Dodaj do ulubionych

to forum to bryndza

30.06.06, 22:26
każdego dnia jest coraz gorzej. idioci opanowali 98%. 2% nawet już nie broni
się. Wkrótce ogłoszone zostanie zwycięstwo.
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Teza 30.06.06, 22:34
      anyteza, synteza. Czyli triada Hegla

No to na synteze czekamy.

PF
      • felusiak1 Re: Teza 30.06.06, 22:35
        syntezę pozostawiam naukowcom..........
        • polski_francuz Re: Teza 30.06.06, 22:38
          Dobra, to ide spac. Jutro mam zasuw od samego ranca.

Dbaj o to forum poki co:)

PF
        • polska_belgijka Re: Teza 01.07.06, 00:55
          felusiak1 napisała:

> syntezę pozostawiam naukowcom..........

Niektorzy (naukowcy) zajmuja sie wylacznie analiza (synteza za trudna)....
          Ty mi sie felusiak coraz bardziej podobasz (oczywiscie wirtualnie, bom cnotliwa
          niewiasta) ;)
    • oopsy-daisy Felusiak przegrał i teraz już tylko płacze.. 30.06.06, 22:42
      Ale jeszcze trzyma sie pola bitwy z jakas masochistyczną obsesją.
      • felusiak1 ten fekusiak to ciagle ze wszystkimi przegrywa 01.07.06, 04:01
        z wojtulkiem, z jennifer, z rachel, z tobom.
        Ty upsydejzi to masz tak przenikliwe zdolności analizowania i kojarzenia, że jak
        widzę twój wpis to jaskrawość monitora zmniejszam żeby mi wzroku nie odebrało.
        Nie chciałbym zostać i przgranym i ślepym, bo nie mam nikogo kto przeczytałby mi
        na głos twoje wypoty.
        • nopes Re: ten fekusiak to ciagle ze wszystkimi przegryw 01.07.06, 04:57
          > z wojtulkiem, z jennifer, z rachel, z tobom.

No nie wiem czy z tym "tobom", ale ze mna to jak leci dostajesz po główce za głupote.
          Udało ci sie kiedys cos wygrac?
          To pytanie z gatunku retorycznych...
    • o_brother Re: to forum to bryndza 01.07.06, 04:32
      bryndza jest dobra.Jak ci felusiak nie smakowala to musi byla zioncowska
      podrobka.Prawdziwa bryndza z buncu owczego jest pycha.Tobie juz makaron z ryzem
      sie pokickal a politykierujesz jak najety.
    • abstrakt2003 wywiesiłeś białą flagę 01.07.06, 05:35
      w bagnie zamiast z niego wyjść!
      Zostaw to dziadostwo i znajdź sobie lepsze miejsce!
    • gosc88 Jacy forumowiecze takie Forum. 01.07.06, 06:37
      AAAAAAAmmmmmmmmeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!
      • o_brother Re: Jacy forumowiecze takie Forum. 01.07.06, 07:01
        felusiak robil doktorat na temat;"Czym gorzej tym lepiej"z politykierowania na
        internecie.Nic sie nie sprawdza co sobie powymyslal wiec z podwinietym ogonem
        pies zaczyna spieprzac.

felusiak zostan moze jeszcze znajdziemy wspolne tematy-ja sie z toba nie
        zgadzam ale ty sie zgodz ze mna i bedzie doborowe duo.Ty dasz osnowe a ja watek.
        Np temat:Kiedy zionce przestana krasc?.
    • schlagbaum Re: to forum to bryndza 01.07.06, 07:44
      felusiak1 napisała:

> każdego dnia jest coraz gorzej. idioci opanowali 98%. 2% nawet już nie broni
      > się. Wkrótce ogłoszone zostanie zwycięstwo.

Jak juz kiedys doszlismy do tego, felusiakopodobnych trzema tu tylko, ze
      lubia "dobrze zjesc"
    • voloderos Re: to forum to bryndza 01.07.06, 10:24
      Felusiak, ty jesteś byłym Góralem??????
      to opowiem dowcip jak to byłeś w stanach u dentysty:
      nie znając jeszcze hamerykanskiego anielskiego, poszedłeś do dentysty, bo bolał
      Cię ząb, siedząc na fotelu otworzyłeś buzię i wskazując na ząbki powiedziałeś
      TU.. wróciłeś wk...iony do domu i poskarżyłeś się innemu Góralowi, że dentysta
      wyrwał Ci DWA zęby, a nie jednego bolącego, przyjaciel Góral wyjaśnił Ci, że
      TU, to po angielsku DWA...z obolałym zębem poszedłeś znowu do dentysty, i by
      nie powtórzyć błędu z poprzedniego dnia otworzyłeś buzię i wskazując na bolesny
      ząb powiedziałeś TEN:)
    • jennifer5 wiekszosc 01.07.06, 17:41
      felusiak1 napisała:

> każdego dnia jest coraz gorzej. idioci opanowali 98%. 2% nawet już nie broni
      > się. Wkrótce ogłoszone zostanie zwycięstwo.

---

Przewazajaca wiekszosc forumowiczow wedlug ciebie to IDIOCI! Czy moglbys byc
      bardziej precyzyjne i powiedziec do ktorej grupy zaliczasz siebie? Do tej 95%
      czy do tych marnych ale bystrych 2%?
      • bam_buko Re: wiekszosc 01.07.06, 18:36
        jennifer5 napisała:

> Przewazajaca wiekszosc forumowiczow wedlug ciebie to IDIOCI! Czy moglbys byc
        > bardziej precyzyjne i powiedziec do ktorej grupy zaliczasz siebie? Do tej 95%
        > czy do tych marnych ale bystrych 2%?

felusiak niewatpliwie reprezentuje 2% ....wiec wiekszosc
        teraz nie odpowie,kibicuje mecz na MS 2006 Izrael-....cholera zapomnialem
      • felusiak1 Re: wiekszosc 02.07.06, 07:38
        A masz wątpliwości, że wiekszość piszacych to skończeni idioci z toba na czele?
        Chociaż jest jeszcze jedna możliwość. Być może są uczniami liceum, a wtedy
        głupote złozyc należy na karb młodości. Nie wszyscy jednak wyrastaja z
        mlodzieńczj głupoty. Statystycznie większość nie wyrasta i ląduje w aparacie władzy.
        Dlatego mamy taki gąszcz idiotycznych przepisów.
        • o_brother Re: wiekszosc 02.07.06, 07:44
          nu sa jeszcze cwaniaki jak ty i sa tez medrcy syjonu.
          • felusiak1 daj se siana, zenek 02.07.06, 08:21

• jennifer5 z toba na czele 03.07.06, 02:41
          felusiak1 napisała:

> A masz wątpliwości, że wiekszość piszacych to skończeni idioci z toba na
          czele? ... Nie wszyscy jednak wyrastaja z mlodzieńczj głupoty
          > Statystycznie większość nie wyrasta i ląduje w aparacie władzy. Dlatego mamy
          taki gąszcz idiotycznych przepisów.

---

f... piszac ze jestem 'idiotka' sam sprowadziles siebie na dno tegoz walsnie
          okreslenia. Nie ja jestem idiotka tylko ludzie ktorzy slepo wierza w to co mowi
          i twierdzi 'wladza',... jakakolwiek wladza. Dzieje sie tak dlatego ze 'wladza'
          sama w sobie ma cos co ci ktorzy do niej dopadna najzwyczajniej ja 'lubia'.
          Zeby wiec ta 'wladze' utrzymac robia rozne rzeczy w rodzaju 'sprzedawania
          slomianych informacji' lub tez umacniaja swoja pozycje tworzac 'idiotyczne
          przepisy jak np 'Patriot Act'. Ty nie potrafisz spojrzec krytycznie na
          poczynania wladzy, jesli tylko ta wladza pochodzi z twojego nurtu myslowego.
          Nie zastanawiasz sie nad tym co do ciebie mowia, nie zadajesz pytan i nie
          szukasz potwierdzenia 'faktow' tworzonych przez ta wladze. Jestes wypranym
          umyslowo osobnikiem z nabyta wiedza z ktorej nie umiesz korzystac. Kto jest
          tutaj 'idiota'? Ja ktoraz szuka odpowiedzi na niejasne wyjasnienia
          tejze 'wladzy', czy ty przyjmujacy wszystko doslownie i bezkrytycznie? Zapytany
          wprost, jeszcze nigdy nie potrafiles obronic wlasnego punktu myslenia, nigdy
          nie potrafiles rzeczowo i konkretnie przedstawic argumenty za posunieciami
          tej 'wladzy'. Potrafisz tylko wyzwac swojego rozmowce od... idiotow.
          • felusiak1 Re: z toba na czele 03.07.06, 02:49
            jennifer, niewątpliwie jestes nawiedzona idiotka i ja na to nic nie mogę poradzić.
            Może kiedyś słyszałaś co to jest loaded question, no wiec wszystkie twoje
            pytania takie właśnie są co wyklucza jakakolwiek polemike. Ty wierzysz i
            chodzisz do swojego kościółka a ja wierzę i chodze do mojego kościółka.
            Zatem daj sobie siana i przeżuwaj. Smacznego.

PS. Nie odpowiadam na twoje "pytania" gdyz nie traktuje ciebie powaznie.
            Jedyna przyczyna dla której z toba rozmawiam jest fakt, że przyprawiasz mnie o
            dobru humor.
    • captain.america Arabstwo wygrywa tylko na forum 02.07.06, 05:30
      Bo w realu cos nie bardzo im juz idzie...
    • ghotir Re: to forum to bryndza 02.07.06, 08:19
      felusiak1 napisała: "idioci opanowali 98%. 2% nawet już nie broni się."

Rzeczywiscie, to forum to wielka bryndza. Cierpiacy na "information deficit"
      funcjonariusze Bialego Domu nie racza udzielac nam tajnych informacji w celu
      niszczenia swoich osobistych wrogow.
      Do niedawna wydawalo sie, ze Felusiak robi tutaj za polaczenie z Bialym Domem.
      NIestety, IQ Felusiaka nie siega poziomu tych Busha i Chaney (troche ponizej
      setki) i biednemu Felusiakowi pozostaje ogolne psioczenie na forum, na ktorym
      on sam spedza mase czasu. Albo Felusiaka ciesza rozmowy z "idiotami", albo ktos
      mu za te rozmowy placi.
      Oops, Felusiak znowu wysle mnie do ogolniaka za opowiadanie o powszechnie
      znanych faktach takich jak: Felusiak nie lubi tego forum ale uporczywie siedzi
      na nim. Pewnie to w ramach samobiczowania.
      • felusiak1 Sa rzeczy, których ty ghotir nie zauważasz 02.07.06, 09:09
        momo 4 fakultetów.
        Kiedy odpowiadam na twój wpis to zwracam sie do ciebie i stawiam ci zarzuty.
        Nie odpowiadam na twój wpis piszac obok, o tobie. To nas różni.

Felusiak lubi to forum, jedynie stwierdza fakt, że jest ostatnimi czasy denne.
        Poza wylewem antysemityzmu, kopaniem USA i zabawnymi konspiracyjnymi teoryjkami
        rzadko zdarzaja się ciekawe, warte dyskusji wątki. Wiekszośc z piszących mozna
        śmialo zaliczyć do ignorantów. Brakuje ludzi dociekliwych.
        Przyznam, że nie mam pojecia jakie jest moje IQ, ucieszyło mnie, że ty wiesz.
        Tylko, że ja przy swoim niskim IQ potrafie pisać polska czcionka a ty z czterema
        fakultetami nie przejawiasz chęci do poszerzenia własnych możliwości. Wiem, nie
        masz czasu albo , co gorsza, nie masz wewnetrznej potrzeby nauczenia sie czegoś
        nowego.
        Oczywiście ktoś musi mi płacic za pisanie na forum. Zapewne mój Mistrz lub
        mocodawca. Wiadomo, że takie typy jak ja moga pisać tylko w dwóch przypadkach.
        Albo otrzymuja zapłate albo są umysłowo chorzy. Rzecz jasna ci wszyscy, którzy
        sa odmiennego niz ja zdania piszą dla dobra ludzkości, bezinteresownie.
        Nie ghotir, nie wyślę cie do ogólniaka. Szkoda zachodu. Przecież ty masz juz
        fakultety i wszystko już wiesz co wiedzieć trzeba. Ogólniak nie bedzie w stanie
        niczego nowego wnieść.
        Zatem jeszcze raz. Współczuję twoim studentom. Przechodzą pranie mózgu nie
        zdajac sobie z tego sprawy.
        Kiedyś Churchill powiedział, że ktoś kto ma 20 lat i jest konserwatysta nie ma
        serca ale jesli w wieku 40 lat nie jest konserwatysta to nie ma mózgu. Ciekawe.
        ptawda?

• ghotir Re: Sa rzeczy, których ty ghotir nie zauważasz 02.07.06, 09:35
          Felusiak,
          Nie denerwuj mnie literowkami; w koncu stac Cie na przejrzenie wlasnego postu
          zanim go wyslesz.

Ja sie diametralnie roznie od Ciebie w sprawie US. Ty zdajesz sie popierac jego
          polityki bez wzgledu na to jak bardzo one sa szkodliwe i dla populacji US i dla
          calego swiata. Ja patrze na konsekwencje tych polityk. W tej sprawie jestem
          idealista. W/g Konstytucji to ludzie, nie Bialy Dom, decyduja o politykach US.
          Ty zdajesz sie uwazac ze Bialy Dom jest dyktatorem w Stanach Zjednoczonych.

Osobista ekonomia mnie nie interesuje i to pozwala mi patrzec na US polityki
          poza klasowymi podzialami. Gore Vidal jest duzo madrzejszy niz ja ale ja mam
          podobny do jego stosunek do spraw materialnych.

Jezeli to forum staje sie tak denne jak mowisz to dlaczego nie udajesz sie na
          mniej denne fora? Owszem, trudno mi zrozumiec kogos kto nienawidzi swoich
          rozmowcow ale wciaz rozmawia z nimi.

Na marginesie, wciaz czekam na informacje o Twoich podstawach do sadzenia
          poziomu intelektualnego Twoich rozmowcow.

Zrobiles interesujaca uwage: w/g Ciebie konserwatyzm zalezy od wieku. Ludzie po
          czterdziestce albo sa konserwatystami albo idiotami. Czterdzieste urodziny
          obchodzilem dosc dawno temu ale wciaz nie jestem konserwatysta. Domyslam sie ze
          naleze do bandy pogardzanych przez Ciebie idiotow.
          • felusiak1 Re: Sa rzeczy, których ty ghotir nie zauważasz 02.07.06, 17:33
            Drogi ghotirze, coraz bardziej dryfujesz w nieznane sobie rejony, woda coraz
            głebsza i fale ogromne coraz zalewaja tratwę.
            Twierdzisz, że "polityki USA" są szkodliwe i dla populacji i dla całego świata.
            Patrzysz na konsekwencję "tych polityk" i jako idealista stwierdzasz, że według
            Konstytucji to ludzie a nie Biały Dom decyduja o "politykach US".
            Well, well. Serce moje znowu pełne radości.
            Tyle pustosłowia naraz. Byc może masz rację, że polityka obecnej administracji
            jest szkodliwa. Rzecz w tym, że nie mówisz w jaki sposób szkodzi, komu i co
            zrobić aby przestała szkodzić.
            Według Konstytucji to Bialy Dom decyduje o polityce zagranicznej USA a nie
            ludzie. W sprawach polityki wewnetrznej znacznie więcej do powiedzenia ma
            Kongres, to on jest ustawodawcą a Prezydent musi wykonywać ustawy.
            W Konstytucji nie ma zapisu dajacego ludziom prawo decydowania o polityce w
            sposób bezposredni. USA to republika a nie demokracja.

Zastanawia mnie twojw sklonność do galopowania. Wyciagasz daleko idące wnioski
            nie mając ku temu podstaw. To nie ja sugeruję, że z wiekiem stajemy sie bardziej
            konserwatywni, to potwierdzaja wszystkie sondaże. Uwaga Churchilla miala dać ci
            do myslenia, nie dała.
            W jaki sposób osądzam twój poziom intelektualny? Ty mi w tym bardzo pomagasz.
            Sposób w jaki argumentujesz swoje stanowisko rzuca głęboki cień.
            Powoływanie się na nieistniejące zapisy Konstytucji dyskwalifikuje cię jako
            poważnego, zdolnego do rzeczowej dyskusji przeciwnika. Stosz w jednym szeregu z
            jennifer i rachel. Bogu dzieki, ze nie ze splitem lub o_brother.
            PS. Ja kocham swoich rozmówców, a nienawiść jest mi obca. To ty i tobie podobni
            kierujecie sie nienawiścią, chociaż nigdy sie do tego nie przyznacie.
            Głęboko wierzycie, że wasze motywy są czyste, służące dobru ludzkości.
            So help you God.
            • ghotir Re: Sa rzeczy, których ty ghotir nie zauważasz 03.07.06, 09:43
              felusiak1 napisała: "Drogi ghotirze, coraz bardziej dryfujesz w nieznane sobie
              rejony"

Drogi Felusiaku - nie lubie tego zwrotu ale jak on Tobie sie podoba to ja sie
              przystosuwuje.
              Wciaz nie raczyles podzielic sie ze mna swoimi "credentials" wiec nie wiem z
              kim rozmawiam. Za to Ty doskonale wiesz z kim rozmawiasz: zeby zjadlem uczac
              sie i nauczajac o spoleczenstwach.

Bardzo ciesze sie, ze napisales: "USA to republika a nie demokracja." Ktos
              naiwny zapytalby dlaczego zatem US uczy narody trzeciego swiata demokracji o
              ktorej US nie ma zielonego pojecia ale ja az tak naiwny nie jestem.

Snij swoje proceduralne sny Felusiak. Domyslam sie, ze one Ci bardzo pomoga w
              przyszlosci.
        • t0g Re: Z dobrej dzielnicy,... 02.07.06, 16:17
          ...gdy wprowadzi sie zbyt wielu meneli, lepsza publika ucieka i dzielnica
          zamienia sie w slums. To wlasnie chyba odbywa sie na FS.

Wiele osob, ktorych posty lubilem czytac, zupelnie zniklo. Felusiak pewnie
          wkrotce podazy ich sladem.

Mozna wszakze nie wyprowadzac sie, tylko zaczac sobie powtarzac: "Menele to
          lesze towarzystwo, menele to lepsze towarzystwo, menele to lepsze
          towarzystwo...." i zostac. Tego rodzaju taktyke obral np. Podrzedny_Fechmistrz
          (Woyda to on nie jest ani Parulski, wiadomo).
          • i-love-2-bike [...] 02.07.06, 16:36
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • polska_belgijka Re: Z dobrej dzielnicy,... 02.07.06, 17:17
            t0g napisał:

> Mozna wszakze nie wyprowadzac sie, tylko zaczac sobie powtarzac: "Menele to
            > lesze towarzystwo, menele to lepsze towarzystwo, menele to lepsze
            > towarzystwo...." i zostac. Tego rodzaju taktyke obral np. Podrzedny_Fechmistrz
            > (Woyda to on nie jest ani Parulski, wiadomo).

Ja jeszcze troche zostane, bo stazu nie odrobilam ;) To jest Podrzedny
            _Fechtownik (w fechtmistrzu jest rdzen *mistrz* a mistrz z definicji podrzednym
            byc nie moze ;)
            Ani Woyda ani Parulski ani Pawlowski. Portosa tez z niego nie zrobimy!
            • t0g Re: Ani d'Artagnana, Atosa, ani Aramisa! n/t 02.07.06, 17:36
              Co zas do pozostawania ... pewnie niedlugo skonczy sie na forum prywatnym.
              Slyszalas o takowych? Jest ich sporo i lepsza publika zazwyczaj tam konczy.
              • polska_belgijka Re: Ani d'Artagnana, Atosa, ani Aramisa! n/t 03.07.06, 09:30
                t0g napisał:

> Co zas do pozostawania ... pewnie niedlugo skonczy sie na forum prywatnym.
                > Slyszalas o takowych? Jest ich sporo i lepsza publika zazwyczaj tam konczy.

Ci na gorze - wszyscy na A ;)
                Slyszalam, slyszalam....
    • nopes Falusiak i jego poziom umysłowy 03.07.06, 02:15
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=44561855&a=44581265

Dostaje to po głowie merytorycznie, to tylko mu biadolenie po żydowsku "aj waj " zostało.
      I takie stworzenie hucpiarsko wylewa krokodyle łzy o niskim poziomie dyskusji...
      To bardziej śmieszne, czy bardziej żałosne?
      • felusiak1 Re: Falusiak i jego poziom umysłowy 03.07.06, 02:22
        ale tam nie ma nic o poziomie za to dużo o pione.
        Daj mi link do poziomu i powiedz, tak naprawdę, skończyłes powszechniak?
        Taaak, nie mów. Trudno poznać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka