negevmc 25.11.05, 09:20 Polski kucharz pokazuje jak robić pierogi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negevmc Re: Dana ! Włącz 2 program TV Szybko ! 25.11.05, 09:22 negevmc napisał: > > Polski kucharz pokazuje jak robić pierogi ;-) > A w tle na przemian Szopen i Mazowsze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Dana ! Włącz 2 program TV Szybko ! 25.11.05, 09:26 jestem w biurze, nie mamy tu telewizji.... na pierogi to przyjade do ciebie... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc A żebyś wiedziała... 25.11.05, 09:27 dana33 napisała: > na pierogi to przyjade do ciebie... :)))) Jakie B. umie robić ! Hmmm .. marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
dan34bratdany33 Re: A żebyś wiedziała... 25.11.05, 09:34 Pierogi to moja najdrozsza robi takie ze paluszki lizac.Z jakim nadzieniem sobie zyczysz? Z marchewka moze?.Nu a jakie sa z jagodami albo kapusta i grzybami albo ze sliwkami albo z truskawkami albo z ..tu chcialem napisac ruskie. Ruskich nigdy nie lubilem i to sie nawet na pierogach skrupilo. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: A żebyś wiedziała... 25.11.05, 11:14 ty co,"nikt nie zamawial,sami wleli" ? :)) ja uwielbiam-z ziemniakami,twarogiem i podsmazona cebula,w nadzieniu , a do tego cala masa skwarek i gesta kwasna smietana, mocno slone i duzo pieprzu. Mniam,mniam, dzis piatek , chyba zloze zamowienie Odpowiedz Link Zgłoś