Dodaj do ulubionych

Hampel pojedzie w meczu z Apatorem

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 24.06.04, 00:31
Jak widzę wypowiedzi tego gościa to, aż źle mi się robi. No jasne. Najpierw
mecz w Bydgoszczy był ważniejszy niż eliminacje. A teraz wmawia, że tor w GP
bardziej niebezpieczny. No bo przecież tor we Wrocławiu, aż słynie ze swojego
bezpieczeństwa. Zawsze tak dobrze przygotowany, żadnych dziur, żadnych upadków.
Ja rozumiem, że prezesowi klubu zależy bardziej na wyniku drużyny niż na
indywidualnych osiągnięciach poszczególnych zawodników. Tylko po co to
kręcenie. Przecież jakby powiedział, że Hampel jest potrzebny żeby wygrać w
Toruniu, a zmęczony po GP nie pojedzie dobrze to byłaby jasność.
Obserwuj wątek
    • Gość: speedway fan Re: Hampel pojedzie w meczu z Apatorem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.04, 00:46
      I na chuj się głąbie produkujesz!Może ty lepiej wiesz wszystko?Ty będziesz
      jechał czy Jarek?On ma swój rozum i nie musisz się wymądrzać.
      • Gość: banc Re: Hampel pojedzie w meczu z Apatorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 10:04
        A może według ciebie to Jarek zdecydował, że nie jedzie w GP a pojedzie w
        Toruniu, i że nie wystartował w eliminacjach? Najśmieszniejsze jest to, że gdyby
        Hampel nie zdecydował się poświęcić tych eliminacji dla meczu w Bydgoszczy to
        mecz byłby przełożony (Taj jak mecz Unii z Apatorem). A tam ani jedno ani drugie.
    • Gość: vratislavius Re: Hampel pojedzie w meczu z Apatorem IP: *.core.lanet.net.pl 24.06.04, 08:14
      Moim zdaniem mecz w Toruniu z Jarkiem czy bez niego, jest przegrany. Apator to
      dobra drużyna, no i ten toruński tor :-(. Może wobec tego lepiej dać Hampelkowi
      jeszcze czas na rekonwalescencję do 4.07, gdy do Wrocka przyjeżdża Zielonka.
      Poza tym panie prezesie warto pomyśleć o tym, co zrobić, aby w przyszłym
      sezonie takie "emocje" nie miały miejsca. Wydaje mi się, że błedem było
      niepodpisanie kontraktu z Piotrem Baronem. W tej sytuacji kadrowej ten
      doświadczony zawodnik mógłby przywozić tyle punktów co "Gapa". Czy naszego
      klubu nie byłoby stać na to, aby utrzymywać tego zasłużonego i doswiadczonego
      zawodnika w gotowości do startu? Sądzę że zasłużył na to i wart jest tego!
      • michutor Re: Hampel pojedzie w meczu z Apatorem 24.06.04, 10:37
        kurcze
        jesli w toruniu zdarzy sie - odpukac! - jakis maly upadek lub uslizg
        to koles bedzie mial sezon z glowy:-( czy wiec mecz z apatorem jest tego wart??
        czy Rusak slynacy z torski o zawodnikow (gapa, misiek) teraz nie przesadza?

Jarek wszystko naj,
        no moze procz zwyciestwa w toruniu;-)

pozdrawiam
        • Gość: wts Re: Hampel pojedzie w meczu z Apatorem IP: *.wroclaw.mm.pl 24.06.04, 11:02
          banc zajmij sie czym innym.Na przyklad jebnij sie w leb
        • Gość: DOBEK Re: Hampel pojedzie w meczu z Apatorem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 11:24
          RUSAK SŁYNĄCY Z TROSKI O ZAWODNIKÓW- NO NIE MOGĘ, ALE TY MASZ POCZUCIE
          HUMORU!!!!!!!!!! MASZ WŁASNIE NA TO PRZYKŁAD. WALKA O PUNKTY WAŻNIEJSZA OD
          ZDROWIA...
          • Gość: kuna-san Do Dobka IP: *.ppp.dion.ne.jp 24.06.04, 18:19
            1. Po co drzesz ryja debilu?
            2. Pokarz mi prezesa w Polsce, albo inaczej pracodawce w Polsce (lub na
            swiecie), ktory nie chce miec jak najszybciej swojego najlepszego pracowniak w
            pracy. Ja nie znam takiego przypadku.

Czasmi czytajac paszkwile na p. Ruske i WTS mam wrazenie, ze pisza te bzdety
            same dzieci, ktore nie przezyly na wlasny koszt jeszcze ani jednego dnia.

Pzdr
      • Gość: ryt Re: Hampel pojedzie w meczu z Apatorem IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.06.04, 19:09
        Baron to chyba sam sobie odpuścił jazdę na żużlu. Zgadzam się jednak co dotego
        że Spartę (jeśli drużyna myśli o Mistrzostwie Polski) powinno być stać na
        utrzymanie w gotowości startowej np. Boginczuka. Mam też inną wątpliwość a nie
        za bardzo rozumię dlaczego klub odwrócił się od dobrze zapowiadającego A. Zieji.
        Niespełna 24 letni chłopakzostał pozostawiony sam sobie po nagłej śmierci ojca
        (ex Sparta). Dochodzą mnie enigmatyczne głosy o jakiś problemach tego młodego
        żużlowca. Wspomne tylko dwa tragiczne zdażenia w polskim żużlu bo ktoś nie
        podał ręki zapomniał.... Panie Rusko dlaczego pozwala się na tożeby marnoweł
        się kolejny talent we wrocławskim żużlu. Potemsłychać głosy że WTS to armia
        zaciężna. Może niekiedy warto tym młodym chłopcom poojcować a nie gonić za kasą
        i wynikiem.
        Jarek nie jedź w Toruniu - dojdź do zdrowia . Wrocław czeka na ciebie na torze
        alew pełni sił.
    • Gość: Bamamex Re: Hampel pojedzie w meczu z Apatorem IP: 212.160.104.* 24.06.04, 15:26
      Szkoda Drabika i Hampelka przez to walka o tytuł Wrocka staje się trudniesza
      dużo trudniejsza. Chyba już nikt nie zagrozi U.T. w zdobyciu tytułu, gdyby nie
      nasze kontuzje walka do końca byłaby wyrównana. Ostatnia porażka w Bydgoszczy
      mocno skomplikowała sutuacją Sparty. Ale mam nadzieję że oni może gdzieś zgubią
      punkty.
      Pozdrawaim fanów
      • Gość: Pimpuś do wszystkich! IP: *.media4.pl 24.06.04, 19:15
        Żal wszystkich zawodników odnoszących kontuzje. Żal i Hampela i Drabola. Mecze
        w Toruniu były zawsze ciężkie dla wszystkich. Słowem przegtać w Piernikowie to
        żadna hańba (mo... może po pieknej walce a nie w stylu 75:15). gduby we
        wrocławiu był cały skład to atlas jechałby walczyć o zwycięstwo ale bez wyżej
        wymienionych zawodników raczej 2 punkty są wątpliwe. Wniosek = eksploatacja
        Hampela jest (moim zdaniem) niewskazana. Chyba że tor, nagle będzie wybitnie
        pod Wrocław, "ryzyk - fizyk".
        • Gość: Kibic Re: do wszystkich! IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 24.06.04, 19:58
          Tak zgadza sie z tego co wiem tor bedzie pod wroclaw tzn dosc przyczepny i
          lekko dziurawy, takze Jarek raczej na tak ciezkim torze nie pojedzie. Pozdrawiam
    • Gość: Odpowiedzcie!!! Czemu staruszka traci emeryturę gdy umiera??? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.04, 21:53
      Głupie pytanie? Dla pana Rusko chyba nie...
      Bo czy można brać kogoś pod uwagę jeżeli już zakończył starty???
      Panowie.... Nie wygłupiajcie się!
      Bo jeżeli tak to staruszce należy się emerytura nawet gdy umarła...
      Pan Rusko się tym razem zbłaźnił...
      Nawet jak nie ma tego zapisu w regulaminie to się powinien opamiętać...

• gregdrummer Re: Czemu staruszka traci emeryturę gdy umiera??? 25.06.04, 10:16
        Czasem jak tu zaglądam, to dochodzę do wniosku,że niektórzy piszą o czymś, o
        czym nie mają zielonego pojęcia. Po pierwsze, boginczuk wcale nie palił się do
        jazdy na żużlu, a trudno zmuszać go i zapewniać miejsce w składzie, skoro nie
        rokował żadanych nadziei na choćby punkt w meczu.Najeżdżacie na prezesa, a
        przecież Hampel to zawodowiec i wie,co dla niego dobre i przede wszystkim on
        sam za siebie decyduje. I nie sądzę, żeby dla ruski wynik był ważniejszy, bo
        jarek po kontuzji i tak (raczej:) wygrać nam nie pomoże. Co do meczu w
        bydgoszczy, to rzeczywiście spieprzyli sprawę, ale w takim chaosie i trybie
        załatwiania poważnych spraw(smsy od kaczmarka, który codziennie mówi co innego)
        to i tak mozna się pogubić. Trza trzymać kciuki za naszych kuracjuszy i za mecz
        w toruniu a nie obsmarowywać ruske. Pozdrawiam fanów sparteńki
        • Gość: Taki jeden Re: Czemu staruszka traci emeryturę gdy umiera??? IP: *.kom / *.man.kn.pl 25.06.04, 11:37
          Nie no, wszystko dobrze, ale nie moze byc takiej sytuacji, ze klub, ktory
          walczy o zloto nie moze wystawic skladu do meczu! To dramatyczny blad prezesa.

1. Co do Barona - zakonczyl kariere i jezdzic nie chce. Boginczuka od zuzla
          wyleczylo wieczne grzanie lawy. Ale dlaczego nie sciagnac na maly kontrakt
          Zieji?! Ktos juz o tym pisal - chlopak jest na zakrecie, a telentu nie mozna mu
          odmowic. Moze by tak wyciagnac reke do chlopaka, bo jest szansa ze sie
          odwdzieczy wynikami na torze??

2. O co wlasciwie chodzi z mlodziezowcami? Jamrozy w Opolu i ok, bo sie chlopak
          nauczy czegos. Ale jak to mozliwe, ze Pluska, ktory podobno byl nieprzygotowany
          do sezonu nie trenowal bo nie mial na czym, a potem wypozyczyli go do Rawicza,
          gdzie od poczatku radzi sobie wiecej niz dobrze?? To nie stac nas juz na sprzet
          dla chlopaka zeby sobie potrenowal i ten jeden bieg przeciwko juniorom
          odjechal? Dla mnie kolejna glupota zarzadu.

3. Po co nam Hampel w Toruniu? Obiektywnie trzeba przyznac, ze skoro w
          Bydgoszczy nie dalismy rady, to z mocnym Apatorem nie mamy czego szukac, nawet
          jesli Jarek pojedzie. Jest po kontuzji i za duzo ryzykuje, takie jest moje
          zdanie. Niech odpocznie i sie wyleczy, zdrowie jest wazniejsze niz bardzo
          watpliwe punkty w Toruniu. Pojedzie jeden bieg, niech cos sie stanie i sezon z
          glowy.

4. O zlocie mozemy zapomniec, jesli nie stanie sie nagle cos dziwnego w
          Tarnowie. Trzeba sie skupic na obronie drugiej pozycji bo grupa poscigowa jest
          mocna a przed nami najwazniejszy mecz w Lesznie - tam trzeba wygrac, odpuscmy
          Torun, wyleczmy kontuzje. Z Apatorem trzeba sie godnie zaprezetowac, o
          zwyciestwach pomyslmy od nastepnej kolejki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka