucja + mozliwosc zbrojnego ataku, ale; > Rezolucja z 1998 (chyba) bez zadnych dodatkow jak chca tego USA, to chyba dobry kompromis, a o to chyba chodzi. ============================================================== Wydaje sie, iz Bush i jego ekipa juz dawno podjeli decyzje i ta cala zabawa z ONZ i rezolucjami to tylko typowe dla politykow "mydlenie oczu". Im chyba nie chodzi o zaden kompromis, ani tez nie oczekuja zadnego kompromisu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spacerowicz Re: 'Focus': Islamscy terroryści planują zamachy IP: *.arcor-ip.net 06.10.02, 20:54 Gość portalu: piotr napisał(a): > Na tak, Ameryka chce wojny i bedzie ja miec tak czy tak. > Europa natomiast stawia na Dyplamacje, jak zwykle. Ha, Ha, Ha... Europa nie ma problemu z Irakiem. Problemy sa natomiast z USA, gdyz oni chca aby ich problem byl problemem wszystkich. Bez hahaha :-( Spacerowicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osama Re: Wiecej atakow IP: *.tsu01.md.comcast.net 06.10.02, 03:32 mam nadzieje ze wojownicy o wolnosc pokaze swoja wielkosc, ich ogromny potencjal i zabija jak najwiecej szwabow, i zydow. Nikt nie ma prawa do ataku oprocz, zniszczonych przez kapitalistyczne swinie, muzulmanow. Wolnosc i nobel dla osamy. Niech zyje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Przeciez ty juz nie zyjesz!!!! IP: *.cvx40-bradley.dialup.earthlink.net 06.10.02, 18:01 Gość portalu: Osama napisał(a): > mam nadzieje ze wojownicy o wolnosc pokaze swoja wielkosc, ich > ogromny potencjal i zabija jak najwiecej szwabow, i zydow. Nikt > nie ma prawa do ataku oprocz, zniszczonych przez > kapitalistyczne swinie, muzulmanow. Wolnosc i nobel dla osamy. > Niech zyje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roller Byl czas aby tepic agresywny islam. IP: *.rasserver.net 06.10.02, 03:44 Po pierwsze islam europejski powinien juz byc zatrzymany w Yugoslawji. Tak sie nie stalo. Patriota europejski w osobie Miloszewicza zostal zgnojony i zniszczony. Gdyby tak postapiono z Sobieskim dzisiaj europy by nie bylo na mapie. Osama Bin Laden wizytowal Bosnie, grupy terrprystyczne z Iranu, Arabii Saudyjskiej wylczyly przeciwko Serbom. Europa i Ameryka pomogla terrorystom, otrzymaja teraz zaplate. Glupota historyczna nie poplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
pl.adex Re: Byl czas aby tepic agresywny islam. 06.10.02, 03:58 Shakira tez jest z pochodzenia Libanka i jaka z niej okropna terrorystka,dobra chrzescijanska mlodziez demoralizuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbalansowany Re: Byl czas aby tepic agresywny islam. IP: *.mel.connect.com.au / *.dan.dialup.connect.net.au 06.10.02, 06:10 Jezeli bedzie jakikolwiek zamach terrorystyczny w Niemczech to bedzie to z cala pewnoscia robota MOSADU za stanowisko Niemiec w sprawie inwazji na Irak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poganin Re: Byl czas aby tepic agresywny islam. IP: *.vnburn01.mi.comcast.net 06.10.02, 06:55 Wy glupie bydlaki lizace w Niemczech dupe potomkom tych, ktorzy wymordowali cynicznie kilka milionow Polakow zyczi, zeby te islamskoe pomioty wytlukly Was co do jednego, smierdziele! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spacerowicz Re: Byl czas aby tepic agresywny islam. IP: *.arcor-ip.net 06.10.02, 21:02 Gość portalu: Poganin napisał(a): > Wy glupie bydlaki lizace w Niemczech dupe potomkom tych, ktorzy > wymordowali cynicznie kilka milionow Polakow zyczi, zeby te > islamskoe pomioty wytlukly Was co do jednego, smierdziele! Tez bym byl zdenerwowany, jakbym zyl w USA. Spacerowicz Odpowiedz Link Zgłoś
puls Re: Byl czas aby tepic agresywny islam. 06.10.02, 06:57 Gość portalu: roller napisał(a): > Po pierwsze islam europejski powinien juz byc zatrzymany w > Yugoslawji. Tak sie nie stalo. Patriota europejski w osobie > Miloszewicza zostal zgnojony i zniszczony. > Gdyby tak postapiono z Sobieskim dzisiaj europy by nie bylo > na mapie. > Osama Bin Laden wizytowal Bosnie, grupy terrprystyczne z Iranu, > Arabii Saudyjskiej wylczyly przeciwko Serbom. > Europa i Ameryka pomogla terrorystom, otrzymaja teraz zaplate. > Glupota historyczna nie poplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Byl czas aby tepic agresywny islam. IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 06.10.02, 12:27 hallo, po pierwsze: Focus nie powinien byc uwazany za solidne , obiektywne czasopismo, ktorego redakcja moze wplywac na ksztaltowanie opini publicznej - to jest socjo-darwinisticzne pismo dla möchte-gern-yuppi. Kolorowe, sensacyjne, niepowazne (porownaj Spiegel) po drugie: niech sie minister Brandemburgii nie oburza, bo DDR ksztalcila latami terrorystow - wiec to tylko kontynuacja dawnych tradycji. po trzecie: nie kazdy zbierajacy material zbuduje bombe, nie kazdy budujacy ja wysadzi po czwarte: nie ma co panikowac - jezeli zastanowimy sie , co nam codziennie zagraza (juz od momentu wyjscia na ulice) do terroryzm przestaje tak przezarzac - osobiscie boje sie bardziej technicznie niesprawnych samochodow pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Brawo Beata!!!! IP: *.cvx40-bradley.dialup.earthlink.net 06.10.02, 18:07 Dlatego Bush powinien zaczekac czy wysadzi czy nie wysadzi. A jesli wysadzi to czy w Berlinie czy w Nowym Jorku (Berlin nie powinien go interesowac). Jak zaczna w Irlandii to moze zaczac sie przygladac a dopiero postawic sily zbrojne w stan pogotowia jak wysadzi na Karaibach. > po trzecie: nie kazdy zbierajacy material zbuduje bombe, nie kazdy budujacy ja wysadzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gasby Re: Brawo Beata!!!! IP: *.cvx40-bradley.dialup.earthlink.net 06.10.02, 18:21 Aha, jak zdetonuja w Berlinie to Polacy powinni wziasc blokade jodowa, poniewaz, w przeciwienstwie do Czernobyla, wiatry mamy przewaznie z zachodu... Gość portalu: Gatsby napisał(a): > Dlatego Bush powinien zaczekac czy wysadzi czy nie wysadzi. A jesli wysadzi to > czy w Berlinie czy w Nowym > Jorku (Berlin nie powinien go interesowac). Jak zaczna w Irlandii to moze zacza > c sie przygladac > a dopiero postawic sily zbrojne w stan pogotowia jak wysadzi na Karaibach. > > > po trzecie: nie kazdy zbierajacy material zb > uduje bombe, nie kazdy budujacy ja wysadzi Odpowiedz Link Zgłoś
silesius Re: Brawo Beata!!!! 06.10.02, 21:15 Gość portalu: Gatsby napisał(a): > Dlatego Bush powinien zaczekac czy wysadzi czy nie wysadzi. Alez absolutnie ! Bush powinien zbombardowac n a t y c h m i a s t: - tych, co maja bron - tych, co moze maja bron - tych, co byc moze maja bron - Antarktyde, bo ponoc tam VRIL kontynuuje proby mimo inwazji admirala Byrda - no i na koncu Arktyke, bo kto wie, czy nie zagraza Silesius Odpowiedz Link Zgłoś
rtm Re: Byl czas aby tepic agresywny islam. 08.10.02, 22:10 Gość portalu: beata napisał(a): > hallo, > > po pierwsze: Focus nie powinien byc uwazany za solidne , obiektywne czasopismo, A niby dlaczego???? Jest powaznym czasopismem, a nie jakims szmatlawcem. Porusza wlasnie takie sprawy. A moze comic uwazasz za solidne czasopismo? Pozatym inne czasopisma i gazety donosily o tym. Widocznie ich nie czytasz. A takze telewizja. > ktorego redakcja moze wplywac na > ksztaltowanie opini publicznej - to jest socjo-darwinisticzne pismo dla möchte- > gern-yuppi. Kolorowe, sensacyjne, niepowazne > (porownaj Spiegel) > Nie smiesz mnie! Niepowazna to jestes ty i smieszna. Nie masz pojecia o czym pleciesz. Opinia publiczna w tamtym kraju nie jest taka glupia jak myslisz. Im niewystarczy czytanie jednego czasopisma. Na prawde mozna sie ubawic twoim sposobem myslenia. Czyja opinie ksztaltuje jedna gazeta? ha. Chyba twoja. Jednak o tych zamierzonych atakach bylo glosno w telewizji i nawet analfabeta mogl sie o tym dowiedziec. > po drugie: niech sie minister Brandemburgii nie oburza, bo DDR ksztalcila latam > i terrorystow - wiec to tylko kontynuacja dawnych > tradycji. > A coz ty mozesz wiedziec o tym? Wspolpracowalas z DDR? Nie osmieszaj sie. > po trzecie: nie kazdy zbierajacy material zbuduje bombe, nie kazdy budujacy ja > wysadzi > No i co z tego??? Jednak gromadzenie tych materialow jest zabronione. Co chcialabys zeby twoj sasiad magazynowal w mieszkaniu 130 kg trucizny latwopalnej i wybuchowej? Tu przeciez chodzi o handel, a nie o to czy sam zbuduje, czy we dwojke. > po czwarte: nie ma co panikowac - jezeli zastanowimy sie , co nam codziennie za > graza (juz od momentu wyjscia na ulice) do > terroryzm przestaje tak przezarzac - osobiscie boje sie bardziej technicznie ni > esprawnych samochodow > > pozdrowienia Mozna sie ubawic czytajac jak laicy pisza niemajac pojecia o czym. To znaczy,ze jak jutro przejedzie ciebie samochod to wszyscy pozostali powinni biernie sie przygladac i dac zastraszyc przez terroryzm lub wysadzic sie w powietrze. Co za brednie!!!!!!!!!!!! Pozatym watpie aby kogos interesowalo czego ty najbardziej sie boisz. Sa rozne fobie. Ty boisz sie samochodow, a inni nawet burzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: IP: 212.160.136.* 06.10.02, 12:20 Jak islamscy terorysci zrealizuja swoje plany, to Niemcy przystapia do przymierza z USA w sprawie ataku na Irak i zaprowadzenia porzadku na bliskim wschodzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbalansowany Re: IP: *.mel.connect.com.au / *.dan.dialup.connect.net.au 06.10.02, 16:38 Gość portalu: pawel napisał(a): > Jak islamscy terorysci zrealizuja swoje plany, to Niemcy > przystapia do przymierza z USA w sprawie ataku na Irak i > zaprowadzenia porzadku na bliskim wschodzie.... Jak Mosad zrealizuje swoje plany i zwali wine na terrorystow, to Niemcy przystapia do przymierza z USA w sprawie ataku na Irak i zaprowadzenia porzadku na bliskim wschodzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezrownowazony Re: IP: *.cvx40-bradley.dialup.earthlink.net 06.10.02, 18:15 Ja tez mysle ze Amerykanie wymyslili tego Atte i innych terrorystow. Wymyslili tez bin Ladena zeby bic pokojowych muzulmlanow. W koncu islam (jak powiedzial mi znajomy muzulmlanin), znaczy pokoj. Potem dowiedzialem sie ze to nie tak dokladnie znaczy ale pochodzi od slowa "pokoj." (Pax, pacis - to dla mlodziezy co zapomniala ministranture). Tak wiec "pacyfikacja" pochodzi od slowa "pokoj" co bylo do wykazania. Gość portalu: zbalansowany napisał(a): > Gość portalu: pawel napisał(a): > > > Jak islamscy terorysci zrealizuja swoje plany, to Niemcy > > przystapia do przymierza z USA w sprawie ataku na Irak i > > zaprowadzenia porzadku na bliskim wschodzie.... > > > Jak Mosad zrealizuje swoje plany i zwali wine na terrorystow, to Niemcy > przystapia do przymierza z USA w sprawie ataku na Irak i zaprowadzenia > porzadku na bliskim wschodzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 06.10.02, 19:52 > > Tak wiec "pacyfikacja" pochodzi od slowa "pokoj" > >pacyfikacja pochodzi od lacinskiego pacare - "zaprowadzic" pokoj , specjalista od tego byl Juliusz Cezar - wiec urojenia wielkosciowe Busha, ani jego interpretacje nie sa niczym nowym - jak wszystkich wymorduja , to rzeczywiscie zapanuje pokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Re: IP: *.cvx22-bradley.dialup.earthlink.net 06.10.02, 21:13 Zreszta tak jak islam "podporzadkowanie". Podporzadkuja wszystkich, bedzie pokoj. A jak sie nie podporzadkuja to sa mordercy i w koranie dkladnie pisze co z nimi zrobic. Gość portalu: beata napisał(a): > > > > > Tak wiec "pacyfikacja" pochodzi od slowa "pokoj" > > > >pacyfikacja pochodzi od lacinskiego pacare - "zaprowadzic" pokoj , specjali > sta od tego byl Juliusz Cezar - wiec > urojenia wielkosciowe Busha, ani jego interpretacje nie sa niczym nowym - jak w > szystkich wymorduja , to > rzeczywiscie zapanuje pokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Zuwaz IP: *.cvx22-bradley.dialup.earthlink.net 06.10.02, 21:18 Ze Bush odpowiada na probe "podporzadkowania" Ameryki. Islam nigdy nie kochal tych co sie sprzeciwiali. Jednak natychmiast mieli darowane jak przeszli na islam. Ja nie mam sie zamiaru podporzadkowac i hasla w stylu "better red than dead" sa mi obce (w tym przypadku "green": kolor islamu). Gość portalu: Gatsby napisał(a): > Zreszta tak jak islam "podporzadkowanie". Podporzadkuja wszystkich, > bedzie pokoj. A jak sie nie podporzadkuja to sa mordercy i w koranie > dkladnie pisze co z nimi zrobic. > > > Gość portalu: beata napisał(a): > > > > > > > > > Tak wiec "pacyfikacja" pochodzi od slowa "pokoj" > > > > > >pacyfikacja pochodzi od lacinskiego pacare - "zaprowadzic" pokoj , spe > cjali > > sta od tego byl Juliusz Cezar - wiec > > urojenia wielkosciowe Busha, ani jego interpretacje nie sa niczym nowym - > jak w > > szystkich wymorduja , to > > rzeczywiscie zapanuje pokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatsby Odpowiedz na agresje IP: *.cvx22-bradley.dialup.earthlink.net 06.10.02, 21:18 Gość portalu: Gatsby napisał(a): > Zreszta tak jak islam "podporzadkowanie". Podporzadkuja wszystkich, > bedzie pokoj. A jak sie nie podporzadkuja to sa mordercy i w koranie > dkladnie pisze co z nimi zrobic. > > > Gość portalu: beata napisał(a): > > > > > > > > > Tak wiec "pacyfikacja" pochodzi od slowa "pokoj" > > > > > >pacyfikacja pochodzi od lacinskiego pacare - "zaprowadzic" pokoj , spe > cjali > > sta od tego byl Juliusz Cezar - wiec > > urojenia wielkosciowe Busha, ani jego interpretacje nie sa niczym nowym - > jak w > > szystkich wymorduja , to > > rzeczywiscie zapanuje pokoj Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub-1 Re: 'Focus': Islamscy terroryści planują zamachy 08.10.02, 19:18 Gość portalu: Valkirie napisał(a): > O matko, mieszkam w austrii, a to jest prawie jak nimcy i sie > OKROPNIE przerazilam !!! Mam nadzieje, ze to tylko plotki Wszedzie te araby kiedys byl spokoj na swiecie i araby byly u siebie. Teraz jest coraz gorzej ,oblazly nas wszy arabskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: 'Focus': Islamscy terrorys´ci planuja˛ zamach IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 08.10.02, 19:48 Nie bylo spokoju. Poczytaj dlaczego Polska miala garnizony w Kamiencu. Dlaczego Batory wlaczyl Siedmiogrod do Polski. Dlaczego Martel i jego wnuk Karol wielki musieli atakowac islam broniacy sie w sercu Francji (islam zawsze sie broni: nigdy nie atakuje). Dlaczego islam rozpaczliwie sie bronil w srodku Indii (bo Hindusi napadli na Arabie czy jakos tak). Teraz islam przeniosl swoja obrone do miast Zachodu i tak dlugo bedzie sie bronil az bedzie tam pustynia. Nie wiem tylko dlaczego krzyzowcom zajelo 450 lat zeby odpowiedziec na inwazje na Bliski Wschod. Wtedy bylo juz za pozno. Podobnie z Izraelem. Nie zazdroszcze im bycia w pozycji krzyzowcow ponad 600 lat pozniej. belzebub-1 napisa?: > Gos´c´ portalu: Valkirie napisa?(a): > > > O matko, mieszkam w austrii, a to jest prawie jak nimcy i sie > > OKROPNIE przerazilam !!! Mam nadzieje, ze to tylko plotki > > Wszedzie te araby kiedys byl spokoj na swiecie i araby byly u siebie. > Teraz jest coraz gorzej ,oblazly nas wszy arabskie. Odpowiedz Link Zgłoś