Gość: Dawid IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 13:23 Znacie jakieś dobre dowcipy o Polakach? Wpisujcie. Tylko niech będą naprawde niezłe - żebym miał co w synagodze opowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dawid Kilka IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 13:48 Po czym poznać że w Niemczech jest za wielu Polaków ? Cyganie ubezpieczają mieszkania... Jaka jest różnica między polskim ślubem, a pogrzebem ? Na pogrzebie jest o jednego pijanego mniej. Co sie stanie gdy skrzyżowac Polaka z Rumunem ? Dziecko będzie za leniwe aby kraść. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Kilka 01.04.03, 13:59 W Auschwitz jak co sobota wazeni sa Zydzi przez SS-manow. "Coooo? 30 kg? Wam sie tu u nas za dobrze powodzi tlusciochy!!! Dobra, nastepnych szesciu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek44 Re: Najlepsze dowcipy o polakach IP: 213.8.97.* 01.04.03, 14:06 Goldbaum powiedzial: mysle wiec jestem...i zniknal Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum a jednak jestem 01.04.03, 15:48 nie lubisz Tomeczku dowcipow o Zydach? A dowcipy Dawida tak ci sie podobaja... no no no.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glizda do w cipy.. :-( IP: *.telia.com 01.04.03, 16:37 U was to tylko do..cipy i ..w.cipy. Maniacy pomieszani! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: Najlepsze dowcipy o polakach IP: *.telepac.pt 03.04.03, 00:23 Gość portalu: Dawid napisał(a): > Znacie jakieś dobre dowcipy o Polakach? Wpisujcie. Tylko niech będą naprawde > niezłe - żebym miał co w synagodze opowiadać. Opowiedz ten:) Jedzie autokar s żydowskimi turystami do Oświęcimia. Przejeżdżajac przez miasteczko już niedaleko obozu, autokar sie zepsuł. Kierowca zatrzymał, wysiadł, zapukał do pierwszego domu i powiedział: -Wiozę grupe żydów do Oswięcimia, czy mogli by mi państwo pomóc bo autokar się zepsuł. -No wie pan chętnie byśmy pomogli, lecz mamy tylko jedną niewielką mikrofalówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Najlepsze dowcipy o polakach IP: *.214.81.68.Dial1.Boston1.Level3.net 03.04.03, 00:31 POlski kawal Jak chcesz dac Polakowi po lapach,to gdzie go walniesz? W nos,bo wszyscy Polacy bezustannie dlubia w nosach. Powiedzialem ten kawal ruskiemu Zydowi,ktory wlasnie dlubal w nochalu.Wiecie,jak on ryczal ze smiechu?Po tym kawale,lody miedzy nami jakby stopnialy. Odpowiedz Link Zgłoś