Dodaj do ulubionych

Saddam sam sobie to narobil

IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 16.10.02, 12:31
Saddam przeszedl sam siebie. W wyborach uzyskal 100% glosow. Obecnosc
wyborcow 100%.
Osiagnal rekord nie do pobicia! Co on pocznie za 6 lat.
Jedyne co mu pozostalo to podniesc skale procentowa np do 150%. Ma czas
napewno cos wykombinuje!
Obserwuj wątek
    • bimi Re: Saddam sam sobie to narobil 16.10.02, 12:43
      Gość portalu: Rob napisał(a):

> Saddam przeszedl sam siebie. W wyborach uzyskal 100% glosow. Obecnosc
      > wyborcow 100%.
      > Osiagnal rekord nie do pobicia! Co on pocznie za 6 lat.
      > Jedyne co mu pozostalo to podniesc skale procentowa np do 150%. Ma czas
      > napewno cos wykombinuje!

No cóż... Nie da się ukryć, ze Bush go w tej kategorii nigdy nie doścignie.
      A metody stosują podobne, więc nie rozumiem z czego ty się właściwie cieszysz.
      • Gość: Rob Re: Saddam sam sobie to narobil IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 16.10.02, 12:50
        bimi napisał:

>
        > No cóż... Nie da się ukryć, ze Bush go w tej kategorii nigdy nie doścignie.
        > A metody stosują podobne, więc nie rozumiem z czego ty się właściwie
        cieszysz.

Ja sie nie ciesze, wrecz przeciwnie!
        • bimi Re: Saddam sam sobie to narobil 16.10.02, 12:54

> bimi napisał:
          >
          >
          > >
          > > No cóż... Nie da się ukryć, ze Bush go w tej kategorii nigdy nie doścignie
          > .
          > > A metody stosują podobne, więc nie rozumiem z czego ty się właściwie
          > cieszysz.
          >
          > Ja sie nie ciesze, wrecz przeciwnie!

Smucisz się? Ale z czego właściwie? Z tego, ze większośc Irakijczyków nie ma
          nic przeciwko swojemu przywódcy? A to ci checa, nie?
          Mogą mieć demokrację, jak w USA a nie chcą - wolą tak jak jest! Niesamowite!
          Faktycznie, wszyscy zasługują na śmierć...
          • Gość: Rob Re: Saddam sam sobie to narobil IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 16.10.02, 13:01
            "Smucisz się? Ale z czego właściwie? Z tego, ze większośc Irakijczyków nie ma
            nic przeciwko swojemu przywódcy? A to ci checa, nie?
            Mogą mieć demokrację, jak w USA a nie chcą - wolą tak jak jest! Niesamowite!
            Faktycznie, wszyscy zasługują na śmierć..."

Jestes taki naiwny, czy lubisz czarny humor.
            Te wybory sa tak samo prawdziwe jak pierwsze wybory w powojennej Polsce.
            Poczekaj jeszcze troche to nastepne wybory przy pomocy czarnych moga wygladac
            tak samo.
            • bimi Re: Saddam sam sobie to narobil 16.10.02, 14:32

> "Smucisz się? Ale z czego właściwie? Z tego, ze większośc Irakijczyków nie ma
              > nic przeciwko swojemu przywódcy? A to ci checa, nie?
              > Mogą mieć demokrację, jak w USA a nie chcą - wolą tak jak jest! Niesamowite!
              > Faktycznie, wszyscy zasługują na śmierć..."
              >
              > Jestes taki naiwny, czy lubisz czarny humor.
              > Te wybory sa tak samo prawdziwe jak pierwsze wybory w powojennej Polsce.
              > Poczekaj jeszcze troche to nastepne wybory przy pomocy czarnych moga wygladac
              > tak samo.

Nie jestem naiwny. Zapewniem cię, że nawet jeśli społeczeństwo irackie nie jest
              w 100% za Saddamem, to ten wcale nie musi fałszować wyników - w obliczu
              amerykańskiego ataku nawet najbardziej zagorzały opozycjonista (opozycjonista -
              nie zdrajca) będzie z Saddamem. A wiesz dlaczego? Bo nawet najbardziej
              zagorzali opozycjoniości nie będa się spokojnie przyglądać jak na ich rodziny
              spadają bomby zrzucane z amerykańskich samolotów. Oni po prostu wolą mieć nad
              sobą Saddama niż bombowce, które wcale nie przylecą im pomóc, lecz ich okraść i
              wymordować.
              Dlatego nie było potrzeby fałszować wyników tego referendum - innego wyniku być
              nie mogło, bo pytanie brzmiało po prostu: "Czy chcesz aby USA z Izraelem na nas
              napadli?", a odpowiedzi były dwie: "Tak - nie lubię Saddama", "Nie - Saddam
              jest OK".

Wszyscy Irakijczycy wiedzą doskonale, że Bush wcale nie chce im pomóc.
              Nie tylko zresztą Irakijczycy o tym wiedzą...
              • Gość: Rob Re: Saddam sam sobie to narobil IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 16.10.02, 16:05
                "Wszyscy Irakijczycy wiedzą doskonale, że Bush wcale nie chce im pomóc.
                Nie tylko zresztą Irakijczycy o tym wiedzą..."

Z tonu twojego postu wnioskuje, ze nalezysz do tych naiwniakow, ktorzy lituja
                sie nad Saddamem. Tacy jak ty przyjma jedyny dowod jego zlych zamiarow: wielka
                chmure w ksztalcie grzyba nad Europa.
                • bimi Re: Saddam sam sobie to narobil 16.10.02, 16:20

> Z tonu twojego postu wnioskuje, ze nalezysz do tych naiwniakow, ktorzy lituja
                  > sie nad Saddamem.

Należe do tych niawniaków, którzy litują się nad ponad 20 milonami obywateli
                  kraju, którego prezydentem jest Saddam. Gdyby sprawa rozchodziła się o jedną
                  osobę Saddama, to myślę, że też bym się nad min litował - jest w końcu ofiarą
                  syjonistycznego spisku, a sprawiedliwość, moim zdaniem nie jest tutaj,
                  bynajmniej po stronie Izraela. Oczywiście pomnożenie liczby potencjalnych ofiar
                  przez 20 milionów niehybnie wzmacnia uczucie litości, które odczuwam.

> Tacy jak ty przyjma jedyny dowod jego zlych zamiarow: wielka
                  > chmure w ksztalcie grzyba nad Europa.

:) Nie fantazjuj, kolego! Możesz mi powiedzieć po jaką cholerę Saddam miał by
                  detonować bombę atomową na terenie Europy? Zakładając nawet, że miał by ją...

Czy ty może też należysz to tego skrajnego skrzydła reprezentującego pogląd, że
                  Irakijczycy to islamiści, islamiści to terroryści, a terroryści mordują dla
                  zabawy i zupełnie bez podowu? Jeśli tak, to miło mi się gadało i życze sukcesów
                  na dalszej drodze życia.
                  • Gość: Rob Re: Saddam sam sobie to narobil IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 17.10.02, 00:22
                    :) Nie fantazjuj, kolego! Możesz mi powiedzieć po jaką cholerę Saddam miał by
                    detonować bombę atomową na terenie Europy? Zakładając nawet, że miał by ją...

Europa. Podalem poprostu dla niedowiarkow, ktorzy mieszkaja w Europie,
                    przeciez wy musicie zobaczyc, aby uwierzyc.

Po drugie to nie sa moje fantazje. Specjalisci od broni masowego razenia
                    stwierdzaja z cala stanowczoscia, ze Saddam jest ogromnym zagrozeniem dla
                    swiata. Sa 100% dowody na to, ze posiada on urzadzenia do wzbogacania uranu,
                    posiada bron chemiczna i biologiczna. Ostatnie doniesienia mowia, ze posiada
                    rakiety dalekiego zasiegu.
                    Na cale nasze szczescie nie udalo mu sie jeszcze zakupic odpowiedniej ilosci
                    materialu do zbudowania bomby atomowej. Jakkolwiek znane sa przypadki prob
                    przemytu niewzbogaconego uranu miedzy innymi przez Rosjan.
                    Przypadki checi sprzedarzy uranu byly rowniez notowane w Polsce.

Czekac az ten szaleniec dopnie swego celu to tak jakbys sam sobie nalozyl
                    sznur na szyje.

"Czy ty może też należysz to tego skrajnego skrzydła reprezentującego pogląd,
                    że Irakijczycy to islamiści, islamiści to terroryści, a terroryści mordują dla
                    zabawy i zupełnie bez podowu?"

Nie naleze do zadnego skrzydla pro, czy przeciw!
                    Pragne jedynie, aby moja corka zyla w lepszym i spokojniejszym swiecie!

• bimi Re: Saddam sam sobie to narobil 17.10.02, 11:03

> :) Nie fantazjuj, kolego! Możesz mi powiedzieć po jaką cholerę Saddam miał by
                      > detonować bombę atomową na terenie Europy? Zakładając nawet, że miał by ją...
                      >
                      >
                      > Europa. Podalem poprostu dla niedowiarkow, ktorzy mieszkaja w Europie,
                      > przeciez wy musicie zobaczyc, aby uwierzyc.

Nie rozumiem...
                      Czy to jest odpowiedź na pytanie 'po jaką cholerę Saddam miał by detonować
                      atomówkę w Europie?'?

> Po drugie to nie sa moje fantazje. Specjalisci od broni masowego razenia
                      > stwierdzaja z cala stanowczoscia, ze Saddam jest ogromnym zagrozeniem dla
                      > swiata. Sa 100% dowody na to, ze posiada on urzadzenia do wzbogacania uranu,
                      > posiada bron chemiczna i biologiczna. Ostatnie doniesienia mowia, ze posiada
                      > rakiety dalekiego zasiegu.

Jacy "specjaliści"? Chyba twoi...
                      Tez uważam się za swego rodzaju specjalistę. Dlatego ośmielam się stwierdzić,
                      że możliwości wyprodukowania jakiejś broni nie mogą(!) być podsatwą do
                      oskarżenia kogoś o jej użycie! Przecież bardo wiele krajów posiada broń
                      masowego rażenia. Nawet o wiele bardziej "islamskie" niż Irak, jak choćby
                      Pakistan.

Gdyby tak patrzeć, to należało by chyba zacząc od napaści na Izrael i obalenia
                      Szarona - wszak nikt Izraelowi nie pozwalał nigdy na produkcję broni atomowej,
                      a ten i tak ją ma. Treaz zresztą grozni nią wszystkim swoim sąsiadom. I tak -
                      tutaj akurat obawiem się detonacji w Europie...

Poza tym zauważ, że jedynym państwem, które jak na razie użyło broni atomowej
                      są Stany Zjednoczone. Przewieźli sobie bombowcem atommówkę na inny kontynent,
                      zeby sobie ją tam przetestować. Co więcej, nigdy nie słyszałem, żeby wyrażali
                      żal z tego powodu. Logika nakazywała by więc obawiać się raczej USA niż państw,
                      które (co pokazała historia) tak naparwdę jeśli już wojują to wyłącznie w swoim
                      regionie.
                      Tak wiem - zabicie setek tysięcy pozwoliło na uratowanie milionów. Niestety dla
                      mnie nie jest to żaden argument. Bo wyobrażasz siebie, żeby Saddam się na taki
                      powoływał? No właśnie - on zapewne też nie; bo, w moim przekonaniu jego pojęcie
                      sprawiedliwości jest dużo mocniej ugruntowane, niż np. twoje.

> Nie naleze do zadnego skrzydla pro, czy przeciw!
                      > Pragne jedynie, aby moja corka zyla w lepszym i spokojniejszym swiecie!

Skoro tak - to poroponuję zacząc od zapobieganie wojnom i ludobójstwom, a nie
                      od ich wspierania. Pamiętasz ostatnie 50 lat - po II W.Ś. Całkiem spokojnie,
                      prawda? No więc dlaczego tak nie mogło zostać? Ja wiem dlaczego: dlatego, że
                      Izraelowi nie odpowiada taki stan rzeczy...
                      A ty, ze swoją, wyprodukowaną przez propagandę nienawiścią do Saddama i
                      islamistów jesteś najlepszym pzrykładem tego, jak żydowska propagadna zamienia
                      wolnych ludzi w bezwolne, przytakujące zombi.
                      • Gość: Rob Re: Saddam sam sobie to narobil IP: ncroes* / *.kabel.telenet.be 17.10.02, 12:59
                        Twoja komunistyczna ideologia goroje nad logika!
                        • bimi Re: Saddam sam sobie to narobil 17.10.02, 14:12

> Twoja komunistyczna ideologia goroje nad logika!

Moja komunistyczna ideologia wywodzi się z logiki.
    • Gość: hycel Re: Saddam sam sobie to narobil IP: proxy / 213.138.106.* 16.10.02, 17:24
      Bimi ma racje!
      Pomijajac osobe Husajna,dyktatora gnebiacego swoj narod,ludnosc Iraku
      przeciwstawia sie gorszemu zlu-USA,ktore uzywajac hasel "pomocy "i
      zaprowadzenia "demokracji"itp.rzeczy pcha sie do Iraku,by ten kraj
      okrasc,uzaleznic od siebie i zabezpieczyc swych przyjaciol w Izraelu.
      Ciekawe,ze do tej pory nie usunieto blokady,skutkami ktorej umiera i choruje
      tysiace dzieci?

A co do zagrozenia Europy ze strony Iraku,to ewidentne trele-morele pana Busha
      i jego syjonistycznej administracji.
      • drf Re: Saddam sam sobie to narobil 16.10.02, 18:05
        Ssadam to Sstalin i Mussolini
        Powinno sie go zabalsamowac i wystawic w Mauzoleum
        na Placu Czerwonym razem z Arafakiem i Gaddafim
        to na lewicy
        a prawica jeszcze gorsza
        ;((((((((((((((((((((((((((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka