Dodaj do ulubionych

"Szare myszki" - off topic

03.11.06, 20:47
Większość moich znajomych podniecając dziewczyny będące ucieleśnieniem męskich
marzeń - długie, zgrabne nogi, lalkowata buzia, duże piersi itp. itd. A mnie
podniecają dziewczyny możliwie jak najbardziej zwykłe i to w dosłownym tego
słowa znaczeniu. Czy tylko ja tak mam, czy może któryś z forumowiczów płci
męskiej ma podobne preferencje?
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: "Szare myszki" - off topic 03.11.06, 21:13
      Większość moich znajomych podniecając dziewczyny będące ucieleśnieniem męskich
      > marzeń - długie, zgrabne nogi, lalkowata buzia, duże piersi itp

Polska trudna jezyk?:)))))))
      • entr00pik Re: "Szare myszki" - off topic 03.11.06, 21:21
        absztyfikant napisał:

> Polska trudna jezyk?:)))))))

Co ci się nie podoba w moim polskim? Za dużo literówek? Każdemu może się zdarzyć..
        • paralela1 Re: "Szare myszki" - off topic 03.11.06, 21:50
          Szare myszki są łatwiejsze do zdobycia i przelecenia w szybkim tempie, i chyba
          najbardziej na tym ci zależy.
          • entr00pik Re: "Szare myszki" - off topic 03.11.06, 21:51
            paralela1 napisała:

> najbardziej na tym ci zależy.

Nie, nie na tym.. "Szare myszki" są bardziej intrygujące...
            • marouder Intrygujace jako przymusowe sluchaczki wynurzen 03.11.06, 21:53
              ...pawiowatego (w dwojakim znaczeniu) blazna.
            • paralela1 Re: "Szare myszki" - off topic 03.11.06, 21:54
              ha ha, są bardziej zdeterminowane żeby złapać faceta więc na więcej sie
              decydują, są śmielsze i wykazuja więcej inwencji by go zdobyć.
              • paralela1 Re: "Szare myszki" - off topic 03.11.06, 21:56
                Moja rada. Szukaj takiej przyjezdnej ze Ściany Wschodniej najlepiej, jeżeli
                jesteś z dużego miasta i jesteś w miarę podobny do ludzi, będziesz mógł nieźle
                pofiglować za friko.
                • entr00pik Re: "Szare myszki" - off topic 03.11.06, 21:59
                  paralela1 napisała:

> Moja rada. Szukaj takiej przyjezdnej ze Ściany Wschodniej najlepiej, jeżeli
                  > jesteś z dużego miasta i jesteś w miarę podobny do ludzi, będziesz mógł nieźle
                  > pofiglować za friko.

Jesli naprawdę jesteś dziewczyną, to musisz być straszną prostaczką..EOT
                  • paralela1 Re: "Szare myszki" - off topic 03.11.06, 22:01
                    Ty za to swoją chuć usiłujesz ubrać w ładne słówka, Moja rada nr 2: im większy
                    pasztetofon tym większa inwencja w te klocki ;)
                  • absztyfikant Re: "Szare myszki" - off topic 03.11.06, 22:01
                    Prostakiem to jestes ty blazare vel entr00pik:
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=46944404&a=46972943
                    • entr00pik Re: "Szare myszki" - off topic 03.11.06, 22:02
                      absztyfikant napisał:

> Prostakiem to jestes ty blazare vel entr00pik:

Dzięki za przytoczenie mojej wypowiedzi.. Teraz przynajmniej prostacka
                      "paralela" zrozumie, że mówiąc o dziewczynach, nie mam na myśli wyłącznie seksu..
                      • paralela1 Re: "Szare myszki" - off topic 03.11.06, 22:05
                        Moje wnioski wynikają z obserwacji życia niektórych osobników, i są pisane
                        półżartem, półserio.
                        • entr00pik Re: "Szare myszki" - off topic 03.11.06, 22:06
                          paralela1 napisała:

> Moje wnioski wynikają z obserwacji życia niektórych osobników, i są pisane
                          > półżartem, półserio.

Masz ochotę na czat?
                          • paralela1 Re: "Szare myszki" - off topic 03.11.06, 22:07
                            Nawet polecisz na prostaczkę, haha, więc czemu te dąsy?
                            • marouder Odpowiednia ilosc pieluchomajtek, papieru ... 03.11.06, 22:13
                              ...toaletowego oraz chusteczek do nosa, powinna zapewnic zakakanemu komfort
                              psychofizyczny podczas waszego ewentualnego spotkania w realu.
                              Prosze nie zapomnij o tych drobiazgach.
                              • paralela1 Re: Odpowiednia ilosc pieluchomajtek, papieru ... 03.11.06, 22:17
                                marouder, a ciebie już fantazja ponosi. Moja aktywność zaczyna się i konczy na
                                sarkastycznych uwagach na forum, i to daje mi wystarcza, a ty już wyobrażasz
                                sobie nie wiadomo co.
                                • entr00pik Re: Odpowiednia ilosc pieluchomajtek, papieru ... 03.11.06, 22:18
                                  paralela1 napisała:

> sobie nie wiadomo co.

To kretyn, zignoruj go.. Ja tylko chciałbym pogadać z toba na osobności, w
                                  czasie rzeczywistym, przy zachowaniu pełnej anonimowości.. Bardzo cię proszę,
                                  wejdź na tego czata..
                                  • paralela1 ale nie mam szans 03.11.06, 22:22
                                    bo szarą myszka nie jestem
                                    • entr00pik Re: ale nie mam szans 03.11.06, 22:24
                                      paralela1 napisała:

> bo szarą myszka nie jestem

To nie ma znaczenia.. Chciałbym tylko z tobą chwilkę pogadać. Byłbym
                                      zobowiązany. Jesli nie podoba ci się mój czat, możesz wybrać jakikolwiek inny..
                                      • paralela1 Re: ale nie mam szans 03.11.06, 22:27
                                        Jaaasne, zeby mnie Mosad namierzył, mało mam kłopotów :)
                                        • entr00pik Re: ale nie mam szans 03.11.06, 22:28
                                          paralela1 napisała:

> Jaaasne, zeby mnie Mosad namierzył, mało mam kłopotów :)

Ja naprawdę nie będę mógł spokojnie zasnąć dopóki z tobą nie porozmawiam.. Może
                                          być Wirtualna Polska, jeśli nie chcesz wejść na mój czat.. Wejdę tam pod tym
                                          samym nickiem, tak żebyś to ty mnie odnalazła, zgoda?
                                          • paralela1 Re: ale nie mam szans 03.11.06, 22:30
                                            Niestety to niemożliwe, poniewż nie mam w kompie Javy i czat u mnie nie działa.
                                          • marouder Umyj sobie "glowe":) Wnet zasniesz jak co wieczor! 03.11.06, 22:30

• entr00pik Re: "Szare myszki" - off topic 03.11.06, 22:13
                              paralela1 napisała:

> Nawet polecisz na prostaczkę, haha, więc czemu te dąsy?

Nie w tym rzecz.. Forum nie nadaje się na prywatne rozmowy..

# www.polchat.pl/chat/?room=blazare&x=24&y=13

Kliknij, to pogadamy.. Proszę..
                              • entr00pik Re: "Szare myszki" - off topic 03.11.06, 22:16
                                Nie zwracaj uwagi na klinicznego idiotę maroudera.. To taki miejscowy folklor..
                                • marouder Oczywiscie zakakany, jakzeby inaczej.Wszyscy cie 03.11.06, 22:19
                                  ...tu bardzo cenimy, lubimy oraz nie marzymy o niczym innym tylko abys nas
                                  raczyl pochwalic:)
                                  To jaka teraz tozsamosc na siebie obleczesz?
                                  Seksualnego gaduly?
    • marouder Prawda, ze fajnie zakakany sie dzis podniecil.... 03.11.06, 22:34
      ...publicznie?
      Jak maly psiuncio:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka