i-love-2-ski 25.01.06, 21:31 za malo tu poztywnych wiadomosci na tym forum. patrzcie na zdjecia i cieszcie sie pieknymi widokami,zupelnie jak z obrazka. www.nowydzien.pl/nowydzien/5,70088,3130206.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaki ano zima jest piekna 25.01.06, 21:44 www.ibiblio.org/wm/paint/auth/bruegel/bird-trap.jpg www.ibiblio.org/wm/paint/auth/bruegel/hunters.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: ano zima jest piekna 25.01.06, 21:45 moje kartki swiateczne:)) ale wole moj screen saver z Whiteface:)tam byly widoki. ps.czy dalej w Polsce sa slizgawki dla dziatwy? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ano zima jest piekna 25.01.06, 21:47 nie wiem? przypuszczam,że śą. w moim miescie przy parku wodnym podobno coś zrobili. breughel-moj ulubiony malarz. a drugi to hopper? znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: ano zima jest piekna 25.01.06, 21:49 aaki napisała: > nie wiem? przypuszczam,że śą. w moim miescie przy parku wodnym podobno coś zrob > ili. > breughel-moj ulubiony malarz. > a drugi to hopper? znasz? pierwszego yo,drugiego ni,ale mam ich karteczki. breughel (kopia) wisi u mnie w kuchni i przedstawia obzartusow po jedzeniu i swinke biegajaca z nozem w plecach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ano zima jest piekna 25.01.06, 21:55 kurcze-nie znasz edwarda hoppera. to amerykanin cgfa.sunsite.dk/hopper/p-hopper2.htm cgfa.sunsite.dk/hopper/p-hopper12.htm Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: ano zima jest piekna 25.01.06, 21:57 aaki napisała: > kurcze-nie znasz edwarda hoppera. to amerykanin > > cgfa.sunsite.dk/hopper/p-hopper2.htm > cgfa.sunsite.dk/hopper/p-hopper12.htm znam jak widze jego dziela,ale nie znalam nazwiska. to nie moj styl.grant wood tez nie nalezy do moich ulubiencow:) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: ano zima jest piekna 25.01.06, 21:55 a tu masz slizgawke z central parku,nieduza ona ale mnostwo ludzi ja odwiedza. pictopia.com/perl/gal?provider_id=192&bid=227&page=landing&ref=gglSeasonWinter31&name=Winter Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: ano zima jest piekna 25.01.06, 22:01 wolę te z centrum rockefellera działała ale łyzew nie miałem odwagi pozyczyc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: ano zima jest piekna 25.01.06, 22:04 aaki napisała: > wolę te z centrum rockefellera > działała ale łyzew nie miałem odwagi pozyczyc :-) najlepsze sa hokejowy,tylko trzeba umiec na nich jezdzic. za moich czasow w polsce byly zawsze solidne mrozy i dozorca wylewal nam wode przed domem wiec dzieciaki jezdzily na lyzwach 3 miesiace.ale te kolana czasem byly polupane ot tych grud:)) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: zima jest piekna 25.01.06, 22:01 patrz jak ladnie jest na White Face,ma okolo 1500m wysokosci. wandel.ca/whiteface2003/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
fs_suck Re: zima jest piekna 25.01.06, 22:04 grousemountain.com/winterpicks_20Jan06.html Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: zima jest piekna 25.01.06, 22:09 fs_suck napisał: > sorry for the technical glitch! wiadomo jak nawijamy o fotografiach to ty sie zjawiasz,a inaczej ciebie tu nie ma. jak tak bedziesz robil to nie pokaze ci zdjec z hermanusa:))))))) ps. u nas zima tak parszywa w tym roku,ze chyba narty juz schowam. cos okropnego takiego szmelcu to nie pamietam:( Odpowiedz Link Zgłoś
fs_suck Re: zima jest piekna 25.01.06, 22:14 nic nie zrobisz ,jeszcze sie luty nie zaczal,musisz byc dobrej mysli.U nas dowalilo ostro sniegu,caly polnocno-zachodni rejon kontynentu zasypalo sniegiem po uszy, mamy 8 feet base miejscami ! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: zima jest piekna 25.01.06, 22:16 fs_suck napisał: > nic nie zrobisz ,jeszcze sie luty nie zaczal,musisz byc dobrej mysli.U nas > dowalilo ostro sniegu,caly polnocno-zachodni rejon kontynentu zasypalo sniegiem > > po uszy, mamy 8 feet base miejscami ! wam to dobrze, u nas raz deszcz a raz deszcz ze sniegiem,wybieraj co wolisz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
fs_suck Re: zima jest piekna 25.01.06, 22:20 wprawdzie to nie zimowa fotka ale zobaczcie sami, mam nadzieje ze link sie wklei poprawnie: www.hprcc.unl.edu/nebraska/june2004hastings-mammatus.html Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: zima jest piekna 25.01.06, 22:27 fs_suck napisał: > wprawdzie to nie zimowa fotka ale zobaczcie sami, mam nadzieje ze link sie > wklei poprawnie: > www.hprcc.unl.edu/nebraska/june2004hastings-mammatus.html he,he niejednemu to sie moze z czyms skojarzyc. zdjecia obledne:))pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
fs_suck Re: zima jest piekna 25.01.06, 22:33 he,he,dokladnie,mnie sie to tak wlasnie skojarzylo,ale podrozowac po tej Nebrasce latem to prawie tak bezpiecznie jak w Iraku,sa tam staraszne zadymy i tornada,widac to na innych fotkach. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: zima jest piekna 25.01.06, 22:41 a mnie najbardziej spodobał się ten parking i piekne budynki przy rozproszo- nym świetle z chmur. Odpowiedz Link Zgłoś
fs_suck Re: zima jest piekna 25.01.06, 22:50 wszystkie fotki sa piekne,Nebraska latem to typowe miejsce gdzie mozna na zywo zobaczyc i przezyc tornado. Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: zima jest piekna 25.01.06, 22:59 Jak juz o chmurach , ciekawe zjawiska w okolicy ,... uklony ============================================================================== photos.imageevent.com/edbook/edbookmttaalbum22/DSCN7004-Mt-R-lenticloud-w.jpg www.komotv.com/weather/viewer_pics/images/7843-cloud.jpg www.foxisland.net/images/rainier_sunrise_clouds.JPG www.turns-all-year.com/gmtrpara/image/16PA260130XYZ.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
fs_suck Re: zima jest piekna 26.01.06, 02:42 Mt.Rainier to piekna gora ,mnie sie podoba ta fotka o zachodzie slonca,bodajze trzecia. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: zima jest piekna 26.01.06, 00:03 fs_suck napisał: > wprawdzie to nie zimowa fotka ale zobaczcie sami, mam nadzieje ze link sie > wklei poprawnie: > www.hprcc.unl.edu/nebraska/june2004hastings-mammatus.html dopiero teraz zobaczylam te wspaniale zdjecia tornada. ci storm chasers to maja jednak sporo zimnej krwi,ja bym chyba zakopala sie 10 m pod ziemia jakbym te twisters widziala:) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: zima jest piekna 26.01.06, 00:11 trzeba mieć czym się zakopać, no i oczywiście umieć. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: he,he maryske wycieli n/t 26.01.06, 12:39 bardzo ładne zdjęcia, dlaczego homeland security nie wycina takich zdjęć, przecież tam mogą kryć się się jakieś cele strategiczne. Wreszczie mnie "odetka- ło" i mogę pisać na forum, pozdrawiam aj law tuski z Warszawy koło USA. Odpowiedz Link Zgłoś
gieroj_asfalta Re: he,he maryske wycieli n/t 02.02.06, 09:05 Jaski z Podlasia na emigracji? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: zima jest piekna 26.01.06, 00:55 to nie są chmury na tornado,tylko na deszczzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: zima jest piekna 25.01.06, 22:19 Nie ma to jak mozliwosc wyboru , w T-shirt na dole jak dzisiaj rano i snieg na okraglo 12 miesiecy w roku , na gorze ,... uklony ============================================================================== www.iparcher.com/tirarchives/Mt%20Shuksan%20in%20winter.jpg www.philarmitage.net/cascades/cascades3.jpg vulcan.wr.usgs.gov/Imgs/Jpg/Rainier/Images/Rainier84_mount_rainier_and_tacoma_08-20-84_med.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: zima jest piekna 25.01.06, 22:28 explicit napisał: > Nie ma to jak mozliwosc wyboru , w T-shirt na dole jak dzisiaj rano i snieg na > okraglo 12 miesiecy w roku , na gorze ,... > > uklony > ja bym wolala tam na gorze w zimie:) Odpowiedz Link Zgłoś
gieroj_asfalta Re: zima jest piekna 02.02.06, 08:48 i-love-2-ski napisa?: > ja bym wolala tam na gorze Na koniku? Odpowiedz Link Zgłoś