Gość: bzdury IP: 188.33.80.* 14.01.11, 18:50 redaktorze ja myślę, że to jest sport. A co napiszesz jak zdobędą jakiś medal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: betardanin Raport transferowy speedway ekstraligi IP: *.e-wro.net.pl 14.01.11, 23:02 ehh... dziennikarzyna wrocławska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lfc Re: Raport transferowy speedway ekstraligi IP: *.static.cable.virginmedia.com 17.01.11, 10:16 on nie jeste z Wrocławia :) Kozia Wólka, czy coś podobnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperados Re: Raport transferowy speedway ekstraligi IP: 193.201.36.* 17.01.11, 13:31 jest z wrocławia, nawet z sępolna, więc żużel słyszy z okna i pewnie z domu pisze teksty, bez ruszenia się na stadion ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
xyzgw Raport transferowy speedway ekstraligi 15.01.11, 01:43 "...Marmie nie grozi jednak spadek, walka o medale też raczej nie...". Grunt to fachowość i dziennikarska rzetelność. Panie "redaktorze" dla Pana informacji w tym roku nikt nie spada. Kolejny Pana tekst pisany na kolanie:) Józefczak wróć - wstydu oszczędź. Odpowiedz Link Zgłoś
labeo Raport transferowy speedway ekstraligi 16.01.11, 21:26 "Tillinger współtwórca sukcesów Polonii Bydgoszcz" :P Panie redaktorze proszę napisać to zdanie w bydgoskim dodatku :P Odpowiedz Link Zgłoś
xyzgw Re: Raport transferowy speedway ekstraligi 16.01.11, 23:14 Nic nie napisze. A jak zdobędą np. srebro to po nich pojedzie że nie zdobyli złota. Taki z niego REDAKTOR pełną gębą :) Na forum go tępią za brak rzetelności i obiektywizmu ale On się trzyma jak ta cała bulwarówka. Tam już chyba same dziennikarskie pop.łuczyny pracują. Nic im nie pasi. Śląsk-be, Sparta-be, Gwardia-be. Tylko Hapoel Tel-Aviv jest cacy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawiak Raport transferowy speedway ekstraligi IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.11, 22:07 "We Wrocławiu rozpoznawalność żużlowców jest śladowa". To tak jak z inteligencja Michalaka. Co za pies... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SpeedFan Re: Raport transferowy speedway ekstraligi IP: *.internetia.net.pl 19.01.11, 18:47 Konikiem Michalaka jest siatkówka. Jak on się podnieca w swoich artykułach meczami żeńskiej siatki, a także "imponującą" 2 tysięczną frekwencją. Zapomina dodać, że ponad połowa biletów na każdy mecz rozdawana jest za darmo we wrocławskich szkołach. Gdyby nie to pies z kulawą nogą nie pofatygowałby się na to mierne widowisko. Zastanawia mnie jedno, dlaczego Michalak pisze o żużlu nienawidząc tego sportu. Odpowiedź nasuwa się jedna żeby go skompromitować i zniszczyć we Wrocławiu. Przecież jego artykuły o żużlu są tak przesycone jadem, że nie można ich czytać. Należy wziąść pod uwagę fakt, że w wielu miejscowościach Dolnego Śląska jedyną informację o żużlu daje gazeta. Po takiej antyreklamie wrocławskiego speedwaya jaką funduje Michalak, mi też nie chciałoby by się chodzić na Olimpico. Tylko dlaczego Wyborcza trzyma takiego miernego dziennikarzynę? Ps. Quiz: -Jaka jest rozpoznawalność siatkarek Gwardii we Wrocławiu? - Jeśli żużlowców jest śladowa, to siatkarek jest zerowa. Odpowiedz Link Zgłoś