Gość: WKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 11:43 Dno i trzy metry mułu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: westbrompton Re: Śląsk Wrocław - Znicz Pruszków 0-3 IP: 92.4.214.* 23.03.08, 14:05 no,no,wynik rzeczywiście robi wrażenie,do tego wszystkiego owe okolicznosci w jakich znajduje się Sląsk związane z "fuzją" powodują,że współczuje kibicom WKS,trzeba mieć naprawde zdrowie i taaaki łeb żeby to wszystko próbować zrozumieć i jakoś przyjąć do wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Śląsk Wrocław - Znicz Pruszków 0-3 IP: *.as.kn.pl 23.03.08, 14:25 "na WKS nasrał pies" cały komentarz do wczorajszego meczu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienio Re: Śląsk Wrocław - Znicz Pruszków 0-3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 17:29 KOmentarz moze byc tylko jeden "Wrocław cały CHCE DRZYMAŁY"!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vrclv Re: Śląsk Wrocław - Znicz Pruszków 0-3 IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.03.08, 20:58 Jak obserwowałem ostatnie dwa mecze na Oporowskiej to zdziwiło mnie kilka powtarzających się kwestii: 1. świetna gra w środku pola, tak że nie było problemu ze skonstruowaniem akcji 2. strzały jakby celowo niecelne 3. gra w obronie, szczególnie przy górnych piłkach jakby się nie chciało ruszyć czy podskoczyć Ktos kogos robi w wała.Na mój nos wygląda to tak jakby piłkarze grali dobrze i pokazywali że mają potencjał natomiast w kluczowych momentach zachowywali sie tak by mecz przegrać. Po co? 1.by pokazać że warto ich kupić do innej drużyny bo potrafia grać w piłkę. 2. rezultat końcowy Śląska jest dla niech nieistotny i tak przyjda lepsi z Groclinu. Chciałbym się mylić ale takich wyników nie osiągają nawet drużyny z dołów tabeli więc coś tu jest "grane". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WKS Re: Śląsk Wrocław - Znicz Pruszków 0-3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.08, 22:15 Chyba za mocno "pojechałeś". Jeśli już "srał pies" to na taką postawę piłkarzy na boisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnoldzik Śląsk Wrocław - Znicz Pruszków 0-3 Wstyd i hańba IP: *.korbank.pl 24.03.08, 09:15 Jak dla mnie to kompromitacja! Wstyd i hanba!!!!!!!! Oni wclae sie nie przykladaja do gry. Ja na miejscu Drzymały zrewałbym umowę. Oni maja anwans zapewniony wiec po co sie meczyc. Brak godnosci a przede wszystkim ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś