Dodaj do ulubionych

Raport transferowy speedway ekstraligi

IP: 188.33.80.* 14.01.11, 18:50
redaktorze ja myślę, że to jest sport. A co napiszesz jak zdobędą jakiś medal?
Obserwuj wątek
    • Gość: betardanin Raport transferowy speedway ekstraligi IP: *.e-wro.net.pl 14.01.11, 23:02

ehh... dziennikarzyna wrocławska
      • Gość: lfc Re: Raport transferowy speedway ekstraligi IP: *.static.cable.virginmedia.com 17.01.11, 10:16
        on nie jeste z Wrocławia :) Kozia Wólka, czy coś podobnego
        • Gość: desperados Re: Raport transferowy speedway ekstraligi IP: 193.201.36.* 17.01.11, 13:31
          jest z wrocławia, nawet z sępolna, więc żużel słyszy z okna i pewnie z domu pisze teksty, bez ruszenia się na stadion ;-)
    • xyzgw Raport transferowy speedway ekstraligi 15.01.11, 01:43
      "...Marmie nie grozi jednak spadek, walka o medale też raczej nie...". Grunt to fachowość i dziennikarska rzetelność. Panie "redaktorze" dla Pana informacji w tym roku nikt nie spada. Kolejny Pana tekst pisany na kolanie:) Józefczak wróć - wstydu oszczędź.
    • labeo Raport transferowy speedway ekstraligi 16.01.11, 21:26
      "Tillinger współtwórca sukcesów Polonii Bydgoszcz" :P Panie redaktorze proszę napisać to zdanie w bydgoskim dodatku :P
    • xyzgw Re: Raport transferowy speedway ekstraligi 16.01.11, 23:14
      Nic nie napisze. A jak zdobędą np. srebro to po nich pojedzie że nie zdobyli złota. Taki z niego REDAKTOR pełną gębą :) Na forum go tępią za brak rzetelności i obiektywizmu ale On się trzyma jak ta cała bulwarówka. Tam już chyba same dziennikarskie pop.łuczyny pracują. Nic im nie pasi. Śląsk-be, Sparta-be, Gwardia-be. Tylko Hapoel Tel-Aviv jest cacy:)
    • Gość: wroclawiak Raport transferowy speedway ekstraligi IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.11, 22:07
      "We Wrocławiu rozpoznawalność żużlowców jest śladowa". To tak jak z inteligencja Michalaka. Co za pies...
      • Gość: SpeedFan Re: Raport transferowy speedway ekstraligi IP: *.internetia.net.pl 19.01.11, 18:47
        Konikiem Michalaka jest siatkówka. Jak on się podnieca w swoich artykułach meczami żeńskiej siatki, a także "imponującą" 2 tysięczną frekwencją. Zapomina dodać, że ponad połowa biletów na każdy mecz rozdawana jest za darmo we wrocławskich szkołach. Gdyby nie to pies z kulawą nogą nie pofatygowałby się na to mierne widowisko.
        Zastanawia mnie jedno, dlaczego Michalak pisze o żużlu nienawidząc tego sportu. Odpowiedź nasuwa się jedna żeby go skompromitować i zniszczyć we Wrocławiu. Przecież jego artykuły o żużlu są tak przesycone jadem, że nie można ich czytać. Należy wziąść pod uwagę fakt, że w wielu miejscowościach Dolnego Śląska jedyną informację o żużlu daje gazeta. Po takiej antyreklamie wrocławskiego speedwaya jaką funduje Michalak, mi też nie chciałoby by się chodzić na Olimpico.
        Tylko dlaczego Wyborcza trzyma takiego miernego dziennikarzynę?
        Ps. Quiz: -Jaka jest rozpoznawalność siatkarek Gwardii we Wrocławiu?
        - Jeśli żużlowców jest śladowa, to siatkarek jest zerowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka