evikon 30.07.11, 20:30 Widzę że przygnębiająca pogoda działa na wszystkich i na wszystko..........na niechęć do pisania też. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 ... bo mnie się zdaje, że 31.07.11, 08:55 gdy Renia gdzieś się zapodzieje to tu nie ma komu rozruszać towarzystwa? Darima też olewa...? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: ... bo mnie się zdaje, że 31.07.11, 09:53 Darima pisała ,że na urlopie jest , nie czytał? A ja się nie zapodziewam , realem żyję , obowiązków mam całą masę . Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: ... bo mnie się zdaje, że 01.08.11, 09:53 Czyli zapodziałaś się w realu. Ja kiedyś też. Jak wlazłem do tego marketu to nie mogłem trafić do wyjścia... Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ale cisza 31.07.11, 09:52 Pogoda pogodą ,ale ja krążę pomiędzy dwoma mieszkaniami, w swoim domu mam pod opieką świnkę morska sąsiadki , a u córki mam psa . Pomieszkuję z psem,ale dzisiaj już wracam do siebie wreszcie Odpowiedz Link
evikon Re: Ale cisza 31.07.11, 10:06 Tydzień temu ja wróciłam z "zesłania". Dzieci wyjechały na 2 tygodniową wycieczkę, a że mają trochę zwierząt - 2 psy i kota, więc zabrałam swojego kota i na 2 tygodnie przeprowadziłam się do nich na wieś. Ponieważ kiedyś tam mieszkałam więc czułam się dobrze, dużo pracowałam w ogrodzie (oczywiście jak nie lało) i nawet nie wiem kiedy mi te 2 tygodnie zleciały. Szczerze - trochę tęsknie za tą wsią Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ale cisza 31.07.11, 10:09 Ja bywam czasem na wsi u krewnych, i zawsze kiedy wracam to tęsknię za tym spokojnym życiem na wsi. Tam życie jakoś inaczej się toczy, spokojniej. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Ale cisza 31.07.11, 10:13 Byłem wczoraj z wizyrtą u brata i trochę się zasiedzieliśmy przy drinkach . Nawet pogoda nam nie przeszkadzała , a potem to już żle widziałem Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ale cisza 31.07.11, 10:23 Wada wzroku moze ustąpiłam,ale za to tupot białych mew mógł się pojawić Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ale cisza 31.07.11, 10:22 Ostatecznie sobota była , to można sobie an więcej pozwolić To Ciebie Kazik tez dzis kac meczy? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ale cisza 31.07.11, 19:04 Wiesz ,że ja tak miałam prawie przez cały tydzień , takie towarzystwo mi się na urlopie trafiło, że mogli od rana drinkować Odpowiedz Link
zak-1 Re: Ale cisza 31.07.11, 19:10 Wielkiego kaca nie miałem , taki malutki , ze prawie niezauważalny , ale to wina alkoholu była bo ten był swojski ....czyli zdrowy Odpowiedz Link
zak-1 Re: Ale cisza 31.07.11, 19:13 Darima a to towarzystwo twoje , czy obce . Co mają biedacy robić przy takiej pogodzie ? ty z dzieckiem jesteś , to musisz się trochę pilnować . Ale , ale samotne matki z dziećmi zawsze miały wzięcie , widać ,ze ten świat schodzi na psy Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ale cisza 31.07.11, 19:51 To takie nie moje , bo koleżanka mojej koleżanki z mężami i dziećmi Dzieciom się nie nudziło , jakoś sobie zajęcie zawsze znaleźli. Kazik ja tylko tak udaję , bardzo słabo pijąca jestem , ale towarzystwo owszem mogło od rana Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ale cisza 01.08.11, 13:39 Wcale się nie dziwię , pogoda na nie wiele szaleństw pozwalała Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ale cisza 01.08.11, 13:37 Tylko mi nie mów że piłeś bimber fuuuuuuuj ... Nie cierpię bimbru,ale nalewki robione na owocach to owszem Odpowiedz Link
ls48 Re: Ale cisza 31.07.11, 19:46 Ja powinnam być usprawiedliwiona bo wczoraj i dzisiaj mialam gości.!!!! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ale cisza 31.07.11, 19:52 Hihihi, nikt za konsekwencję Cię Lidio nie będzie pociągał, bo nie masz "konsekwencji" Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Ale cisza 01.08.11, 09:54 ls48 napisała: > Ja powinnam być usprawiedliwiona bo wczoraj i dzisiaj mialam gości.!!!! ---------------- A chatę masz już wolną? Odpowiedz Link