Gość: stiv ignorant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 00:42 Kuraś - Ty capie , nawet zachować się nie potrafisz...hehe. Przegrałeś i kropka ; won do Bełchatowa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tom Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.06.04, 01:23 Ciekawe, kto będzie sędziował mecz z Pogonią? Może sam mistrz Stevie Wonder? He, he ,he Bomabol rulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.06.04, 07:29 Kuras rzeczywiście zachował sie jak wiesniak a Zagłebie było lepsze od Gksu bo liczą sie przede wszystkim bramki a tej GKS nie strzelił.Skandaliczny jest ten trener GKSu gdzie on pasuje?chyba tylko do klejenia pierogów:):):)byłem na meczu i nie mam wątpliwosci kto był lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolimp ...S blagier!!!! IP: *.kghm.pl 03.06.04, 07:30 Kuras idź się lecz, to co wyprawiał sędzia nie pozwoliło Zagłębiu na grę. Za każde dotknięcie zawodnika gks-u i jego krzyk wyciągał żółtą kartkę. A trzy metrowy spalony, gdzieś ty to bucu oglądał???? Ani jeden z twoich zawodników nawet nie okiem nie mrugnął, nie mówiąc już o innych formach protestu. Jeżeli boczny to Stevie Wonder, to ty masz takich Wonderów całą drużynę- nie zaprotestować przy bramce, która odbiera wam bezpośredni awans?????? To samo ze strzeloną bramką dla gks-u, jeżeli padła ona prawidłowo, to czemu nikt nawet nie zaprotestował, gdy odgwizdano spalonego???? Czemu nie mówisz nic o sytuacjach, kiedy boczny puszczał wasze spalone akcje To, że sędzia nie panował nad meczem to nie nasza wina, ale powinieneś się cieszyć że kończyliście ten mecz w 10 bo powinniście go skończyć w 9 i że tego meczu nie transmitowano bo już całkiem wyszedłbyś na totalnego kłamcę, ale tak możesz mamić ludzi w całym kraju i lżyć Zagłębie. Szukasz tylko usprawiedliwienia na nieporadnośc sojej drużyny :)) A won buraku, wracaj na swoje klepisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elesde Re: ...S blagier!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.06.04, 09:44 nic dodac nic ujac!!!swiete slowa a ten baran Kuras niech sie leczy na glowe!bo sam nie wie co mowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: ...S blagier!!!! IP: *.pkt.pl 03.06.04, 12:31 oanowie, kltury nie macie za grosz. Kuras ma reację bo sędzia był fatalny. no ale dopasował się do poziomu obu zespołów. a wasz stadion to dopiero wiocha.. spalonego przy bramce gks-u nie było, a i zawodnicu protestowali. zagłębie powinno wygrać z 5 0. i tak II liga w przyszłym sezonie. ale życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paszczak Re: ...S blagier!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.06.04, 22:48 No jasne, na Oporowskiej jest o niebo bardziej światowy. Śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluGula Zaglębie było o lase lepsze od GKS !! IP: *.bdm.com.pl / *.bdm.com.pl 03.06.04, 14:34 A KURAS to nie KURAS tylko KUTAS !1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HZL Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.06.04, 07:31 Mariusz Kutas moze grać na swojej trąbce, a podtrzymywać mu ja będzie Arur Brzozowski. Ty wrocławski capie, relację z meczu rozpoczynasz od wyraznej sugestii.."zagłebie kupiło mecz, bo tak powiedział załamany trener", jezeli byłeś na tym meczu to powinieneś stwierdzic, ze śedzia był słaby, bo mylił się w obie strony, a tak ma moje lubińskie oko robił to częsciej na korzysć bełchatowian... .Chyba nie sugerujesz , ze KGHM kupił również kilka tysiecy ludzie siedzących na stadionie, by ci krzyczeli, po gwizdku kończącym pierwszą połowę, "drukarze, drukarze" chodzących na przerwę sędziów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolimp Brzozowski??? IP: *.kghm.pl 03.06.04, 08:31 Nie bedę cię obrzucał inwektywami, bo w kraju jest o wiele więcej ludzi, którzy na to zasługują. I wierz mi, to jest dla nich komplement. Bo ty nawet na to nie zasługujesz. Dla ciebie powinni wprowadzić dożywotni zakaz relacjonowania jakichkolwiek wydarzeń sportowych w tym kraju, łącznie z zakazem wchodzenia na jakikolwiek obiekt sportowy- nawet jako osoba prywatna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: *.pkt.pl 03.06.04, 12:34 tez byłem na meczu. i przyłączyłem się do okrzków drukarze, tyle, że dla was. kibice zagłębia. ale to juz przeszłość. jesteście słabym zespołem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKS Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.06.04, 08:15 Jestem ciekaw skąd Pan Kuras wynalazł trzy metrowego spalonego - czyżby wraz z liniowym biegał wzdłuż boiska ? A co do bramki zdobytej przez GKS to niech Pan Kuras czasami spojrzy na liniowego, ponieważ jeszcze przed oddaniem strzału na bramkę gospodarzy liniowy sygnalizował spalonego. Sędzia główny był słaby ale to Zagłebie otrzymało 6 żółtych kartek i uważam że ma prawo mieć pretensje o stronnicze sędziowanie. Dlaczego sędzia nie pokazał kartki w I połowie kiedy to nasz zawodnik wychodząc na czystą pozycję został nieprzepisowo zatrzymany, lub też kiedy zawodnik GKS chciał wymusić karnego ? Panie Kuras teorią spisku można sobie wszystko wytłumaczyć, tylko szkoda że nie można przyznać się do porażki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paprykarz Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: 212.14.0.* 03.06.04, 08:43 Radziłbym powściągnąć języki w obrażaniu Kurasa. On ma potężny mir w Szczecinie. Na razie Pogoń mecz z wami traktuje ulgowo, ale jezeli będziecie obrażać Kurasa kibice nie popuszczą i Pogoń zleje wam tyłek. A wtedy baj baj I liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolimp Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: *.kghm.pl 03.06.04, 09:17 Paprykarz chyba faktycznie za duzo zjadłeś paprykarzu. Pogoń nam zleje tyłek?? Chyba tak jak na jesień nam zlała. Zacznij się lepiej martwić o to aby Pogoń weszła z I miejsca, bo jak odpuści GKS-owi, to po bęckach w Lubinie wyląduje na II miejscu i nie będzie najlepszą drużyną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: 212.14.0.* 03.06.04, 09:22 Na jesieni był remis. Teraz tez będzie. Ale jak będziecie lżyć Kurasa, to się może okazać, że Pogoń nie puści wam meczu. Przypominam poza tym, że Pogoń z jesieni to nie to samo co Pogoń z wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paprykarz Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: 212.14.0.* 03.06.04, 09:37 Nie bądź taki pewny siebie. Craxa ma do was 3 punkt i gra z Tłokami. Wyt gracie na wyjeździe z RKSem, który dał wam w d... Może się okazać, że wam RKS punkty urwie i będziecie mieli się z pyszna. Na I ligi juz nic nie odbierze. A jeżeli nie wygracie z RKSem Craxa może was przeskoczyc i będzie bum. Macie z Craxą w plecy (0:3 i 1:0). I co wtedy? Pogoń będzie panem waszej przyszłości. Więc hamuj pietą kolego bo Bełchatów wcale w Szczecinie nie musi przegrać... Remis z GKS i zwycięstwo z wami, przy dwóch zwycięstwach Craxy i I liga baj baj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: *.metalurgia / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 10:20 Zagłębie niech szykuje worek miedzi dla Pogoni jak chce grać w I lidze.Po porażce w Radomsku( myślę że techniczny fudbol pokona siermiężne Zagłębie) i wygranej Bełchatowa w Szczecinie, dożynkowy stadion może być smutny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slayne Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 11:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slayne Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 11:03 Faktycznie Pogoń jest inna niż na początku sezonu, gra gorzej. Nie róbcie z Pogoni takiej drużyny do przodu, fakt ma dobry public Relations, ale takie podniecanie się sztuczną przewagą wynikającą z pauzowaniem w dwóch kolejkach innych drużyn. Zagłębie Lubin<------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paprykarz Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: 212.14.0.* 03.06.04, 13:55 Przypominam zapominalskienu, że Pogoń tez dwie kolejki pauzowała, jak wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slayne Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 08:13 I teraz ma tylko 3 punktową przewagę:) w dodatku ostatni mecz u nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: 212.14.0.* 04.06.04, 15:18 Taki jesteś pewien, że dacie radę RKSowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.06.04, 19:02 Już jesteśmy w I lidze.ZApraszamy na Stadio de GOS.I to Zagłębie zostanie mistrzem II ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chriss Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.06.04, 09:35 Kuras nie potrafi sie pogodzic z przegrana to szuka winnych.Belchatow wogole nie prezentowal sie na rowni z Zagłębiem byl nawet slabszy.Chocby Cracovia czy Szczakowianka sie juz u nas lepiej zaprezentowaly.A sedzia to byl jeden wielki h.. caly mecz gwizdal dla Bełchatowa a pozniej zeby rozluznic napieta sytuacje to dal jak najbardziej zasluzona czerwona kartke dla Gks.Jak 3 czarne h... schodzili do szatni caly stadion darl sedzia h.. i nie mowcie ze sedziowali dla Zagłebia.Bójcie się chamy do 1 ligi wracamy.WIELKIE ZAGŁEBIE!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubinianin Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: *.epac.to / *.lubin.dialog.net.pl 03.06.04, 10:47 Paprykarze przestańcie pisać głupoty. Wasza Pogoń to przereklamowana ekipa. Zagłębie z jesieni to inna bajka. Wtedy to była przypadkowa drużyna. Dziś po wodzą Drażena Beska gra bardzo dobrze. A k...a komentarze o kupowaniu meczy to jakieś pierd...nie zawistnych hu..w ze Szczecina, Krakowa przede wszystkim, Bełchatowa i Jaworzna. A co do Kurasa. Ma cie dobrą ekipę ale trafiliście na jeszcze lepszą. Gdyby tylko napastnicy strzelili połowę tego co mieli to byłby pogrom!!! A sedzia to jeden wielki skandal. Eliminowac takich buraków. Kazde wejście naszych piłkarzy to faul. piłkarze natomiast GKS cały czas prowokowali naszych i kopali ich bez piłkI !!!! BÓJCIE SIĘ CHAMY DO I LIGI WRACAMY!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.pelasia Re: Zag3ębie Lubin - GKS Be3chatów 1:0 03.06.04, 12:14 ...ekhm, kilka uwag:) lubinianin - stwierdzeniem "huje ze szczecina" obrazasz swoja matke i rodzine ktora ponosila koszty edukacji (byla takowa) Potoczne i wulgarne wyrazenie per chuj piszemy przez "ch". no Od Mariusza racz sie odpieprzyc bo w dupie byles i gowno widziales kiedy ten czlowiek zostawial zdrowie na boisku i zbieral doswiadczenie. Zareczam - wie co mowi. Co do kupowania masz swieta racje. Wy nie kupujecie. Wy ? Zaglebie macie borskiego. I on sie wywiazuje. Zgodnie z umowa gos nie wysle na mecz Lubina sedzia z mazowieckiego (przewaznie) ale zwykla lame ktora gwizdac nie umie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melasa Do: zwolenników psiarskiej drużyny z Lubina IP: *.wrzos.wroc.pl 03.06.04, 12:22 Kupujecie, kupujecie.Obstawiliśćie sędziow i już, dlatego ta seria. A grać to możecie tylko na trąbeczce, bo trąbka (jak mówi trener Kuras) dla was jest za dobrym instrumentem. Szkoda, że pewnie wejdziecie psiarskie nasienia, bo nie będziecie się mogli spotkać ze Śląskiem. My wchodzimy teraz do II, a za rok do I. A wasze "gołębie" w tym czasie będzie spadać z I do II. Hołota powiatowa do III ligi, tfu, na psa urok.Wasz stadion nadaje się tylko na giełdy i innego typu prowincjonalne przedsięwzięcia, a nie na zawody - poważne - sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolimp Re: Do: zwolenników psiarskiej drużyny z Lubina IP: *.kghm.pl 03.06.04, 12:43 nie skamlaj wrocławski psie w III lidze nie jest aż tak źle. Poważne zawody sportowe w wykonaniu wrocławskich kundli, to chyba w iskaniu pcheł:)))) Możemy grać na trąbeczce, po pierwsze bo umiemy, a po drugie zawsze to lepiej na niej grać niż używać jej jako wazonika do kwiatów jak to robicie w wielkiej stolicy Dolnego Śląska :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Re: Do: zwolenników psiarskiej drużyny z Lubina IP: 195.47.201.* 03.06.04, 12:57 hehehehe i znowu odezwal sie zakompleksiony glosik z wroclawia - co ma kibic Śląska do naszego meczu z GKS-em? tak pilnie śledzi dolnoslaska pilke? oj boli... boli... martw sie lepiej o WKS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kijos Re: Do: idioty ze śląska IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.06.04, 13:44 Nie bądź taki pewny tej II ligi, przegracie w barażach z Arką i zostaniecie w III lidze na wieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Do: idioty ze śląska IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.06.04, 19:12 I tak się stanie. Allach już się o to postara. Amen. Zdechniecie w tej III lidze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paszczak Re: Do: zwolenników psiarskiej drużyny z Lubina IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.06.04, 22:56 Jeden wielki bełkot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja ...e gazete.pl IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.06.04, 12:38 zawsze pisza ze zaglebie sprzedaje to kupuje tamto gra slabo prosto przewidywalnie mecze nudne i niemrawe a ja ci powiem artur (autor artykulu) ze o pilce niemasz pojecia i lepiej bylo by gbyby te artykuly pisal jakis dziennikarz sprotowy a nie amator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: do kibiców Sląska IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.06.04, 13:18 No to juz mozemy powiedziec bez ogródek Zagłebie Lubin i Górnik Polkowice to duma Dolnego Sląska!a Sląsk?cóz do normalnych wrocławian nie mam nic bo to fajni ludzie miałem duzo kumpli na studiach tam i lubie bardzo to miasto ale tak od razu obnosic sie z tym "że co to nie Sląsk"teksty typu prowincja smieszą mnie i swiadczą o zasciankowosci.Zróbcie wreszcie zgode i cieszcie sie z uroków piłki na Dolnym Sląsku naszej wspólnej ziemi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JasioJasio Poziom dyskusji ... IP: *.kghm.pl 03.06.04, 13:36 ...jest adekwatny do gadki p. Kurasa z trąbką. Miejcie odrobinę szacunku dla siebie droga młodzieży. www.zaglebie-lubin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant Re: Poziom dyskusji ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.04, 13:52 autor tego artykułu musi strasznie nielubiec naszego klubu bo z gory zaklada ze mecz byl ulozony ja sadze ze arbiter mylil sie w obydwie strony ale meczu nie wypaczyl spalony przy bramce dla gksu byl ewidentny. wyborcza spada na psy raczej nie bede sie delektowal poziomem jej artykulow przynajmniej tych dotyczacych Zagłębia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławski pedał ŻAL MI DUPE SCISKA !! że LUBIN WYGRAŁ ! ;-(((( IP: *.bdm.com.pl / *.bdm.com.pl 03.06.04, 14:50 :-(((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: ŻAL MI DUPE SCISKA !! do ZuluGula :)))) IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.06.04, 15:06 do ZuluGula :)))) Na stronie firmy, w której pracujesz napisano o pracownikach: www.bdm.com.pl/ "...Ludzie młodzieńczy zapał, energia, doświadczenie Największą wartością BDM S.A. są niewątpliwie jego pracownicy, a więc ludzie kompetentni, doświadczeni i wykształceni. Ich młodzieńczy zapał oraz wiedza stają się źródłem wielu pomysłów i rozwiązań, które zapewniają dalszy nieskrępowany rozwój firmy, a inwestorom dostarczają interesujących rozwiązań inwestycyjnych..." Ale się uśmiałem... :)))) Co twój szef powie jak się dowie że jesteś "Wrocławskim pedałem"??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bled Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.06.04, 17:53 Na Arturka jest już tylko jedna metoda, trzeba go potraktować w sposób odpowiedni na stadionie. Ja to bym się nawet tej wyborczej tak nie czepiał. Proponuje, by podczas meczu z Pogonią kibole przygotowali jakąś akcję uzmysłowiającą panu Brzozowskiemu, że dziennikarze muszą być bezstronni. Niech to będzie kulturalne, bez wyzwisk, ale ostre i ośmieszające Brzozowskiego. Jak mu jakiś śmieszny tekścik cał stadion zaśpiewa, albo coś zademonstruje, to może gość włączy myślenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bełchatowianin Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: *.dolsat.pl 03.06.04, 20:49 szkoda, naprawdę szkoda, że w polskiej piłce dochodzi do takich rzeczy, po raz drugi w tym sezonie GKS załatwiony został przez arbitrów. Jesli dobrze pamietam to ze Szczakowianka gwizneli gosciom ze slaska bramke z 3m spalonego. Co wy wszyscy chcecie od tego Belchatowa panowie sedziowie. a jeśli chodzi o zespół to daj Boże abyśmy w przyszły sezonie cieszyli sie z awansu do ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slayne Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 09:07 Fakt sędzia był słaby ale zgonienie porązki na sędziego w tym przypadku jest wielkim nieporozumieniem. Po pierwsze sędzia więcej odgwizywał na niekorzyść Zagłębia. Po drugie przy bramce Zagłębia nie było spalonego. Po trzecie czerwona kartka dla waszego zespołu juz powinna być wystawiona w pierwszej połowie (co się odwlecze to nie uciecze, choć w przypadku tego sedziego bylo to mozliwe:(. Po czwarte przy niby bramce dla GKS był ewidentny spalony w dodatku sędzia boczny sygnalizował to przed padnięciem niby bramki. Piąte GKS stworzył mało sytuacji, gra toczyła się raczej w srodku pola i to zawodnicy Zagłębia mieli wiecej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: newman Re: Zagłębie Lubin - GKS Bełchatów 1:0 IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.06.04, 21:00 Kuras pograc to se teraz mozesz , ale na fiutach swoich pilkarzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slayne na miejscu działaczy Zagłębia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 09:39 już dawno podałbym do sądu p. Brzozowskiego. Ten człowiek nie widzi nic poza Sląskiem Wrocław, a Zagłębie Lubin szkaluje od samego początku. Był na meczu widział co się działo a mimo to piszę takie wierótne kłamstwa. Teraz każdy kibic w polsce ma wypaczone zdanie na temat Zagłębia i wszystko przez jednego amatora. Panie Brzozowski na następnym meczu Lubińscy Kibice zgotują panu odpowiednie przyjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluGula Jako Wrocławianin kibicuje ZAGŁĘBIU !!! IP: *.bdm.com.pl / *.bdm.com.pl 04.06.04, 13:02 To chluba naszego regionu !!! wraz z Górnikiem Polkowice !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluGula do kibica WKS sląsk !! IP: *.bdm.com.pl / *.bdm.com.pl 04.06.04, 12:58 a co ma do tego ZuluGula ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: do kibica WKS sląsk !! IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.06.04, 14:41 Gość portalu: ZuluGula napisał(a): > a co ma do tego ZuluGula ???? Ten sam adres IP bdm.com.pl / *.bdm.com.pl Albo jest was dwóch w tej samej firmie i ja się pomyliłem albo "ZuluGula" to ta sama osoba co "Wrocławski pedał" ;) Odpowiedz Link Zgłoś