tropem_misia1 27.12.12, 06:31 skończyły się święta ... przed nami karnawał i sylwester Ja tam się nie bawię. ale inni ? Wy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: I tak to jest 27.12.12, 07:35 ale możesz coś zanucić? Delykatnie pomachać płetwą w takt muzyki? Odpowiedz Link
rybka.11 Re: I tak to jest 27.12.12, 07:52 Nie potrafię Ja rybka tylko, a to syreny podobno tak pięknie śpiewają Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: I tak to jest 27.12.12, 11:49 Nie musisz syrenim głosem śpiewać.Wystarczy ,że cudnie zabulgasz) Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: I tak to jest 27.12.12, 13:36 Ja co najwyżej będę się bawić z wnuczątkiem , bo córcia wybiera się do znajomych. To rola babć, już się wybawiły... Odpowiedz Link
zak-1 Re: I tak to jest 27.12.12, 14:43 Renia!!! niekiedy poświęcić się trzeba dla dobra dzieci , ale z zabaw całkiem nie rezygnuj , bo na to nigdy się nie jest za starym Jeszcze nie wiem co będę robić , ale trochę czasu jeszcze jest , coś się wymyśli . Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: I tak to jest 27.12.12, 14:51 Pewnie ,że nie rezygnuję Ja to sobie "odbiję" w karnawale Odpowiedz Link
zak-1 Re: I tak to jest 27.12.12, 14:54 I o to chodzi ja tam tańca nigdy nie mam za wiele , tylko okazji brakuje ludzie teraz wolą biesiadowanie przy stole ( przynajmniej wśród moich znajomych ) a wiadomo ruch to zdrowie Odpowiedz Link
ejno Re: I tak to jest 27.12.12, 16:19 A ja jeszcze nie wiem, może przed tv a może nie, okaże się pewnie w ostatniej chwili....ale nie wyklucza to, żeby jakąś fajną taneczną nutkę zapodać w owy czas Odpowiedz Link
darima_ka Re: I tak to jest 27.12.12, 18:17 Ja jestem umówiona z koleżankami na domówkę, oczywiście tańce będą. Wybieramy się pod katowicki Spodek. Sylwester 2012/2013 w Katowicach. Kto zagra? Znani są już artyści, którzy zagrają na imprezie sylwestrowej w Katowicach. Koncert sylwestrowy rozpocznie się o godz. 20.00. Wystąpią: Golden Life, Varius Manx, Kasia Wilk,, K.A.S.A, Golec U’Orkiestra wschodząca gwiazda, konkurentka Ewy Farnej – Kamila oraz katowiczanie: Marcin Kindla i zespół Niegrzeczni! Wisienką na sylwestrowym torcie będzie DJ Shaun Baker z wokalistka Jessica Jean, którzy zaprezentują swoje największe przeboje znane z parkietów tanecznych całego świata. Odpowiedz Link