Dodaj do ulubionych

Tolerancja

16.08.14, 19:12
Czy nam w najbliższych latach też grozi taka"tolerancja"?
https://img5.demotywatoryfb.pl//uploads/201408/1408184637_hft6f6_600.jpg
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Tolerancja 16.08.14, 19:48
      Obawiam się że jeśli chodzi o ekspansję islamu na kraje bogatej Europy Zach to może być tylko gorzej. Oby nie ale może przyjść taki czas że bez radykalnych działań problemu fanatycznych islamistów którzy w biały dzień w Europie będą mordować tak jak niedawno Chrześcijan w Iraku nie rozwiąże się.
    • tropem_misia1 Re: Tolerancja 17.08.14, 07:24
      i tak za poprawność się płaci...

Jakby mi kto wlazł do chałupy i ja przestawił dla własnego widzimisię to...oj...oj...
      • czarek_sz Re: Tolerancja 17.08.14, 09:13
        To oj oj 'nasza' prokuratura uznałaby że przekroczyłaś granice obrony koniecznej i nie dość że zostałabyś ukarana to jeszcze płaciłabyś bandziorowi wysokie odszkodowanie za jego uszczerbek fizyczny i psychiczny. A jeszcze gdyby napastnik był islamistą gejem albo pejsatym to już w ogóle po Tobie smile
        • darima_ka Re: Tolerancja 17.08.14, 10:52
          czarek_sz napisał:

> To oj oj 'nasza' prokuratura uznałaby że przekroczyłaś granice obrony konieczne
          > j i nie dość że zostałabyś ukarana to jeszcze płaciłabyś bandziorowi wysokie od
          > szkodowanie za jego uszczerbek fizyczny i psychiczny. A jeszcze gdyby napastnik
          > był islamistą gejem albo pejsatym to już w ogóle po Tobie smile

Zaraz zostałaby nazwana homofobem,antysemitką nietolerancyjnąbig_grin
      • darima_ka Re: Tolerancja 17.08.14, 10:51
        tropem_misia1 napisała:

> i tak za poprawność się płaci...
        >
        > Jakby mi kto wlazł do chałupy i ja przestawił dla własnego widzimisię to...oj..
        > .oj...
        >
        >
        Tak powinno być,ale to nie jest poprawne polityczniebig_grin
    • skuter46 Re: Tolerancja 17.08.14, 11:49
      Pytasz: Czy nam w najbliższych latach też grozi taka"tolerancja"?
      Krótko odpowiem.
      Jeśli w bogatych państwach Zachodu i Ameryki nie zostanie szybko zaostrzona (jak chce to zrobić w GB David Cameron) polityka migracyjna to na jej efekty negatywne nie trzeba będzie długo czekać. Polska już teraz powinna postawić mocną tamę prawną i nie wpuszczać do Polski (w celach zarobkowych i innych) Azjatów, Afrykańczyków i Arabów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka