tadeusz_ski.51 14.10.09, 08:25 które popisują chociażby doraźnie na tym forum, proszę dostarczyć mi na @ swoje fotki! Jak mam prowadzić blog forumowy, jeśli jego użytkownicy są tak głęboko anonimowi?! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amelkalexi Re: Amelka, LaSka, Dorka, Waderka i inne osoby, 14.10.09, 09:53 Tadeusz chciałabym...naprawdę Ci tą fotkę wysłać...ale kurcze, zakochasz się...i będzie skandal Odpowiedz Link
zak-1 Re: Amelka, LaSka, Dorka, Waderka i inne osoby, 14.10.09, 09:57 Prostestuję ....dlaczego tylko Tadek ma się zakochać - ja tez chcę))))) Ale Tadek jak ci te fotkę posle - to podeślij ją mnie Ocenimy czy to aż takie cudo ))) Odpowiedz Link
amelkalexi Re: Amelka, LaSka, Dorka, Waderka i inne osoby, 14.10.09, 10:18 No właśnie...aby uniknąć..."latania" mojej foty po necie...nie poślę jej...nikomu Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Kazik, rozsyłanie cudzych fotek 14.10.09, 11:17 bez zgody właściciela jest niemożliwe, ale myślę, że Amelka wysłałaby Tobie oddzielny pakiet swoich fotek, tylko Ją ładnie poproś za pośrednictwem maila. Tu, na forum może być nieco skrępowana? Czy ja mam Cię uczyć jak się podrywa dziewczyny? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No już aż tak nie przeginaj? 14.10.09, 11:10 amelkalexi napisała: > Tadeusz chciałabym...naprawdę Ci tą fotkę wysłać...ale kurcze, zakochasz się... > i > będzie skandal ------- Hahaha, moim wieku zakochiwanie się nie wchodzi w rachubę, poza tym, Amelka, z Ciebie jest niesamowita chwalipięta!? Odpowiedz Link
amelkalexi Re: No już aż tak nie przeginaj? 14.10.09, 11:20 haha... chwalipięta pewnie, a co... aha...do tego jeszcze muszę dorzucić, że świetnie gotuję Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 I znowu, zamiast 14.10.09, 11:40 gadać o fotce, a właściwie wysłać, to Amelka dalej się przechwala! A niby skąd mam wiedzieć, skoro nie próbowałem? amelkalexi napisała: > .... świetnie gotuję Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie ma! 14.10.09, 11:47 Zaczynam powątpiewać w tą urodę Amelki. Skoro nie wysłała, to pewnie nie ma się czym chwalić? Odpowiedz Link
zak-1 Re: a masz 14.10.09, 10:22 Fajne futerko ))) Amelka ale ja bym tej twojej fotki dalej już nie posyłal harecerskie słowo Odpowiedz Link
amelkalexi Re: a masz 14.10.09, 11:01 -puk puk -kto tam?? -harcerze!! -??? -otwieraj chamie, zomo nie kłamie!!! Panowie, to może Wy wasze fotki powklejacie??? W końcy czy my kobiety nie możemy Was ...pooglądać?? Odpowiedz Link
zak-1 Re: a masz 14.10.09, 10:26 Juz się w tym misiu zakochałem ))) Takie fajne futerko ma ...chyba z kota? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 O proszę! Mistrzu Rotman 14.10.09, 11:41 nic a nic się nie czai! A te dziewczyny, to ech... szkoda gadać. Odpowiedz Link
dorota-s2 Re: O proszę! Mistrzu Rotman 14.10.09, 20:35 My mamy tyle zdjeć pięknych,w kinie w Lublinie,w maju w tramwaju,w metrze i w swetrze i w miastach i wiochach a jesteśmy niezdecydowane które umiescić tak więc panowie przodem do fotografii marsz a my popatrzymy,może sie zdecydujemy....kiedyś Odpowiedz Link
wadera5 Re: Amelka, LaSka, Dorka, Waderka i inne osoby, 14.10.09, 20:42 Chętnie najpierw zobaczę pas startowy tadzia. Odpowiedz Link
ls48 Re: Amelka, LaSka, Dorka, Waderka i inne osoby, 14.10.09, 21:54 Naprawdę jaka jestem nie wie nikt. Odpowiedz Link
dorka_1962 Re: Chwilunia 16.10.09, 20:13 Nasze fotki pozbiera, a później na allegro wystawi Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Nie bój, nie bój, 17.10.09, 08:00 cudzych fotek nikomu nie pokazuję. Co więcej, bez zgody właściciela, nie opublikuję na blogu! Odpowiedz Link
zak-1 Re: A ten blog to gdzie jest? 15.10.09, 08:38 Nasze dziewczyny na pewno są ładne i mile , niekoniecznie pierwszej już mlodości( co ma pewne plusy . MOżna wywnioskowac to ze sposobu ich pisania...... co też niekiedy moze mylić. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Uparte to takie jak... 17.10.09, 08:01 kobiety! Nie słuchają się starszego... Ech Wadera, Wadera... Dawaj fotkę cholero! Ale już! Biegusiem!!! Psiakrew! Jak nie krzykniesz, jak nie hukniesz, to udaje że nie rozumie! Odpowiedz Link