Dodaj do ulubionych

Jestem zmęczony tolerancją

27.11.03, 15:01
jako osoba bez odchyłów, biały europejczyk, nominalny chrześcijanin,
przedsiębiorca
muszę tolerować i szanować wszystkich którzy się ode mnie różnią - w
przeciwnym wypadku będę określony jako szowinista, rasista, anty ktośtam...

Aby być uznany za osobę cywilizowaną muszę tolerować i szanować:

- zramolałych i naćpanych szczyli z bogatych rodzin którzy wpadli na pomysł
żeby nazwać siebie antyglobalistami, anarchistami, czy,... wyznawcami innych
pokojowych ideologii - których główną rozrywką są zadymy "to młodzi ludzi
zatroskani o przyszłość planety na której wspólnie mieszkamy"

- kler katolicki który mówi, że dba tylko o moja duszę - podczas gdy ci
zatroskani o moje grzechy i występki, tyją i zmieniają samochody, jak równiez
panienki na młodsze - "tak proszę księdza, niech będzie pochalony,..."

- faszystów i bandytów którzy wpadli na pomysł żeby nazwać swoją
ideologię "ISLAM" - muszę patrzeć i mówić na wilka - "ooo jaka śliczna
owieczka, jak ładnie beczy i wywija ogonkiem "

- biurokratów którzy kradną mi pieniądze - rozdają je rodzinie i znajomym -
ja mam mówić - "tak oddaję kasę z przyjemnością - bo wiem że utrzymuję
państwo"

- polityków - których głównym celem jest zostanie biurokratami i dorwanie się
do mojej kasy "to ludzie wierzący w swoje idee - chcący je wprowadzić w życie
ku naszemu wspólnemu dobru"

- rencistów, związkowców, kopalnie, PKP, TPSA, PKN,PGNIG,..... - którzy wiszą
na moim karku i bezczelnie mnie doją " zniszczeni życiem lub pełniący służbę
w naszym wspólnym interesie np. na kolei "

- muszę tolerować całe to bydło u góry i na ulicach - bo wszystkim należy się
szacunek,

mówiąc szczerze nie mam już siły kłamać.....

Obserwuj wątek
    • kyle_broflovski Re: Jestem zmęczony tolerancją 27.11.03, 15:04
      pozostaje cie bezludna wyspa, jesli potrafisz tolerowac samego siebie
      • robertpk Re: Jestem zmęczony tolerancją 28.11.03, 09:17
        tak - najlepiej sołowieckie (wyspy) - kiedy wyślesz tam już wszystkich którzy
        nie chcą tolerować bydła - jakkolwiek się nazywa.

będzie cool, kazdy będzie dawał kazdemu, dupy i kasę, każdy będzie ćpał co
        chce, każdy będzie się uczył lub pracował, lub nie , Gruby kler (tylko czy
        będzie jeszcze gruby ??)- będzie urządzał wyścigi samochodowe z Hezbollachem na
        ulicach naszych miast - kibicować będą szczyle z trawką w pyszczkach, pacyfką
        na szyi, koszulką z czerwoną gwiadą i zamglonymi oczkami.

- potem pójdą do swoich świątyń porobić wodę z mózgów - kazdy swoim frajerom
        (jeśli tacy jeszcze będą).

Bedzie fajnie

Tylko kto na to wszystko zarobi ???

• marcus_crassus tolerancja dla glupoty ;)))))))) 27.11.03, 16:41
      te wszystkie przyklady przypominaja mi rozmowe dwoch gdanszczan w jakiejs
      ksiazce o przedwojennym Gdansku ktorzy patrzyli sie na jakis niemieckich
      marynarzy ktorzy skomentowali co to znaczy "wolne miasto Gdansk - otoz oznacza
      to ze wszystko wolno tu robic"

wlasnie to stalo sie pojmowanie wolnosci przez czesc zachodu - jakas
      idiotyczna chec przeprosin murzynow za podbicie afryki,indian za zniszczenie
      ich plemion,arabow za wojny krzyzowe,murzynow dalej za niewolnictwo,za
      ekspansje bialego czlowieka,chinczykow za wojny opiumowe etc etc sprawia ze
      czesc ludzi stwierdzila ze tolerancja to tolerowanie wszystkiego - szczegolnie
      niertolerancji pod warunkiem ze nietolerancja jest skierowana do nas...
      • robertpk Re: tolerancja dla glupoty ;)))))))) 28.11.03, 15:01
        mówiąc w skrócie Marcusie wolność jest dla tych którzy są na tyle bezczelni
        żeby jej nadużywać i pluc nam w twarz.

dla mnie nie ma wolności, podejrzewam, że dla ciebie również - jesteśmy
        przedmiotem obecnie panującego "modelu" wolności,

podmiotami sa wszelkiego rodzaju męty.
        • Gość: Tysprowda Re: tolerancja dla glupoty ;)))))))) IP: 193.188.161.* 28.11.03, 15:26
          Nie bedzie robertpk pluc nam w twarz....

Ale popieram cie jesli chodzi o tych darmozjadow w sutannach w Polsce i
          fanatykow religijnych ktorych Bush broni w Arabii Saudyjskiej.
      • Gość: Tomson I ty faszystowski gnoju śmiesz nazywać sibie IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 28.11.03, 15:44
        socjaldemokracją, a mnie oskarżać o popieranie zamordyzmu.

marcus_crassus napisał:

> wlasnie to stalo sie pojmowanie wolnosci przez czesc zachodu - jakas
        > idiotyczna chec przeprosin murzynow za podbicie afryki,indian za zniszczenie
        > ich plemion,arabow za wojny krzyzowe,murzynow dalej za niewolnictwo,za
        > ekspansje bialego czlowieka,chinczykow za wojny opiumowe etc etc sprawia ze
        > czesc ludzi stwierdzila ze tolerancja to tolerowanie wszystkiego - szczegolnie
        > niertolerancji pod warunkiem ze nietolerancja jest skierowana do nas...

Ty pierdolony białasie pewnie jesteś dumny że biała rasa wymordowała całe
        plemiona i narody w Ameryce, że jak zwierzęta wyłapywała czarnych i kazała im
        harować, że zalała morzem krwi Bliski Wschód poprzez krzyżowców rekrutowanych
        głównie z pospolitych bańdziorów.
        Na szczęście w Europie pozostaje miejsce tylko dla tolerancyjnych ludzi, a
        rasistowskie bydło takie jak ty musi szukać swojego miejsca za oceanem.
        • marcus_crassus tyle ze historyczny nieuku 28.11.03, 15:56
          indianie rownie chetnie wyzynali siebie nawzajem a niektore ich obrzedy byly
          tak bestialskie ze biali przybysze byli porzadnie zszokowani,murzyni niewolili
          rowniez sami siebie i lapali sami innych czarnych zeby ich sprzedac
          bialym,krzyzowcy to bodajze byli odpowiedzia pajacu na ekspansje arabow i
          islamu na tereny cywilizacji zachodniej...

co ty pojebancu wiec gadasz???za co mam sie wstydzic - za to ze wsrod ogolnej
          dziczy bylismy najsilniejsi???bo dzikusami byli po rowni wszyscy...my po
          prostu mielismy najlepsze miecze idioto ze slupska...

ludzie sie juz ciebie wstydza ze kompromitujesz ich miasto
          • Gość: Tomson Co innego walczyć i zwyciężać, a co innego IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 28.11.03, 16:06
            mordować i wyniszczać.

marcus_crassus napisał:

> indianie rownie chetnie wyzynali siebie nawzajem a niektore ich obrzedy byly
            > tak bestialskie ze biali przybysze byli porzadnie zszokowani,
            Ale nie mordowali całych plemion, walczyli tylko z wojownikami, a nie z
            kobietami i dziećmi.

> murzyni niewolili
            > rowniez sami siebie i lapali sami innych czarnych zeby ich sprzedac
            > bialym,
            Ich problem, niech sami się z tym rozliczają. Biali z rasistowskich pobudek
            uznali czarnych za zwierzęta i to należy potępić z całą surowością!

> krzyzowcy to bodajze byli odpowiedzia pajacu na ekspansje arabow i
            > islamu na tereny cywilizacji zachodniej...
            Porównaj sobie idioto jak zachowali się na zdobytych ziemiach Arabowie, a jak
            katolicka dzicz.

> co ty pojebancu wiec gadasz???za co mam sie wstydzic - za to ze wsrod ogolnej
            > dziczy bylismy najsilniejsi???bo dzikusami byli po rowni wszyscy...my po
            > prostu mielismy najlepsze miecze idioto ze slupska...
            JACY MY, pierdolnięty idioto!!! Ja utożsamiam się z Polską a nie z bestialskimi
            papieskimi hordami na Bliskim Wschodzie, czy z hiszpańskimi lub angolskimi
            dzikusami mordującymi całe nacje w Ameryce!

Europa potępia i będzie potępiać wszelkie przejawy dzikiego zezwierzęcenia u
            ludzi, a jak się tobie coś niepodoba to wypierdalaj do Ameryki, tam będziesz
            mógł dać upóst swojemu neofaszyzmowi.
            • Gość: jarek Masz swoje wiadomosci z Kommiksow..... IP: *.fastres.net 30.11.03, 11:47
              1.Ale nie mordowali całych plemion, walczyli tylko z wojownikami, a nie z
              kobietami i dziećmi.

O ktorych Indianach masz te wiadomosci, o tych z Ameryki Polnocnej, to jak ich
              nie bylo wiecej niz 50 tys( 100 tys) i nie umieli sie pomiedzy soba innaczej
              porozumiewac jak gestami ( co swiadczy o duzych dystansach miedzy plemionami) i
              nie znali zadnego sposobu przekazywania pisemnego to jak mozesz mowic ,ze oni
              zabijali tylko wojownikow, z stad to wyciagneles.

Inkowie, Mayowie i Aztekki zwalczali nie tylko wojownokow ale wymazywawali cale
              im nie przychylne plemiona z twarzy ziemi...

2. Porównaj sobie idioto jak zachowali się na zdobytych ziemiach Arabowie, a jak
              katolicka dzicz.

To bardzo dziwne, jak ich porazke pod Paryzem ( 732))i pod Konstantinopoli (
              717),zadzwiaczaja rabowaniem , gwalceniem ....a jak sie zachowywali w krajach
              jak Calabra, Sardenia, Sycylia, Majorka,nawet Persja ( gdzie nie tylko
              wymordowali cala klase rzadzaca, ale tez prawie wszystkich religijnych i
              przemoca zmusili innych do Islamu.
              A Moze ty muslisz ,ze oni w czasie ich podboju Wschodniego wybrzeza morza
              srodziemnego, ktore trwalo prawie 60 lat nie zachowywali sie jak Hitler w Polsce
              to chyba jestes albo malooczytany albo tez kommunistycznie naiwny, moze im ci
              sie wydaje ,ze ich tolerrancja skonczyla sie jak tylko oni nie potrafili wiecej
              podbijac, bo nietollerancjan islamsko-arabska zaczela sie w krajach przez nich
              podbitych juz w drugiej polowie VIII wieku pod panowaniem Omayyaadidow..
              Sily islamisate ale oparte na ludnisci nie-arabskiej juz w VIII wieku prawie
              calkowicie pozbyli sie arabow, ichyba nie dlatego ze ich kochali ale ,ze pod
              nimi cierpili ( tak samo jak narody Europy Srodkowej pozbyli sie Sovietow),
              tylko w tym czasie oprocz Cesarstwa Bisantyjskiego i bylo na tych terenach
              zadnej zastepczej ideologi oprocz Islamu. Juz Cesarz Bisantyjski Basyli II przy
              pomocy bardzo malych sil i wykorzystujac niezadowolenie podbitych przez arabow
              nacji potrafil ich prawie wszystkich wyzwolic, i tylko pojawienie sie na scenie
              Turkow Oghus ( Selgiukidi) uratowalo Islam od powrotu na polwysep arabski.

3. Ich problem, niech sami się z tym rozliczają. Biali z rasistowskich pobudek
              uznali czarnych za zwierzęta i to należy potępić z całą surowością!

Dziwne jest to , ze najwieksi rasisci, sa pokomkowie twoich szlachetnych
              kommunistow Radzieckich i tez islamisci.
        • Gość: sp;lit Re: Tomson ,... Politruku ! IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 01.12.03, 23:11
          Jak tylko Internet pokaze sie w Havana , zaloze ci konto i przyrzekam ze bede
          placil do chwili az zejdziesz z tego padolu , za drobna przysluge ,...

Nie pisz ze jestes ze Slupska , z Gdanska , z Pomorza ,... Pleeeeeeeeeeeease !

Zlituj sie czlowieku !
          • Gość: Tomson Hajduk Split,Hajduk Split!!!! IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 01.12.03, 23:33
            Kiedyś nawet Legii nakopali.
            • Gość: sp;lit U ciebie kiedys to godzina temu ,... IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 02.12.03, 01:03
              Zeby pamietac wczoraj , wszczep sobie pare komorek (najlepiej szarych) , albo
              wroc do pieluszek i zacznij od nowa , bez gwarancji jako ze , to dziedziczne
              moze byc , ta wada wrodzona , DNA screw-up , tak to sie nazywa ,... Trocky :)

Kici , kici ,... Hej Tomson , moze Little Havana w Miami (Florida) , powiedzmy
              gdzies w kubanskim barze na siesta sprobujesz zaflancowac swoje przekonania
              durnym marielitos ?

Tez zaplace ,... :)
    • Gość: Tysprowda Re: Jestem zmęczony tolerancją IP: 193.188.161.* 27.11.03, 20:58
      Rewolucje czas zaczac,
      robertpk rusza,
      podwinawszy poly
      swojego kontusza....

Koncz wasc, wstydu oszczedz.
      • Gość: szybki pilna wiadomosc :)) IP: *.proxy.aol.com 29.11.03, 02:42
        Szanowny Panie. Zawiadamiamy niniejszym, ze niejaki Galaxy2099 z Chicago, zwany
        Bogusiem otrzymal nominacje do nagrody Buraka Roku 2003. Nagrode wrecza sie
        osobnikom szczegolnie zasluzonym na polu szerzenia i wspierania buractwa w
        Polsce i
        zagranica. Prosimy o Panska opinie. Dla ulatwienia zalaczamy ogolna definicje
        Buraka wg. "Ksiegi Buractwa Polskiego", praca zbiorowa, wydanej San Francisco
        2002 oraz "Burakomachi", autor nieznany

Burak, po lacinie Homo Buracus, wystepuje glownie w Polsce. Znaczna liczbe tych
        istot zaobserwowano takze w US w srodowiskach polonijnych. Burak to zadufany w
        sobie cwierc inteligent (niektore zrodla podaja, ze liczba 1/4 jest znacznie
        przesadzona). Osobnikow tego rodzaju z reguly rozpoznaje sie po ich
        charakterystycznym stylu w dyskusji. Styl ten wyroznia sie przewaga checi
        obrazenia rozmowcy nad zdolnoscia do przedstawienia sensownych argumentow.
        Rozmowe z reguly rozpoczynaja od slow: chlopaczku, naiwniaku, baranie, blaznie,
        kretynie itp. Fakt, ze nie rozumieja co sie do nich mowi ani co sie wokol nich
        dzieje biora za ostateczny i niepodwazalny dowod na glupote interluktora. Bedac
        produktami typowego wychowania w PRL sa
        nieodrodnymi jej dziecmi. Bedac przez dziesieciolecia pieszczona I swietnie
        oplacona przewodnia sila narodu nauczyli sie odzywac nieproszeni w obecnosci
        madrzejszych i lepiej
        wyksztalconych od siebie. Co bardziej udane i dorodne osobniki osmielaja sie
        podobno nawet krytykowac wspomnianych uprzednio, lepiej wyksztalconych,
        bardziej inteligentnych oraz tych umiejacych poslugiwac sie nozem I widelcem,
        kulturalnych, domytych itp, itd
        Statystyczny burak uwaza siebie za eksperta w kazdym poruszanym w jego
        obecnosci temacie. Jest to klasyczny objaw braku pewnosci siebie (self-esteem).
        Brak wzmiankowanej pewnosci siebie, wynikajacy z niedouczenia i niepewnej
        sytuacji finansowej, jest kompensowany wrzaskiem, chamstwem, dogmatyzmem i
        fanatyzmem religijnym.

Ulubione wyzwiska to: komuchu, lewaku, inteligencie, arabusie, kretynie,
        blaznie, krzykaczu.
        Wyzwiska "alkoholik" oraz "nalog" i "narkoman" od czasu gdy Supreme Court
        nominowal Georga W. na prezydenta US staly sie z nieznanych blizej przyczyn
        niemodne.
        Ulubione postaci ze sceny politycznej US: Ashcroft, George W, Rumsfeld,
        Ulubione postaci ze sceny politycznej RP: Leper Wspanialy, Rydzyk Nadziany
        Postaci ze sceny koscielnej: Papiez jest uwielbiany, Rydzyk sluchany.
        Uwielbiane bezkrytycznie propagandysci: O’Reilly, Rush Limbough.
        Wrogowie publiczni #1: Bill Clinton wraz z Hillary, Balcerowicz

Humoreski: Burak potrafi nazwac kazda krytyke Georga W., wojny w Iraku,
        korupcji; antyamerykanizmem a chwile potem nazwie krytyke Kwasniewskiego,
        korupcji w Polsce dowodem na swoje oddanie Polsce.

Burak skonfrontowany z wypowiedzia antywojenna, popierajaca prawa czlowieka,
        antyrasistowska i krytyczna wobec antysemityzmu gwaltownie wybucha wyrzucalac z
        siebie nieskoordynowane zlepki wyrazowe. Z tego potopu belkotu mozna czesto
        wylowic frazy typu; “Lewaki, pacify, komuchy, liberaly itp” Burak odmawia
        odpowiedzi po poinformowaniu go, ze zareagowal na poglady uwielbianego przez
        niego Papieza Jana Pawla II. Poglady Papieza nt. Wojny, ekumenizmu, rasizmu I
        antysemityzmu byly mocno naglasniane i sa dostepne na website Watykanu.
        Wyobrazenie Buraka nt. religii rozni sie od tego reprezentowanego przez ludzi
        wyksztalconych, o szerokich horyzontach, ktorzy otrzymali podstawy swojego
        wychowania religijnego od ludzi/ksiezy swiatlych I kulturalnych a nie od
        napranego wioskowego wikarego. Burak nienawidzi ludzi innych wyznan, uwaza ich
        za cos gorszego, zaslugujacego na zniszczenie. Poglady tego typu wystepuja
        rowniez u wyznawcow innych religii. Dla przykladu muzulmanie maja swojego
        OsamkaBinLadena a Zydzi swojego Barucha I Szarona.

Pozdr. z Kaliforni
        • Gość: sp;lit Re: pilna wiadomosc :)) Hej sypki :) IP: *.nas27.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 01.12.03, 22:53
          Nasz blizniaka ? Twoja tolerancyjnosc , etyka , styl pisania , estetyka
          kompozycji , niektore nawyki i dobor slow (pomijam adres) kogos mi przypominaja

Who could it be , ten sypki ? :)
    • d_nutka Re: Jestem zmęczony tolerancją 28.11.03, 09:46
      robertpk napisał:

> mówiąc szczerze nie mam już siły kłamać.....
      >

a może sobie (i nam) powiedz: nie mam tolerancji na kłamstwo, a siły przeznacz
      na mówienie prawdy

pozdrawiam następnego 'oszusta'

d_nutka
    • stammbaum Re: Jestem zmęczony tolerancją 28.11.03, 15:27
      robertpk napisał:

> jako osoba bez odchyłów, biały europejczyk, nominalny chrześcijanin,
      > przedsiębiorca
      > muszę tolerować i szanować wszystkich którzy się ode mnie różnią - w
      > przeciwnym wypadku będę określony jako szowinista, rasista, anty ktośtam...
      >
      > Aby być uznany za osobę cywilizowaną muszę tolerować i szanować:
      >
      > - zramolałych i naćpanych szczyli z bogatych rodzin którzy wpadli na pomysł
      > żeby nazwać siebie antyglobalistami, anarchistami, czy,... wyznawcami innych
      > pokojowych ideologii - których główną rozrywką są zadymy "to młodzi ludzi
      > zatroskani o przyszłość planety na której wspólnie mieszkamy"
      >
      > - kler katolicki który mówi, że dba tylko o moja duszę - podczas gdy ci
      > zatroskani o moje grzechy i występki, tyją i zmieniają samochody, jak równiez
      > panienki na młodsze - "tak proszę księdza, niech będzie pochalony,..."
      >
      > - faszystów i bandytów którzy wpadli na pomysł żeby nazwać swoją
      > ideologię "ISLAM" - muszę patrzeć i mówić na wilka - "ooo jaka śliczna
      > owieczka, jak ładnie beczy i wywija ogonkiem "
      >
      > - biurokratów którzy kradną mi pieniądze - rozdają je rodzinie i znajomym -
      > ja mam mówić - "tak oddaję kasę z przyjemnością - bo wiem że utrzymuję
      > państwo"
      >
      > - polityków - których głównym celem jest zostanie biurokratami i dorwanie się
      > do mojej kasy "to ludzie wierzący w swoje idee - chcący je wprowadzić w życie
      > ku naszemu wspólnemu dobru"
      >
      > - rencistów, związkowców, kopalnie, PKP, TPSA, PKN,PGNIG,..... - którzy wiszą
      > na moim karku i bezczelnie mnie doją " zniszczeni życiem lub pełniący służbę
      > w naszym wspólnym interesie np. na kolei "
      >
      > - muszę tolerować całe to bydło u góry i na ulicach - bo wszystkim należy się
      > szacunek,
      >

Zaczynysz powoli dojrzewac.
      Jeszcze troche i dolaczysz do do grupy tak zmeczonych, ze nie sa juz nawet w
      stanie pracowac. Czas spedzaja na goleniu sobie glow i oczyszczaniu miast z
      brudu, kijami do base ball´a. Musisz jednak uwazac zeby i ciebia nie wzieto za
      zbyt malo czystego.
      >
    • Gość: Tomson Spoko hitlerowcy i buszyści też byli (są) tym IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 28.11.03, 15:32
      zmęczeni, więc nie jesteś sam. A jak jesteś katolikiem to już wogóle się nie
      przejmój, bo wiara ta rozwineła się przedewszystkim dzięki braku tolerancji.

robertpk napisał:

> jako osoba bez odchyłów, biały europejczyk, nominalny chrześcijanin,
      > przedsiębiorca
      > muszę tolerować i szanować wszystkich którzy się ode mnie różnią - w
      > przeciwnym wypadku będę określony jako szowinista, rasista, anty ktośtam...
      >
      > Aby być uznany za osobę cywilizowaną muszę tolerować i szanować:
      >
      > - zramolałych i naćpanych szczyli z bogatych rodzin którzy wpadli na pomysł
      > żeby nazwać siebie antyglobalistami, anarchistami, czy,... wyznawcami innych
      > pokojowych ideologii - których główną rozrywką są zadymy "to młodzi ludzi
      > zatroskani o przyszłość planety na której wspólnie mieszkamy"
      >
      > - kler katolicki który mówi, że dba tylko o moja duszę - podczas gdy ci
      > zatroskani o moje grzechy i występki, tyją i zmieniają samochody, jak równiez
      > panienki na młodsze - "tak proszę księdza, niech będzie pochalony,..."
      >
      > - faszystów i bandytów którzy wpadli na pomysł żeby nazwać swoją
      > ideologię "ISLAM" - muszę patrzeć i mówić na wilka - "ooo jaka śliczna
      > owieczka, jak ładnie beczy i wywija ogonkiem "
      Ale tu trafiłeś jak kulą w płot! Wojujący Islam to odpowiedź na faszyzm
      izraelski (Palestyńczycy) i amerykański (Al-Kaida).

> - biurokratów którzy kradną mi pieniądze - rozdają je rodzinie i znajomym -
      > ja mam mówić - "tak oddaję kasę z przyjemnością - bo wiem że utrzymuję
      > państwo"
      >
      > - polityków - których głównym celem jest zostanie biurokratami i dorwanie się
      > do mojej kasy "to ludzie wierzący w swoje idee - chcący je wprowadzić w życie
      > ku naszemu wspólnemu dobru"
      >
      > - rencistów, związkowców, kopalnie, PKP, TPSA, PKN,PGNIG,..... - którzy wiszą
      > na moim karku i bezczelnie mnie doją " zniszczeni życiem lub pełniący służbę
      > w naszym wspólnym interesie np. na kolei "
      >
      > - muszę tolerować całe to bydło u góry i na ulicach - bo wszystkim należy się
      > szacunek,
      >
      >
      • robertpk Re: ..uje sie nie kreskuje 01.12.03, 13:32
        ..jeśli już to nie "braku tolerancji" ale - brakowi tolerancji

Syria czy Algieria ?

a może Palestyna ?
        • Gość: Tomson Rozumiem że ortografia i nienawiść to rasowa to IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 01.12.03, 17:35
          jedyne rzeczy o których pojęcie.

robertpk napisał:

> ..jeśli już to nie "braku tolerancji" ale - brakowi tolerancji
          >
          > Syria czy Algieria ?
          >
          > a może Palestyna
          Palestyna? Czy to taki brak tolerancji, jaki reprezentowali Polacy wobec Rosjan
          i Niemców w XIX wieku.
          • robertpk Re: twoja ortografia.. 02.12.03, 08:48
            nasunęła mi jedynie przypuszczenie co do twojej tożsamości - jak sam
            wskazujesz, tożsamość ma znaczenie

jest więc ważne - aby wiedzieć z kim się dyskutuje

nie wiem o co ci chodzi z tymi Rosjanami i Niemcami - może ironia ???

nie pisałem, że kogoś nienawidzę, nie pisałem nic o czyjejś rasie.

pisałem jedynie o zakłamaniu i obłudzie jakie panują w naszej kulturze.

Można oszukiwać i kraść, nawet zabijac - byle mieć do tego ideologię.

• gawronka Re: Jestem zmęczony tolerancją 28.11.03, 19:59
      ... A co najgorsze, robertpk, Ty musisz ich wszystkich tolerować, a oni Ciebie
      wcale nie muszą.
      To jest frustrujące, prawda?

(W ramach Dnia Podtrzymywania Na Duchu: ja Cię toleruję :))
      • robertpk Re: szanowna krukowata 01.12.03, 13:44
        ..potrzeba akceptacji nie należy do moich prirytetowych potrzeb.

Nie jestem samotny, biedny, bezrobotny,niespełniony....

mogę natomiast stwierdzić, że odczuwam potrzebę równych jasnych podstawowych
        zasad - dla wszystkich (bogatych, biednych, katolików, muzułmanów, gejów i
        heteroseksualistów, białych i fioletowych, anarchistów i faszystów.....).

żadnych przywilejów, żadnych preferencji.....

chcę żeby skin dostawał od policji taki sam wycisk jak islamista - bo obaj to
        faszyści

chcę żeby nie było żadnych ulg poczynając od stawek VAT a kończąc na
        wychowywaniu dzieci

chcę żeby podatki płacili wszyscy poczynając ode mnie - do księdza czy
        zakonnicy lub mułły

chcę żeby każdy odpowiadał za swoje czyny - nie tylko ja jako przedsiębiorca -
        ale i urzędnik skarbówki który może mnie zgnoić

chcę żeby.....

czy to faszyzm ?

• wojo1111 Fajne, jestem z wami robertpk, marcus ,sposcic ten 28.11.03, 20:21
      chlam do kanalizacji ,
      dosc tolerancji dla tego bydla .
      Wiem jednak ze bedzie gorzej zanim bedzie lepiej , badzmy gotowi
      gdy trzeba bedzie dac odpor temu bydlu , my albo oni .
      Tu chodzi o nasza wolnosc .
      • Gość: Tomson Wojo kabacie w ryj kopany znowu shift ci się IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 28.11.03, 20:22
        zaciął w klawiaturze :o)
        • Gość: jojo Re: Wojo kabacie w ryj kopany znowu shift ci się IP: *.proxy.aol.com 29.11.03, 03:18
          jak dlugo juz psie kaszubski woja znasz? O ile wiem to ,ze od 4 miesiecy
          dopiero na tym forum o gnata gapy made in brd zawodzisz,jak wilk zasrany o
          kromke chleba pod kioskiem w Slupsku!!! Miescie na papierze przez Polske
          wytartym!!!( DUPA ZASRANA !!!)
          • Gość: Tomson Jojo ty ludzka szmato nawet nieuku jeden IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 29.11.03, 03:35
            nie wiesz że Słupsk nie leży na Kaszubach.
            A co tam u ciebie słychać? Ludzie nadal nabijają się z twojego świńskiego ryja
            czy może bardziej bawi ich robienie przez ciebie szmaty z siebie samego? Dalej
            leją ciebie za prosiakowaty nos czy może już im się ciebie żal zrobiło?
            • Gość: jarek Tomson opanuj sie..... IP: *.fastres.net 29.11.03, 18:21
              w ten sposob stracimy wiare w twoje statystyki....

Jak tam z Kambodza i z Pot-Polem, czy ten wzrost byl z jego ludobojstwem
              powiazany...
              • Gość: Tomson Pol-Pot? Czerwoni Khmerzy? IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 29.11.03, 18:59
                Czy to nie ci których obalił sprzymierzony z ZSRR Ludowy Wietnam? Czy to nie ci
                sami Czerwoni Khmerzy którym w latach 80-ych pomagał psychol Reagan?
                • cock_zajaca Re: Pol-Pot? Czerwoni Khmerzy? 29.11.03, 19:05
                  Gość portalu: Tomson napisał(a):

> Czy to nie ci których obalił sprzymierzony z ZSRR Ludowy Wietnam? Czy to nie
                  ci
                  >
                  > sami Czerwoni Khmerzy którym w latach 80-ych pomagał psychol Reagan?
                  Przestan szczekac PSI CHUJU Z MORDA ZABY,kurwo meska.
                  • Gość: Tomson Dawno nikt tobie ryja nie obił samobójco! IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 29.11.03, 19:08
                    Myślisz że tak ciężko namierzyć kogoś po loginie?
                    Więc uważaj, bo możesz zamienić się w zakrwawioną kupę krowiego ścierwa.
                    • cock_zajaca Re: Dawno nikt tobie ryja nie obił samobójco! 29.11.03, 19:29
                      Gość portalu: Tomson napisał(a):

> Myślisz że tak ciężko namierzyć kogoś po loginie?
                      > Więc uważaj, bo możesz zamienić się w zakrwawioną kupę krowiego ścierwa.
                      Te,dlaczego urodziles sie PSIM CHUJEM Z MORDA ZABY,a wolaja cie tomson-kurwa
                      meska,he?
                    • Gość: jarek Tomsowska nowa "prawda" IP: *.fastres.net 30.11.03, 11:13
                      Oparta na jego prywatnych faktach, czyzby on porzucil studia nad
                      kommunistycznymi statystykami ( nie ma sie jemu czego dziwic, sami kommunisci
                      nie wiedzieli w jaki sposob je robili)....Reagan popieral Pot-Pola, moze nawet
                      Nixon i Johnsson a Sovieci zwalcali kommunizm....a Chiny zwalczali Vietnam,
                      ...coraz cos nowego, za niedlugo nam powie, ze kommunisci walczac z dobrobytem,
                      pomagali biednym...
                      • Gość: Tomson To sobie wysnuty z wiedzy nieuku poczytaj IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 30.11.03, 11:20
                        kto obalił Pol-Pota i kto pomagał Khmerom w latach 80-ych.
                        Pozostaje mi jedynie ignorować twoją totalną niewiedzą i kretyńskie odzywki
                        którymi zastępujesz argumenty.
                        • Gość: jarek No kto.....kolego , twoje Kommunistyczne Chiny.... IP: *.fastres.net 30.11.03, 12:07
                          Nie podniecaj sie , Amerykanie popierali tego co sie nazywal Lon-long( nie
                          pamietam jego nazwisko), a ten nie byl w kazdym razie kommunista...Czerwonych
                          Khmerow popierali Chinczycy tak samo jak oni popierali Polnocny Vietnam az do
                          zdobycia Sajgonu. Invazja Vietnamska wykorzystujac negatywna opinie swiatowa ( a
                          co sie jej bylo dziwic) o morderstwach Pot-Pola ( przeciez on nie nazywal sie
                          Lenin, albo Stalin) zaatakowala Kambodze, nie w celu wyzwolenia khmerow, ale w
                          celu wsadzenia tam swojego satelity w kluczu, anty Chinskim, ( czyzby cos
                          takiego nie mielismy teraz do czynienia w Iraqu, tylko z ta roznica ,ze USA nie
                          miala i nie ma tam intencji, na wiecznosc zostac), pewnie , ze byla duza roznica
                          miedzy Pot-Polem ( Hitlerem ) a Sung-sengiem( tym popieranym i wybranym przez
                          Vietnamczykow ( Bierut)i dziekujac upadkowi Sovieckiego kommunizmu , Kambodza
                          moze wierzyc w lepsza przyszlosc.
                          Nie chcesz chyba zaprzeczyc, ze Pot-Pol nie byl prawdziwym kommunista....
                          Wez pod uwage daty: 1970 zamach pro-amerykanski, 1975 zamach Pot-Pola, 1978
                          intervencja Vietnamska.i trudno tam znalesc Reagana.

A Pozatym ci polecam powrot do twoich statystyk i opowiesci o dobrych
                          kommunistach , bo to nas wiecej bawi...
      • puls Re: Fajne, jestem z wami robertpk, marcus ,sposci 29.11.03, 09:40
        wojo1111 napisał:

> chlam do kanalizacji ,
        > dosc tolerancji dla tego bydla .
        > Wiem jednak ze bedzie gorzej zanim bedzie lepiej , badzmy gotowi
        > gdy trzeba bedzie dac odpor temu bydlu , my albo oni .
        > Tu chodzi o nasza wolnosc .

Ha ha jestem za , kiedy przyjda natkna sie na mojego GLOCKA z
        dodatkowymi magazynkami , a przyjda napewno .
    • Gość: jojo Re: Jestem zmęczony tolerancją IP: *.proxy.aol.com 29.11.03, 03:11
      powies swoja szyje z pentelka na galezi brzozy ktora nie peka,a po smierci
      swojej daj nam znac jak to naprawde po niej w piekle sie zyje na codzien bo jak
      dotychczas nawet najwiekszy wojownik Swiata (Adolf) do dzisiaj nam tego
      wyjasnic nie potrafi !!!! (CZYZBY MU SZATAN SMOLA MORDE ZAKLEIL ?)
    • maniekxxx Re: Jestem zmęczony tolerancją 29.11.03, 17:19
      nalezy dolaczyc nowa grupe:homosi do tych tzw
      ponizonych.Ogolnie cala masa zboczencow sexualnych juz stoja
      w kolejce do sadow o przyznanie im praw czlowieka.Kim
      beda nastepni w zadaniach? lysi,grubi,garbaci, ludzie uzywajacy
      okularow.Prawda jest ze bialy czlowiek niemoze zalozyc
      zadnej organizacji czy klubu w ktorym bylby
      wspolzaleznik :bialy .Jak w USA tak samo w Kanadzie a
      chyba i w EUROPIE zabronione jest takich
      zwiazkow.Natomiast moga istniec organizacjie innych grup
      rasowych np:murzynow czy hindusow.Kiedy inne grupy rasowe
      sa uprzewilowane - rzuca to oskarzenie na wszystkich
      bialych jako ogolu rasistowskiego.A przeciez i u murzynow
      niebrakuje rasistow, czy w innych grupach rasowych
      • puls Re: Jestem zmęczony tolerancją 29.11.03, 17:53
        maniekxxx napisał:

> nalezy dolaczyc nowa grupe:homosi do tych tzw
        > ponizonych.Ogolnie cala masa zboczencow sexualnych juz
        stoja
        > w kolejce do sadow o przyznanie im praw czlowieka.Kim
        > beda nastepni w zadaniach? lysi,grubi,garbaci, ludzie
        uzywajacy
        > okularow.Prawda jest ze bialy czlowiek niemoze zalozyc
        > zadnej organizacji czy klubu w ktorym bylby
        > wspolzaleznik :bialy .Jak w USA tak samo w Kanadzie a
        > chyba i w EUROPIE zabronione jest takich
        > zwiazkow.Natomiast moga istniec organizacjie innych grup
        > rasowych np:murzynow czy hindusow.Kiedy inne grupy rasowe
        > sa uprzewilowane - rzuca to oskarzenie na wszystkich
        > bialych jako ogolu rasistowskiego.A przeciez i u murzynow
        > niebrakuje rasistow, czy w innych grupach rasowych

Patrzcie maniekxxx sie dolaczyl , a co ze zwiazkami arabusow ,
        maja "wybuchowy" temperament
        • maniekxxx Re: Jestem zmęczony tolerancją 29.11.03, 18:15
          nigdy niebylem lewicowcem i niebede.A napisalem prawde.Mi
          arabowie lataja kolo dupska jak murzyni.TO co pisze sa to
          tylko moje wlasne spostrzezenia.Potrafie byc rowniez byc
          samoktytycznym czy przyznac sie do popelnionych bledow.Niema
          ludzi ktorzy niepopelniaja bledow-ale niestety bardzo niewielu
          potrafi przyznac sie w obawie przed zblaznieniem sie
          przed reszta tu dyskutujacych.A niby czego mamy sie
          obawiac -przeciez i tak sie nieznamy ,a jedynie z
          komputera.Gini napisala wczoraj w jednym z postow ze mnie
          pogonila-tu nikt nikogo niemoze pogonic.Ja siedze w domu od
          tygodnia-przezylem wypadek drogowy gdzie na 100 ludzi 99
          umiera, przechodzilem przez przejscie dla pieszych na
          zielonych swiatlach i nagle wpadl samochod ktory pedzil
          bardzo szybko na mnie.Gdy byl okolo 1 metr odemnie
          wyskoczylem w powietrze zrobilem przewrot po masce
          samochodu i spadlem na droge.Kierowca ktory o malo mnie
          niezabil probowal uciekac ale dwoje innych postronnych
          kierowcow pojechalo za nim , tak wiec policjia go
          aresztowala.Osobiscie w momencie spadniecia z maski samochodu
          lezalem pare minut w stanie szoku.Bylo kilku swiadkow tego
          wypadku, nikt niewiezyl ze przezylem i w dodatku bez
          zlamanej kosci-istny CUD.Prawdopodobnie mam naciagniete miesnie
          pod lewym kolanem, gdyz noga jest dosc silnie
          opuchnieta.Tak ze jednym slowem Smierc byla blisko mnie
    • Gość: Jarek Ty moze, ale Islamisci nie: IP: *.fastres.net 29.11.03, 17:57
      Oni wszystkich kochaja, nawet papieza:

Telegazeta 29.11.2003 Italia 1 strona 166/1 godz. 17.50

AL QAEDA:"IL PAPA E' NEMICO DI DIO" ( Al Kajda : " Papiez jest wrogiem Boga")
      Inquietante intercettazione telefonica
      Il Papa "è un nemico di Dio, mi auguro
      che Dio mi faccia stare lontano da lui,
      che Dio lo maledica". Queste le parole
      usate dal terrorista somalo Mohamed
      Ciise il 24 marzo scorso, poco prima
      che fosse arrestato, nel corso di una
      telefonata con lo sceicco Mahdjoub Ab-
      derrazak. La conversazione, intercetta-
      ta dalle forze dell'ordine, è una tra
      le più inquietanti tra quelle emerse
      nel filone d'inchiesta sugli estremisti
      islamici di Al Qaeda in Italia.

strona 169/2
      Mulah wierzy w akty tolerancyjne we Wloszech

MULLAH:CREDO AD ATTENTATI IN ITALIA ( Mullah:Wierze w zamachy we Wloszech)
      Parla il leader di Ansar al Islam
      L'allerta attentati arriva da diversi
      fronti. Il primo è rappresentato da
      mullah Krekar, capo del movimento curdo
      Ansar al Islam: "Credo che attentati in
      Italia - dice - ci possano essere a
      causa dell'appoggio all'America e per
      l'invio dei soldati in Iraq". Da Bagh-
      dad invece l'imam sunnita Muaiad Al A-
      dami sostiene che l'Italia "ha accetta-
      to di accodarsi a Washington. Speriamo
      che si capisca la situazione e si fac-
      cia pressione per ritirarsi"

( Moze je przygotowuje i sie tez o nie modli)
      • puls Ty moze, ale Islamisci nie: a to psy islamskie 29.11.03, 17:59
        Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Oni wszystkich kochaja, nawet papieza:
        >
        > Telegazeta 29.11.2003 Italia 1 strona 166/1 godz. 17.50
        >
        > AL QAEDA:"IL PAPA E' NEMICO DI DIO" ( Al Kajda : " Papiez jest wrogiem
        Boga"
        > )
        > Inquietante intercettazione telefonica
        > Il Papa "è un nemico di Dio, mi auguro
        > che Dio mi faccia stare lontano da lui,
        > che Dio lo maledica". Queste le parole
        > usate dal terrorista somalo Mohamed
        > Ciise il 24 marzo scorso, poco prima
        > che fosse arrestato, nel corso di una
        > telefonata con lo sceicco Mahdjoub Ab-
        > derrazak. La conversazione, intercetta-
        > ta dalle forze dell'ordine, è una tra
        > le più inquietanti tra quelle emerse
        > nel filone d'inchiesta sugli estremisti
        > islamici di Al Qaeda in Italia.
        >
        > strona 169/2
        > Mulah wierzy w akty tolerancyjne we Wloszech
        >
        > MULLAH:CREDO AD ATTENTATI IN ITALIA ( Mullah:Wierze w zamachy we
        Wloszech)
        > Parla il leader di Ansar al Islam
        > L'allerta attentati arriva da diversi
        > fronti. Il primo è rappresentato da
        > mullah Krekar, capo del movimento curdo
        > Ansar al Islam: "Credo che attentati in
        > Italia - dice - ci possano essere a
        > causa dell'appoggio all'America e per
        > l'invio dei soldati in Iraq". Da Bagh-
        > dad invece l'imam sunnita Muaiad Al A-
        > dami sostiene che l'Italia "ha accetta-
        > to di accodarsi a Washington. Speriamo
        > che si capisca la situazione e si fac-
        > cia pressione per ritirarsi"
        >
        > ( Moze je przygotowuje i sie tez o nie modli)

NIE KOCHAJA NASZEGO PAPIEZA , chca ze Swiatyni opatrznosci Panskiej
        budowanej w Warszawie zrobic meczet .
    • Gość: tolerancja to se konia zbij IP: *.dip.t-dialin.net 29.11.03, 18:05
      • Gość: jarek Re: to se konia zbij, to mi go poslij.... IP: *.fastres.net 29.11.03, 18:18
        to zbije twojego.....
        • Gość: marcin maniex IP: 62.233.188.* 29.11.03, 19:44
          dzięki bogom!
          kto by wypisywał tu bzdury o żydach itp masonach gdybyś zdechł...
          przypuszczam że kierowca który cię jebnął był Ż....
          ;)
          • maniekxxx Re: maniex 29.11.03, 20:11
            niemysle ze pisze ten post prawdziwy Marcin-podobnie jak w
            przypadku Jozka Zawadzkiego.Wiem doskonale ze mam wielu
            przyjaciol tutaj na forum i zawsze spodziewam sie takich
            postow jak twoj.Podrugie-pisalem juz sluzylem w kompani
            czerwonych beretow -i musisz wiedziec ze wielu rzeczy
            tam sie nauczylem, miedzy innymi zderzenia z samochodem,
            co jest drugim przypadkiem w ciagu 2 lat .Apropos Zydow -
            nigdy niewiadomo synus dwa razy w ciagu dwoch lat-
            samochody dziwnie pedza na leb na szyje ,bez proby
            zatrzymania(w pierwszym przypadku kobieta przywalila mi i
            uciekla) czyz sa przypadkami?-dziwna sprawa????????
    • kontrkultura Re: Jestem zmęczony tolerancją 30.11.03, 12:02
      Trudno sie nie zgodzic, z ta cala tolerancja to juz przesada!

Nie dosc, ze faktycznie pracujemy dla nich, tego nie wystarczy, gdyz musisz to
      cale towarzystwo szanowac...
    • pioggia ja też - męczą mnie tacy jak ty 01.12.03, 13:52
      "całe to bydło na ulicach" - tylko wyjątkowy idiota i wyrzutek mógł napisać
      takie słowa. Może leczysz swe kompleksy, nie wiem, mam nadzieję że jeśli tak to
      terapia będzie skuteczna bo w innym przypadku naprawdę wszyscy przestaną cię
      tolerować i smutno się skończy w kaftaniku. Człowieku zastanów się następnym
      razem zanim zaczniesz coś pisać. Twe texy winny świadczyć o twej inteligencji a
      póki co świadczą o jej braku.
      • robertpk Re: cytuj dokładnie 01.12.03, 14:25
        ..napisałem "całe to bydło u góry i na ulicach"

jako wyjątkowy idiota

widzę bydło zarówno w elicie rządzącej, jak i na ulicach

czy ty jako człowiek mądry i rozsądny nie widzisz Pani Beger, Ks. Rydzyka,
        Rywina, Kwiatkowskiego, Wrzodaka, Leppera, Jakubowskiej .....?

nie widzisz brudnych agresywnych przygłupów bijących, klnących, kradnących....
        na naszych ulicach....??

człowieku inteligentny - szczęść ci Boże.
        • pioggia Re: cytuj dokładnie 01.12.03, 15:04
          Widzę to wszystko. I nie mam szacunku dla np Pani Beger jako parlamentarzysty
          ale mam szacunek jako do człowieka, to samo odnosi się do innych. Wiele rzezcy
          mi się nie podoba w tym kraju i wśród ludzi którzy tu żyją. Ale daleki jestem
          od generalizowania. Wolę odpuścić kilku głupkom niż skrzywdzić mymi słowami
          jednago porządnego człowieka. Widzę agresję na ulicach, widzę złodziejstwo od
          ulicy po rząd. I boleję nad tym że nikt odpowiedzialny za stan państwa nic z
          tym nie robi. Ale nie wrzucam wszystkich do jednego worka. Ciebie też nie.
          Pozdrawiam
          • robertpk Re: cytuj dokładnie 02.12.03, 08:56
            gdybym chciał napisac sensowny tekst na ten temat nie generalizując i
            upraszczając nie miałby on większego sensu gdyż przy kazdym zdaniu musiałyby
            znajdować się przeprosiny dla opisanej grupy.

wiem i wszyscy wiemy, że są równiez księza z powołania, politycy i działacze
            samorządowi którzy robią to z serca, muzułmanie którzy nie nienawidzą
            wszystkich w koło, porządni pracownicy PKP czy renciści....

chodzi o to, że zaczyna dominować ta druga część - spasionych plebanów,
            przekupnych wójtów, islamistów, cwaniaczków-rencistów, małych i większych
            złodziei w państwowych firmach,.......

zaczyna dochodzić do głosu BYDŁO

co do Pani Beger nie mam do niej szacunku ani jako do posła ani osoby - bo zeby
            zostac posłanką popełniła przestępstwo - jako człowiek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka