Dodaj do ulubionych

Felusiak , sieroto ,...

10.12.06, 18:56
Rzucmy okiem na twoj "cytat" rzekomo mojego autorstwa (czerwony kolor) pod
twoimi postami - Bezczelnie wyrwales z kontekstu wygodne ci slowa ,
zmodyfikowales je odpowiednio po to zeby mi przylepic latke zydo-zercy ,
tymczasem w calosci maja zupelnie inny sens niz sugerujesz - Zauwaz tez
ze "miedzy nogi" ja pisze osobno , nie razem , jak ty ,...

"Ciekawe gdyby twojej matce czy zonie jakis zwyrodnialy parch kazal wlozyc
reke miedzy nogi i sie obmacywac na oczach innych zeby udowodnic czy nie ma
kalacha czy granatu w majtkach , czy stalbys spokojnie ??? ,..."
==============================================================================
"jakis zwyrodnialy parch kazal wlozyc reke miedzynogi. Autor: split"

Chcesz grac dirty , be my guest , licz sie jednak z tym ze taka zabawa na
dluzszy dystans moze cie kosztowac ,...

Obserwuj wątek
    • felusiak1 Re: Felusiak , sieroto ,... 10.12.06, 19:02
      split, królu ty mój jedyny w swoim rodzaju. Pisałem ci wielokrotnie, ze twoja
      awersja nie ma nic wspólnego z "zioncami" a wszystko wspólne z "parchami" i w
      końcu doczekałem dnia. W twoim swiecie wszyscy Żydzi to parchy i wszyscy kazali
      matce, nawet niemowlęta i starcy.
      PS. Kliknij na czerwone a znajdziesz oryginał ze wszystkim kontekstami...
      • felusiak1 Re: Felusiak , sieroto ,... 10.12.06, 19:11
        Link nie zadziałał. Wkradł sie błąd, który natychmiast poprawiłem aby
        zadośćuczynić siłom prawdy i dobra.
        • felusiak1 Re: Felusiak , sieroto ,... 10.12.06, 19:13
          Siły jakieś nieczyste działają. Chyba Mossad
          • felusiak1 Re: Felusiak , sieroto ,... 10.12.06, 19:15
            Teraz pracuje. Pokonałem agentów Mossadu i teraz jest dobrze...
            • felusiak1 Re: Felusiak , sieroto ,... 10.12.06, 19:18
              Maja dobrych agentów. Chyba zamachne sie na nich...
            • felusiak1 Re: Felusiak , sieroto ,... 10.12.06, 19:18
              Przegrałem....
              • explicit Re: Felusiak , sieroto ,... 10.12.06, 19:33
                I know , zmien partie ,...
                =============================================================================
                Przegrałem....
    • kokosz_is_back Re: Felusiak , sieroto ,... 10.12.06, 19:09
      Splicie,
      Ile razy mam Ci powtarzac, ze rebbe Fellbaum a.k.a. felusiak jest tu SLUZBOWO!
      Zatem, o to, co pisze, miej pretensje do jego przelozonych...
      Pozdr.,
      K
      • markv501 Re: Felusiak , sieroto ,... 10.12.06, 19:42
        lepiej byc agentem mossadowskim
        • markv501 Re: Felusiak , sieroto ,... 10.12.06, 19:43
          niz wypierdkiem moczarowskim
        • kokosz_is_back Re: Felusiak , sieroto ,... 10.12.06, 19:49
          rebbe falusiak jest za WIELKI na to, aby byc zwyklym agentem moSSadowskim!
          Agenci sieja tylko zamet i deziformacje, a on stara sie nas tutaj edukowac...
          • explicit Re: Felusiak , sieroto ,... 10.12.06, 21:24
            Z marnym sukcesem co prawda , ale probuje :)
            a on stara sie nas tutaj edukowac...
            • felusiak1 Re: Felusiak , sieroto ,... 10.12.06, 21:53
              Konia można doprowadzic do wodopoju ale nie mozna zmusic do picia
              ==================================================================
              > Z marnym sukcesem co prawda , ale probuje :)
              • explicit Re: Felusiak , sieroto ,... 10.12.06, 22:21
                Widzisz kon tez nie duren , nie w kazdym wodopoju jest pitna woda ,...
                Konia można doprowadzic do wodopoju ale nie mozna zmusic do picia
                • felusiak1 Re: Felusiak , sieroto ,... 11.12.06, 01:50
                  nieźle ci poszło
                  • explicit Re: Felusiak , sieroto ,... 11.12.06, 04:03
                    I know - Wrocmy jednak do inicjujacego postu , nie po to go zalozylem zeby
                    rozmawiac o koniach i wodopoju ,..
                    nieźle ci poszło
                    • felusiak1 Re: Felusiak , sieroto ,... 11.12.06, 04:35
                      Widzisz split, moja rodzina pochodzi z terenów, które wpadły w sowieckie łapy po
                      17 września. Pamietam, ze kiedy ktoś zaczynał opowieść od słów "A za
                      sowietów..." natychmiast padało pytanie "Za których, pierwszych czy drugich?"
                      Tak sie składa, że sposób zachowania części ośmielonych Żydów znam z tysiaca
                      opowieści, nigdy jednak nie opanowała mnie psychiczna choroba obarczania
                      zbiorowa wina. Nie zywie też do Żydów niecheci, ba nawet ich lubię. Uważam, ze
                      to niesłychanie zdolna nacja, niesłychanie. Od sportu poprzez sztuke do nauki.
                      Ty znalazłeś w Żydach sposób na odreagowanie zyciowych porażek a z wiekiem
                      odbiło ci i to mocno. Coś jednak musiało zdarzyć się w ciagu ostatniego roku,
                      może połtora. Wtedy można było z toba dyskutować, dzisiaj stałeś sie
                      monotematyczny. Wszystkiemu złu winni sa Żydzi. Od huraganów po globalne
                      ocieplenie.
                      Uwierzyłeś, ze woda nie jest zdatna do picia i umierasz z pragnienia.
                      • explicit Re: Felusiak , sieroto ,... 11.12.06, 14:30
                        Showaj se te rzewny crap wiesz gdzie - Sa Zydzi i sa Zydzi , sa tacy ktorych
                        mozna szanowac i podziwiac sa rowniez tacy , ktorzy swoja perfidia dawno
                        przekroczyli granice przyzwoitosci , ktorych trzeba obnazac i tepic , ci sa u
                        ciebie poza krytyka ,... Ty jestes slepy i gluchy na ich traktowanie blizniego
                        ktory mial czelnosc im sie postawic , obojetnie czy jest to gnojony na codzien
                        Palestynczyk , czy to jest swoj ,...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=53656086&wv.x=1&a=53667453
                        Tak sie składa, że sposób zachowania części ośmielonych Żydów znam z tysiaca
                        opowieści, nigdy jednak nie opanowała mnie psychiczna choroba obarczania
                        zbiorowa wina. Nie zywie też do Żydów niecheci, ba nawet ich lubię. Uważam, ze
                        to niesłychanie zdolna nacja, niesłychanie. Od sportu poprzez sztuke do nauki.

To tez sobie wetknij - Gnoje zioncow przedewszyskim jako wyjatkowo brutalnych i
                        wrednych okupantow i ich stosunek do blizniego , zaczynajac na znecaniu sie nad
                        slabszym , wlaczajac ich pasozytniczy tryb zycia czytaj dojenie kogo sie da , w
                        tym niemieckiego i amerykanskiego podatnika ,...
                        Ty znalazłeś w Żydach sposób na odreagowanie zyciowych porażek a z wiekiem
                        odbiło ci i to mocno. Coś jednak musiało zdarzyć się w ciagu ostatniego roku,
                        może połtora. Wtedy można było z toba dyskutować, dzisiaj stałeś sie
                        monotematyczny. Wszystkiemu złu winni sa Żydzi. Od huraganów po globalne
                        ocieplenie.
    • o_brother1 Re: Felusiak , sieroto ,... 11.12.06, 04:25
      Olej dziada to nie partner dla ciebie do dyskursu zwlaszcza ze przezydzil
      konteks twojego postu.Ja nie podejmuje z nimi zadnej merytorycznej rozmowy bo to
      nie ma sensu-to nie partnerzy a zbrodniarze.Ich dopiero dr.glinka wyleczy.
      Poprostu pisz tu na fs dla naszej informacji co wynajdziesz o zbrodniarzach
      zioncach i cel osiagniety.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka