al.1 27.07.13, 12:05 Zrobiony w kuchni z tęsknoty za chłodem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: Letni bałwanek 27.07.13, 12:21 No proszę, co Szanowny Pan robi? Zamiast siedzieć przy lapku i pisać mądre książki np. o ciemnej materii i ciemnej energii, zajmuje się układaniem bałwanków w kuchni? No to jak może być dobrze na tym świecie, skoro mądrzy ludzie robią bałwany nawet w lecie? Odpowiedz Link
al.1 Re: Letni bałwanek 27.07.13, 21:39 W gorącu nic się nie chce robić. O tych tematach już się wypowiadałem jak je roumiem. Rzecz priorytetowa, to podłączenie się do prawdziwego i dobrego piwa. -- Lubię piwa, które mi smakują, a smakują mi piwa które lubię Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Letni bałwanek 27.07.13, 21:40 a to niebieskie to co to? Chyba nie nadaje się do jedzenia. Odpowiedz Link
al.1 Re: Letni bałwanek 29.07.13, 20:19 Oj nie od włosów. Te gumki opasywały "springówki", czyli spring onions. To są takie małe cebulki w pęczkach. Czy w kraju też się na nie mówi cebulki wiosenne? (mogą być sprzedawane przez okrągły rok). Odpowiedz Link
darima_ka Re: Letni bałwanek 29.07.13, 17:56 Całkowicie się z Tobą zgadzam ,rozum w takim upale leniwy jest Odpowiedz Link