Gość: godley IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.04, 22:06 po sezonie Slask w koronie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kibicwks Proponujcie nazwy dla klubu bo jest problem! 26.09.04, 22:54 "...Nie wiadomo jeszcze, pod jaką nazwą Śląsk wystartuje w lidze, bo - jak zdradził Grzegorz Schetyna - są jeszcze prowadzone rozmowy w tej sprawie..." Jeśli jest problem z ustaleniem nazwy to ja proponuję np Karpaty Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa=== Re: Proponujcie nazwy dla klubu bo jest problem! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.09.04, 23:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yarek Re: Proponujcie nazwy dla klubu bo jest problem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 01:05 F... ck Schet Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Koszykarski Śląsk ma sponsorów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.04, 09:19 Baschet Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melan szczekajcie, miauczcie, beczcie IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.09.04, 14:11 a ja podziekuje zawodnikom, i szkoleniowcowi za dobrą postawe w tym turnieju. jestem optymistą. bedzie dobrze. powtórze jeszcze raz: ten sezon bedzie abrdzo cieżki dla głównych faworytów, wiec Śląsk bedzie miał szanse na zaskoczenie wszystkich. Skibniewski powoli, powoli zaczyna spełniać oczekiwania. nareszcie coś sie dzieje. nawet jeżeli w tym sezonie nie bedzie mistrza, to jest szansa na wydoroślenie pod okiem Mahiricia kilku młodych graczy którzy mogą w przyszłości okazać sie nieźli. mi sie to wszystko podoba. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Ale ten Schetyna... IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.09.04, 21:04 Ale ten Schetyna to jajcarz. Ile może dać pieniędzy taka firma jak Koelner zatrudniająca kilkadziesiąt osób? Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Re: Ale ten Schetyna... 27.09.04, 22:54 Pewnie mniej niż takie firmy jak Idea czy Zepter ale ja osobiście doceniam takie firmy, które sponsorują wrocławskich sportowców ale nie domagają się za to miejsca w nazwie klubu i w herbie. Koelner to duża i firma i cieszy to że jest przywiązana do klubu. Ja takich sponsorów bardzo doceniam, bardziej niż np Ideę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ten sam Re: Ale ten Schetyna... IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.09.04, 10:04 Uciekasz od tematu. Jaka to duża firma, zatrudniajaca kilkadziesiat osób produkujaca kołki rozporowe. Ile mogła przeznaczyć pieniędzy na klub? Odpowiedz Link Zgłoś
kibicwks Re: Ale ten Schetyna... 29.09.04, 10:28 Dla mnie to duża firma choć "duża" to jest pojęcie względne. Idea czy Zepter były bogatszymi firmami ale dla mnie większą wartość jako sponsora mają właśnie takie firmy jak np Koelner. To jest moja opinia i oczywiście nikt się z nią zgadzać nie musi. www.radio.wroclaw.pl/tekst.html?tekst_id=31004 Koelner chce wejść na giełdę Do końca roku na warszawską giełdę papierów wartościowych chce wejść wrocławska firma Koelner. Producent narzędzi i elementów wykończeniowych w budownictwie złożył już projekt emisji akcji. Do czasu jego akceptacji szczegóły debiutu na giełdowym parkiecie są objęte tajemnicą. W ubiegłym roku Koelner zanotował 11 milionów złotych zysku, zdobył też Gazelę Biznesu - nagrodę za najbardziej dynamiczny rozwój. Firma zatrudnia 400 osób, w tym roku powiększyła załogę o sto osób. W przyszłym - zamierza przyjąć kolejną setkę. Wyroby spółki Koelner sprzedawane są w całej Europie. Firma, która zaczynała od niewielkiego interesu rodzinnego ma oddziały w Czechach, Rumunii, Bułgarii oraz na Litwie i Ukrainie. www.bankier.pl/wiadomosci/article.html?article_id=1194417&type_id=2+3+7+15&order=time Koelner - działająca na rynku zamocowań oraz elementów wykończeniowych dla budownictwa, złożyła prospekt emisyjny w Komisji Papierów Wartościowych i Giełd. Wcześniej przedstawiciele firmy informowali PAP, że ofertę publiczną planują na jesień i chcą pozyskać z niej około 70 mln zł na inwestycje. Firma zajmuje się handlem mocowaniami budowlanymi oraz narzędziami i elektronarzędziami, również importowanymi. W skład grupy Koelner wchodzi jedna spółka produkcyjna i spółki dystrybucyjne. Jej podstawowe produkty to mocowania lekkich konstrukcji przemysłowych, mocowania termoizolacji oraz narzędzia ręczne. Obecnie kapitał firmy wynosi 23 mln zł. Po przeprowadzeniu emisji nowych akcji dotychczasowi akcjonariusze mają kontrolować około 75 proc. akcji. W 2002 roku obroty Koelnera wyniosły 92,34 mln zł, a zysk netto 2,32 mln zł. W 2003 roku obroty wzrosły do 108,44 mln zł mln zł, a zysk netto do 11,3 mln zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: Koszykarski Śląsk ma sponsorów IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 27.09.04, 22:57 pieprzyc sponsorow tytularnych!! wyp.. z nimi! ciekawe czy tocza rozmowy z zarowkami OSRAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rastaart Re: Koszykarski Śląsk ma sponsorów IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.04, 15:19 A niech sie nawet nazywa OSRAM ŚLĄSK WROCŁAW jak żarówki dadzą tak z milion eurasów... Co sie tak burzycie na tytularnych?? Myślicie że Schetyna cokolwiek da ze swej kieszeni? A ma 90% udziałów... Może na koszu się zna, doprowadził do paru sukcesów, ale w tym sporcie TRZEBA mieć kasę, dużo kasy... A tytularni dają dużo, ale czegoś oczekują w zamian np. awansu w Eurolidze do top16 mistrzostwa kraju, a jak tego nie ma to trudno sie dziwić, że nie ma frajera co lekką ręką wywali milion czy dwa... Dlatego Czarnecki chciał udziały i dawał 2 miliony$ na początek(z bardzo wiarygodnego żródła)No cóż choc jestem zwolennikiem Platformy to widze żę i tam trzymają się stołków...Szkoda bo o nic w tym składzie raczej nie powalczymy chyba że o utrzymanie.. A młodzież trzeba szkolić nie tylko kiedy sie nie ma pieniedzy-patrz Skibniewski zeszły sezon. Oby Mahoric okazał sie cudotwórcą... Odpowiedz Link Zgłoś